NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nem tudom mi lesz vasárnap, annyi minden lehetséges, ez a szép benne. Egyrészt a Panthers idén ronggyá van verve mindenki által, most lehet hogy esélyt látnak a javításra, főlleg, hogy Cutler nem játszik, de az is bizti, hogy a három nullás kezdés reményre ad okot és a védelem is. Szerintem nagy meccs lesz.Gabez
A Panthers 0-4-e megtévesztő. Hétvégén nem sok hiányzott, hogy elkapják a Saints-t. Építkezés elején vannak, támaszkodhatnak a hatékony futójátékukra (Williams és Stewart), Clausen bíztatóan játszott. A védekezésük hasonló a mienkéhez. Ugyanazt a bent and not break szisztémát játszák ők is. Válogatott meccs után megnézem a hétvégi meccsüket utána majd megpróbálok többet mondani.tüsi91
Én is belenéztem a meccsükbe, az eredmény nem igazán tükrözi a különbséget a két csapat között. A Phanters mutatott két nagy játékot (vagy a védelem hibázott hatalmasat), és kétszer nagyon jókor labdát szereztek. A támadófaluk idén meg se közelíti a tavaly mutatott teljesítményt, és emiatt idén nincs olyan hatékony futójátékuk se, amire támaszkodhatnának. De mivel nekünk még ilyen kaliberű futójátékunk sincs, a támadófal nálunk szarabb, és az irányítónk még látta Lenint, mi se nagyon verhetjük a seggünket a padlóhoz örömünkben. A védelemben és az ST-ben szerintem jobb teljesítményre vagyunk képesek. De valószínűleg megint valami okosság miatt fogunk szűken kikapni, aztán szívhatjuk a fogunkat, hogy de meg lehetett volna.

Amúgy én is tervezem, hogy kóstolok a meccs közben valami töményebbet, mert nem lesz egy leányálom.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nem tudom mi lesz vasárnap, annyi minden lehetséges, ez a szép benne. Egyrészt a Panthers idén ronggyá van verve mindenki által, most lehet hogy esélyt látnak a javításra, főlleg, hogy Cutler nem játszik, de az is bizti, hogy a három nullás kezdés reményre ad okot és a védelem is. Szerintem nagy meccs lesz.Gabez
A Panthers 0-4-e megtévesztő. Hétvégén nem sok hiányzott, hogy elkapják a Saints-t. Építkezés elején vannak, támaszkodhatnak a hatékony futójátékukra (Williams és Stewart), Clausen bíztatóan játszott. A védekezésük hasonló a mienkéhez. Ugyanazt a bent and not break szisztémát játszák ők is. Válogatott meccs után megnézem a hétvégi meccsüket utána majd megpróbálok többet mondani.
több mint 14 éve
Gabez Chicago Bears 84
Nem tudom mi lesz vasárnap, annyi minden lehetséges, ez a szép benne. Egyrészt a Panthers idén ronggyá van verve mindenki által, most lehet hogy esélyt látnak a javításra, főlleg, hogy Cutler nem játszik, de az is bizti, hogy a három nullás kezdés reményre ad okot és a védelem is. Szerintem nagy meccs lesz.
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
Ahogy tüsi is mondta általában az ilyen "foltozós beugrós" helyzetekben a veteránok jobbak tlg,láttam Collins pár meccsét mikor beugrott Redskinsbe és akkor elég jól nyomta,persze az pár éve volt és teljesen más csapat,helyzet...de ilyenkor ritkán adják a csapatot olyan kezébe aki még nem is kezdett soha.
Kurvakiváncsi leszek a gameplanre offense oldalán,mit találnak ki a falra.anfernee
Én inkább előre bekészítem a sör mellé a köhögéscsillapítót is mert hogy szétordítom majd kinomban a monitort az biztos...davemayer
Ha már szba hoztam Collins beugrását a Skinsbe 2007ben
week 14: Csereként 15/20 224 yard 2 TD, 0 INT 24-16 W, gondolom ha nem írom oda a csapatnak a nevét aki ellen játszott kitaláljátok melyik volt az, már aki nem tudja.
week 15: 8/25 166 yard 0 TD, 0 INT 22-10 W, idegenben a Giants ellen (későbbi SB győztes)
week 16: 22/29 254 yard 2 TD, 0 INT 32-21 W, idegenben Vikings
week 17: 22/31 244 yard 1 TD, 0 INT 27-6 W, Dallas otthon

Az 5-7es Redskins Collinsal a csapatban 9-7el a POba ment.
WC: 29/50 266 yard 2 TD, 2 INT 14-35 L, Seahawks idegenben. 14-21 után 2 INTjéből return TD lett.

