Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 14 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Minden idők legkiválóbb NFL játékosa, Walter Payton 11 éve halt meg.

több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
akkor lássuk...a raiders szétalázta a seahawksot...a lions megverte a redskinst...mi kikaptunk mind2től.good job.anfernee
Én is erre gondoltam. Amúgy nem tudom, mikor őrült meg a csapatnál teljesen mindenki, vagy egy hülye megfertőzte az összes többit, de botrány, ami az SB óta zajlik a csapatnál.füligjimmy
Azért kár volna idejekorán vészharangot kongatni.
4-3al álltok,versenyben a csoport első helyéért.
Nincs olyan nagy baj.
Az a Redskins verő Lions meg 2-5.
Elég lesz akkor keseregni amikor beleszaladtok a késbe a Ford Field-en.
(vicc)Bazzani
A legszánalmasabb az egészben hogy a mostani pozitív mérleg ellenére aki látta az utolsó 4 meccsünket a 7ből az egyből rájön hogy a szezon végére esélytelen bármilyen előrelépés tavalyhoz viszonyítva. Ti (a Lions) megjártátok a poklot, rájöttetek hogy nullán vagytok és elkezdtétek az építkezést a 0ról, ami lassan beérni látszik, felfelé tendáltok ezt még a legpesszimistább detroiti is láthatja. Nálunk ez a folyamat még a rombolás fázisban van, ezért is bicskanyitogató hogy senki nem tesz semmit csak várjuk a csodát (tisztára mint mikor Cutler dobja labdát...).

Én személy szerint direkt megnéztem a Bills Chiefs elleni meccsét mivel kíváncsi voltam hogy a Ravens elleni meccsük csak pozitív kilengés volt-e. Hát nem, komoly agymosás lehetett ott mert minden centiért(inch-ért akarom mondani) harcoltak, kevés hiányzott hogy nyerjenek. Ha nem lesz volt komoly fejtágítás és formajavulás nálunk én idegenben most L-t jósolok, pedig semmivel sem jobbak ennél a Bearsnél sem...

A Seahawks és a Redskins tegnapi ellenfelei nyerni akartak hazai pályán mindenáron, tudták milyen fontos egy ilyen meccs, és nyertek is. Érdekes hogy a GB-t megverjük nagy mákkal ugyan, de volt mögötte komoly teljesítmény is, ha csak megközelítettük volna azt a mentális állapotot a 2 hazai meccsen most nem a GB vezetné a csoportot...

Off: Ha nyert volna a Cards igen szépet kaszáltam volna, azon kívül az összes meccset eltaláltam ( kivéve a GB-t mert rájuk csak nem teszek má' 😛 😂 )

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
akkor lássuk...a raiders szétalázta a seahawksot...a lions megverte a redskinst...mi kikaptunk mind2től.good job.anfernee
Én is erre gondoltam. Amúgy nem tudom, mikor őrült meg a csapatnál teljesen mindenki, vagy egy hülye megfertőzte az összes többit, de botrány, ami az SB óta zajlik a csapatnál.füligjimmy
Nincs olyan nagy baj.
(vicc)Bazzani
Azért 2007-ben megvolt a söprés, szóval....
Ez nem vészharangkongatás. Tények. A GM nem tud draftolni. A vezetőedzőnek fingja sincs olyan alapvető dolgokról, mint mondjuk a megfelelő edzői stáb kialakítása, vagy mondjuk time management. Persze egyiküknek sincs fingja se a csapatépítésről. Arra már rájöttek, hogy kell egy irányító, arra még nem, hogy kell még támadófal, meg elkapók, meg edző. De apró lépésekkel haladunk. Én meg örülök, hogy elkezdődött a kosárszezon.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Nincs olyan nagy baj.
(vicc)

több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Én is erre gondoltam. Amúgy nem tudom, mikor őrült meg a csapatnál teljesen mindenki, vagy egy hülye megfertőzte az összes többit, de botrány, ami az SB óta zajlik a csapatnál.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
akkor lássuk...a raiders szétalázta a seahawksot...a lions megverte a redskinst...mi kikaptunk mind2től.good job.

