Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 12 éve
www.charlotteobserver.com/2013/11/21/4486653/on-the-field-or-off-panthers-steve.html#.Uo-DAsSu6lQNagyon jó cikk Smittyről.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Tegnap Hardy sem edzett a térde miatt, az tenné be a kaput, ha neki is pihennie kéne.Hartsock, CJ, Blackburn, Scott sem edzett, Florence pedig limitáltan.
több mint 12 éve
Én rohadtul nem érzem ennyire simának ezt a meccset. Az évek alatt belénk ivódott a pesszimizmus, és azért lassan kinéz nekünk egy down to earth game, ez a hetedik W lenne zsinórban. Elképesztően hullámzó csapat a Phins, megverik a Bengalst, kikapnak a Bucstól, szóval nem lehet tudni, milyen lábbal kelnek fel ellenünk. Johnson hiányában valakinek elő kell lépni, mert nagy a szakadék a két kezdő DE és a cserék között.
több mint 12 éve
Fun fact: a Miami az egyetlen nfl franchise, amelyiket sosem győztük még le.Jakehomerja. találkoztunk eddig 4-szer? nem sok. az a durva például hogy a detroit nem győzte még le a green bay-t a lambau field-en X-tizen éve. közbe meg minden évben megvívnak egymással.
ne izguljatok gyerekek. nem kell fosni az a lényeg. jön a 8-4 és benne lehet a pakliban egy meccsen levő csúcs sack szám.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Hibás, mert Jerry ott volt eddig mindig.Epp irtam a Phins topicba, maximalisan az eselytelenek nyugalmaval varjuk a meccset. A D lineotok CJ nelkul is atomjaira szedi a 0 db kezdojatekosbol allo O linet, a Phins tamadasa pedig a futasra epul illetve `hill az LB-k helyere dobott passzaira.Ha ez a DL nem szerez azon a meccsen 8 sacket akkor egyet se, elég jó matchup szvsz a Phins a Panthersnek.empty taxiHát én jelenleg még mindig kishitű vagyok, elég egy meccset előretekinteni, Miamiban sem lesz egyszerű nyerni.MIA jön nektek? Nagyszerű. 😊 Szerintem ez a D simán megoldja azt a feladatot. És el is várom ezt a kis segítséget most. 😀
Azért Lesterről ne feledkezzünk meg harmadik pickje volt amióta felkerült a keretbe 6-1 mérlegünk 😀gabokocka
Soldados
A D line nalunk is remek, de csak mig el nem faradnak ami hamar eljon.
5 % eselyt ha adok magunknak.
Mas a meccsen en rengeteget szidtam a birokat fokent a Pats javara, de be kell latni a vegen azert rendesen kompenzaltak.Delonso_
De ettől függetlenül persze gyenge ez a Phins OL.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Még mielőtt rátérnénk teljesen a vasárnapi meccsre, azért az MNF-ről még néhány mondatot, hogy ne csak a bírók kapcsán legyen szó róla.Már csak azért is, mert ez egy signature W volt, egy olyan meccsen, ami a második félidőben nem a nekünk kedvező mederben folyt - az O-nak fordítania kellett egy szoros meccsen, ami eddig ritkán ment, a D-nek meg meg kellett tartania az előnyt, ami még ritkábban...
Az egész meccset meghatározta, hogy a Pats beállt a mi tempónkra, összesen hét-hét labdabirtoklása a volt mindkét csapatnak (és ebben benne van a mi kétplayes óralepörgetésünk az első félidő végén), ami szerintem nekünk kedvezett, mert hatékonyságban azért jók vagyunk, és ez megint kiütközött. Az első félidőben a három érdemi drive-ból egy 3&out, egy TD és egy FG teljesen rendben van, főleg, hogy ekkor ugye a D még tartotta magát és amikor kellett, akkor hibára kényszerítette a Pats támadóit.
A második félidei gondok alapja az volt, hogy a Pats nem cifrázta, egyszerűen erőfutásokkal átment rajtunk, és amikor véletlenül sikerült betömni a gapeket a DL-nek, akkor jöttek a missed tackle hegyek. Ezek a futások megnyitották a play actionök előtt az utat, azokat nagyon kajáltuk, Davis és Luke sem volt az igazi. Rövid passzok után sok YAC megintcsak elhibázott szerelések miatt, a secondaryben pedig White-ot pécézték ki, akire rengeteget dobott Brady, nem kevés sikerrel (bár Rivera megvédte mondván pont azt csinálta, ami a feladata volt, ergo maga előtt tartotta a playt, a nagy játékot nem engedte), miközben a pass rush végig hatástalan volt a gyors release miatt.
