Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
Spoiler alert 😛

Kikapott a Vikes... Érdekes a helyzet a csoportban, azt hiszem erre még a legelvakultabb szurkoló sem számított, legalábbis hogy ekkora differencia lesz már a csoportrangadók előtt. Nem elképzelhetetlen hogy ugyanolyan jól fogunk állni a csoportban a bye weekünk előtt mint amennyire a vikingek rosszul. Egyszer tutira kijön még nekik a lépés, de a tavalyi csapat leverte volna ezt a Jetset is szvsz. Az ellenük vivott két meccs fog dönteni a továbbiakról, elég finom lesz 😊

Remélem Briggs sérülése nem súlyos, tud valaki híreket róla?
Collins még a csapatban van? 😀

Seahawaks ellen mire számíthatunk?

Ha megkérhetem az urakat valaki tájékoztasson hogy érdemes-e ismét ránk fogadni vagy ez egy egyszeri fellángolás volt :cool:

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
szerintetek a Seattle ellen már játszhat/játszik Cutler?Vian
egész biztosan. Tegnap nem akartak kockáztatni, ha tényleg brutálisan fontos meccs lett volna (fontos volt a maga nevében, de ha mondjuk 16-17. héten van és ezen múlna a PO vagy ilyesmi), akkor játszott volna. Én változatlan örülök a győzelemnek. A defense nagyon szívderítő a szezonban. Bár tegnap nem egy elit támadóegység volt fenn, de ettől függetlenül zúzás volt, leszámítva az első drivet, ahol 8 futásból nyeltünk 60 yardot. Utána 24 yardot kaptunk 17 futásból. Hasonlóan nálunk is az első drive remek volt, majd utána Forte 68 yardos TD. Neki tegnap kijött a lépés, Taylornak nem, de van ez így. Már írtam meccs közben, örülök, hogy ketten közel azonos carry-t kapnak. Régen voltunk 200 futott yard felett.tüsi91
Szerintem tegnap Taylor is hozzátette a magáét a csapat teljesítményéhez, emlékezzünk csak a 15 centin múló TDjéhez, azt is szépen oldotta meg szvsz, kár hogy sikerült úgy befejezni azt a drive-ot ahogy... Örültem én is annak hogy végre rábíztunk pár playt, mondta is a kommentátor a meccsen hogy az egyik legalulértékeltebb futó a ligában. Többet nyertünk vele mint amennyit használjuk jelenleg.davemayer
Taylor a meccs végén elrontotta a lőlapját, az ő futásaival pörgettük az órát. Amit kellett, azt megoldotta (a TD nem jött össze, azt sajnálom), pass protban is jó volt, és 40 cipelést nem adhatsz csak egyetlen futónak.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
egész biztosan. Tegnap nem akartak kockáztatni, ha tényleg brutálisan fontos meccs lett volna (fontos volt a maga nevében, de ha mondjuk 16-17. héten van és ezen múlna a PO vagy ilyesmi), akkor játszott volna. Én változatlan örülök a győzelemnek. A defense nagyon szívderítő a szezonban. Bár tegnap nem egy elit támadóegység volt fenn, de ettől függetlenül zúzás volt, leszámítva az első drivet, ahol 8 futásból nyeltünk 60 yardot. Utána 24 yardot kaptunk 17 futásból. Hasonlóan nálunk is az első drive remek volt, majd utána Forte 68 yardos TD. Neki tegnap kijött a lépés, Taylornak nem, de van ez így. Már írtam meccs közben, örülök, hogy ketten közel azonos carry-t kapnak. Régen voltunk 200 futott yard felett.tüsi91
Szerintem tegnap Taylor is hozzátette a magáét a csapat teljesítményéhez, emlékezzünk csak a 15 centin múló TDjéhez, azt is szépen oldotta meg szvsz, kár hogy sikerült úgy befejezni azt a drive-ot ahogy... Örültem én is annak hogy végre rábíztunk pár playt, mondta is a kommentátor a meccsen hogy az egyik legalulértékeltebb futó a ligában. Többet nyertünk vele mint amennyit használjuk jelenleg.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 276 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Már írtam meccs közben, örülök, hogy ketten közel azonos carry-t kapnak. Régen voltunk 200 futott yard felett.tüsi91
Én már nem is nagyon emlékszem ilyenre. Esetleg Forte első évében, vagy még a Jones korszakban.