Persze más csapat volt, más időben, fiatalabb is volt.tüsi91
Szép mutatók, bármi ilyennel hozható is lenne a meccs de (mint ahogy te is utalt rá a végén) kétlem hogy ez most menni fog neki. Azért sem mert az elkapóink között nincs rutinos róka akire mindig lehet számítani ha "gebasz" van ill. a futójátékunk nagyon halovány (hogy jutottunk el idáig?).

Az OL miatt nem tudunk semmit játszani, ha megismétlik a giants elleni statokat akkor bármelyik NFL csapat ellen mészárszék vár a QBra vagy a RBre... Egyszerűen nem értem hogy lehet idáig süllyeszteni ezt a csapatrészt, ez olyan mintha vennél egy jó drága horgászbotot de nem raksz rá csalit és úgy akarsz halat fogni- ha nincs öngyilkos hajlamú kopoltyús a tóban mehetsz megint a tecsoba pontyért a botot meg dobod a tóba...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Ahogy tüsi is mondta általában az ilyen "foltozós beugrós" helyzetekben a veteránok jobbak tlg,láttam Collins pár meccsét mikor beugrott Redskinsbe és akkor elég jól nyomta,persze az pár éve volt és teljesen más csapat,helyzet...de ilyenkor ritkán adják a csapatot olyan kezébe aki még nem is kezdett soha.
Kurvakiváncsi leszek a gameplanre offense oldalán,mit találnak ki a falra.anfernee
Én inkább előre bekészítem a sör mellé a köhögéscsillapítót is mert hogy szétordítom majd kinomban a monitort az biztos...davemayer
Ha már szba hoztam Collins beugrását a Skinsbe 2007ben
week 14: Csereként 15/20 224 yard 2 TD, 0 INT 24-16 W, gondolom ha nem írom oda a csapatnak a nevét aki ellen játszott kitaláljátok melyik volt az, már aki nem tudja.
week 15: 8/25 166 yard 0 TD, 0 INT 22-10 W, idegenben a Giants ellen (későbbi SB győztes)
week 16: 22/29 254 yard 2 TD, 0 INT 32-21 W, idegenben Vikings
week 17: 22/31 244 yard 1 TD, 0 INT 27-6 W, Dallas otthon

Az 5-7es Redskins Collinsal a csapatban 9-7el a POba ment.
WC: 29/50 266 yard 2 TD, 2 INT 14-35 L, Seahawks idegenben. 14-21 után 2 INTjéből return TD lett.

Persze más csapat volt, más időben, fiatalabb is volt.
több mint 14 éve
Én inkább előre bekészítem a sör mellé a köhögéscsillapítót is mert hogy szétordítom majd kinomban a monitort az biztos...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Kurvakiváncsi leszek a gameplanre offense oldalán,mit találnak ki a falra.

"Do or Do not. There is no try."
több mint 14 éve
Pokoli hírre hazaérni sohasem jó. Valahol várható is volt ez, hogy Jay nem játszik. Mondanom sem kell mekkora érvágás ez az offensenek. Hanie nekem is szimpatikusabb és szerintem jobb is, mint Collins, de ki tudja hogyan dolgozná fel, hogy ő a starter. Persze profi játékosok stb, de mégis első kezdő meccs, ráadásul úgy, hogy vélhetően sok segítséget nem kap se a faltól, se a futójátéktól. Monjduk nem tudom elképzelni, hogy Martz és Tice ne szedte volna annyira össze a falat, hogy egy viszonlyag elfogadható teljesítményt ne rittyentenének elő. Úgy gondolom jó döntés az, hogy Collins kezd. Ne verje el a labdákat, ez a lényeg. Mi meg bízzunk abban, hogy a nem létező futójátékunk legalább erre a meccsre összeáll.
A defense azért nem kis bizakodásra ad okot. Peppers meggyőződésem, hogy nagy meccset játszik.

Cutler nélkül nagyon nehéz lesz, de talán nem megoldhatatlan.

szerk.: ráadásul ne felejtsük el 07-08ben amikor Collins beszállt a Redskinsbe Campbell helyére, nemcsak megbízható teljesítményt nyújtott, hanem vezére is volt az offensenek, már amennyire emlékszem a Dallas legyőzésére és Hawks elleni WC meccsre.
több mint 14 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 749 — Panthers fan
Defensive struggle lesz ez, kevés pont, field position battle, minden, ami szem-szájnak ingere 😊
ST meg a turnoverek döntenek majd várhatóan.

