NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
8
4
2:15, Arena4
Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 14 éve
Lynch eladásával Spiller tulajdonképp hiányposztra jött 😊 😛DOM van ennél keserűbb pirula úgy hívják, hogy Maybin...A Gailey-korszak előttre nem akartam visszamenni, mégis vele akart tiszta lappal kezdeni a vezetőség, és jó irányba fordítani a hajót. Úgy elszúrni az első draftot, ahogy ők tették, még Matt Millen becsületére is vált volna.DoM
De várom a percet, amikor beismerik, hogy Lee Evans NEM képes tisztára játszani magát...Helmut Zimmer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Igen; a Bills kábé anyira elkeseredett és elszánt lehet (pláéne hogy bye week jön nekik) hogy mindent be fog vetni a W-ért.Ez mind igaz. Csak arra próbáltam utalni, hogy a Colts meccs alapján azért nem kell a Buffalonak megsemmisítő vereségre, és ordas nagy zakóra számítani. A Bills játéka miatt persze akár ez is könnyen előfordulhat, de az akkor "független" az ellenfél személyétől.DoMA Jaguars divízión kívüli ellenféllel szemben mindig lazsál, és lélektelen játékot nyújt. Különösen egy ilyen nagy győzelem után nagyon meglepő lenne, ha komolyan vennék a találkozót pont a lesajnált Bills ellen.Edwards személyében azért nem kis információforrásunk van a Billsről; ezt ne felejtsd el.
Ezen a hétvégén is volt hasonló helyzetre példa a Falcons meccsén.DoM
Nem számítok könnyű meccsre; de ha kikapunk a Billstől (minden tisztetelet mellett); redukáljuk a Colts W-t. Szerintem az lesz mint tavaly; nagyon szoros egy TD vagy azon belüli Jags W.iktriad
Egy szerencsénk van; ott erősek ahol a mi D-nk is (Futójáték); és ami nekünk a legjobban megy (futás) ott van a talán legnyagyobb problémájuk(32.-ik futás elleni védelem)
több mint 14 éve
Ez mind igaz. Csak arra próbáltam utalni, hogy a Colts meccs alapján azért nem kell a Buffalonak megsemmisítő vereségre, és ordas nagy zakóra számítani. A Bills játéka miatt persze akár ez is könnyen előfordulhat, de az akkor "független" az ellenfél személyétől.Edwards személyében azért nem kis információforrásunk van a Billsről; ezt ne felejtsd el.Hétvégén a feltüzelt Jaguars ellen egy újabb zakó következhet, és 0-5-tel megyünk a bye weeknek. Még Dickie idejében sem kezdtünk ilyen szarul.Hungarian BillA Jaguars divízión kívüli ellenféllel szemben mindig lazsál, és lélektelen játékot nyújt. Különösen egy ilyen nagy győzelem után nagyon meglepő lenne, ha komolyan vennék a találkozót pont a lesajnált Bills ellen.
Nem számítok könnyű meccsre; de ha (minden tisztetelet mellett) ha kikapunk a Billstől; redukéljuk a Colts W-t. Szerintem az lesz mint tavaly; nagyon szoros egy TD vagy azon belüli Jags W.iktriad
több mint 14 éve
Edwards személyében azért nem kis információforrásunk van a Billsről; ezt ne felejtsd el.Hétvégén a feltüzelt Jaguars ellen egy újabb zakó következhet, és 0-5-tel megyünk a bye weeknek. Még Dickie idejében sem kezdtünk ilyen szarul.Hungarian BillA Jaguars divízión kívüli ellenféllel szemben mindig lazsál, és lélektelen játékot nyújt. Különösen egy ilyen nagy győzelem után nagyon meglepő lenne, ha komolyan vennék a találkozót pont a lesajnált Bills ellen.
Nem számítok könnyű meccsre; de ha (minden tisztetelet mellett) kikapunk a Billstől; redukáljuk a Colts W-t. Szerintem az lesz mint tavaly; nagyon szoros egy TD vagy azon belüli Jags W.
több mint 14 éve
Hétvégén a feltüzelt Jaguars ellen egy újabb zakó következhet, és 0-5-tel megyünk a bye weeknek. Még Dickie idejében sem kezdtünk ilyen szarul.Hungarian BillA Jaguars divízión kívüli ellenféllel szemben mindig lazsál, és lélektelen játékot nyújt. Különösen egy ilyen nagy győzelem után nagyon meglepő lenne, ha komolyan vennék a találkozót pont a lesajnált Bills ellen.
Ezen a hétvégén is volt hasonló helyzetre példa a Falcons meccsén.