több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
egész biztosan. Tegnap nem akartak kockáztatni, ha tényleg brutálisan fontos meccs lett volna (fontos volt a maga nevében, de ha mondjuk 16-17. héten van és ezen múlna a PO vagy ilyesmi), akkor játszott volna. Én változatlan örülök a győzelemnek. A defense nagyon szívderítő a szezonban. Bár tegnap nem egy elit támadóegység volt fenn, de ettől függetlenül zúzás volt, leszámítva az első drivet, ahol 8 futásból nyeltünk 60 yardot. Utána 24 yardot kaptunk 17 futásból. Hasonlóan nálunk is az első drive remek volt, majd utána Forte 68 yardos TD. Neki tegnap kijött a lépés, Taylornak nem, de van ez így. Már írtam meccs közben, örülök, hogy ketten közel azonos carry-t kapnak. Régen voltunk 200 futott yard felett.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szerintetek a Seattle ellen már játszhat/játszik Cutler?
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Na jó, de ezt a Carolina-t a Budapest Wolves II is verné, bruhahaha!😊Go Vikings!
Ja, a Saints verte őket vagy két ponttal. Kicsit nehezebben, mint a vikingeket, de ezek az összehasonlítgatások értelmetlenek. Kivéve, ha én csinálom 😀

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 524 — Bowl Winner
Na jó, de ezt a Carolina-t a Budapest Wolves II is verné, bruhahaha!😊

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 14 éve
Jobban megnézem majd a támadófal teljesítményét, mert a pass protectiontól nem lehetünk lenyűgzve. 20 passz -> 3 sack. A Panthers védelem eddig 4 meccsen csinált négyet. Emeljük ki a két futott TD-nél az elkapók (Knox, majd Bennett) milyen remekül blokkoltak. De többször hívtak sweep futást (hogy kell ezt magyarul?), az egészen kritikán aluli volt. De a trap playek működtek, ez is valami.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 276 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Győzelem!

Passzjáték 0 (így Cutler távollétében nem megy, így őt lehet dicsérni rendesen, felértékelték nem kicsit)
Van futás nini, Forte végre mutatott valami rookie évéből.
Védelem meg állat.

