Chicago Bears

52 feliratkozó

26 perce
davemayer Chicago Bears 15 475 — "Grammar maci"
Remélem ezzel megoldottuk a C posztot, max udfa-n hozunk még egy fiatalt mögé

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
2 órája
KeyG Baltimore Ravens 13 846
The Chicago Bears are trading for Patriots center Garrett Bradbury, per sources. New England receives a fifth-round pick in return.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
11 órája
mortirolo Chicago Bears 1 271
1. Tremaine Edmunds kivágása +15m (lassú, puha és drága)
2. DJ Moore trade +16,5m (emberileg 5*, kohéziós erő, de van fontosabb poszt)
3. D’Andre Swift kivágása +7,5m (futó van dögivel, aki nem csak gyors)
4. Cole Kmet kivágás +8,4m (A legfájóbb lenne, helyi erő, imádjuk, de kell a pénz.)
mortirolo
Annak örülök, hogy végre itiner szerűen haladunk és a két elengedhetetlent megcsináltuk, ahogy kell.

Hajrá Jahdae Walker!
11 órája
Idei drafton kevés az elsö körös prospect, sokak szerint Top 100-ban is alig vannak használható játékosok, de nekünk idei draft pick kellett. 😕

Toto21
Statisztikailag ez majdhogynem lehetetlen, de ha mégis így lenne, a mi 1. körünk már majdnem második. Egyébként se kellene megvárni a csúcstámadással, CW 60 és DW 30 milliós fizuját. Így is el vagyunk késve.
14 órája
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 266 — Bears & Illinois fan
Edmunds senkinek se kellett, igy cut. Van 33M cap space es egy halom lyuk.

Hajra Poles.
Toto21
Ez nem egy offseason, de ne legyen igazam. BJ csodát művel majd.

Ha a támadók összeszedettségben javulnak, folyamatosan veszélyt jelentenek az ellenfél D-jére, már elégedett leszek. Nyilván nem segített ebben, hogy az amúgy sem tökéletes támadófalból elment a center (+ Moore, de ő már nem volt akkora faktor, mint korábban), de azt gondolom, hogy ezt az oldalt lesz könnyebb versenyképessé tenni, mert a védelemben több a lyuk.

Ahogy olvasom, nem ez a draft lesz a legtöbb tálentummal rendelkező börze, de a védelembe azért lehet találni gyöngyszemeket. Jó lenne egy (utólag) A+ ra értékelt draft.....
csi77
igen ez az, nincs is nagy elvárásom a következö szezonra. Ezek a kéréseim:

- valahogy tegyük rendbe az O-t, hogy tudjunk konstans haladni
- derüljön ki CW-röl, hogy vele tudunk tervezni vagy sem
- szerezzünk jövö évi draftra tökét
- LB és S poszt hosszú távú megoldása

EDGE és DT poszt szerintem jövöre lesz javítva, nincs se szabadügynek, se prospect aki nekünk nagy impact-ot jelentene

Idei drafton kevés az elsö körös prospect, sokak szerint Top 100-ban is alig vannak használható játékosok, de nekünk idei draft pick kellett. 😕

Mindegy hagyom mit hoznak ki belöle, csak legyen nézhetö az O jövöre.
Toto21
Én ezzel azért mindig szkeptikus vagyok, mert bár nagyon komoly iparág épül a tehetségkutatásra és a draftra jelentkezők feltérképezésére, azért elég sokszor nyúlnak mellé annak megtippelésére, hogy ki hogyan válik be az NFL-ben (legfőképp az irányítóknál). Én a draftot a lezajlása után is maximum annyiban szoktam értékelni, hogy sikerült-e hiányposztokra húzni vagy esetleg BPA alapon működött, mert kb 3 év múlva lehet reálisan értékelni, elég sok A-s értékelésből lesz C- két-három év múlva és fordítva is.

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
16 órája
Toto21 Chicago Bears 7 999

Hajra Poles.
Toto21

Ha a támadók összeszedettségben javulnak, folyamatosan veszélyt jelentenek az ellenfél D-jére, már elégedett leszek. Nyilván nem segített ebben, hogy az amúgy sem tökéletes támadófalból elment a center (+ Moore, de ő már nem volt akkora faktor, mint korábban), de azt gondolom, hogy ezt az oldalt lesz könnyebb versenyképessé tenni, mert a védelemben több a lyuk.

Ahogy olvasom, nem ez a draft lesz a legtöbb tálentummal rendelkező börze, de a védelembe azért lehet találni gyöngyszemeket. Jó lenne egy (utólag) A+ ra értékelt draft.....
csi77
igen ez az, nincs is nagy elvárásom a következö szezonra. Ezek a kéréseim:

- valahogy tegyük rendbe az O-t, hogy tudjunk konstans haladni
- derüljön ki CW-röl, hogy vele tudunk tervezni vagy sem
- szerezzünk jövö évi draftra tökét
- LB és S poszt hosszú távú megoldása

EDGE és DT poszt szerintem jövöre lesz javítva, nincs se szabadügynek, se prospect aki nekünk nagy impact-ot jelentene

Mindegy hagyom mit hoznak ki belöle, csak legyen nézhetö az O jövöre.
16 órája
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 266 — Bears & Illinois fan