"Do or Do not. There is no try."
több mint 14 éve
Srácok jön valaki bears drukker a holnapi meccsnézésre?

remélem leszünk páran és szidjuk egy kicsit Lovie Smith barátunkat / Martzot / Cutlert 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Végső elkeseredésben csak a szarkazmus marad:

"The good news? Jay Cutler finally has found a reliable receiver. The bad news? He doesn't play for the Bears."KiP
először még nevettem is aztán rájöttem hogy igaz... 😀

Na mindegy, már nem is idegesít ez az egész csak nem értem miért kell elcseszni, bánni fogjuk még ezt a szezont úgy érzem.

"Lovely" Smith meg kezdhet pakolni, ez is valami 😛davemayer
Jah ez egyre biztosabb...de úgynézki ő megússza lincselés nélkül mint JMD😀 Cutlert sajnálom,sokadik off cord...meg kiafrancot hozunk Lovie helyére...Martztől amennyit vártam azt az utolsó 2 meccsen sikerült leépitenie.Nem hiszem el h a cowboys meccsen ugyanez a csapat volt a pályán.vicc.anfernee
Tegnap nekem is a Cowboys-ütközet jutott eszembe, főleg a végén amikor azon a meccsen a foxon kiírták hogy ez egy gyümölcsöző barátság kezdete Martz és Cutler között....

Pont fordítva lenne reális a dolog, először jönnek a hibák, aztán amikor már összecsiszolódtak jobban akkor jönne ki a teljesítmény. Egyszerűen nem hiszem el hogy ez nem lehetne egy működő dolog.
Martznál az az érdekes hogy egyszer azt látjuk hogy ért hozzá és tudatosan cselekszik, máskor meg óriási homály.
Le kell rombolni a kártyavárat ha az alapokról akarsz újat építeni. Van rá két hetük hogy kitalálják hogyan tudják használni Cutlert de ugyanakkor tehermentesíteni is mert ez a játék csak vereséghez vezet. Mi lett volna ha pl a Steelers ellen nyomjuk vasárnap? megaláznak hazai pályán. Nem kikapunk, mert azt lehet, hanem megaláznak. A Skins ellen volt esélyünk az utolsó passzig, de nem a mi érdemünkből...

Le kell egyszerűsíteni a játékunkat, én ebben látom a kulcsot.
A gyászos 3rd down mutatónkra vonatkozóan megnéznék egy olyan statiszikát hogy hány yard kellett volna átlagban (látatlanban min 6... ), ne csodálkozzunk ha nem működik az ami az előző 2 down-nál sem...

Visszatérve nem lesz lincselés de nem is lesz mosolygás úgy vélem pedig SB-ig vitte (vagy csak tapsolt a játékosoknak a pálya szélén) a Bearst ami megsüvegelendő azért. Ha ránézek az jut eszembe hogy azért nézi néha az óráját mert már menne kifelé :/

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve

"The good news? Jay Cutler finally has found a reliable receiver. The bad news? He doesn't play for the Bears."KiP

Na mindegy, már nem is idegesít ez az egész csak nem értem miért kell elcseszni, bánni fogjuk még ezt a szezont úgy érzem.

"Lovely" Smith meg kezdhet pakolni, ez is valami 😛davemayer
Jah ez egyre biztosabb...de úgynézki ő megússza lincselés nélkül mint JMD😀 Cutlert sajnálom,sokadik off cord...meg kiafrancot hozunk Lovie helyére...Martztől amennyit vártam azt az utolsó 2 meccsen sikerült leépitenie.Nem hiszem el h a cowboys meccsen ugyanez a csapat volt a pályán.vicc.

több mint 14 éve

"Lovely" Smith meg kezdhet pakolni, ez is valami 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

"The good news? Jay Cutler finally has found a reliable receiver. The bad news? He doesn't play for the Bears."
több mint 14 éve
"ez így nem volt jó blablabla de majd feljavulunk blablabla nem is volt igazán szerencsénk blablabla innentől már hozni kell a necces meccseket is blablabla több ilyen hiba már nem fér bele blablabla..."