több mint 14 éve
Gabez Chicago Bears 84
én meg ezt vártam tőlük valahol, ideje volt végre felszívni magunkat és biztos vagyok benne, hogy a többi meccsre is ez a 4-1-es arány pozitív hatással lesz és a legjobbat fogja kihozni belőlük. Tudom, hogy az elején vagyunk még és elég egy pofon, hogy visszarántsanak a földre, de most egyelőre nagyon örülök ennek a meccsnek, így kell ezt csinálni!
több mint 14 éve
Tüsi kérdezte a véleményemet a DL rotációról. Rotáció az elmúlt években is volt, mert semmi sem működött. Most végre van egy kis hús a fal közepén, Toenia-Adams, Harris a csere, és nickel rusher Melton, aki eddig semmit nem csinált (középre gyenge, a terv az, hogy snap után első lépéssel megveri az emberét, hát nem jön össze), de egyszer a kapanyél is elsülhet. 4-3 one gap védelem a miénk, végre nem tolják el a fal közepét különösebb gond nélkül. Középről nem jön több nyomás, ugye gyakorlatilag két NT trónol ott, de mivel leköti az emberüket a leggyakrabban használt (néha double) A-gap blitzek sokkal sikeresebbek. És nem olyan könnyű az irányítóknak feljebb lépni a zsebben. Mert szerencsére oldalról jön nyomás. Peppers többet tett ezért a csapatért, mint Brown és Goon tavaly ketten együtt. Izzy végre megtalálta a helyét. Andersont nem sajnálom, állandóan lenyomták, főleg futásnál, ami megint csak meglepő, tavaly ebben a műfajban nem nyújtott ennyire rossz teljesítményt. Lehet, hogy statisztikákban nem igazán mutatkozik meg, de sokkal nagyobb a nyomás az irányítókon, mint az elmúlt két évben. Egyelőre ennyi, örülök a győzelemnek. Ha CW visszatér, Webb leülhet, én nem vagyok tőle elragadtatva, Edwin Williams remélem marad, Louis egyszer nem nyújtott ilyen teljesítményt. Mérsékelten lehet örülni, nagyon fáztam a meccstől, pláne Cutler hiányában (gratulálok a sikeres sportfogadóknak egyébként), nem hittem, hogy a Panthers ennyire rossz. Komoly tartásról tesz tanúbiznyságot, hogy egy ilyen rossz teljesítmény után, egy mumuscsapat otthonában a rossz periódusokat átvészelve ilyen arányú győzelmet aratott a csapat, és szinte mindenben ellenfele fölé nőtt.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
összességében mondható hogy végig uraltuk a meccset, nagyon jó kezdés után (erre senki sem számított az biztos) sok pick, sok bizonytalanság, végre kitűnő futás és kőkemény D. Ha Collinst levesszük a teljesítményünkről akkor kifogástalan szvsz.
Sajnos ő ma kilógott lefelé és még finom voltam 😛

Igazatok van abban hogy nem szabad kiemelni lefelé így egy játékost de mondhatjuk hogy ma bemutatkozott nekünk. Pont azt nem csinálta amit kell, próbált ( próbáltatták??!) deepeket dobni és láss csodát nem sikerült sőt. 6,3 passer rating azt hiszem nem NFL szint és én személy szerint nem hiszem hogy rossz napja volt csak. Ennyit róla, nem akarok huligánnak látszani aki csak szidni tud 😀

Ki merem jelenteni hogy a D összeállt, remélem Briggs nem sérül le annyira hogy ne bírja "kihordani" lábon... A secondarynket nem tették ma próbára, jó volt ez így... Peppers INTje top 10 play az tuti, óriási volt.

Gould is villantott akkor amikor igazán kellett, egyszóval mindenki hozzátette a teljesítményét a sikerhez és ezt jó volt látni.

Forte&Taylor kiváló párost alkothatnak, remélem így rotálják őket tovább, Cutlerről is sok terhet levehetnek ha nemcsak neki kell megoldania a szitut.

Szeretném már látni azt hogy az ellenfél 1yardján nem tökölünk hanem megcsináljuk 3ból egyszer futással, vagy rúgjunk egyből FGt, az a tuti... :cool:

A 4-1 az 4-1, ez nagyon kellett a SNF után, remélem Cutlert felszivja a csaja és szétszedünk mindenkit a bye weekig... jól állhatunk a csoportban, a GB mindjárt kikap Washingtonban game winning FG helyett.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
csillag13 Chicago Bears 26
http://embed.boxlive.tv/index.php?width=640&height=480&channel=ndsports&autoplay=true
Manning 60 yardot hordta vissza a kickoff-ot, Matt Forte 18y TD.
több mint 14 éve
No, úgy néz ki, hogy Webb és Edwin Williams (ki?) kezdő lesz. Nem tudom, hogy Garza, vagy Louis fog padozni, de tökmindegy. Esküszöm a hugomban több a vérszomj, mint ebben a két kövér lekvárosbödönben.füligjimmy
Nem lenne értelme nektek egy esetleges Logan Mankins-trade felé tapogatózni?DoM
Fenét. Backus kell ide.Bazzani
Értelme lenne mind a kettőnek, két pro bowlerrel megerősíteni a falat. Szerintem nem akarnak draftcetliket pocsékolni, ha neadjisten jönne valami újhullámos GM, ő is tudjon bustokat húzni, meg rossz játékosokat. Backust meg nem is engednék két elsőkörös cetli alatt. Még így is megérné, de azért kicsit sokba kerül. Mankins körül nem tudom, mi ez a nagy hallgatás, fiatal is, jól is játszott, most a szerződése körüli huzavona lejjebb is vitte az értékét. Én egy telefont azért már megeresztettem volna, de én nem értek hozzá, mert nem dolgozok az NFL-ben