Nyilván nem segített CJ kiesése, futás ellen is ő a legjobbunk, de azért egy ember elvesztése nem okozhat ekkora káoszt a védelemben. Rivera is mondta a sajttájon, hogy aggasztó volt látni, mennyire nem tudtunk mit kezdeni a futójátékukkal jó 20 percen keresztül - persze nem olyan nagy baj, hogy ilyen problémák előkerülnek, főleg győztes meccsen, később úgyis előjött volna.
Azért az utolsó két Pats labdabirtoklásra összeszedte magát a D, persze ki tudja, mi történik, ha 3rd&1-ra futnak, vagy éppenséggel megpróbálják negyedikre is, de ez meg legyen az ő bajuk, a stopot megcsináltuk, amikor meg kellett - és az utolsó drive-ban is, mert bár erről nem esik sok szó, a 4th downnál Hardyn volt egy komoly holding, amit ha befújnak, kb vége a meccsnek. Luke-nak volt két nagy hibája is, a 4th downnál nagyon lemaradt Gronkról, az utolsó playnél pedig nem is kell mondani, mekkora veszélybe sodorta a győzelmet, egyébként azt a playt is jól levédekeztük, volt nyomás Bradyn, emiatt rövid lett a passz és meglett volna a pick a PI nélkül is.
Szóval bár a D nem volt igazán a helyzet magaslatán, azért az esélyt megadta az O-nak, hogy megnyerje a meccset, amit az meg is tett. Általában fordítva szokott történni, szóval ez komoly fegyvertény az O részéről, még akkor is, ha nem elit D ellen sikerült - mondjuk a futójátékunkat kinyírták, Hartsock hiányzott, Brockel blokkolása súlytalan volt. Cam pazarul játszott, azok a rövid touch passzok nem mennek neki, de rengeteg jó döntést hozott, megtalálta az üres embert, vagy ha nem volt üres, akkor többnyire oda dobta, ahol csak a támadó kaphatta el (egyszer dobott Smitty mögé, amiből lehetett volna pick). A lézerpassz Olsennek a TD-ért parádés volt, a két nagy scramble-je pedig a hab volt a tortán. A 70 yardos 14 yardos futásnál tényleg volt holdinggyanú, többszöri visszanézés után szerintem időben elengedte Chandler Ninkovichot. 3rd downoknál megint nagyon jó playeket játszottunk, és hát a hat drive-ból 24 pont is igen tetszetős, főleg annak tükrében, hogy mind long field volt, a ST ezúttal nem tudott hozzátenni a meccshez.
Nagyon értékes győzelem, egyrészt borzasztó közel kerültünk a playoffhoz, másrészt végképp elhihetik a srácok, hogy we are the real deal 😊
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Nem éreztem, hogy Cannon szándékosan sérülést akart volna okozni, sztem egyszerűn elcseszte a blokkot utána meg gáncsolni akart, az a mi pechünk, hogy pont szerencsétlenül találta el CJ-t.Szerintem sem sérülésre utazott Cannon. Mankins a Pats Smith-e.😊 (Megnézném szívesen, hogy pontosan miért kapta a 15 yard-ot.)
A kintiek inkább Mankinst ekézik aki több play után is fejelgette a védőket.gabokocka
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Nem éreztem, hogy Cannon szándékosan sérülést akart volna okozni, sztem egyszerűn elcseszte a blokkot utána meg gáncsolni akart, az a mi pechünk, hogy pont szerencsétlenül találta el CJ-t.A kintiek inkább Mankinst ekézik aki több play után is fejelgette a védőket.
több mint 12 éve
Epp irtam a Phins topicba, maximalisan az eselytelenek nyugalmaval varjuk a meccset. A D lineotok CJ nelkul is atomjaira szedi a 0 db kezdojatekosbol allo O linet, a Phins tamadasa pedig a futasra epul illetve `hill az LB-k helyere dobott passzaira.Ha ez a DL nem szerez azon a meccsen 8 sacket akkor egyet se, elég jó matchup szvsz a Phins a Panthersnek.empty taxiHát én jelenleg még mindig kishitű vagyok, elég egy meccset előretekinteni, Miamiban sem lesz egyszerű nyerni.MIA jön nektek? Nagyszerű. 😊 Szerintem ez a D simán megoldja azt a feladatot. És el is várom ezt a kis segítséget most. 😀
Azért Lesterről ne feledkezzünk meg harmadik pickje volt amióta felkerült a keretbe 6-1 mérlegünk 😀gabokocka
Soldados
A D line nalunk is remek, de csak mig el nem faradnak ami hamar eljon.
