Carolina Panthers

32 feliratkozó

több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 357 — #neverpunt
Nyilván én látok rémeket, amikor a csapatom kábé egyáltalán nem érintett a konkrét témában, viszont a megállapításommal alapvetően ti is egyetértettek. Sőt, a Smith-re fújt PF-k hiányát egyenesen te vetetted fel.
Az előző hozzászólásom motivációja nem is ennek továbbfejtése volt elsősorban,csak azt akartam jelezni, hogy folyamatosan visszautalsz a trash talkra, amiben önmagában semmi problémát nem lát a No Fun League, nem is bünteti, én se erről beszéltem.

több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 027 — Keep pounding
Arról nem is szólva hogy szinte nincs olyan meccs, ahol Smith legalább egy lökdösődést ne robbantana ki (ami CJ-re egyáltalán nem volt jellemző). Szintén következmények nélkül.atapapa
Dehogy nincs következménye, most is kidobták a bírók Longot 😀
Egyébként talán Billick mondta a Jenkinsszel történt kakaskodás után, a TD play előtt, hogyha ő lenne Jenkins edzője, azt mondaná neki kussoljon és ne menjen bele a trashtalkba Smittyvel, mert azt a párharcot nem nyerheti meg. Következő playben jött az ominózus TD.gabokocka
itt van e
 msn.foxsports.com/topics/m/video/82975241/billick-not-worth-talking-smack-to-steve-smith.htm#q=Billick+Steve+Smithgabokocka
Szuper, de bármennyire próbálod erre fókuszálni a dolgot, nekem önmagában semmi bajom a trash talkkal (alapjáraton ezt nem is tiltják a szabályok), de még az se érdekel, hogy ebben Smith legyőzhetetlen vagy hogy éppen ebben van a titkos ereje.
A mutogatásokról, az ellenfél irányába tüntetőleg bemutatott fesztiválozásokról, a sípszó utáni permanens lökdösődésekről van most szó.
És igen, ezekből nagyon ritkán jön ki rosszul Smith, már ami a bírói döntéseket illeti.

Bush egyszer mutatott így vissza az utána rohanó védőnek, mint ahogyan Smith vasárnap, kapta is a flaget rögtön.atapapa
Jó akkor ádáz Saints ellenes összeesküvés az egész, múlthét csütörtökön Goodel, Smith és az összes bíró egy kellemes vacsora mellett megbeszélték, miként lehetne még jobban kibaszni New Orleans népével, és arra jutottak, ha nem dobnak zászlót ilyen esetekben akkor az biztos komoly lelki válságot okoz nekik és mérhetetlen károkat a franchisenak.
Vagy csak szimplán gyökerek a bírók.
Hmmm melyik lehet....

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Arról nem is szólva hogy szinte nincs olyan meccs, ahol Smith legalább egy lökdösődést ne robbantana ki (ami CJ-re egyáltalán nem volt jellemző). Szintén következmények nélkül.atapapa
Egyébként talán Billick mondta a Jenkinsszel történt kakaskodás után, a TD play előtt, hogyha ő lenne Jenkins edzője, azt mondaná neki kussoljon és ne menjen bele a trashtalkba Smittyvel, mert azt a párharcot nem nyerheti meg. Következő playben jött az ominózus TD.gabokocka
itt van e
 msn.foxsports.com/topics/m/video/82975241/billick-not-worth-talking-smack-to-steve-smith.htm#q=Billick+Steve+Smithgabokocka
Szuper, de bármennyire próbálod erre fókuszálni a dolgot, nekem önmagában semmi bajom a trash talkkal (alapjáraton ezt nem is tiltják a szabályok), de még az se érdekel, hogy ebben Smith legyőzhetetlen vagy hogy éppen ebben van a titkos ereje.
A mutogatásokról, az ellenfél irányába tüntetőleg bemutatott fesztiválozásokról, a sípszó utáni permanens lökdösődésekről van most szó.
És igen, ezekből nagyon ritkán jön ki rosszul Smith, már ami a bírói döntéseket illeti.

Bush egyszer mutatott így vissza az utána rohanó védőnek, mint ahogyan Smith vasárnap, kapta is a flaget rögtön.

több mint 12 éve
itt van e
 msn.foxsports.com/topics/m/video/82975241/billick-not-worth-talking-smack-to-steve-smith.htm#q=Billick+Steve+Smith

több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 541 — Panthers fan
A MRSA Bay (bocs, nem lehetett kihagyni) legnagyobb baja Schiano, aki idénre teljesen elvesztette a csapatot, de attól még tele vannak jó játékosokkal, akik egy ilyen meccsen, gyanítom, meg akarják mutatni, hogy nem felejtettek el focizni. Nekünk meg rövid héten idegenbe menni nem ideális helyzet, és azt se mondanám, hogy olyan nagyon fekszik a Bucs, legalábbis tavaly ugye söpörtek minket, és egy szoros meccsen még mindig ott van a kérdés, hogy chokerek leszünk-e a végén.

