Carolina Panthers

32 feliratkozó

több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 540 — Panthers fan
Ami a Niners meccs előtt kicsit aggasztó, hogy az utolsó két meccsen azért akadtak komoly gondok tackling terén, egy ilyen agresszív és konzekvens futó csapat ellen meg az a legfontosabb, hogy az első kontakt után ne kapjunk már sok yardot.

A másik probléma meg természetesen az OL, pontosabban annak a jobb széle, akárki is fog kezdeni RG-ben vasárnap, még ha Scott tud is majd játszani, akkor is óriási nyomás lesz rajtuk, nyilván ott fog támadni a Niners D.

Egyébként elég optimistán várom ezt a meccset, szerintem nem do or die, nem hiszem, hogy olyan hatalmas nyomás lenne rajtunk, itt még belefér egy vereség. Viszont elég jó a matchup, úgyhogy meg kéne nyerni 😊 Bár most is nagyon jó, nem annyira kemény ez a Niners D, mint az előző két évben, ha most nem is jön össze megint a 30 pont, arra azért minden esély megvan, hogy kontrolláljuk az órát. Nyilván Camnek jobban kell játszania, mint vasárnap, nem szabad turnoverekkel jó field pozíciót adni nekik, meggyőződésem, hogy long fielden ki tudjuk őket védekezni, 13-17 ponton tartva a Niners O-t.

Valószínűleg hasonló gameplanekkel áll majd elő a két csapat, a time of possession és turnover battle dönt.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 828 — SuperBowl Champions 2013/2014
Viszont amivel romlott a Packers helyzete, annyit javult a Bearsé. Nem hiszem, hogy ne érné el a 10-6-ot a második abban a csoportban, sőt szerintem inkább 11-5 lesz az. Rodgers sérülése inkább azt vetíti előre, hogy tőlünk a csoportgyőztes (sanszosan Ti...) byeweekkel kezd a PO-ban.
Sztem ha nem csinálunk a @SF, NE, @NO, NO meccsekből 2-2-t, nem fogunk tudni bejutni.
Viszont most először látok bármiféle esélyt arra. hogy a csoport söprése nélkül lehetne esély megnyerni, ehhez az kell, hogy a Falcons otthon elkapjon Titeket, azon kívül pedig hozzuk ugyanazokat az eredményeket.gabokocka
NE ellen hazai pályán szerintem ti vagytok az esélyesek. Nekik valami hihetetlen módon nem fekszenek a fizikális csapatok, a brutál védelmek. Ráadásul elég sok a sérültjük.
Ha komolyan gondoljátok a PO esélyt, a Saints elleni hazai W is kell, és szerintem meg is lesz.
A következő 8 meccsből az 5 hazai szerintem hozható.

És habár én személy szerint sokra tartom a NO szellemiségét (olyan játékosokat hoznak akik máshol nem kellettek mert nem konvencionálisak), de nekik még a következő 8 meccsen elég sok kemény párosítás van. Megy hozzájuk a Dallas, akiket nem lehet leírni. Megy a Frisco, akik elég fizikálisak, és ez nem fekszik a Saintsnek. Jönnek hozzánk, ami megint nem kellemes, plusz ellenetek ugye a kettő-szóval 4 meccsen hihetetlen nagy bunyó lesz, fájni fog nekik az biztos-, úgy ,hogy ők már nem játszanak AFC csapattal, ergo innentől minden vereség beleszámít a PO-ba.
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 454 — zászló zászló szív
Vasárnap után okosabbak leszünk: ha kikaptok SF-ban, mi megverjük a Dallast, akkor megint két meccs, és ha valahogy a következő héten nyerünk otthon a SF ellen, akkor kb. el is dőlhet, a Superdome-i meccsen ellenetek (persze, vannak extrém forgatókönyvek, simán belefuthatunk 3 vereségbe zsinórban, de azért az idei Saints nagyon erős).
Ahogy írtam a Saints topikban: akkor kell elkezdenünk aggódni, ha nyertek az Öbölben, több okból is: 1) matekügyileg szarabb a helyzetünk 2) erősebbek vagytok, mint gondolom.
Azért a felsorolt meccseken kívül még van azért egy Dolphins és egy Jets meccs, mindkettő megviccelhet titeket is. És mondjuk ha az utolsó héten bármi múlik, akkor azért azzal, hogy mi fogadjuk a TB-t, látatlanban jobban állunk, mint hogy ti mentek Atlantába.