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Vasárnap Collins lesz a kezdő QB és Cutler nem fog játszani. Úgy néz ki, h 9 sack már neki is sok(k) volt. Remélem nem fog komolyabb következménye lenni rá nézve, és tényleg csak pihentetni akarják még egy hetet.soma80
Majd megverjük a Pantherst futójátékkal. Nem emlékszek ellenük olyan meccsre, hogy valami csoki ne csapódott volna a ventillátorba.füligjimmy
Azzal az átlag 80yardos futójátékkal? 😊

Érdekes lesz a mérkőzés. Náluk kiesett Smith és ugy cut volt Jarrett, nálunk Cutler esett ki. Kár, hogy ők könnyebben futnak pár száz yardot, mint mi... Hesternek és a spec.teamnek kell ezen a meccsen villantania megint csak...soma80
Én személy szerint többet látok Haineben mint Collinsban, szerintetek is ő lehetne inkább a második számú vagy jobb Collins?
Az egyetlen dolog ami mellette szólhat az talán a "rutin" aztán annyi...

Cutler nélkül ha nyerünk is akkor is vért izzadva + a védelmünket halálra fárasztva. Nem lesz ez így jó, pedig szépen indultak a dolgok 😕

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Vasárnap Collins lesz a kezdő QB és Cutler nem fog játszani. Úgy néz ki, h 9 sack már neki is sok(k) volt. Remélem nem fog komolyabb következménye lenni rá nézve, és tényleg csak pihentetni akarják még egy hetet.soma80
Majd megverjük a Pantherst futójátékkal. Nem emlékszek ellenük olyan meccsre, hogy valami csoki ne csapódott volna a ventillátorba.füligjimmy
Azzal az átlag 80yardos futójátékkal? 😊

Érdekes lesz a mérkőzés. Náluk kiesett Smith és ugy cut volt Jarrett, nálunk Cutler esett ki. Kár, hogy ők könnyebben futnak pár száz yardot, mint mi... Hesternek és a spec.teamnek kell ezen a meccsen villantania megint csak...
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Majd megverjük a Pantherst futójátékkal. Nem emlékszek ellenük olyan meccsre, hogy valami csoki ne csapódott volna a ventillátorba.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Vasárnap Collins lesz a kezdő QB és Cutler nem fog játszani. Úgy néz ki, h 9 sack már neki is sok(k) volt. Remélem nem fog komolyabb következménye lenni rá nézve, és tényleg csak pihentetni akarják még egy hetet.
több mint 14 éve
nézegettem Chicago-s videókat jutubon, ez nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek: http://www.youtube.com/watch?v=73dW4740ILE&feature=related
több mint 14 éve
Huh ezt nem hiszem el,az offensive coordinatorunk felvállalta 1az1ben a felelősséget a giants elleni meccsért.
Milyen szép is ez a Turner nélküli élet...

több mint 14 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Cutler (és Collins is) edzett ma, valószínűleg akkor a Panthers ellen játszani fog.

több mint 14 éve
A legnagyobb baj az, hogy a falat már évek óta csak foltozzuk (azt is rémisztő sikerességgel), igazi megoldás nincs. Ott tartunk, hogy már az alap sincs meg akikhez hozzácsapjuk az embereket. Kreutz? Nagy center volt valamikor régen, talán igaz sem volt, de már bekellett volna húzni az utódját. Tacklebe próbálkoztunk Williams-sel erősen bust gyanú, de ezen kívül igazán semmit nem tettünk a falért. Persze hoztuk Pacet, Omiyalet, aki mindenhol játszott már a falban, csak a helyén vajnyi keveset. Garza régen is szar volt, a fal jobb teljesítménye húzta fel őt is, Louis meg épp olyan mint Garza fiatalabb kiadásban. Hiába húzunk UT-t első körben attól meg nem lesz jobb még a fal. Ez egy hosszú folyamat eredménye. 07ben ugye kellett egy TE első kör végén. 08ban belenyúltunk Williamsbe, 09-10ben meg nem volt első 2 körünk. Parádés. Mire itt összedobnak egy normális falat az min 3-4 év. Addig meg törjék Jayt.
több mint 14 éve
Ma Angelo nyilatkozott a szokásos szerdai média eseményen. Cutler majd csak holnapra vállalta az interjút.

Angelo nyilatkozatából kiragadva egy-két mondatot:
“I’m concerned because we didn’t protect the quarterback"
"We need to get the same five players playing every week. That’s the goal."
"I’m not minimizing talent, but if the players aren’t on the same page, talent is irrelevant."
on loss to the Giants: “It was a butt-kicking. It’s as simple as that."
on Jay Cutler's status: “We feel very confident that Jay’s going to be fine."
on Jay Cutler: "Our medical people will determine when he is healthy and available to play.”
on OL help: "If there’s a good player out there who can help us, we’ll look at him."

Szóval rájöttek az OL-anyag, amelyből vmit ki kéne hoznia Tice-nak, egy kalap szar.... pedig anno az offseasonban Ticet megkérdezték, h hozzanak-e bárkit is a O-falba, de ő azt mondta, h nem kell, mivel tele van tehetséges egyénekkel, aham, persze...

Cutler úgy néz ki, h nem egy könnyen fogja túltenni magát ezen a meccsen, lehet, h sikeresen hazavágtunk, egy reményteljes QB-t. Végre úgy tűnt, van egy tehetséges QB-nk, de persze megvédeni, azt minek...
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Jimmy Barátom!