Hiába áll nagyon nekünk a zászló, egyáltalán nem lepne meg engem se a zakó. Van viszont egy nagyon pozitív tendencia, az első negyedekben kurva jók vagyunk, és ha megint előnybe kerülünk, és kockáztatásra tudjuk kényszeríteni Glennont, akkor elég nagy csoda lenne, ha tudnának fordítani.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Azért gondolom, hogy nyerni fogtok, mert szerintem Glennon nem fog tudni mit kezdeni ezzel a D-vel.Gyurma Pappa
Palmer se tudott és mégis kiszoptunk. Én a támadóktól félek, hiába az elmúlt két meccs jó játéka, még nem érzem elég konzisztensnek őket, remélem rám cáfolnak. Mondjuk bármilyen viccesen hangzik, Shula egész jól váltott most hétvégén az első két elbaszott drive után, addig szétverték a falunkat, aztán folyamatosan tudtunk haladni. Amúgy Riverának most kb. minden meccs olyan, mintha PO lenne, egy ilyen derbi elbukása után nehezen elképzelhető a PO, anélkül meg neki pápá.

több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 454 — zászló zászló szív
Nem, a Bucs tényleg nem ennyire szar. Talán az egyik PR-en láttam: hogy tud ennyi jó játékos ennyire szarul játszani. A kérdés jó, de a válasz is adott. A Bucs legnagyobb (egyetlen?) igazi baja, hogy a legfőbb koncepció a csapatépítésben, hogy minden évben az elérhető legdrágább játékost idehozzák, lesz ami lesz. Nem az, Nicks, VJ, Revis jó igazolások (más kérdés, hogy Nicks talán 9 meccset játszott eddig, Revis meg még mindig nem 100%-is szerintem... a héten Harry Douglas táncoltatta meg... nem hiszem, hogy 5 PDefért igazolták le), de így nehéz csapatot építeni.

Azért gondolom, hogy nyerni fogtok, mert szerintem Glennon nem fog tudni mit kezdeni ezzel a D-vel.

több mint 12 éve
Meglepne, ha nem nyernétek.Gyurma Pappa
Ez a csapat sok mindenre képes. 2008 óta nem volt pozitív mérlegünk, most erre adódik lehetőség.
De a Bucs nem annyira szar, mint a 0-6-os mérleg mutatja, nem olyan, mintha a Jacksonville-lel játszanánk, mi pedig képesek vagyunk a holtakat gyökér hibákkal feltámasztani. Ti is egy utolsó másodperces mezőnygóllal tudtatok nyerni, ráadásul ez most primetime meccs lesz, játszhatnak amolyan minden mindegy alapon. Én nagyon fosok ettől a meccstől...

több mint 12 éve
Meglepne, ha nem nyernétek.

több mint 12 éve
Thomas lebetegedett, lehet nem tud játszani. Mondjuk remélem nem Captain megy majd Jacksonnal, megnézném mire menne ellene White. Amúgy sztem simán duplázni kéne, Glennon gyakorlatilag minden második passzával őt kereste. Az utóbbi meccseken amúgy egyre többet blitzelünk, sztem ez az újonc QB ellen is így marad.

több mint 12 éve
Azért néha szoktak Smittyre dobni 😊 De olyan sokszor csinálja, hogy tényleg sokat megúszik. Mondjuk a cornereket se kell félteni (szópárbajban Jenkins sem maradt Smitty adósa), pl Shermannél nagyobb taunter kevés van a ligában, és rá se nagyon szoktak emiatt zászlót dobni.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Egyébként talán Billick mondta a Jenkinsszel történt kakaskodás után, a TD play előtt, hogyha ő lenne Jenkins edzője, azt mondaná neki kussoljon és ne menjen bele a trashtalkba Smittyvel, mert azt a párharcot nem nyerheti meg. Következő playben jött az ominózus TD.

több mint 12 éve
Nyilván van még ezer és egy olyan dolog, amire nem dobnak zászlót, akár jelentősebbek is, mint a taunting TD után.gabokocka
Csak ez egy abszolút jól megítélhető dolog, és rendszerint jól is alkalmazzák.atapapa
Azért, amiért annak idején #85-re sem dobálták: ez a show része.