Izgalmas a csoport, szerencsére (sajnos a külső nézőknek) a Falcons és a Bucs sok mindenbe nem fog beleszólni, max nehezíteni tudják a helyzetünket, vissza még mindegyikkel van meccs.

több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 026 — Keep pounding
Viszont amivel romlott a Packers helyzete, annyit javult a Bearsé. Nem hiszem, hogy ne érné el a 10-6-ot a második abban a csoportban, sőt szerintem inkább 11-5 lesz az. Rodgers sérülése inkább azt vetíti előre, hogy tőlünk a csoportgyőztes (sanszosan Ti...) byeweekkel kezd a PO-ban.
Sztem ha nem csinálunk a @SF, NE, @NO, NO meccsekből 2-2-t, nem fogunk tudni bejutni.
Viszont most először látok bármiféle esélyt arra. hogy a csoport söprése nélkül lehetne esély megnyerni, ehhez az kell, hogy a Falcons otthon elkapjon Titeket, azon kívül pedig hozzuk ugyanazokat az eredményeket.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Jön két olyan meccs, amiből ha 1-1-et tudunk hozni, lehet keresnivalónk a PO-ban. Nem tudom melyiket lenne könnyebb megnyerni, de a hasznosabb mindenképp a Frisco meccs volna.gabokocka
Most a Packers helyzete elég sokat romlott, ha Aaronnak még marad ki meccs, bajban lehetnek. A 6. WC hely szerintem elérhető lesz 10-6-tól már. Ez nektek/nekünk is kellemesebb helyzet azért.

több mint 12 éve
Jön Hangman, ha átmegy a fizikai felmérőn leigazoljuk. Byers lábát műteni kell, ő tuti IR, Scottról még nincs pontos diagnózis.
Még nem néztem végig újra a meccset, de ami mindenképpen szembetűnő volt, hogy jó volt a halftime adjustment.
Végre volt QB sneak (érdekes, tők simán sikerült is...), ültek a screenek, sőt sztem ha a kivitelezés jobb még többet lehetett volna haladni belőlük.
LaFell jó meccset zárt, bár a fumlbinál mákja volt, de elég nehéz elkapásokat csinált meg. Ginn most csöndesebb volt, mondjuk az elején White-tal szépen kiütötték egymást. De egy kulcsofontosságú return jött tőle is. Igazából van négy hasonló kaliberű célpontunk, akik közt tud variálni Cam, ez jó, a baj ott kezdődik, hogy már Smitty nem kiemelkedő, a többiek meg sosem voltak/lesznek azok. Nagyon kéne egy igazi no1 célpont.
A védelem bár összeségében megint jó volt, a passrush elég haloványnak mutatkozott, egy sack összesen, ha lettek volna normális opciói Ryannek Gonzalezen kívül, bajba kerülhettünk volna.
Jön két olyan meccs, amiből ha 1-1-et tudunk hozni, lehet keresnivalónk a PO-ban. Nem tudom melyiket lenne könnyebb megnyerni, de a hasznosabb mindenképp a Frisco meccs volna.

