Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 14 éve
Akkor elmondod nekem h Bates miért hívott futást a liga 3. legjobb rundefense-e ellen?😊.Martzet meg eddig abszolut pozitivumnak tartottam de nem értem,ha előző meccsen futunk sokat és hatékonyan,seahawks dl meg nem egy túl nagy,Cutler agyrázkodásból jön vissza erre szinte csak passzokat hív??????anferneeLehet azért hívott passzokat, mert futás ellen a 2. legjobb, még passz ellen a 2. legrosszabb volt a védelmünk a meccs előtt.Sebii
"Do or Do not. There is no try."
több mint 14 éve
Jót harcoltunk! Nem emlékszem, hogy utoljára mikor nyertünk a Bears ellen.Ilyen csapat alatt azt értem h egy ideig szenvedő most új irányt vevő csapat,új HC-vel,egy lefelé tartó QB-vel,nem túl jó O és D-vel,kevés tapasztalattal...
Jövő héten több szerencsét.
u.i.
Anfernee! Alkalomadtán elmagyarázhatnád, hogy mit értesz "ilyen csapat ellen" alatt.
kösz
üdv
HHelmut Zimmer
Tlg nem lesajnálásként írtam,sőt nekem tetszik amit Carroll csinál de azért egy PO contendernek ezt illett vna behúzni,úgy látszik mi nem vagyunk azok...de azt tartom h tudásban és tapasztalatban is jobb a Bears,de sem az edzők sem a játékosok nem voltak képben.
Ahogy én látom nagyon jót tesz nektek a vérfrissítés,Carroll nagyon jó húzás volt,teljesen más a mentalitás a csapatnál ami pótol elég sok mindent ami még nincs meg,lehet h nekünk is ilyen húzásra lenne szükségünk.
több mint 14 éve
Gabez
84
abban egyetértek, hogy fejtől bűzlik a láb, fantáziátlan az egész vezetés úgy ahogy van, amit meg pláne nem értek, hogy ha a szúrkolók pontosan látják a hiányosságokat, akkor azok akik millió dollárokat kaszálnak miért nem veszik kicsit komolyabban magukat. Én meccsenkénti hat sack-es átlagnál például Cutler helyében a kólámat szopogatnám inkább csendben és nem mennék bele nagyképű nyilatkozatokba.
több mint 14 éve
Sebii
3 526
.Martzet meg eddig abszolut pozitivumnak tartottam de nem értem,ha előző meccsen futunk sokat és hatékonyan,seahawks dl meg nem egy túl nagy,Cutler agyrázkodásból jön vissza erre szinte csak passzokat hív??????anferneeLehet azért hívott passzokat, mert futás ellen a 2. legjobb, még passz ellen a 2. legrosszabb volt a védelmünk a meccs előtt.
több mint 14 éve
... Alkalomadtán elmagyarázhatnád, hogy mit értesz "ilyen csapat ellen" alatt.1értLµ: Önbizalomnövelőt.
kösz
üdv
HHelmut Zimmer
több mint 14 éve
Jót harcoltunk! Nem emlékszem, hogy utoljára mikor nyertünk a Bears ellen.Jövő héten több szerencsét.
u.i.
Anfernee! Alkalomadtán elmagyarázhatnád, hogy mit értesz "ilyen csapat ellen" alatt.