5 % eselyt ha adok magunknak.
Mas a meccsen en rengeteget szidtam a birokat fokent a Pats javara, de be kell latni a vegen azert rendesen kompenzaltak.
több mint 12 éve
CJ MCL sprain, néhány hét pihi.Cannon dirty volt (ami egy OL játékosnál nem meglepő), sajnálom szegényt. Rivera - teljes joggal - ki is van akadva rendesen.
Nem túl kellemes hír, de lehetett volna rosszabb is.gabokocka
De talán nem kellett volna visszaküldeni/engedni az utolsó drive-ra, akkor még olcsóbban is megúszhatta volna.
Örülök, hogy ilyen kiemelkedően jó meccset játszott a két csapat! Nagyon úgy néz ki, hogy a stratégiátok sikeréhez szükséges utolsó (és legfontosabb) lépését is megtettétek: szoros meccseket megnyerni.
Most akkor Rivera jó edző vagy nem?😛
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
CJ MCL sprain, néhány hét pihi.Nem túl kellemes hír, de lehetett volna rosszabb is.
több mint 12 éve
Fun fact: a Miami az egyetlen nfl franchise, amelyiket sosem győztük még le.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
A Falcons fala is gyenge oszt egy sacket csináltunk összesen.Johnson megy MRI-re, az utsó drive-ra visszajött, csak nem lesz nagy baj...
több mint 12 éve
Ha ez a DL nem szerez azon a meccsen 8 sacket akkor egyet se, elég jó matchup szvsz a Phins a Panthersnek.Hát én jelenleg még mindig kishitű vagyok, elég egy meccset előretekinteni, Miamiban sem lesz egyszerű nyerni.MIA jön nektek? Nagyszerű. 😊 Szerintem ez a D simán megoldja azt a feladatot. És el is várom ezt a kis segítséget most. 😀
Soldados

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
A Pats megtapasztalta, hogy a karma mekkora bitch: ellenünk egy non-call miatt nyerhettek, itt meg nem kaptak még egy esélyt egy non call miatt. Attól függetlenül, hogy jobb lett volna, ha ők nyernek, ez most jól esett 😀

több mint 12 éve
Hát én jelenleg még mindig kishitű vagyok, elég egy meccset előretekinteni, Miamiban sem lesz egyszerű nyerni.MIA jön nektek? Nagyszerű. 😊 Szerintem ez a D simán megoldja azt a feladatot. És el is várom ezt a kis segítséget most. 😀
Mindig is szimpatizáltam a csapattal, de most abszolút rajta ülök a Panthers-bandwagonon. Én nagyon sokat látok ebben a keretben és ebben az évben a Panthers-t illetően. Hogy Rivera milyen HC azt így a nagy W-szériában nem érdemes feszegetni, de hogy megint baszott jó D-t rakott össze, az tuti.
És még egy apróság. Smity-t imádom! 😊 Bírom az olyan nagypofájú WR-eket, akik nem primadonnák. És ő ilyen. 😊 Megy trashtalk ezerrel, de alázatos marad a játék és a csapat felé is.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Hát én jelenleg még mindig kishitű vagyok, elég egy meccset előretekinteni, Miamiban sem lesz egyszerű nyerni.Azért Lesterről ne feledkezzünk meg harmadik pickje volt amióta felkerült a keretbe 6-1 mérlegünk 😀
több mint 12 éve
Én azt gondolom erről a csapatról, hogy nem PO-esélyes, hanem SB-esélyes. Tudom, nagy szavak, és merész kijelentés. De nem azt mondom, hogy összejön, csak azt, hogy minden adva van hozzá. Elit Defense és kifejezetten életképes, nagy potenciállal rendelkező, kiegyensúlyozott Offense. És bár a védelem hibái valamelyest kijöttek, azért így is jó volt nézni és állta a sarat becsülettel. A végén lehet szerencséjük is volt a bírókkal, de ahogy az SF-NO meccs sem a rossz callon múlott, úgy ez sem.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Illetve az első félidőben rohadt könnyen dobtak zászlókat mindkét oldalra olyan esetekben amikor nem feltétlen lett volna szükséges. De hogy a Pats ellen mi jövünk ki ezekből jobban azért az nagy szó. Amùgy az egyetlen dolog amiben felülmúltuk őket az a redzone hatékonyság.