több mint 12 éve
Amúgy ha Scott és Byers is hosszabb időt lesz kénytelen kihagyni, egészen elképesztően vékony lesz a depth a falban. Van ugye Folkerts és Chandler, kettőjük közül az egyik lesz kezdő, illetve a PS-ben Michael Jasper és Andrew McDonald. Ki kéne próbálni Fuát is a támadófalban, szarabb nem tud lenni mint a labda másik oldalán 😀

több mint 12 éve
Bár Cam ma nem volt jó, de ez odavert 😀
gabokocka
Egyrészt nice, másrészt jól jellemzi az idei Falconst 😊

több mint 12 éve
Mondjuk azt jó látni, hogy akiket mi rommá verünk, mások szenvednek velük. Persze ugyanannyit ér egy kiküszködött győzelem, mint egy 30 pontos, de azért mutatja, hogy nem vagyunk annyira rosszak 😊
Persze ezzel mind kitörölhetjük a seggünket, ha a fontos meccseket - amik most jönnek - nem tudjuk megnyerni.
Friscbóban azt kell játszani, amit a Colts a szezon elején, illetve amit mi is szoktunk. A futás megállítása a fő, de akkor sincs még nyert ügyünk, ugye a Packers is fogta a futást, oszt mire mentek vele. Nyilván nem mi leszünk az esélyesek, de szükség volna bravúrokra, mert ha a @SF, NE, @NO meccsekből egyet sem hozunk, nem nagyon fogunk tudni odakerülni a tűz közelébe, mert ugye ezeken kívül is vannak még rohadt nehéz meccsek.

több mint 12 éve
Bár Cam ma nem volt jó, de ez odavert 😀

több mint 12 éve
Meg tudtok verni gyengébb csapatokat: egyértelmű fejlődés. Nyilván inkább ti, mint a Falcons, de most melegedik a pite nálatok és nálunk is.Gyurma Pappa
Nekünk már ez is ünnep 😀
Most jön két olyan meccs, amiből ha 1-1-gyel kijövünk, lehet beszélni valamiről. Addig örüljünk az 5-3-nak 😀gabokocka
Pozitív hozzászólásnak szántam, ha nem jött volna le 😊Gyurma Pappa
Lejött, de az elmúlt néhány év szopórollere után én még nem kezdek reménykedni 😀
Én a Superbowl győzelmet is csak akkor hinném el, amikor mi kezdjük a következő szezont 😊

több mint 12 éve
Meg tudtok verni gyengébb csapatokat: egyértelmű fejlődés. Nyilván inkább ti, mint a Falcons, de most melegedik a pite nálatok és nálunk is.Gyurma Pappa
Nekünk már ez is ünnep 😀
Most jön két olyan meccs, amiből ha 1-1-gyel kijövünk, lehet beszélni valamiről. Addig örüljünk az 5-3-nak 😀gabokocka
Pozitív hozzászólásnak szántam, ha nem jött volna le 😊

több mint 12 éve
Nekünk már ez is ünnep 😀
Most jön két olyan meccs, amiből ha 1-1-gyel kijövünk, lehet beszélni valamiről. Addig örüljünk az 5-3-nak 😀

több mint 12 éve
Meg tudtok verni gyengébb csapatokat: egyértelmű fejlődés. Nyilván inkább ti, mint a Falcons, de most melegedik a pite nálatok és nálunk is.

több mint 12 éve
Delhomme Carolina Panthers 61 — 11-5 and counting
Sztem az eddigi legértékesebb sikerünk, pedig rengeteg hibával játszottunk, mákunk is volt, a bírók is fújtak egy-két véleményeset a javunkra, de az ilyen meccseket eddig elbuktuk.gabokocka
A legtöbbet szerintem is eddig ebből a meccsből fogjuk tanulni. Sok hiba de keep pounding és jön a W. Camnek is kell ez azt hiszem.Stew a leading rusher 😀

You can tell me I'm short. You can tell me I'm slow. You can tell me I can't run. You can tell me I ain't gonna be nothing.But I'm wearing this jersey, baby. I'm wearing this jersey.
több mint 12 éve
Cam gyengén játszott, könnyű dobásokat hibázott, de amikor kellett, akkor azért villant. A D meg a második félidőben lenullázta a Falconst, sőt, még egy TD-t is feltettek a táblára, az megint nem mindegy, így azért az O-nak sokkal több lehetősége volt a hibákra. Volt izzadtságszag, mák, kedvező fújás, de végső soron egy sima W. Jó csapat vagyunk.