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 539
Én meg pont Maybint ásnám el, minden támadó falember álma egy ilyen taggal találkozni... Semmit sem mutatott eddig, remélem, hamarosan talál magának a Subway-ben munkát, ott legalább a gyorsaságát tudja kamatoztatni.Hétvégén a feltüzelt Jaguars ellen egy újabb zakó következhet, és 0-5-tel megyünk a bye weeknek. Még Dickie idejében sem kezdtünk ilyen szarul.
Szerk.: Ja, Meredith cut. Mansfield Wrotto a helyén. Championship!
több mint 14 éve
DOM van ennél keserűbb pirula úgy hívják, hogy Maybin...A Gailey-korszak előttre nem akartam visszamenni, mégis vele akart tiszta lappal kezdeni a vezetőség, és jó irányba fordítani a hajót. Úgy elszúrni az első draftot, ahogy ők tették, még Matt Millen becsületére is vált volna.
De várom a percet, amikor beismerik, hogy Lee Evans NEM képes tisztára játszani magát...Helmut Zimmer
több mint 14 éve
tim graham a napokban sorolta fel az elmúlt 8 év első körös bills pickjeit, elkeserítő névsor.maybint én már a draftkor kritizáltam (nem mintha akkora szakértő lenné), de őt még nem ásnám el
több mint 14 éve
DOM van ennél keserűbb pirula úgy hívják, hogy Maybin...De várom a percet, amikor beismerik, hogy Lee Evans NEM képes tisztára játszani magát...
több mint 14 éve
én csak azt nem értem, h most miért csodálkozik az FO?A "legszebb" stat, hogy Spiller négy meccsen 26 alkalommal találkozott a labdával a returnökön felül. Az másodlagos, hogy ebből 94 yardot sikerült összehozni (alig 3 és feles átlag). Az ő kihasználása az eddigi négy meccsen tökéletes beismerése annak, hogy mi a francért húztunk arra az egyetlen posztra játékost 1/9-cel, ahol nem volt gond.
mit vártak? de komolyan...briareos
Év elején beszéltük itt, hogy vajon milyen számokat kell ahhoz produkálnia, vagy hány meccset kell eldöntenie pozitív irányba a játékával Spillernek, hogy azt lehessen mondani: megérte a pick.
Jelenleg döntő fölény.
Új HC = új franchise QB. Nem a bukott edző bukott irányítóiban kell reménykedni. A támadófal, LT poszt meg annyira evidens, hogy kár ragozni.
több mint 14 éve
Láttátok tegnap a Giants védelmet? Idén először éreztem magam büszkének! 😊 Perry azért a mi srácunk marad mindig 😊Eszembe jutott a 2 évvel ezelőtti Broncos meccs, amikor a vadlovak rajtunk csúsztak le a PO-ról, magamban mosolyogtam, hogy Cutler még mindig nem olvassa az átmozgó Cover2-t..
Bocs az OFFért 😊
több mint 14 éve
én csak azt nem értem, h most miért csodálkozik az FO?mit vártak? de komolyan...
több mint 14 éve
Gailey majdnem elsírta magát a sajtótájékoztatón. Valószínűleg most jött rá, hogy érik az 1/1.Hungarian Bill😕 😕 😕 😕
A statokat elnézve nincs kedvem megnézni a meccset... 😕 😕
több mint 14 éve
hogy klasszikust idézzek:minden szavaddal egyetértek! 😉
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 14 éve
Szabad...?Megértem Gallilei dühét, cserébe csak annyit kérek, ő is értse meg az enyémet 😊
Egyébként meg erre a brigádra (edzői stáb) kár minden szó!
Olvastam egy jó mondást, "Ralph Wilson is like Dan Snyder without money"... ez azt hiszem a legjobb kombó 😀
Tőlem megkérdezte a feleségem, hogy valami még köt a csapathoz azon kívül, hogy a Bills szurkolókat -a nyílvánvaló tény ellenére, hogy hülyék vagyunk-, statisztikailag csak kevesen tartják hülyének, sokkal inkább tiszteletre méltóan hűségesnek.
Nem tudom, elgondolkoztam.
Szívem mélyén azt remélem, hogy Kelly megveszi a csapatot, ad valami tisztességes nevet a stadionnak -olyat, amilyen a többi stadionnak van- , eldózerolja Nixet, Gaileyt, Edwardsot, és az összes rossz bohócot. El kezdhetnénk építkezni onnan, ahonnan a Texans kezdett megalakulását követően. Mire 45 éves leszek, lehetne újra csapatunk. A kérdés, hogy van e időnk addig várni, felesleges, hiszen csak egy hegyi nő kérdezhet olyan hülyeséget, mint az én Becks-em.
