Carolina Panthers

32 feliratkozó

9 napja
SrBandi Carolina Panthers 626
ST ben állítólag hasznos ha meg már neki kell beállni úgyis baj van.

Thomas esetében viszont rendszeres kezdőt tisztelhettünk
TSzabi
Az is igaz 😀
10 napja
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 3 938
ST ben állítólag hasznos ha meg már neki kell beállni úgyis baj van.

Thomas esetében viszont rendszeres kezdőt tisztelhettünk

Szerkesztette: TSzabi
10 napja
Nick Scottot sikerült visszaigazolni, pedig ő ilyen Ian Thomas szinten volt szar tavaly is...
gabokocka
Ja, az ő nevére azért emlékszem mert volt egy meccs ahol szerintem be is írtam ide hogy a formát soha többé nem akarom Panthers mezben a pályán látni 😀 Mindegy, vékonyak vagyunk, még mindig jobb mint a gatorade-es vödör, gondolom
10 napja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 017 — Keep pounding
Nick Scottot sikerült visszaigazolni, pedig ő ilyen Ian Thomas szinten volt szar tavaly is...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
15 napja
Horn 1 hétig volt a legjobban fizetett CB, jókor hosszabbítottunk, innentől mindenki drágább lesz.

Viszont Ojulari az Eaglesben fele annyi pénzért 2x annyi sacket fog hozni, mint Jones, ebben biztos vagyok.

19 napja
Jött relatíve sok közepes játékos túlfizetve, plusz Dowdle és Rozeboom jó áron.
Jobbak ha nem is lettünk, többen vagyunk, nem az utcáról kell embert behívni két sérülés után, hanem még akkor is pályára tudunk küldeni olyan embert, aki már látott NFL meccset, ez is valami.
A legtöbb úgy is a coachingon múlik, kiből mit sikerül a stábnak kihozni.

19 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 295 — Apu ökölbeszorított keze
Érkezett a dline-ba hasznos jó játékos nem is egy.
Moehring pluszt hoz a secbe.
Rboom futás ellen jó.
Támadó oldalon nem sok történt de ez optimális

19 napja
Hát szerintem a tavalyi év vége után a minimum elvárás a pózitiv mérleg.
Könnyen jelenthet itt az PO helyet is.

Szerintem egyenlőre ez kurva karcsú, konkrétan nem érzem hogy hoztunk kezdőt akitől jobbak lennénk, de el ment egy rakat lóvé.

Saját FA-ekkel meg teljsen más a helyzet, visszahoztunk mindenkit aki kellet kiruguk elengedtunk mindenkit akit kellet, jó pénzekért.

Ezekszerint aki már itt van azt megfeleően értékeljük. Az is valami.
Viszont nem tudom elképzelni hogy kitől lesz jobb ez a védelem mint tavaly, (DBrowntól)
20 napja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 955 — Panthers fan
Rámegyünk a 8-9 winre. A divet talán meg lehet nyerni vele 😛

Tepper takarodj!
20 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 4 370
The deal for RB Rico Dowdle with the #Panthers: One year, up to $6.25 million
20 napja
The #Panthers are signing #Rams FA LB Christian Rozeboom to a 1-year deal, source said. He started 11 games last year with a career-high 135 tackles.
20 napja
WR Dan Chisena signing with the #Panthers on a one year deal, per sources.
21 napja
Brady Christensen 1 évre visszaigazolva bohóc pénzért. Fura, hogy nem volt piaca, de örülünk.
gabokocka
Lehet mások tudják, hogy a rendszer és a csapattársai felfelé is torzíthatnak egy játékos tudásán
21 napja
Brady Christensen 1 évre visszaigazolva bohóc pénzért. Fura, hogy nem volt piaca, de örülünk.

21 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 295 — Apu ökölbeszorított keze
Panthers released running back Miles Sanders.

Sanders was due $6.7M cash 2025, including a $1 million roster bonus due on Friday. Cap and cash savings for Carolina.
KeyG
Nincs igazság
TSzabi
Van új punter viszont!