több mint 12 éve

Erről a no callról még sokat fogunk hallani - tényleg szerencsénk volt, Luke-nak nem lett volna szabad ennyire látványosan összeölelkeznie Gronkkal, mert amúgy sem lett volna reális esélye elkapni a labdát. Amikor Gronk megpróbált a labda felé mozdulni és megtörtént a DPI, addigra Lester már sokkal jobb pozícióban volt, egyszerűen annyira rövid volt a passz. Ha kicsit magasabb/hosszabb, nem veszik fel a zászlót, de nyilván így rosszabb az egész, mintha eleve be sem dobták volna.

Nyilván a Panthersös szemüvegem miatt, de szerintem a Johnson felrúgásánál történt no call sokkal rosszabb volt: a 15 yardos büntetés után könnyen elakadhatott volna a Pats első TD drive-ja, ráadásul kiesett majdnem a teljes második félidőre a legjobb DE-nk, de ez már a mi bajunk.
Persze azt is el kell mondani a korrektség jegyében, hogy Olsen sunyi módon harcolt ki egy nagyon fontos def holdingot, ott sokkal inkább éreztem azt, hogy segítséget kaptunk, mint az utolsó playnél. Szóval nem voltak valami jók a bírók.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
SuperCam félelmetes volt. Az első nagy futásánál volt mázlija is, de a negyedik negyedben félelmetes volt, ahogy megvárta, hogy Ninko majdnem elérje, és berobbant a helyére. Azt a higgadtságot nem lehet tanítani.
több mint 12 éve
Azzal nehéz volna vitatkozni, hogy a végén két ítéletnél is nekünk kedveztek a bírók, azonban a Pats elsősorban magának köszönheti a vereséget, a redzone fumlbinál három pontot otthagytak a pályán, illetve az utolsó driveot nagyon csúnyán végig asszisztálták illetve Talib rutinos játékos létére kajálta Smitty minden hülyeségét. Azért hosszú távon normális esetben ezek kiegyenlítődnek, eddig miután a kárunkra tévedtek a bírók, a következő meccsen visszakaptuk (Cards&Rams és 49ers&Pats), mondjuk, gondolom őket ez most nem vigasztalja. Cam nagyot játszott, sztem pályafutása legjobb meccse volt, két kimondottan rossz passzt dobott, miközben a fal jobb oldala átjáróház volt, ott valamit kezdeni kell, mert ezen meccseket fogunk bukni. LaFell, Olsen, Smitty és Ginn is hozzátett a játékhoz, futni viszont egyáltalán nem tudtunk és ez így van meccsek óta sajnos. A védelem nem volt jó, a tackling a második félidőben irtó szar volt, ennek ellenére 20 ponton tartottuk Bradyéket, úgy, hogy most először volt teljes a szezon során a fegyverarzenálja (Vereen bohócot is csinált belőlünk sokszor). Davis sokszor nem érezte a zónát, ami meg még nagyobb baj gyakran a tackle sem lett meg. Mondjuk amint passzolnia kellett Bradynek olyan nyomás lett rajta hogy ihaj, de ha nem kényszerítjük 3&longra, játszhatta a biztonsági játékot amiből nagyon sok yard after catchet engedtünk.
több mint 12 éve
Micsoda csapat, ez igen, szep gyozelem.
több mint 12 éve
Gratulálok a győzelemhez!Bár voltak bírói tévedések, de nem ezen múlott, hanem nálatok kevesebb egyéni hiba volt az egész meccsen és Cam nagyot játszott a D# mellett.
Sok sikert a továbbiakban!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Nyertünk.De Bill és Tom szétkapta a védelmet a második félidőben, ezt Cam nyerte meg.
Tanulni kell belőle, mondjuk győzelemből könnyebb, mint a vereségből 😀