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
No, úgy néz ki, hogy Webb és Edwin Williams (ki?) kezdő lesz. Nem tudom, hogy Garza, vagy Louis fog padozni, de tökmindegy. Esküszöm a hugomban több a vérszomj, mint ebben a két kövér lekvárosbödönben.füligjimmy
Nem lenne értelme nektek egy esetleges Logan Mankins-trade felé tapogatózni?DoM
Fenét. Backus kell ide.

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Nem lenne értelme nektek egy esetleges Logan Mankins-trade felé tapogatózni?
több mint 14 éve
No, úgy néz ki, hogy Webb és Edwin Williams (ki?) kezdő lesz. Nem tudom, hogy Garza, vagy Louis fog padozni, de tökmindegy. Esküszöm a hugomban több a vérszomj, mint ebben a két kövér lekvárosbödönben.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Én nem reménykedtem csak megjegyeztem, hogy Tice ezt mondta. Nincsenek nagy illúzióim a fallal kapcsolatban, hozzanak egy elfogadhatónak vélt teljesítményt és rendben leszünk. Szerintem nem a Panthers az a csapat, aki ellen csődöt mondana a védelem. Urlacherrel stabilak vagyunk, ha nem is elit, de lehet bennük ismét bízni.
több mint 14 éve
Megint gameday! Chris Williams, Wright és Jay out. OL így a szokásos, de Tice mondta azt is, hogy Webb váltogatva lesz Shafferrel. A másik oldalt nézve nem tudok bánkódni Otah és Steve Smith hiánya miatt. Clausen kezébe kell átadni a stafétát, elvéve azt a futójátéktól és akkor nem lehet gond. Nem Clausent lebecsülve ezzel. Persze ehhez kell egy normális passrush is, Peppersnek különleges meccs lesz, valamint, hogy az offenseünk ne demoralizálja a saját defensét a teljesítményével. Jóval több futójátékot láthatunk szvsz, mint eddig és ki tudja hátha bejön.
Összeségében defense battle és kevés pont, de győzelem.tüsi91
Webb is egy kalap szar, nem kell reménykedni. Shafferren nagyon csodálkozok: a Boys ellen nem játszott jól, de akkor a padról állt be, a Packers ellen szerintem kimagaslóan jó volt, de a Giants ellen kritikán aluli teljesítményt nyújtott. De minden falemberról elmondható, ha ezen ameccsen legalább a kezüket hajlandóak felemelni, és megérinteni a védők mezét (nem blokkolni, vagy valami, csak érjenek hozzájuk), előrébb leszünk. Amúgy Louis és Garza játszanak folyamatosan nagyon pocsékul, megérte a szezon előtti hacacáré a posztcserélgetéssel.