És közben ahogy arra számítottam, a Jets megverte a Saintst, így egyetlen meccsre kerültünk tőlük, ami jól hangzik, de még nincs értelme számolgatni, most jön a schedule nehéz része.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Sztem az eddigi legértékesebb sikerünk, pedig rengeteg hibával játszottunk, mákunk is volt, a bírók is fújtak egy-két véleményeset a javunkra, de az ilyen meccseket eddig elbuktuk.

több mint 12 éve
Egy darabig ez az utolsó olyan meccs, ami előtt ennyire nekünk áll a zászló, jó volna nem elbaszni a mostani sorozatot.

több mint 12 éve
darthmushroom New England Patriots 219
Én bizakodó vagyok a ma estével kapcsolatba, remélem nem lesz pofára esés. Elméletileg azt mondanám h sima meccs lesz, de lesz@rom kb hogy nyernek, de nyerjenek a srácok.

A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 12 éve
Stewart aktiválásával Armond Smith repült, ha másért nem már ezért megérte 😀gabokocka
Ezt is megértük. Stew-tól nyilván nem kell sokat várni az első meccsén, de jó, hogy végre beöltözik, neki majd a Saints elleni meccsig kell formába lendülnie 😊

Roddy nem játszik, tényleg minden mellettünk szól megint. Az elején szokás szerint oda kell csapni, nehogy elhiggyék, hogy van keresnivalójuk.

A két Josh megint inaktív, White, Captain, Dockery és Florence corner csapattal támadunk.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Stewart aktiválásával Armond Smith repült, ha másért nem már ezért megérte 😀

több mint 12 éve
Beason ellenértéke végül egy hetedik körös pick lett. Nem sok, azt hittem ha már kompenzációs és beválni látszik a Giantsben, legalább egy ötödik, vagy hatodik körös pick lesz az ára. Hát nem, ez is több, mint a semmi.

több mint 12 éve
Blackburn játéka kérdéses, mindenki más probable,ergo visszatér Dwan Edwards, CJ és DeWill is játszani fog.
Stewartot aktiváljuk, játszani is fog, Rivera 6-10 labdaérintést mondott, ennyit kaphat most szombaton. Egészen komoly rotáció lesz, még Barnert is használni akarjuk, mondjuk sztem erre nem fog sor kerülni, eddig sem kapott sok lehetőséget, most hogy hárman állnak előtte, én azon se lepődnék meg, ha inaktív lenne.

több mint 12 éve
Sziasztok Párducok! Pats van vagyok, de nagy Párduc szimpatizáns is. Régóta olvasom fórumot, főként ennek a két csapatét, szóval Titeket is üdvözlek! Hajrá Panthers!!! 😊 🏈darthmushroom
Hát ezt a Patses devianciát nem könnyű elnézni, de legalább nem vagy menthetetlen 😊Jakehomer
Ennek a szónak a használatát az előző fénykép alapján nem feltétlen a Pats hívja elő.😊tomi-tomi
Brady jelmezét látva... nos, Camék legalább viccesek 😊

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Dwan Edwards végre hosszú idő után teljes értékű munkát végzett, és Stewnak is jól halad a visszatérése, ezek remek hírek. CJ és DeWill ellenben továbbra sem edzett, ezek nem annyira örömteli dolgok. Ráadásul Blackburn sem edzett, kíváncsi vagyok, ha nem tudna játszani Senn, vagy Klein kezdene. Közben már a depth charton is Melvin White van feltüntetve kezdő cornerként, ez faszányos, én csípem a játékát. Jó volna legalább egy héttel tovább nyújtani ezt a győzelmi sorozatot.