Hajra Poles.
Toto21

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
17 órája
25, 57, 60, 89 és ha sikerülne elintézni a 2db 3. kört Cunningham-ért, akkor egészen jól állnánk.
mortirolo
ezeket váltsuk be 2027-es pick-ekre és boldog vagyok
Toto21
Nekünk a 2027-es 32. pick-re van szükségünk és nem cserével. 😊
mortirolo
legyen így, de ahhoz Poles-nak jó sok nyulat elö kell kapnia a kalapból. 😊
17 órája
25, 57, 60, 89 és ha sikerülne elintézni a 2db 3. kört Cunningham-ért, akkor egészen jól állnánk.
mortirolo
Toto21
Nekünk a 2027-es 32. pick-re van szükségünk és nem cserével. 😊
19 órája

Hajra Poles.
1 napja
mortirolo
1 napja
1 napja
ha futni akarunk, akkor Linderbaum-ra fogunk rámenni. Ha passzolni akkor McGovern
1 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 098 — Axel Foley
Ez most honnan jott baszki??? Dalman visszavonul…:
ricsiii83
Szomorú maci. Az egyetlen pozitívum a megspórolt 10 millió.
Tyler Linderbaum drága, így Tyler Biadasz az esélyes.
Szerintem Graham Glasgow-t is meg lehetne próbálni, mert több posztot is lefed és ismeri BJ rendszerét.
mortirolo
Huhh. Nagyon nem szeretnéd ha ő fedné le bármelyik posztodat.
Bazzani
Vannak a keretben fiatalok, de nem hiszem, hogy kockáztatnánk egy kezdővel. Egyébként C-ként hogy játszott?
mortirolo
Katasztrófa.
Minden poszton.
Nagyon elfogyott.

1 napja
Done deal: The Bills are sending a 2026 second-round pick to the Bears for WR D.J. Moore and a 2026 fifth-round pick, per sources.
Beki
na tévedtem, ez igy egy nagyon jó deal
ricsiii83
Ahhoz képest főleg, hogy képtelenek vagyunk fölfuttatni valakit eladás előtt. Egy 1000 yard feletti játékost használtunk futóként, úgy hogy pontosan lehetett látni, hogy kénytelenek leszünk majd eladni... Szerencsére az NFL-ben nem teljesen vakok, így tudják, hogy Moore mennyit ér igazából. Amire nagyon rá kellene még feküdni az az, hogy a KC kapott kompenzációt Poles-ért, mi meg jelen állás szerint nem fogunk Cunningham-ért.

Szerkesztette: mortirolo
1 napja
ricsiii83
Szerintem Graham Glasgow-t is meg lehetne próbálni, mert több posztot is lefed és ismeri BJ rendszerét.
mortirolo
Bazzani
Vannak a keretben fiatalok, de nem hiszem, hogy kockáztatnánk egy kezdővel. Egyébként C-ként hogy játszott?
1 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 098 — Axel Foley
ricsiii83
mortirolo

1 napja
ricsiii83 Chicago Bears 1 383
Done deal: The Bills are sending a 2026 second-round pick to the Bears for WR D.J. Moore and a 2026 fifth-round pick, per sources.
Beki
na tévedtem, ez igy egy nagyon jó deal

1 napja
Beki New York Jets 2 347
1 napja
ricsiii83 Chicago Bears 1 383
BREAKING: The Chicago Bears are finalizing a trade to send WR D.J. Moore to the Bills, sources tell The Athletic.
Beki
Középső kört írnak. WTF?
Proki_
Mit vártàl??😃 hogy majd első kört kapsz? 3. v 4. az ellenérték valszeg

1 napja
BREAKING: The Chicago Bears are finalizing a trade to send WR D.J. Moore to the Bills, sources tell The Athletic.
Beki
Középső kört írnak. WTF?
Proki_
A Bills 2. köre már középső kör. 😊
1 napja
Proki_ Chicago Bears North Carolina Tar Heels 105
Beki
Középső kört írnak. WTF?
1 napja
Beki New York Jets 2 347
1 napja
Elég nehéz offseason elé néz Poles.

OL - megint lyukas , nem hiszem, hogy tudnánk megfelelöen foltozni
EDGE - kéne, de nincs nagyon jó elérhetö
DT - ide is kellene ember
LB - darabra se vagyunk meg, nemhogy minöségre
DB - S nincs, CB meg kérdöjel

Varázsolhatunk a cap-el, de kérdés érdemes-e idén a jövönket eladni.

Ha Edmunds-ból ki tudnánk hozni valamit az nagyot dobna, DJ Moore akkor menjen csak, ha olyan posztra jön ember ami nekünk instant segítség.

Érdekes lesz figyelni a FA tevékenységeinket + majd a draft-ot
2 napja
Szerintem nekünk a védőfal közepén van a legnagyobb gondunk. Konkrétan középről megkarcolni sem tudjuk a zsebet. Évek óta kellene egy 3-Tech. Akik idén vannak a drafton, mind elérhetőek a számunkra. Ez jelentheti azt, hogy mindegyik (Peter Woods, Zane Durant...) rossz, de azt is, hogy meg lehetne oldani a legnagyobb problémát.