Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 14 éve
igen Howard lesz az RT, az utolsó meccsen a 4.negyedben legalábbis ő volt!
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 14 éve
OL Cornell Greenki lesz helyette?csak nem Cordaro? 😛
BillsFan
Nagyon szurkolok a csapatnak,felültem a Bills bandwagonra.Go Bills,Go Spiller! 😀
több mint 14 éve
Here are the Bills inactives for today’s game.DE Alex Carrington
LB Keith Ellison
OL Cornell Green
LB Aaron Maybin
DE John McCargo
CB Terrence McGee
OL Ed Wang
This is the first time that Aaron Maybin is inactive in his career. He is a healthy scratch. Tough situation as his team plays in his hometown.
Kyle viszont aktív de csak végső esetben küldik pályára szerintem
több mint 14 éve
Ennyi erővel a Panthers topikba is be lehet ezt a cikket tenni... :rolleyes:Could a UFL team really beat the Bills?Persze, hogyne. Egyes értelmiségiek meg kitalálták, hogy egy értelmesebb NCAA-csapat is megverne minket. Nagy az Isten állatkertje.
😀tenorx
Persze ezzel együtt a mai meccs esélyesei nem mi vagyunk. Valószínű ugyanaz lesz a scenario, mint eddig, első félidőben még meccsben vagyunk, aztán Rice szétfut minket 😕
Ettől függetlenül továbbra is LET'S GO BUFFALO!Hungarian Bill
Kb. jót röhögtem ezen a cikken, kár az ilyet még megírni is...
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 539
Could a UFL team really beat the Bills?Persze, hogyne. Egyes értelmiségiek meg kitalálták, hogy egy értelmesebb NCAA-csapat is megverne minket. Nagy az Isten állatkertje.
😀tenorx
Persze ezzel együtt a mai meccs esélyesei nem mi vagyunk. Valószínű ugyanaz lesz a scenario, mint eddig, első félidőben még meccsben vagyunk, aztán Rice szétfut minket 😕
Ettől függetlenül továbbra is LET'S GO BUFFALO!
több mint 14 éve
szarok vagyunk OK, de azért ennyire nem 😉
több mint 14 éve
Gameday!Méghozzá a másik kedvenc csapatom ellen! 😀
Így én most ezen a meccsen "nem szurkolok senkinek, és mégis mindkét csapatnak szurkolok majd".
Az esélyek azonban eléggé egyértelműek...
Ám ez az NFL.
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 539
Sziasztok!Én úgy tudom, hogy augusztusban Ralph még finoman elküldte őket melegebb éghajlatra, azzal a címszóval, hogy "nem vagyok én még olyan öreg, ne akarjátok már ennyire, hogy minél hamarabb meghaljak".
Elnézést, nagyon beteg vagyok, az alvás sem megy, átjöttem, hogy csanyót ne zavarjam.
Szóval a lényeg Jim Kelly, és Donald Trump új ajánlatot tettek Ralph Wilsonnak. (Augusztusban jött az első ajánlat).
Nagyon kevés hír szivárog ki, de állítólag már az első is visszautasíthatatlan volt...., de akkor még decline státuszt kapott az ügylet. Hozzáértők szerint most tentative a státusz.Helmut Zimmer
Gyanús nekem is eléggé ez a titkolózás, a színfalak mögött tuti zajlik valami. Egyébként ebben a csapatban tényleg van fantázia, különösen a szurkolói bázis miatt. Ezek a szurkolók megőrülnének, ha itt belátható időn belül egyáltalán PO-résztvevő lenne a csapat, és gondolom nem ez lenne a végső cél... Csak meg kell nézni a 90-es évek elejét, hogy mekkora oroszlánbarlang volt az Orchard Park. Most meg már blackout is volt... 😕
Nem kívánom senkinek a halálát se, éljen Wilson bácsi még sok-sok évig, de rájöhetne már arra, hogy itt változtatni kell. Ha igazán szereti Buffalót, akkor nem áll ennek az ajánlatnak az útjába.
P.S.: Jobbulást.
több mint 14 éve
a jelenlegi helyzetnél rosszab már nem lehet szerintem 😊én inkább örülnék neki ha a vén trotty belecsapna a tenyerükbe!!!
több mint 14 éve
Sziasztok!Elnézést, nagyon beteg vagyok, az alvás sem megy, átjöttem, hogy csanyót ne zavarjam.
Szóval a lényeg Jim Kelly, és Donald Trump új ajánlatot tettek Ralph Wilsonnak. (Augusztusban jött az első ajánlat).
Nagyon kevés hír szivárog ki, de állítólag már az első is visszautasíthatatlan volt...., de akkor még decline státuszt kapott az ügylet. Hozzáértők szerint most tentative a státusz.