Erre a meccsre azt jövendölöm, hogy a védelem fog csődöt mondani. Az ST és az O már megtette egy-egy meccsen, most rajtuk a sor. 34-27, nemide

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Megint gameday! Chris Williams, Wright és Jay out. OL így a szokásos, de Tice mondta azt is, hogy Webb váltogatva lesz Shafferrel. A másik oldalt nézve nem tudok bánkódni Otah és Steve Smith hiánya miatt. Clausen kezébe kell átadni a stafétát, elvéve azt a futójátéktól és akkor nem lehet gond. Nem Clausent lebecsülve ezzel. Persze ehhez kell egy normális passrush is, Peppersnek különleges meccs lesz, valamint, hogy az offenseünk ne demoralizálja a saját defensét a teljesítményével. Jóval több futójátékot láthatunk szvsz, mint eddig és ki tudja hátha bejön.
Összeségében defense battle és kevés pont, de győzelem.
több mint 14 éve
Néhány érdekesebb statisztika a futójátékról:
3 down: 10/47 21,28% ---> 32.
68,8 futott yard / game ----> 31.
futott yard / play 3,3 ---> 27.
0 futott TD ---> 32.
futott 1st down 11 ---> 32.
7 csapat van még +20 yardos futás nélkül, köztük mi is.

Amúgy a fal rossz teljesítménye mellett Forte is mindig beleszalad a védőbe (néha saját emberbe). Semmi produktivitás. Taylor sokkal inkább olvassa a fal és a védők mozgását. Szerintem vele többet érnénk jelenleg, mint Forteval futásban. Vélemények???tüsi91

Tökéletes észrevétel, amikor Forte már dől és fekszik Taylor még csinál 3-4 yard pluszt, szerintem is jobban járnánk ha a skillt rábíznánk, a brusztolós "kamu" futás meg maradna Fortéra.davemayer
Régi vicc: Tarzan és Jane épp #@>$đ€ . Egyszercsak Jane megszólal:
- Tarzan, azt nem oda kell tenni.
-Tarzan erős, fúr másik lyukat!

Ezt a mentalitást kellene Forténak átvennie. Pontosabban visszanyerni, mert megvolt ez benne. Ha nincs lyuk, akkor csinálj egyet! Könnyebb mondani, mint megtenni, de amikor látom például Chris Johnson, aki akkora, mint Babszem Jankó, a hátán két emberrel még haladni két yardot (Forte ennyit átlagol nagyjábó), akkor elgondolkodok egy kicsit.

Ha Harrison is ki lesz rúgva, akkor tényleg felállva tapsolhatunk. Annyi draftcetlit vertek el védőfalemberekre, hogy az ember azt hinné, legalább egy bevált. De nem. Most azt mondom, Angelo nagyjából már rájött, hogy jó edzők nélkül nem lehet eredményt elérni, jó irányító nélkül sem a kétezres években, idén talán rájön, hogy támadófal nélkül is elég nehéz, és egyre agresszívabb a szabadügynökpiacon. Körülbelüll tíz év kellett, mire megtanulta a szakmája alapjait, végülis előtte csak húsz évet töltött más csapatoknál. Élethosszig tartó tanulás van, gyerekek.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
http://www.chicagobreakingsports.com/2010/10/sources-bears-could-bring-back-alfonso-boone.html

Boonet múlt héten rakta a Chargers, és állítólag a 3hete inaktív Marcus Harrison helyére tervezzük visszahozni őt.
több mint 14 éve
0 futott TD ---> 32.

Amúgy a fal rossz teljesítménye mellett Forte is mindig beleszalad a védőbe (néha saját emberbe). Semmi produktivitás. Taylor sokkal inkább olvassa a fal és a védők mozgását. Szerintem vele többet érnénk jelenleg, mint Forteval futásban. Vélemények???tüsi91

Tökéletes észrevétel, amikor Forte már dől és fekszik Taylor még csinál 3-4 yard pluszt, szerintem is jobban járnánk ha a skillt rábíznánk, a brusztolós "kamu" futás meg maradna Fortéra.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
0 futott TD ---> 32.

Amúgy a fal rossz teljesítménye mellett Forte is mindig beleszalad a védőbe (néha saját emberbe). Semmi produktivitás. Taylor sokkal inkább olvassa a fal és a védők mozgását. Szerintem vele többet érnénk jelenleg, mint Forteval futásban. Vélemények???