Amikor elkezdtem NFL-t nézni, az egyik klasszikus, amit megnéztem a SEA-CAR konferencia döntő volt, és már ott is felfigyeltem Smithre, én azóta is bírom. Ha nem egy csoportban lennék, tuti szurkolnék a Panthersnek 😊

Bocs a kellemetlenkedésért.Gyurma Pappa
Engem különösebben nem szomorít el, hogy ki a kedvenc játékosod, viszont Ocho kapta azért a zászlókat a magánszámaiért, aztán meg a csekkeket hét közben a ligától.
(Ezek szerint nem olvasol Falcons topikot 😀)

Azért Ocho is elég sokat "megúszott". Most egyébként a lökdösődést aláírom, de valamiért Smith ezt megússza. Lehet azért mert kicsi 😀

több mint 12 éve
Nyilván van még ezer és egy olyan dolog, amire nem dobnak zászlót, akár jelentősebbek is, mint a taunting TD után.gabokocka
Csak ez egy abszolút jól megítélhető dolog, és rendszerint jól is alkalmazzák.atapapa

Amikor elkezdtem NFL-t nézni, az egyik klasszikus, amit megnéztem a SEA-CAR konferencia döntő volt, és már ott is felfigyeltem Smithre, én azóta is bírom. Ha nem egy csoportban lennék, tuti szurkolnék a Panthersnek 😊

Engem különösebben nem szomorít el, hogy ki a kedvenc játékosod, viszont Ocho kapta azért a zászlókat a magánszámaiért, aztán meg a csekkeket hét közben a ligától.
Arról nem is szólva hogy szinte nincs olyan meccs, ahol Smith legalább egy lökdösődést ne robbantana ki (ami CJ-re egyáltalán nem volt jellemző). Szintén következmények nélkül.

több mint 12 éve

😀

több mint 12 éve

Bocs a kellemetlenkedésért.

több mint 12 éve
Fua edzésen biztos hasznos... 😊Jakehomer
Önbizalom növelő a támadófalnak 😀

Annak viszont örülök, hogy keressük a kukázott WR-ek között a gyöngyszemet.Jakehomer
Kinget a Packers is kinézte magának, állítólag ezért került be múlt héten az 53-as keretbe.
Mondjuk Nicks, ha így folytatja, jövő héten egy hetedik körért elérhető lesz 😀

több mint 12 éve
Fua edzésen biztos hasznos... 😊

Moore gondolom, a sérülése miatt lett áldozat, én is sajnálom, egyáltalán nem volt rossz, amikor pályára került. De azért valószínűleg (remélhetőleg) nem fog ezen semmi múlni.

Annak viszont örülök, hogy keressük a kukázott WR-ek között a gyöngyszemet.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Csak ez egy abszolút jól megítélhető dolog, és rendszerint jól is alkalmazzák.

több mint 12 éve
Tavarres Kinget (WR) claimeltük a Broncostól, 5. körös pickük volt asszem idén, csak át oda mostanság elég nehéz bekerülni elkapóként. Moore lett kivágva, ami picit meglep, hiszen rajta kívül csak 3 használható safetynk van. Hogy ezeket a cutokat Fua miként ússza meg, rejtély....

több mint 12 éve
Thomasra olyan sokat azért nem dobálnak az ellenfelek (Captainre pl sokkal többet). A Seahawks ellen látványos volt, hogy abban az egy drive-ban ment rá három passz, de egész meccsen összesen négy... Hogy azt a TD-t beszoptuk, leginkább edzői hiba volt, Thomas egy sprint után kapott egy friss WR-t és megint egy az egyben kellett volna futóversenyt nyernie, eleve esélytelen volt.

White potenciálja sokkal nagyobb, az nem vitás.

Ja igen, még a playhívásokról, nem tudom, hogy a konzervatív-e a legjobb jelző rá, Shula egyre inkább nyitja ki a playbookot, szerintem kimondottan változatos a playcalling, de persze a cél nem változott, uralni kell az órát, és a field pozíciós harcot megnyerni, RZ-ban pedig TD-ket csinálni. Előbbi kettőt többé-kevésbé minden meccsen megvalósítottuk, az utóbbi viszont a Bills és a Cards ellen abszolút nem ment. Még mindig lehetne kicsit több mély passzt megpróbálni, mert azért jellemzően a futásunkat próbálják elsősorban megállítani, viszonylag sok a 1 on 1 matchup a secondaryk ellen. Persze szituációtól függ, mikor érdemes megpróbálni, és a középszar pass protection miatt ritkán van idő hosszabban kibontakozó playekre.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
A hosszú passznál szerintem Mitchell is sáros volt, fellépett egy másik elkapóra, holott ott egyértelműen Thomas emberét kellett volna átvennie. Ettől függetlenül nagyon hasznos tagja a secondarynek, kimondottan jó igazolás volt. Ráadásul nem is az egyetlen, komoly kalaplengetés Gettlemannek, kukázott 5-6 olyan playát, akik komoly segítséget nyújtanak. Scott, Ginn, Cole, Blackburn és Mitchell, hogy mást ne említsek.
Thomas kapcsán nekem az a bajom, hogy bár futás ellen jó, én levédekezett passzt kb még nem láttam tőle. Whiteban sokkal több fantáziát látok, most hétvégén is az első 3&outnál ő ütötte ki Quick kezéből a labdát, Thomastól ilyeneket én nem látok, mindig legalább 5 méterre van az embertől, ami passz felé megy az elkapás nagyon kevés kivételtől eltekintve.