Trump elképesztő sérója, viharos üzleti ügyei, hasonló házasságai mellett (minden felesége elvitte a maga milliárdját 😊 )
híres zseniális húzásairól. Vagyona ugyan a válások alkalmával kicsit leapad, de az egyik legjobb pénzteremtő képességgel rendelkező üzletember. Területe a tradicionális befektetés mellett, ingatlan, média. (Valószínűleg ő találta ki az első celebeket a hőskorban, szerintem kicsit maga is az volt, azóta megöregedett, és nem tőle zeng a bulvár már jó pár éve, de hihetetlenül meg tudja dolgozni a sajtót)
Közhely, de őrült zseni a pali. Elmondta, hogy ő személy szerint óriási lehetőségeket lát a csapatban Jim dolga a foci, az övé az üzlet . Én nem tudom, hogy örüljek e neki??!
üdv H
több mint 14 éve
még egy Stanford QB? köszi nem 😊Valóban hiába egy új QB,ha nincs körülötte csapat.
Fitz nem egy top QB de úgy látszik hogy jól alkalmazkodik a rettenet szar falunkhoz!BillsFan
Persze biztos dobna valamit a csapaton,kb a harmadik hétig,mert addigra totál összetörne testileg meg lekileg.
Én is a Billst látom jelenleg potenciális 1/1nek,bár sztem 2-3 győzelem azért meglesz, ellenünk 1 biztos.
1/1 el meg (mivel a szakik szerint nincs top15ös LT) borítékolható a QB főleg ilyen választékból.
több mint 14 éve
még egy Stanford QB? köszi nem 😊Fitz nem egy top QB de úgy látszik hogy jól alkalmazkodik a rettenet szar falunkhoz!
több mint 14 éve
Luck nem valószínű, hogy ki fog jönni idén (bár ha 1/1nek jósolja mindenki, és mégis ott marad a diploma miatt, hááát az érdekes döntés), szóval Locker vagy Mallett (vagy a sötét ló, Mark Ingram 😀 😀)Ralph Wilsonból mindent kinézek, csak azt nem, hogy a nagy pénzt egy olyan játékosnak adja, aki meg is érdemelné. Mert nem spórol ő, egyszerűen csak azok orra alá rakja a zsíros szerződést, akik orra alá más a felmondólevelet. Persze nem Luck ellen van kifogásom, hanem az ellen, hogy ugye az NFL-ben még nem bizonyított semmit. Persze lehet a FO ezért fogja behúzni őt. A saját hülyeségemből végülis kikerekedett egy reális sztori a nap végére 😊Hungarian BillVéletlenül volt egy jó meccse, inkább mondjuk így jelenleg. Azért még bizonyítania kell, nem egy meccsen jó lenni.tenorxEllenünk az utóbbi 3 évben azt teszi. Már vert meg minket mikor a (0-8-as) Bengals irányitója volt 2008-ban. Tavaly 297 yardos meccse volt ellenünk; és ő adta a Jags történetében a leghosszabb ellenfél által dobott TD passzot is (96 yard-Mondjuk a play annyi volt hogy TO nagyon beszivatta Tyron Brackenrigde-t; és keresztülfutott a pályán)!
Mondjuk Ralph Wilson QB-t akar draftolni jövőre a mai hírek szerint:
http://www.buffalorumblings.com/2010/10/11/1745407/ralph-wilson-drafting-a-qb-is-bills-top-priorityiktriad
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 539
Ralph Wilsonból mindent kinézek, csak azt nem, hogy a nagy pénzt egy olyan játékosnak adja, aki meg is érdemelné. Mert nem spórol ő, egyszerűen csak azok orra alá rakja a zsíros szerződést, akik orra alá más a felmondólevelet. Persze nem Luck ellen van kifogásom, hanem az ellen, hogy ugye az NFL-ben még nem bizonyított semmit. Persze lehet a FO ezért fogja behúzni őt. A saját hülyeségemből végülis kikerekedett egy reális sztori a nap végére 😊Ellenünk az utóbbi 3 évben azt teszi. Már vert meg minket mikor a (0-8-as) Bengals irányitója volt 2008-ban. Tavaly 297 yardos meccse volt ellenünk; és ő adta a Jags történetében a leghosszabb ellenfél által dobott TD passzot is (96 yard-Mondjuk a play annyi volt hogy TO nagyon beszivatta Tyron Brackenrigde-t; és keresztülfutott a pályán)!Elnézve a tegnapi meccset nem a QB a legnagyobb need náluk.... Nem mondom hogy Fitzpatrick remek QB; de nem is miatta tartanak ott ahol; sőt. Talán ő az egyik; aki még úgy ahogy jól játszik- szerintem.iktriadVéletlenül volt egy jó meccse, inkább mondjuk így jelenleg. Azért még bizonyítania kell, nem egy meccsen jó lenni.tenorx