kösz
üdv
H
több mint 14 éve
Ha bejutnánk a POba Lovie meg brigádja akkor is menjen: egy normális coach team ezt a meccset lehozza. Nem ők csinálják meg a tacklet, nem ők lövik be a FGt de tegnap a playcalling is szánalom volt megint. Olyanok vagyunk mint a tavalyi fradi, mindegy kik ellen játszunk, nem tudunk hozni 2 meccset egymás után főleg nem jobb játékkal.Semmi folytonosság nincs a játékban, semmi felépítettség szvsz. Bízunk a jó szerencsében csak akkor át kell keresztelni a franchiset Chicago Medvékről Chicago Malacokra... 😉 :cool: 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
6 sack meg még párat megúszott Cutler,ha ez előrelépés az szánalom.HC-nek van jelölted?A meccsek nagy része azért 7 ponton belül dől el. Persze most majd mindenki megszakérti, hogy ő megmondta előre, meg nem tudunk blokkolni, meg szerelni, meg nincs gameplan, meg semmi se nem van. Bármilyen röhejesen hangzik, pass prtoban én láttam előrelépést, Webb nem tud mit kezdeni a DB blitzekkel, ezért 7. körös róka. Cutler pontatlan volt, másfél meccset ült, nem is kapott segítséget se a faltól, se futóktól, se az elkapóktól (úgy kollektíve szarul játszottak, üres embert alig láttam). A 0/12 3. kísérletnél szerintem új rekord lehet. Én amúgy teljesen nyugodt vagyok, ha nem lesz rájátszás, legalább CEO/GM/HC váltás lesz.Hát mit mondjak, éreztem hogy ez a meccs most veszélyes lesz, de szerintem a három pontos különbség nem olyan elfogadhatatlan, tudom, hogy csak a végeredmény számít, de azért mégse 76:3. Mindegy, belefért ez a pofon, legalább kicsit komolyabban vesszük magunkat a legközelebbi meccsre. Legalább is ne engedjék meg, hogy elfogyjon a véres izzadtsággal összehozott előny. Amúgy a hétvégén pont esküvőn voltam hivatalos, így ugrott a magyar bowl, pedig nagyon készültem már rá, hogy kimenjek végre. Valaki volt rajta? élmények? és olvasnék a következő meccs esélyekről is, köszönet értük!GabezHazai pályán esélyesként ilyen csapat ellen nincs elfogadható vereség.Az h csak 3 még rosszabb,volt egy elrontott fg,meg egyszer 3rd downnál fg rangen sack,egyik OT miatt.Sajna az nflben nem fér bele 1 vereség sem mert minden hétvége számít😊anfernee
Amúgy most megint azt mondom, mint a Giants meccs után: ezen a héten vért fognak pisálni. Ártani nem árt, a nyilatkozatokból nem a magabiztosság áradt, inkább kicsit a nagyképűség. Olyanok, mint a Cutler játszik, akkor mindere képesek vagyunk, meg csodálkozok, hogy ennyi szerzett labdából még nem szereztünk TD-t, és ehhez hasonlók.füligjimmy
több mint 14 éve
A meccsek nagy része azért 7 ponton belül dől el. Persze most majd mindenki megszakérti, hogy ő megmondta előre, meg nem tudunk blokkolni, meg szerelni, meg nincs gameplan, meg semmi se nem van. Bármilyen röhejesen hangzik, pass prtoban én láttam előrelépést, Webb nem tud mit kezdeni a DB blitzekkel, ezért 7. körös róka. Cutler pontatlan volt, másfél meccset ült, nem is kapott segítséget se a faltól, se futóktól, se az elkapóktól (úgy kollektíve szarul játszottak, üres embert alig láttam). A 0/12 3. kísérletnél szerintem új rekord lehet. Én amúgy teljesen nyugodt vagyok, ha nem lesz rájátszás, legalább CEO/GM/HC váltás lesz.Hát mit mondjak, éreztem hogy ez a meccs most veszélyes lesz, de szerintem a három pontos különbség nem olyan elfogadhatatlan, tudom, hogy csak a végeredmény számít, de azért mégse 76:3. Mindegy, belefért ez a pofon, legalább kicsit komolyabban vesszük magunkat a legközelebbi meccsre. Legalább is ne engedjék meg, hogy elfogyjon a véres izzadtsággal összehozott előny. Amúgy a hétvégén pont esküvőn voltam hivatalos, így ugrott a magyar bowl, pedig nagyon készültem már rá, hogy kimenjek végre. Valaki volt rajta? élmények? és olvasnék a következő meccs esélyekről is, köszönet értük!GabezHazai pályán esélyesként ilyen csapat ellen nincs elfogadható vereség.Az h csak 3 még rosszabb,volt egy elrontott fg,meg egyszer 3rd downnál fg rangen sack,egyik OT miatt.Sajna az nflben nem fér bele 1 vereség sem mert minden hétvége számít😊anfernee
