Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Már jár az agyam, kik lennének jók HC-nek. Felötlött bennem Del Rio neve. Nem mondom, hogy őt akarnám HC-nak, de vmi hasonló jellegű edző jót tenne nekünk, futás-orientált O, kemény D.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Medlock out, Gano in.Sajnálom Medlockot, de tény, hogy olyanokat hibázott, amiket nem szabad. Más kérdés, hogy a nála rosszabb Mare mennyi időt kapott (persze Medlockot nem került sokba kirúgni). Gano is meh az eddigi karrierje alapján, de hát FA kicker év közben csak ilyen van.
Jó volna már legalább a kicker poszton megtalálni a megoldást. Amúgy engem Nortman sem nyűgözött le eddig.gabokocka
Nortman nagyon felemás teljesítményt nyújt, a baromi jó (régen volt már ennyi 5 yardon belül fieldelt puntunk egy idényben) és a kegyetlen szar puntok váltakoznak akár egy meccsen belül is. Benne még hiszek 😊
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
www.facebook.com/media/set/?set=a.473132756071454.127486.161257063925693&type=1Itt megkövetem.
Tényleg olyan szar egy ember, mint amilyennek beállítják...
.gabokocka
több mint 12 éve
www.facebook.com/media/set/?set=a.473132756071454.127486.161257063925693&type=1Tényleg olyan szar egy ember, mint amilyennek beállítják...
Amúgy megérdemelnék a játékosok, hogy nyerjünk hétfőn, mert azért mentálisan ezt a sok szart, amit átélünk hétről hétre nem lehet egyszerű elviselni. Az egy dolog, hogy mi, szurkolók lassan immunisak leszünk minden balfaszságra, de ők ezért minden héten megdöglenek edzésen és meccsen, a hétvégén meg jön a szokásos balfasz vereség. Idegőrlő lehet.
több mint 12 éve
Medlock out, Gano in.Jó volna már legalább a kicker poszton megtalálni a megoldást. Amúgy engem Nortman sem nyűgözött le eddig.
több mint 12 éve
Most nem arról van szó, hogy Richardson ragaszkodna Riverához (akinek a nyilatkozatából szerintem egyértelműen kiderült, hogy neki annyi), egyszerűen nem szokta idény közben kirúgni a HC-t.Egyrészt ez is benne van, másrászt ha jól tudom végkielégítés szempontjából sem mind1
Capers és Seifert is adott okot - főleg utóbbi az 1-15-ös évben - a szezon közbeni kirúgásra, a változtatásokra mégis mindig idény végén került sor. Van ebben logika, mert ilyenkor már nem lehet igazi építkezésbe kezdeni. Az más kérdés, hogy a rombolást meg lehetne állítani...
Jakehomer
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Most nem arról van szó, hogy Richardson ragaszkodna Riverához (akinek a nyilatkozatából szerintem egyértelműen kiderült, hogy neki annyi), egyszerűen nem szokta idény közben kirúgni a HC-t.Capers és Seifert is adott okot - főleg utóbbi az 1-15-ös évben - a szezon közbeni kirúgásra, a változtatásokra mégis mindig idény végén került sor. Van ebben logika, mert ilyenkor már nem lehet igazi építkezésbe kezdeni. Az más kérdés, hogy a rombolást meg lehetne állítani...
Az asszisztensek kérdése egyébként is más lapra tartozik, őket a HC (is) tudja kirúgni, nálunk is Rivera döntött a múltkor Murphy kivágásáról.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Mindig elképeszt, hogy az NFLben mennyire tudnak ragaszkodni egy edzőhöz csináljon bármekkora ostobaságokat is. Most komolyan ha jönne egy új HC mivel lehetnétek rosszabbak?Amúgy a legjobb példa a "kirúghatatlanságra"a volt ST edzőtök (most ugye a miénk, köszi) Crosmann. 32 volt nálatok is meg nálunk is az ST, mondjuk legalább nem romlik....
több mint 12 éve
Úgy tűnik ez sem volt elég Jerrynek, Rivera marad az utolsó hat meccsre. Ha tovább is akkor én feladom, egy darabig nem nézek Panthers meccset...