Kérdeznék! Mit gondolsz Jay Cutler és az elvileg szinte már közhelyes Cover 2 playbook kapcsolatáról?
Előre is kösz
Ölelés
HelmHelmut Zimmer
Úgy olvassa, mint hülyegyerek a képeskönyvet 😀. Főleg a Fewell által felkészített védelmek ellen acélos. 😀 Nem is lehet rajta csodálkozni, hogy ilyen jól megy neki, a cover 2 lejárt lemez, az idő vasfoga elrepült felette, nem lep meg már senkit etc. Az új király a 3-4, oda se jó játékos, se jó edző nem kell, amelyik csapat átáll erre, varázsütésre jobb lesz. Lásd például bills védelme hogy megacélosodott.füligjimmy
😀 😀 😀

Perry Fewell kérdése Jay Cutler válasza
(Cover23+ mod) = n/0
, ahol a "0" konstans

Persze csak túlzok, sarkítok, de meglepő, hogy mennyire nem megy, és lehet baszogatni bármelyik OC-t, de Shanny - Bates párosnak sem sikerült 2 éve Buffaloban úgy hívni a pléjjeket, hogy sikerüljön megoldani az EREDMÉNYES előrehaladást. Nem is jutott be a Broncos a a rájátszásba. 😀
több mint 14 éve
Első 8 meccs tűnik könnyebbnek, utolsó 8 nehezebbnek. Következő 4 meccsből ha jól jövünk ki bármi lehet. Panthers, Hawks, Skins ill Bills. Ezekből min 3, de inkább 4. 6-2 ill 7-1 után majd ráérünk beszélni, az alatt szerintem felesleges.
több mint 14 éve
Azért ezzel a Cutler gyerekkel kéne valamit kezdeni, mert ez már tényleg röhejes, na mindegy. Kis offolás, remélem nem baj, de hátha valakit érdekel:

http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_ruhazat/kabat_dzseki_atmeneti/xl_es_meret/nfl_chicago_bears_amerikai_football_dzseki_182858644.html

Ha valakit érdekelne írjon privit, magamnak rendeltem, de nem jó rám, köszi!
Ja és egy kérdés: láttok reális esélyt a pozitív mérlegre? jó kezdés volt, de a Giants erősen alázott minket és az erős védelem sem tudta pótolni Cutler hiányosságait.Gabez
Nem Cutlernek voltak hiányosságai,illetve voltak miután kapott párat😊Sztem kb egálra jövünk ki,most nem nagyon lehet jósolni,amúgysem de egy ilyen meccs után meg végképp,kiderül fel tudunk e állni...Mike Tice varázslat😀

több mint 14 éve
Jimmy Barátom!

Kérdeznék! Mit gondolsz Jay Cutler és az elvileg szinte már közhelyes Cover 2 playbook kapcsolatáról?
Előre is kösz
Ölelés
HelmHelmut Zimmer
Úgy olvassa, mint hülyegyerek a képeskönyvet 😀. Főleg a Fewell által felkészített védelmek ellen acélos. 😀 Nem is lehet rajta csodálkozni, hogy ilyen jól megy neki, a cover 2 lejárt lemez, az idő vasfoga elrepült felette, nem lep meg már senkit etc. Az új király a 3-4, oda se jó játékos, se jó edző nem kell, amelyik csapat átáll erre, varázsütésre jobb lesz. Lásd például bills védelme hogy megacélosodott.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Gabez Chicago Bears 84
Azért ezzel a Cutler gyerekkel kéne valamit kezdeni, mert ez már tényleg röhejes, na mindegy. Kis offolás, remélem nem baj, de hátha valakit érdekel:

http://divat-ruha.vatera.hu/ferfi_ruhazat/kabat_dzseki_atmeneti/xl_es_meret/nfl_chicago_bears_amerikai_football_dzseki_182858644.html

Ha valakit érdekelne írjon privit, magamnak rendeltem, de nem jó rám, köszi!
Ja és egy kérdés: láttok reális esélyt a pozitív mérlegre? jó kezdés volt, de a Giants erősen alázott minket és az erős védelem sem tudta pótolni Cutler hiányosságait.
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Jimmy Barátom!

Előre is kösz
Ölelés
Helm
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Grant lehet a mi Tank Johnsonunk...bajos, de tehetséges jószágnak tűnik ennyi infó alapján...KiP
öreg már és nem is illik a sémába szvsz.
a Fins-nél volt próbajátékon a nyáron, és ott 3-4-es DE-t akartak belőle csinálni, mert nagy.

egyébként Jimmy rosszul mondta, nem Kanadából jött, hanem Omahából. (Nebraska)
tudom, UFL, CFL egy kutya.