több mint 12 éve
CB poszton továbbra sem vagyunk meg szerintem, Josh Thomas sehol nem lenne kezdő, csak itt, bár White kifejezetten üde színfolt.
Nagyon remélem, hogy maradunk is a konzervatív játékhívásnál, egyfelől ez a támadófal nem alkalmas arra, hogy hosszú passzokat tervezzünk folyamatosan, másfelől amíg a védelem kitart, a lehető legkisebb lehetőséget adjuk az ellenfélnek a labdaszerzésre. gabokocka
Sok helyen olvasom, hogy xy csak nálunk lenne kezdő, és ritkán igaz. Egyedül Fuára volt 😊 Josh Thomas egy átlagos CB, aki viszonylag sok csapatban kezdő lenne/lehetne, az az igazság, hogy elég kevés "kihagyhatatlan" corner van a ligában. Ezzel együtt Thomast most már az elfogadhatónál többször megverték a deep route-okon idén, ezzel kezdeni kell valamit, még akkor is, ha volt közte olyan, amikor a safety segítség is elmaradt/lekésett. A vasárnapi benyelt hosszú passzról Rivera a sajtótájékoztatón szépen kifejtette, hogy ott hibázott, amikor nem terelte át az elkapót Captain zónájába.

Viszont a secondary ebben az új felállásában Mitchell-lel FS-ben alapvetően nagyon jól teszi a dolgát, nyilván szerepe van ebben a pass rushnak is (habár a sack mutatónk egyáltalán nem kiemelkedő), de az ötödik legkevesebb passzolt yardot és holtversenyben a legkevesebb passzolt Td-t kapjuk, valamit azért jól csinálnak a srácok. Két dologba lehet belekötni, a magas completion %-be - cserébe viszont alacsony átlagot produkálnak ellenünk, tehát, amit láthatunk meccsről meccsre, a rövid passzokkal lehet ellenünk haladni, kvázi ezeket engedjük, mert az nekünk jó, ha az ő támadásaik se gyorsak, a RZ-ban aztán többnyire meg tudjuk őket állítani. Másrészt a 3rd downoknál lehetne javulni, bár az a stat (37%) azért nem olyan tragikusan gyenge.

Nyilván benne van, hogy nem játszottunk olyan veszélyes O-k ellen, de nem a védelem sara, hogy csak 3-3-mal állunk (a Bills elleni utolsó drive ellenére sem, nem szabadott volna, hogy az ott számítson, előtt kétszer szerzett a D labdát az ellenfél RZ-jában). De amikor az O jól játszik és nem adjuk el a labdát, akkor nyertünk, sőt, simán nyertünk.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Gorro Carolina Panthers 1 518 — Törzsvendég
Smitty kapcsán emlékezzünk meg róla, hogy ez volt a 800. elkapása:
gabokocka
Kábé minden második meccseteken felötlik bennem a kérdés: a taunting tilalma Smith-re nem vonatkozik?atapapa
Kívánom neked, hogy dobják rá háromszor ellenetek 😀
gabokocka
😀

több mint 12 éve
Smitty kapcsán emlékezzünk meg róla, hogy ez volt a 800. elkapása:
gabokocka
Kábé minden második meccseteken felötlik bennem a kérdés: a taunting tilalma Smith-re nem vonatkozik?atapapa
Kívánom neked, hogy dobják rá háromszor ellenetek 😀
Nyilván van még ezer és egy olyan dolog, amire nem dobnak zászlót, akár jelentősebbek is, mint a taunting TD után. Én inkább azon csodálkozom, hogy personal foult alig dobnak rá pedig minden meccsen kaphatna a szabályok szerint. Mondjuk azt sem értem, mi alapján döntik el hogy zászló vagy sem és most vasárnap sem lettem okosabb.