Amúgy most megint azt mondom, mint a Giants meccs után: ezen a héten vért fognak pisálni. Ártani nem árt, a nyilatkozatokból nem a magabiztosság áradt, inkább kicsit a nagyképűség. Olyanok, mint a Cutler játszik, akkor mindere képesek vagyunk, meg csodálkozok, hogy ennyi szerzett labdából még nem szereztünk TD-t, és ehhez hasonlók.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Hát mit mondjak, éreztem hogy ez a meccs most veszélyes lesz, de szerintem a három pontos különbség nem olyan elfogadhatatlan, tudom, hogy csak a végeredmény számít, de azért mégse 76:3. Mindegy, belefért ez a pofon, legalább kicsit komolyabban vesszük magunkat a legközelebbi meccsre. Legalább is ne engedjék meg, hogy elfogyjon a véres izzadtsággal összehozott előny. Amúgy a hétvégén pont esküvőn voltam hivatalos, így ugrott a magyar bowl, pedig nagyon készültem már rá, hogy kimenjek végre. Valaki volt rajta? élmények? és olvasnék a következő meccs esélyekről is, köszönet értük!GabezHazai pályán esélyesként ilyen csapat ellen nincs elfogadható vereség.Az h csak 3 még rosszabb,volt egy elrontott fg,meg egyszer 3rd downnál fg rangen sack,egyik OT miatt.Sajna az nflben nem fér bele 1 vereség sem mert minden hétvége számít😊
több mint 14 éve
Gabez
84
Hát mit mondjak, éreztem hogy ez a meccs most veszélyes lesz, de szerintem a három pontos különbség nem olyan elfogadhatatlan, tudom, hogy csak a végeredmény számít, de azért mégse 76:3. Mindegy, belefért ez a pofon, legalább kicsit komolyabban vesszük magunkat a legközelebbi meccsre. Legalább is ne engedjék meg, hogy elfogyjon a véres izzadtsággal összehozott előny. Amúgy a hétvégén pont esküvőn voltam hivatalos, így ugrott a magyar bowl, pedig nagyon készültem már rá, hogy kimenjek végre. Valaki volt rajta? élmények? és olvasnék a következő meccs esélyekről is, köszönet értük!
több mint 14 éve
szánalom.3rd downok...két OT-nek fogggalma nincs mit kellene csinálniuk.hihetetlen,milloy meg babineaux ugy futottak el mellettük mintha egy csapatban lennének.Martzet meg eddig abszolut pozitivumnak tartottam de nem értem,ha előző meccsen futunk sokat és hatékonyan,seahawks dl meg nem egy túl nagy,Cutler agyrázkodásból jön vissza erre szinte csak passzokat hív??????
több mint 14 éve
Dühíti az embert, hogy kikapott a csapata hazai pályán egy esélytelenebbtől, de ezen a héten még 13 másik csapat ki fog kapni. Tillmant Williams egyszerűen össze-vissza szopatta. Ezen az egy párhacon el is dőlt nagyon sok minden. Az OL egész siralmas, de bltizek ellen az összes blokkoló, legyen az TE, vagy RB leszerepel. Megint 6 sack?? 0 yardos futójátékok egymás után? Nevetséges. Helmut nem hitte el, hogy úgy fog kinézni a DL, mint a Steel Curtain, de nekem lett igazam. Pedig szépen indult. Ennél a csapat többet tud, ezt már láthattuk, most ennyi fért ki a csövön. 4-2.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Kikapott a Packers, és szerintem a Vikings is kifog ma. Talán így kicsit elviselhetőbb lesz a vereség.DeleteNekem személy szerint pont ezért elviselhetetlen ez a vereség :/
Egyszerűen nem értem hogy hogyan tudunk így felhozni egy közepes Seattle-t egy már közepes irányítóval ilyen szintre. Lynchet leigazolták, nem kellett volna felkészülni a futásra? Ma nálam a D is csalódás, mintha elfáradtak volna vagy nem tudom, nem éreztem azt a töretlen akaratot.