21 napja

Sanders was due $6.7M cash 2025, including a $1 million roster bonus due on Friday. Cap and cash savings for Carolina.
KeyG
Nincs igazság
22 napja

KeyG
Eddigi legnagyobb erősítés idén 😀
22 napja
KeyG Baltimore Ravens 10 799

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
22 napja
Horn - Meg kellett fizetni, egyiker azon két védőnknek, akiben gamechanger potenciál van. Nagyon rossz üzenete lett volna, ha vele fillérbaszóskodunk, jövőre sztem már top5 CB pénz se lesz, amit most kapott, később még drágább lett volna. Nyilván, most izgulhatunk azon, hogy ennyi pénzért ne IR-en töltse a meccsek felét.
Moehrig - Ez vmi elmebeteg összeg. Nem rossz safety, futás ellen kifejezetten jó, de ez olyan fizu, amit probowler/allpro játékosok kapnak, és hát ő nagyon nem az. Meglátjuk
Jones - Wonnum 2.0, egy kíváló védelemből érkezik, nagy kérdés, hogy egy szarabban mit fog tudni mutatni. Legalább darabra megleszünk.
Wharton - Hasznos tagja voltba Chiefs védelmének, de ugyanaz a kérdés, egy kevésbé jó rendszerben mennyire fog tudni kitűnni, illetve ennyi pénzért azért nem a rotációba hoztuk.
Brown - Nagyon kellett egy ilyen típusú játékos, ő neki nem is fizettünk sokat, ez tetszik.
Jackson - Hasznos iparos, korrekt pénzért visszaigazolva, jó döntés.

Közben Tuttle 3 milliós paycutba belement, hogy maradhasson, így azért a falban most van bőven ember, a kérdés, hogy a minőség milyen lesz.

Én egyébként inkább odaadtam volna Milton Williamsnak Jones és Wharton pénzét, illetve Moehrig helyett Jevon Hollandot láttam volna szívesebben, bár ő még mindig elérhető, de ezek után nem hinném, hogy neki is fizetünk közel 20 milliót évente.

LB még mindig nincs, plusz egy elkapó se ártana, és kell még legalább egy safety is.

Szerkesztette: gabokocka

22 napja
onDier Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 860
Túlfizettünk két db-t, nem túl erős kezdés
Jakehomer
Szinte mindenki tulvan iden fizetve, tavaly is Huntekat tulfizettuk most meg teljesen jo igazolas mar.
onDier
A free agency természetesen arról szól, pláne a kis csapatoknak, hogy mindenkit túlfizetnek. Kérdés, hogy Hornt meg kellett-e ennyire tartani, nem vagyok benne teljesen biztos, de legalább érkeztek a DL-be is emberek, oda kellett a leginkább.
Jakehomer
Mutatni kell, hogy HORNolaljuk a teljesitmenyt es szeretjuk a jatekosainkat. 😀
22 napja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 955 — Panthers fan
Jakehomer
Szinte mindenki tulvan iden fizetve, tavaly is Huntekat tulfizettuk most meg teljesen jo igazolas mar.
onDier
A free agency természetesen arról szól, pláne a kis csapatoknak, hogy mindenkit túlfizetnek. Kérdés, hogy Hornt meg kellett-e ennyire tartani, nem vagyok benne teljesen biztos, de legalább érkeztek a DL-be is emberek, oda kellett a leginkább.

Tepper takarodj!
22 napja
Na ebbol pba is lehet drafton, kb mindenhova hoztunk fiatalabb anyagot. Teny nem brutal igazolasok de kellett a Dnek ez is, de nem kell vmi rosszabb valasztasra fanyarodnunk mert annyira ordas hianyposztunk van
22 napja
Cornerback Mike Jackson back to the #Panthers on a two-year, $14.5M deal, per source.
22 napja
BREAKING: Former #Chiefs DT Tershawn Wharton is signing a 3-year deal worth over $54M with the #Panthers, multiple sources tell @NFLonFOX.
22 napja
Jakehomer