Persze, hogy van!!!
Idén talán egy -max két győzelem lehet, de az 1/1 igazából sohasem volt kérdés... hogy kit húznak azt nem merném tippelni, de végülis elnézve a csapatot QB-től MLB-ig bármi jöhet.
üdv
Helm
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem csoda...Remélem azért nyerünk idén meccset mert még fenyeget az elköltözés veszélye is minket azt pedig nagyon nem szeretném.
1-2 "érdekes" stat a meccsről:
OFFENSE
3rd down 0/10 !!
rushing leader Fitz 74 yds
time of possession 19:31
DEF
0 sack 0 FF
273 rushing yds 444 total yds
Fitz kitett magáért nem rajta múllott, a DEF teljes káosz.. mostmár az a kérdés hogy nyerünk-e egyáltalán idén meccset??BillsFan
több mint 14 éve
nem csoda...1-2 "érdekes" stat a meccsről:
OFFENSE
3rd down 0/10 !!
rushing leader Fitz 74 yds
time of possession 19:31
DEF
0 sack 0 FF
273 rushing yds 444 total yds
Fitz kitett magáért nem rajta múllott, a DEF teljes káosz.. mostmár az a kérdés hogy nyerünk-e egyáltalán idén meccset??
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 539
Gailey majdnem elsírta magát a sajtótájékoztatón. Valószínűleg most jött rá, hogy érik az 1/1.
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 539
Ez gyenge volt ma, bár így utólag belátva, sajnos azt kell mondjam, van ennyi különbség a két csapat közt 😕
több mint 14 éve
mai inaktív listaCB Terrence McGee FS Cary Harris LB Andra Davis OL Jamon Meredith OT Ed Wang DE John McCargo DE Marcus Stroud
kulcsemberek a védelemből....
több mint 14 éve
Nálam is Bayern meccs, de ezt majd holnap nézem meg, mert egyidőben Ravens-Steelers... :rolleyes: LET'S GO BUFFALO!
több mint 14 éve
GAMEDAYHelyes a Bayern meccset látni kell! 😊
Érzésem szerint nem tűnik annyira verhetetlennek ez a Jets, ahogy Bria is rávilágított a podcastjében, a secondaryjük minden, csak nem klasszis, Revis kiesésével. A kérdés az, hogy Fitzpatrick el tudja-e juttatni a célpontokhoz a labdát, addig, amíg a Jets ligaelit front 7-je a földe nem döngölné. Egy nagy erőpróba lesz ez a meccs a falunknak is, és Fitznek is. Nem számítok tőle olyan kiugró teljesítményre, mint múlt héten, de azért 150 yard fölött jósolok neki.
Defense téren az a kérdés, hogy javul-e a botrányos pass rush? Mert azt láthattuk, hogyha Sánchezt siettetik, akkor képes hülye döntéseket hozni, és ezt a secondary egyértelműen büntetné.
Jó kis meccs lesz, sajna lemaradok az elejéről, de amint vége a Bayern-meccsnek, már izzítom is a streamet.
LET'S GO BUFFALO! :cool:Hungarian Bill
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 539
GAMEDAYÉrzésem szerint nem tűnik annyira verhetetlennek ez a Jets, ahogy Bria is rávilágított a podcastjében, a secondaryjük minden, csak nem klasszis, Revis kiesésével. A kérdés az, hogy Fitzpatrick el tudja-e juttatni a célpontokhoz a labdát, addig, amíg a Jets ligaelit front 7-je a földe nem döngölné. Egy nagy erőpróba lesz ez a meccs a falunknak is, és Fitznek is. Nem számítok tőle olyan kiugró teljesítményre, mint múlt héten, de azért 150 yard fölött jósolok neki.
Defense téren az a kérdés, hogy javul-e a botrányos pass rush? Mert azt láthattuk, hogyha Sánchezt siettetik, akkor képes hülye döntéseket hozni, és ezt a secondary egyértelműen büntetné.
Jó kis meccs lesz, sajna lemaradok az elejéről, de amint vége a Bayern-meccsnek, már izzítom is a streamet.
LET'S GO BUFFALO! :cool:
több mint 14 éve
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1377briareosha nem működne a másik link:
http://nfl.hu/podcast/bowlhuafceast2.mp3
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 539
Érdekes lesz a secondary a Jets ellen :rolleyes:hyundai26Ha minden igaz, akkor McKelvin továbbra is csak nickel CB lesz, és Corner lehet a #2 CB. Ez egyre érdekesebb...