több mint 12 éve
érdekes lesz melyik csapat veri meg jobban saját magátAzért az Eagles D nem olyan rossz, a mi offenseünk meg szar, ez ellen a fogyatékos Bucs D ellen sem tudtunk normálisan haladni. Szóval egy kevés pontos szoros meccsre számítok, amit szokás szerint elbalfaszkodunk a végén. Bár az is benne van, hogy blowout lesz mint a Giants ellen, a nagyközönség előtt mindig förtelmesen szereplünk.Jövő héten ugyanezt fogjuk tudni előadni primetime időpontban. Priceless 😀gabokockaNekem különleges lesz. Szerintem azért nyertek bővenJanek
Azért titkon bízom benne, hogy este jön a breaking news 😊gabokocka
több mint 12 éve
Áh, fasorban se vagytok, majd meglátod, amikor egymás ellen nyomjuk.Ez a díj a Chargersé.empty taxiJövő héten ugyanezt fogjuk tudni előadni primetime időpontban. Priceless 😀gabokockaVagy mi lehet licitálni szvsz a liga két jelenlegi legbohócabb csapatát látjuk majd 😛 a tehetség meglenne csak hát....dande
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hát egyelőre nagyon nem akarnak jönni a reportok a változtatások soráról. 😀
több mint 12 éve
Azért az Eagles D nem olyan rossz, a mi offenseünk meg szar, ez ellen a fogyatékos Bucs D ellen sem tudtunk normálisan haladni. Szóval egy kevés pontos szoros meccsre számítok, amit szokás szerint elbalfaszkodunk a végén. Bár az is benne van, hogy blowout lesz mint a Giants ellen, a nagyközönség előtt mindig förtelmesen szereplünk.Jövő héten ugyanezt fogjuk tudni előadni primetime időpontban. Priceless 😀gabokockaNekem különleges lesz. Szerintem azért nyertek bővenJanek
Azért titkon bízom benne, hogy este jön a breaking news 😊
több mint 12 éve
Jövő héten ugyanezt fogjuk tudni előadni primetime időpontban. Priceless 😀gabokockaNekem különleges lesz. Szerintem azért nyertek bőven
több mint 12 éve
Jövő héten ugyanezt fogjuk tudni előadni primetime időpontban. Priceless 😀gabokockaNe legyél benne biztos, mi mindíg tudunk sokkal lejebb csúszni. Igazán nem lehet panaszunk ami az idei évet illeti. Mindíg, minden meccsen sikerül meglepiük, engem legalábbis. Egyszóval, can't wait to see 😊
You can tell me I'm short. You can tell me I'm slow. You can tell me I can't run. You can tell me I ain't gonna be nothing.But I'm wearing this jersey, baby. I'm wearing this jersey.
több mint 12 éve
Ez a díj a Chargersé.Jövő héten ugyanezt fogjuk tudni előadni primetime időpontban. Priceless 😀gabokockaVagy mi lehet licitálni szvsz a liga két jelenlegi legbohócabb csapatát látjuk majd 😛 a tehetség meglenne csak hát....dande
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Jövő héten ugyanezt fogjuk tudni előadni primetime időpontban. Priceless 😀gabokockaVagy mi lehet licitálni szvsz a liga két jelenlegi legbohócabb csapatát látjuk majd 😛 a tehetség meglenne csak hát....
több mint 12 éve
Jövő héten ugyanezt fogjuk tudni előadni primetime időpontban. Priceless 😀
több mint 12 éve
Nézzük, milyen hatással volt az edzőcsere a ST-re:- első punt returnnél Captain fumble -> végül is pozitív, mert bár TD-t kaptunk egy eredetileg 3&out után, de utána már Adams hordott vissza,
- kihagyott FG -> végül is pozitív, mert kiderült, hogy Medlock ugyanúgy kúrja mellé a 40 yardosokat, mint Mare, de legalább olcsó,
- és a kedvencem, a fake punt saját térfélen -> végül is pozitív, mert megmutattuk, hogy ez is benne van a playbookban. És hát kaptunk belőle pontot? Na ugye.
Rivera egy dolgot nagyon megtanított: mindig van lejjebb.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
A sajtótájékoztatón a szokásos dolgok hangzottak el, az observeren van egy szavazás arról, hogy ma este is Rivera lesz-e HC, egyelőre 59% szerint nem...Amúgy nem hiszem el, hogy a stábban nem tűnik fel senkinek, hogy a védelmünk alkalmatlan arra, hogy preventet játsszon, amint nincs normális nyomás szétesik a teljes védelem, egyszerűen ilyen secondaryvel nem lehet ennyire visszaállni. Illetve lehet, csak akkor ez lesz az eredmény.
több mint 12 éve
Közepes játékot pl. a Falcons elleni meccsre értettem, amikor egészen jó volt mind a D, mint az O, és mégis sikerült kikapni.Kár ezért az idényért, Rivera balfék, én ezt már tavaly is mondtam, szerintem nem voltam egyedül ezzel a véleménnyel.
több mint 12 éve
Szerintem a LB sor liga szinten is a legjobb,Cam is elit lehetne, stb. valami hasonló megy ott mint az eaglesnél csak annyira mégsem szar mint itt.
több mint 12 éve
Még csak közepesen se játszottunk, de hála a Bucs balfaszkodásainak és a védelemnek, megnyertük a meccset, amit később tálcán adtunk oda nekik, ők pedig köszöntek szépen...
több mint 12 éve
Nem láttam ezt a meccset, de a Falcons ótvar játékkal meccset tud nyerni, a Panthers meg közepesnél jobbal is tud meccset veszíteni. Szerintem a keret ott sem erősebb sokkal (najó, azért elkapókkal illetve egy Tonyval jobban állnak). Rivera borzasztó, és ezt szerintem ezzel, hogy full hatalma van, csak fokozták.
több mint 12 éve
Rengeteg csapat tele van tehetséges játékosokkal, nüanszok választják el a győzteseket a vesztesektől. Egyre inkább erősödik bennem az érzés, hogy a játékoskeretnél jóval nagyobb szerepe van a coaching staffnak, kivéve ha van nálad vki extraklaszis zseni. Na mi most ilyen szempontból igen tréül állunk. De bízzunk benne, hogy csak januárig.