Cutler szerintem nem volt rossz, jó sem, de látszott azért hogy tud ő dobni, de nem lehet csak rá bízni az egészet. Ha az OL gyenge a futáshoz azt be kell látni, de valamit ki kell találni mert így tényleg negatív lehet a szezon. Nem értem, senki sem hitte szerintem hogy itt az elején lesz már esélyünk arra hogy (az ellenfelek botlásai miatt) beszéljünk a bíztató csoportállásról, ez a vereség nagyon fog kelleni - ha a POhoz ha csak a pozitív mérleghez de mindenképp meg kellett volna nyerni.
A playcalling nálam überbukta, semmi építkezés, vagy managment. Ha van ilyen statisztika nagyon megnézném hogy hány 1downt kezdtünk futással. Az a véleményem hogy ebben (is) nagyot hibázott Martz : az elején nem ment az alibi(!) futójáték, na akkor ezt hagyjuk is, inkább menjünk rá a passzra azzal a Cutlerrel aki kihagyott egy hetet legalább - Csoda hogy nem dobott picket komolyan...
Nagyon demoralizáló ez a vereség de még az elején vagyunk és remélem a csoportellenfelek továbbra is megadják nekünk a lehetőséget hogy elhiggyük: ennél azért jobbak vagyunk ( mindenesetre lelkesebbek lehetnénk...)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Kikapott a Packers, és szerintem a Vikings is kifog ma. Talán így kicsit elviselhetőbb lesz a vereség.
több mint 14 éve
Labdaszerzés nélkül, sack nélkül nehéz. Ma annyi hiányzott, mint amennyit a defense eddig mindig hozzátett.tüsi91És Cutler teljesen formán kívűl volt. Ez van, ha a kezdő irányítód 6 negyeden keresztül hiányzik. Ez a világvége hangulat is csak egy hétig tart
- Abe Simpson
több mint 14 éve
nekem a normális game management hiányzik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Labdaszerzés nélkül, sack nélkül nehéz. Ma annyi hiányzott, mint amennyit a defense eddig mindig hozzátett.
több mint 14 éve
#Bears inactives: Marcus Harrison, Charles Grant, Roberto Garza, Kahlil Bell, Josh Moore, Major Wright, Lance Briggs, 3rd QB Todd Collins.Briggs kiesése fájdalmas egy csöppet.
több mint 14 éve
Sebii
3 526
Lassan újra meccs. Lehet mondani a közhelyeket, hogy a kötelezők a legnehezebbek, ez így is van. Martz értelmes ember, nagyon bízok benne, hogy ismét egy futójátékra épülő playcallingot épít fel. Örülnék neki, ha Jay-nek hétvégén "csak" egy game-manager QB szerep jutna és ne neki kelljen meccset nyernie. Kicsit féltem is, de végül is a független orvosok engedték....A futás ellenni védelmünk elit, szóval Cutlernek kell vinnie az offensetek.
Defense oldalon szokásos a dolog. Futás kiiktatása elsősorban (kíváncsi vagyok Lynch hány carryt kap), Hasselback felett eljárt már az idő, hozza majd a már-már szokásos labdavesztéseit. Briggs sérülése aggasztó egy kicsit. Liga elit 2 ST összecsapása is jó matchup.tüsi91
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Nem a mai meccshez kapcsolódó téma, de engem mindig vonzottak az ilyen kérdések és valószínű senki sem tud majd rá normális választ adni, de mégis hátha.1. Minden évben egy hazai mérkőzésünket narancs mezben játszuk. Idén a GB és a Vikings elleni hazai meccsen retro mezekben szerepelünk/szerepeltünk. A retro mez miatt lesz idén narancssárgás hazai meccs?
2. Az első meccsen itthon fehérben /idegenbeli/ mezben játszottunk a Lions ellen. Ez azért volt, mert utána héten a hazai mezünkben játszottunk a Cowboys otthonában???
