Carolina Panthers

32 feliratkozó

több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 024 — Keep pounding
Rivera érdekes téma.
- nehéz elfelejteni két év bénázását
- mint ember baszott szimpatikus
- sztem az NFL történetében nem volt még egy olyan edző, aki akkorát változtatott volna a felfogásán, mint Rivera a Bills meccs után (már ezért megérdemli a kalapemelést)
- a játékosok imádják, nem véletlen, hogy akkor is teljes szívvel játszottak, amikor már semmi tétje nem volt
- nem lehet nem szeretni azt a védelmet, amit épített

Jelenleg tehát pozitív a kép, de úgy is kell befejezni ezt a szezont, ahogy most játszunk.

Amúgy három nyilatkozata nagyon tetszett az eddigi munkássága alatt. Először az első preseason után, amikor nyilatkozta, hogy az ellenfelek azt látták Camből amit akartunk (borzasztó volt Newton az előszezonban 2011-ben), utána olyan újonc szezont csinált, mint addig senki. Utána most az idény elején a Seahawks meccs előtt, amikor a mérkőzés fontosságáról kérdezték, azt mondta, ez csak egy meccs a sok közül, a 16 meccses alapszakasz olyan mint a maraton, nem az elején kell jónak lenni, hanem a végén. Végül pedig most a szünetben, égtünk 9-7-re, egy értelmes drive-ot tudtunk vezetni, mire ő, pont ott tartunk ahol szeretnénk.

Aztán ha elkezdünk buktázni úgyis baszogatni fogjuk 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Luke lett a hét védőjátékosa az NFC-ben 😊gabokocka
Az a szerelés McDonaldon a hosszú passznál, na az nem volt semmi.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Gonzo és McDonald 1-1-ben őrzése után ott merik-e ugyanígy hagyni Gronkowskin. Azért ez az idei, karcsúsított és emiatt picit felgyorsult Gronk a leggyorsabb ebből a hármasból, és Gonzónak is TD-je lett ellene.
Rivera mondjuk érzi a Pats O-t, ő vezényelte le azt az összesen 179 Pats támadóyardos meccset is 2010-ben, amit végül elszerencsétlenkedett a Chargers. Remélem most is odateszi magát.

Mike Shula 3rd down playcallját még nem dicsérte senki, pedig kijár neki. Nem töketlenkedett, szinte végig jó passzjátékokat hívott, ha 10 yard kellett, 12 yardos route-ot, ha 6, akkor 8-at. Nem nagyon emlékszem azonnali tackle-be fulladt reménytelen passzra a LoS-en innen. Stevie középen elejtett labdája vagy az oldalvonalnál 1-2 drop/pontatlan dobás még rontotta is a statot, de így is 7/17 lett a 3rd down mutató. Sokat segít Shula Newtonnak. Egyelőre remek választás volt OC-nek.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 182
Amúgy Gabo, mennyiben változott a véleményed Ronról idén?
több mint 12 éve
Visszaigazoltuk Dan Connort, egyik bust helyett a másik. Vele nem tudom, mi célunk lehet...

több mint 12 éve
hrubi Carolina Panthers 152
Kicsit féltem nála a sophomore slumptól, de szerencsére szó sincs eddig ilyesmiről. (*kopp kopp)
több mint 12 éve
Luke lett a hét védőjátékosa az NFC-ben 😊

több mint 12 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 282
Sok sikert a Pats ellen, kíváncsi vagyok Brady hogy tud futni az életéért..

¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 282
Ami a leginkább biztató a jövőre nézve, hogy a védőfal felzabálta a liga egyik legjobb támadófalát.
Harbaugh nem véletlenül nem mert nekimenni a 4&1-nek, előtte kétszer szétaláztuk őket 3rd&shortra.
Klein nagyon kellemes meglepetés volt, nem győzöm hangsúlyozni, 5 újonc játszott a védelemben, még ha Lester és Short csak csereként, de akkor is komoly feladat jutott nekik.gabokocka
mondjuk hogy akkor és ott nem hívta be a jumbo packet t az akkora.. gyávaság volt hogy majd felrobbantam dühömben.. igaz ti meg a incomp pass-on..

¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
Fua cut, ezek szerint a támadófalban sem mozgott túl jól.

több mint 12 éve
darthmushroom New England Patriots 219
tudom a PR-ek semmit nem érnek, de mindenhol bekerül a csapat a top 10-be minimum. am hétvégén nagy csatát várok a két kedvenctől. Bár bw-ről jön a Pats szerintem nem tudnak majd nyerni, max ha sok pontos meccs lesz vagy valamit nagyon kitalálnak h védjék meg Bradyt. talán most egy kicsit jobban fogok a párducoknak szorítani mert talán fontosabb lenne egy W nekik mint a Pats-nek (mind2t szeretném playoffba) am ez a győzelem (49rs) szerintem tovább erősíti a párducok hittét h igen van keresni valója a csapatnak a playoffba,és mellette akár a csoport győzelem is meglehet. februárba szívesen megnéznék egy hasonló super bowlt is bár felakasztanám magam h kinek szorítsak 😀

A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 12 éve
Sztem ezt nem kellett Riverának mondania, tudják maguktól 😊

több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
nem is arra gondolok hogy sérülést akartak okozni. hanem h Rivera mondta a Dnek, h fut a QB akkor odakell neki csapni, mégpedig olyat és ugy h aztán kétszer meggondolja a futást.
több mint 12 éve
Nem hiszem hogy agyon akarták csapni, de úgy mentek oda, hogy ott kő kövön nem marad.

több mint 12 éve
Ami még kifejezetten tetszett, hogy az egyetlen alkalommal, amikor Kaepernick futott, úgy léptünk fel rá, hogy meggondolja a legközelebbi futást. 15 yardot kaptak érte, de egyrészt bőven az ő térfelükön volt, másfelől látszott abból ahogy Hardy és Mikell ment felé, legközelebb kétszer is meggondolja, hogy meginduljon-e.gabokocka
Szerinted ez tudatos volt?
ugye mindketten fej előre későn ugrottak kopernikuszra. megfélemlítés lehetett?
több mint 12 éve
Ami még kifejezetten tetszett, hogy az egyetlen alkalommal, amikor Kaepernick futott, úgy léptünk fel rá, hogy meggondolja a legközelebbi futást. 15 yardot kaptak érte, de egyrészt bőven az ő térfelükön volt, másfelől látszott abból ahogy Hardy és Mikell ment felé, legközelebb kétszer is meggondolja, hogy meginduljon-e.

Jön a Pats teljesen más meccs lesz. Brady olyan irányító, aki bármelyik védelmet szét tudja szedni ha olyan napja van. Ezerszer jobban mozog a zsebben és jobban olvassa a védelmet, mint Kaepernick, viszont a fal is gyengébb, mint Friscóban. "Hál istennek" Brady fegyverei is felépültek, Gronkowski, Amendola, a futók. Szóval ha lehet, még nehezebb dolgunk lesz. Egyértelmű, hogy több kell a támadóktól, futással azért zavarba hozhatóak, ami fontos is hiszen 3rd&longokat kerülni kéne - még akkor is. ha Cam nagyon jól oldotta meg őket a 49ers ellen a második félidőben - mert a passzvédekezésük Talibbal, a passrush-sal igen veszélyesnek tűnik.
Olsent jóval többet kell majd keresni a nem éppen villámléptű LB-ek mellett, illetve Tolbertnek is mehetnek a passzok, láthattuk mennyire fájdalmas őt open fielden megállítani. A LB-eknél gyorsabb, a DB-knél kétszer akkora.

Mindent egybevetve nem vagyok túl optimista, primetime meccs, Brady és Belichick ellen, akik byeweekről jönnek. De az igazat megvallva bármilyen viccesen is hangzik ez most abszolút nem llétkérdés meccs nekünk, a Pats, @Mia, TB hármasból kell 2-1, az meg bőven meglehet akkor is, ha most alulmaradunk. De mivel most mentálisan nagyon erősek vagyunk, és ha nyerünk a kutya nem mossa le rólunk, hogy contenderek vagyunk nagyon jól esne egy győzelem 😊

több mint 12 éve
Ami nekem feltűnt, hogy a meg nem adott fumble volt a fordulópont. Onnantól kezdve Cam a harmadik kísérletekre szinte mindig jól passzolt, míg a 49ers gyakorlatilag kb. 50 yardot tudott megtenni. Tolbert talán kicsit kevesebb szerepet kapott, mint kellett volna, bár szegény Reidnek így is több volt a soknál.
A szünetben pedig megint jól dolgoztak Riveráék, egyértelműen a mi akaratunk érvényesült a második félidőben.
Gano elqrt mezőnygóljánál nagyon balfaszkodtunk, 10-en álltunk fel, Dwan Edwards rohant be későn, az ő oldalán át is jöttek a blokkolók, nem tudom ez mennyire befolyásolta a hibát.

több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 540 — Panthers fan
Visszanézve a meccset még keményebb volt, mint elsőre 😊 A Niners D mindent jól csinált, ennél nehezebb feladata az O-nak nem lesz már az alapszakaszban, ebben elég biztos vagyok. A különbség tényleg csak a 3rd downokban volt, azért a második félidőben nekünk sikerült több drive-ot is megnyújtani, még ha pont nem is lett belőlük, ennyi kellett, hogy a field pozíció jó legyen és többet pihenhessen a D, mert az első másfél negyedben szinte csak ők voltak a pályán.