http://www.buffalorumblings.com/2010/10/11/1745407/ralph-wilson-drafting-a-qb-is-bills-top-priorityiktriad
több mint 14 éve
Szegény embert az ág is húzza - avagy jó látni hogy az nfl.com-on (nem) tudják ki is most a Bills HC: http://www.buffalorumblings.com/2010/10/11/1745184/yes-this-is-currently-live-on-nfl-com
több mint 14 éve
Ellenünk az utóbbi 3 évben azt teszi. Már vert meg minket mikor a (0-8-as) Bengals irányitója volt 2008-ban. Tavaly 297 yardos meccse volt ellenünk; és ő adta a Jags történetében a leghosszabb ellenfél által dobott TD passzot is (96 yard-Mondjuk a play annyi volt hogy TO nagyon beszivatta Tyron Brackenrigde-t; és keresztülfutott a pályán)!Véletlenül volt egy jó meccse, inkább mondjuk így jelenleg. Azért még bizonyítania kell, nem egy meccsen jó lenni.tenorxRámennek az 1/1re, kell nekik egy jó QB. Mást nem tudok elképzelni (bár lehet behúzzák 1/1re Ingramet).tenorxElnézve a tegnapi meccset nem a QB a legnagyobb need náluk.... Nem mondom hogy Fitzpatrick remek QB; de nem is miatta tartanak ott ahol; sőt. Talán ő az egyik; aki még úgy ahogy jól játszik- szerintem.iktriad
http://www.buffalorumblings.com/2010/10/11/1745407/ralph-wilson-drafting-a-qb-is-bills-top-priority
több mint 14 éve
Véletlenül volt egy jó meccse, inkább mondjuk így jelenleg. Azért még bizonyítania kell, nem egy meccsen jó lenni.Elnézve a tegnapi meccset nem a QB a legnagyobb need náluk.... Nem mondom hogy Fitzpatrick remek QB; de nem is miatta tartanak ott ahol; sőt. Talán ő az egyik; aki még úgy ahogy jól játszik- szerintem.iktriadAmúgy tudja valaki; hogy konkrétan Buddy Nix mit akar csinálnia Bills-el? Mert nekem nem nagyon jött le eddig; hogy mi az elképzelése?iktriadRámennek az 1/1re, kell nekik egy jó QB. Mást nem tudok elképzelni (bár lehet behúzzák 1/1re Ingramet).tenorx
több mint 14 éve
Elnézve a tegnapi meccset nem a QB a legnagyobb need náluk.... Nem mondom hogy Fitzpatrick remek QB; de nem is miatta tartanak ott ahol; sőt. Talán ő az egyik; aki még úgy ahogy jól játszik- szerintem.Rámennek az 1/1re, kell nekik egy jó QB. Mást nem tudok elképzelni (bár lehet behúzzák 1/1re Ingramet).tenorxÉn igen; A Kelsay-Torbor OLB-párosnál nincs jobb ezen a földön, felesleges nekik csere, upgrade esetleg csak Chuck Norris lenne egyszerre mindkét oldalon.Hungarian BillAmúgy tudja valaki; hogy konkrétan Buddy Nix mit akar csinálnia Bills-el? Mert nekem nem nagyon jött le eddig; hogy mi az elképzelése?iktriad
több mint 14 éve
Rámennek az 1/1re, kell nekik egy jó QB. Mást nem tudok elképzelni (bár lehet behúzzák 1/1re Ingramet).Amúgy tudja valaki; hogy konkrétan Buddy Nix mit akar csinálnia Bills-el? Mert nekem nem nagyon jött le eddig; hogy mi az elképzelése?iktriadna ezt most nem értem miért....BillsFanÉn igen; A Kelsay-Torbor OLB-párosnál nincs jobb ezen a földön, felesleges nekik csere, upgrade esetleg csak Chuck Norris lenne egyszerre mindkét oldalon.Hungarian Bill
több mint 14 éve
Amúgy tudja valaki; hogy konkrétan Buddy Nix mit akar csinálnia Bills-el? Mert nekem nem nagyon jött le eddig; hogy mi az elképzelése?na ezt most nem értem miért....BillsFanÉn igen; A Kelsay-Torbor OLB-párosnál nincs jobb ezen a földön, felesleges nekik csere, upgrade esetleg csak Chuck Norris lenne egyszerre mindkét oldalon.Hungarian Bill
több mint 14 éve
😂 😛 😂
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 539
na ezt most nem értem miért....BillsFanÉn igen; A Kelsay-Torbor OLB-párosnál nincs jobb ezen a földön, felesleges nekik csere, upgrade esetleg csak Chuck Norris lenne egyszerre mindkét oldalon.
több mint 14 éve
na ezt most nem értem miért....
több mint 14 éve
Szerintem most jól fog jönni a bye week.Mindezt már Chris Ellis nélkül teszik meg; akit ma elküldött a Bills hogy helyet csináljon Shawn Nelsonnak.
Kell egy kis pihenő, meg elbeszélgetés, feltöltődés.Vrijbloed
http://www.buffalorumblings.com/2010/10/11/1744736/bills-release-olb-chris-ellis-activate-te-shawn-nelson