Bocs ha valakit felhúzok az idétlen kérdésekkel. )
A mai meccsről annyit kíváncsian várom, hogy Briggs kiesését megérzi-e a védelem, valamint, hogy a liga 2. Seahawks run D ellen tudunk-e felmutatni vmit. Összeségében 7-14 pontos győzelmet várok.
több mint 14 éve
Briggs valószínűleg nem játszik, a helyére kerül Iwuh. Garza sikeres térdműtéten esett át, remélem mindkét Williams úgy fog játszani, hogy senkinek eszébe se jut egy hónap múlva visszatenni a kezdőbe.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Én írtam, hogy Williams bust gyanús és fenn is tartom még ezt a kijelentésem. Lehet, hogy az eredti posztján keveset játszott, sérült volt, egy jobb falban ő is jobb teljesítményre lenne képes stb., de ettől függetlenül nem úgy tűnik, mint aki megért 1/14et.tüsi91Tice ezt nyilatkozta tegnap róla:
A karrierje ezen pontján - ő valószínűleg nem ért velem egyet - de a karrierje ezen a pontján azt hiszem, ő jobb futásblokkoló, mint passzblokkoló...... Tudom, hogy ő valószínűleg nem akarja ezt hallani, de én csak értekéltem a filmet, és ezt a döntést hoztam. Nem tehettem mást.
Konkrétan ennyit a scoutok munkájáról. Mert csak ezt lehetet hallalni, hogy micsoda fineszes passzblokkoló, és jobb passzblokkoló, mint futásblokkoló stb. most már mindegy, remélem beválik ezen a poszton. Ha eljutnánk odáig, - és erre a szezonra meg is van a mantrám - hogy megtartsák a zsebet 4 man rush ellen, akkor már ki lehetne nyitni a playbookot.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Számomra még egyszerűbb a képlet: több pontot szerezz, mint amennyit kapsz. Cutlernek semmi baja mentálisan. Tavaly úgy osztogatta a védőknek a labdát, mint Télapó a virgácsot, az se viselte meg túlzottan, most kapott jópár pofont, ez se fogja. És pont az lenne neki a sikerélmény, ha ő nyerné meg a meccset. A futás megalapozására várunk lassan másfél éve. Sőt, már a 2008-as szezon végén se nagyon működött a futójáték. Jött a panthers elleni telejsítmény kicsit a semmiből, jó ez, adtunk a védőkoordinátoroknak egy kis gondolkodnivalót, de én se hiszem, hogy a 4 yardos átlagot elérnénk ezen a meccsen. Márpedig Martz megmondta a szezon előtt, ha 4.2 yardos átlaggal tudsz futni, azzal lehet meccset nyerni, amúgy nem érdemes erőltetni. Ezzel lehet vitázni, de az eredményei őt igazolják.
Én is fázok a meccstől, mert ha ezt elbukjuk, az a csapat hülyesége miatt lesz. Vagy az ST, vagy a védelem összeomlása esetén, vagy Cutler dob két pick-sixet. Ráadásul esélyesként hazai meccs. Ha mennénk például idegenbe a Steelershez, és kikapnánk hét ponttal, mindenki csak a vállát vonná, hogy benne van. Ha itt zakó, abból nehéz lesz kimosakodni. De valószínűnek tartom a játékosok kicsit jobban elviselik a nyomást, mint mi a számítógépeink előtt: D
- Abe Simpson
több mint 14 éve
mindent leírtatok srácok,futást megalapozni,Cutlertől nem kell a nagy játék csak annyi h ne mindenki Forté nyakán lógjon,én esküszöm adtam vna 1 hetet még Jaynek,lássuk mit tud Caleb...Hawkst szerintem még igy is el lehetne kapni,ami nem azt jelenti h nincs benne egy vereség is akár,de ez a szép az NFLben,minden héten háború...CWill left guard...ezt most akkor nem érteni...na mind1.Iwuh készül Briggs helyén ha nem játszana...meglátjuk