DeAngelo TD futása egy érdekes option play volt, bár kicsit fura, hogy a LaFell end around ennyire hihetőnek tűnt 😊 DWill mindenesetre köszönte szépen a lehetőséget, két tackle-t is áttört, nem kérdés, hogy a legjobb futása volt idén, a legfontosabb is talán.

A D tackling bemutatót tartott, Keek és TD hibátlanul nyomta, Davis forced fumble-ja védhetetlen volt. Másik oldalon Whitner is szépen ütötte ki Stew kezéből a labdát, de ott azért Stew is hibázott, elég hasonló volt a Hawks elleni DWill fumblihoz, az extra yardért küzdés (ami persze alapvetően jó dolog) visszaütött.

Az OL nem túl jó, de elfogadható volt, ami végül is pozitívum, tekintve a Niners front 7 erejét, és hogy mennyire necces a fal jobb oldala - Chandlerről azért jött is két sack.

Kemények vagyunk, nagyokat ütünk, nem hiszem, hogy bárki is szívesen játszana ellenünk 😊

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
POban lehet egy jó kis Seahawks-Panthers visszavágó az első fordulóból. sztem azóta erősödött a panthers, mert Mitchcell és Mikell is nagyon jó szerződtetés volt.braxa88
Az még nagyon messze van, odáig el kell jutni, cudar a hátralevő sorsolásunk...

több mint 12 éve
POban lehet egy jó kis Seahawks-Panthers visszavágó az első fordulóból. sztem azóta erősödött a panthers, mert Mitchcell és Mikell is nagyon jó szerződtetés volt.
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
grat, jó kis meccs volt. Megnéztem az első félidőt mert kíváncsi voltam mindkét csapatra de főleg a jövőheti ellenfelünkre .
qva jó meccset fogunk játszani, remélem Scar a bye alatt összerántotta az O falat mert ennyire domináns D-line al még nem találkoztunk idén pedig a jets, bills és a bengals-é sem piskóta...
több mint 12 éve
Esteban San Francisco 49ers 447 — Fosh Push hater
Ezzel azért vitatkoznék 😊 Egy kicsit jobb irányító Wilson mint Kap, de a bővent tulzónak érzem. Nem látok olyan dolgot amiben sokkal jobb lenne Wilson, akármilyen hihetetlen Kaepucni is tud passzolni, de nehéz úgy értékelhető passz offense-t összehozni, hogy 1 használható WR van, majd mi is kiegyensúlyozottabbak leszünk, ahogy viszajönnek a sérültek. :cool: picstii
Kaep tud passzolni, a karja elég jó, de D-t olvasni nem tud. Lehet magyarázkodni, hogy ki hiányzik és ki nem (most azt hagyjuk, hogy a Hawks elkapók sem világverők, míg Boldin és Davis két elit célpont), fundamentális hibái vannak, one read and run, ennyit csinál. Ez édes kevés egy jó D ellen.

Személy szerint én is tulzónak tartom az év meccse megnevezést, de nagyon tartok a meccstől, azért az utolsó 5 meccsen mi is elég hurka csapatok ellen mentünk (Cardinalst kivéve), szal nagy kérdés mire megyünk egy top #D ellen 😀 Nagy bírkódzás lesz itt, győzzön a jobb, aztán jövő héttől elkezdhettek megint nyerni 😛picstii
Győzött a jobb 😊Jakehomer
Győzött a jobb, teljesen megérdemelten %/ grat 😊
több mint 12 éve
Esteban San Francisco 49ers 447 — Fosh Push hater
Nem látok olyan dolgot amiben sokkal jobb lenne Wilson, akármilyen hihetetlen Kaepucni is tud passzolni, de nehéz úgy értékelhető passz offense-t összehozni, hogy 1 használható WR van, majd mi is kiegyensúlyozottabbak leszünk, ahogy viszajönnek a sérültek. :cool: picstii
Úgyse igazán egyszerű, hogy az ember előtt nincsen támadófal. Kb. öt kuka is hatékonyabb, mint a Seattle sérülésektől sújtott támadófala. 1-1. 😉DoM
A tegnapi pass-protection az O-falunktól vetekedett a Hawks támadófalával 😀
több mint 12 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Annyi volt benne a barokkos túlzás, hogy csak 1990 óta igaz 😊 De régebbi statok nem is biztos, hogy relevánsak a mai NFL-t tekintve.Egyébként nem az ujjamból szoptam, a hét elején láttam egy cikket erről:
 www.grantland.com/story/_/id/9924624/bill-barnwell-week-9

Most ebből nem azt akarom kihozni, hogy mi ugyanolyan jók vagyunk, mint némelyik csapat ezen a listán, mert szerintem sem (legalábbis még nem 😊 ), főleg, hogy tényleg vékony minta a négy meccs és valóban nem túl jó csapatok ellen történt (bár a Rams bárkire veszélyes), de attól még mutatta, hogy ebben a csapatban nagy a potenciál, és aki figyelt minket, az szerintem nem lepődött meg azon, ahogy a Niners ellen játszottunk. Legfeljebb azon, hogy az O kicsit chokerkedett 😊Jakehomer
Ez a lista és melléírt kommentár csak megerősít abban, hogy minden csapatnak lehetnek jó szakaszai egy-egy szezonban. Azért várjuk ki az idény végét 😊

Egyébként jól játszottatok, ez tényleg le kell ismerni. Mondjuk 10 pont ritkán elég egy meccshez 😊Gyurma Pappa
9 kapott pont meg ritkán nem elég.
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 454 — zászló zászló szív
Annyi volt benne a barokkos túlzás, hogy csak 1990 óta igaz 😊 De régebbi statok nem is biztos, hogy relevánsak a mai NFL-t tekintve.Egyébként nem az ujjamból szoptam, a hét elején láttam egy cikket erről:

Most ebből nem azt akarom kihozni, hogy mi ugyanolyan jók vagyunk, mint némelyik csapat ezen a listán, mert szerintem sem (legalábbis még nem 😊 ), főleg, hogy tényleg vékony minta a négy meccs és valóban nem túl jó csapatok ellen történt (bár a Rams bárkire veszélyes), de attól még mutatta, hogy ebben a csapatban nagy a potenciál, és aki figyelt minket, az szerintem nem lepődött meg azon, ahogy a Niners ellen játszottunk. Legfeljebb azon, hogy az O kicsit chokerkedett 😊Jakehomer
Ez a lista és melléírt kommentár csak megerősít abban, hogy minden csapatnak lehetnek jó szakaszai egy-egy szezonban. Azért várjuk ki az idény végét 😊

Egyébként jól játszottatok, ez tényleg le kell ismerni. Mondjuk 10 pont ritkán elég egy meccshez 😊

több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 540 — Panthers fan
Azzal foglalkozni sem érdemes, hogy csak gyenge csapatokat vertünk, egyrészt ez az NFL, akárki ellen is nehéz négyet nyerni zsinórban. másrészt nem egyszerűen megnyertük azokat a meccseket, hanem olyan szinten domináltuk, ami az NFL történetében kevés csapatnak sikerült még.Jakehomer
Alapvetően teljesen igazat kell neked adnom a hsz-od többi részével kapcsolatban, sőt általában nagyon objektíven látod a saját csapatod is, és bírom a meglátásaid más csapatokkal kapcsolatban is, de azért a fenti mondatrész egy kissé barokkos túlzás. A 16-0-ás Patrios, a 2009-es Saints és Colts, a 2010-es Patriots és Falcons (najó ők ott elég sok szoros meccset is behúztak), a 2011-ben a Patriots megint, az NFC-ben a Saints, a Packers és a 49ers is szétdominálta az alapszakasz ellenfeleit. Ha visszamegyünk az időben (sőt ezekben az években is) oda lehet írni még jó pár csapatot, a Steelerstől kezdve, a Ramsen át, akár a Giantsig. Sőt, inkább azt mondom, hogy nehéz olyan csapatot találni, akinek ne lett volna ennyire vagy ehhez hasonlóan domináns idénye, meccsei (Jags).Gyurma Pappa

Most ebből nem azt akarom kihozni, hogy mi ugyanolyan jók vagyunk, mint némelyik csapat ezen a listán, mert szerintem sem (legalábbis még nem 😊 ), főleg, hogy tényleg vékony minta a négy meccs és valóban nem túl jó csapatok ellen történt (bár a Rams bárkire veszélyes), de attól még mutatta, hogy ebben a csapatban nagy a potenciál, és aki figyelt minket, az szerintem nem lepődött meg azon, ahogy a Niners ellen játszottunk. Legfeljebb azon, hogy az O kicsit chokerkedett 😊

Tepper takarodj!