Megnézve a Lovie interjút a meccs után akár szó szerinti fordításnak is lehetne venni, amit írtál. És amig ezt igy veszik, addig semmilyen előrelépés nem is lesz a csapatnál.Gabez
Sajnos ettől nem lesz látnoki képesítésem, mivel MINDIG ugyanazt mondja egy ilyen vereség után és eddig SEMMI változás nem volt utána. Nem edző az ilyen, ez után nem az építkezésről meg a megújulásról kell beszélni( anélkül hogy megnéztem volna, lehet h nem mondta) hanem oda kell csapni az asztalra és kierőszakolni a javulást ha törik ha szakad. Most komolyan, úgy néz ki ez az ember mint aki félti az állását?! :mad:

Telnek az évek és ez az ember egyre inkább megy lefelé... Néha a csapat vagy az ellen kirántja a szarból (pl Cowboys-meccs) akkor meg megy a hype hogy mekkora jók vagyunk és ez kell a folytatásban de nem tesz semmit azért hogy így maradjon.
Milyen félidei eligazitások lehetnek amik után 7 meccsen zsinórban nem szerez pontot a csapat a 3dik negyedben???
Pont ez volt sok csapatnál a fordulópont egy adott meccsen, kielemzik az ellent és utána láthatóan jobban megy a játék. Nálunk ez egyszer sem fordult elő, nem is értem miért...

Hülyeségeket beszélni az oldalvonal mellől,idióta döntéseket hozni (challenge, challenge elmaradása a Skins ellen pl) + tapsikolni egy jobb play után én is tudok. Fele annyiért elvállalom, mehetek? 😛 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Gabez Chicago Bears 84
"ez így nem volt jó blablabla de majd feljavulunk blablabla nem is volt igazán szerencsénk blablabla innentől már hozni kell a necces meccseket is blablabla több ilyen hiba már nem fér bele blablabla..."

Megnézve a Lovie interjút a meccs után akár szó szerinti fordításnak is lehetne venni, amit írtál. És amig ezt igy veszik, addig semmilyen előrelépés nem is lesz a csapatnál.
több mint 14 éve
Tegnap este 10kor azt hittem mi vagyunk a legbalfaszabb csapat a ligában. A Chargers 11re megváltoztatta az álláspontom.tüsi91
így van illetve mit mondanál a Broncosra? Nem értékeltem át a csapat teljesítményét bár ezek tükrében mi még szerencsések voltunk...davemayer
Nem láttam a miénket scak az összefoglalót úgyh arról no word de Ortonék nagyon csúnyát kaptak,valahogy nem kedvelem Broncost Jay/Kyle trade óta😊anfernee
Sokat kértek Jay-ért, de ha lesz felépített csapata, normális playbookja és meg is védik (értsd max 1-2 sack/game) akkor látjuk majd hogy mire lehet képes. Persze az hogy hibára hajlamos az már így is látszik de meggyőződésem hogy ha a környezet megfelelő ő többre képes. Kérdés csak az hogy nem amortizálódik le teljesen addigra 😕

Egyébként én szimpatizálok a Broncos-szal, főleg amiatt a meccs miatt amikor Devin 2 TD-t visszahordott ellenük. Mekkora meccs volt, az az egyik kedvencem 😀

Briggsel mi újság? Súlyosabb lett a sérülés vagy lehet majd rá valamikor számítani? előre is kösz az infót

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Tegnap este 10kor azt hittem mi vagyunk a legbalfaszabb csapat a ligában. A Chargers 11re megváltoztatta az álláspontom.tüsi91
így van illetve mit mondanál a Broncosra? Nem értékeltem át a csapat teljesítményét bár ezek tükrében mi még szerencsések voltunk...davemayer
Nem láttam a miénket scak az összefoglalót úgyh arról no word de Ortonék nagyon csúnyát kaptak,valahogy nem kedvelem Broncost Jay/Kyle trade óta😊

több mint 14 éve
így van illetve mit mondanál a Broncosra? Nem értékeltem át a csapat teljesítményét bár ezek tükrében mi még szerencsések voltunk...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Tegnap este 10kor azt hittem mi vagyunk a legbalfaszabb csapat a ligában. A Chargers 11re megváltoztatta az álláspontom.
több mint 14 éve
Jimmy!
De tényleg mit látsz, ebbe a srácban??!

üdv
HHelmut Zimmer
Kérdezted volna három héttel korábban. Most úgy konkrétan semmit.

Amúgy fogunk még idén olyan meccset nyerni, ahol nem mi vagyunk az esélyesek, persze rohadtul bosszantó, hogy simán megnyerhető meccset baromkodtunk el.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Amúgy engem az szomorít el, hogy látjuk, Cutler mennyire tehetséges. Oda dobja, ahova akarja, kőkemény, úgy megy neki a védőknek, hogy olyat nagyon ritkán látni profik között, egyszerűen kiváló atléta. De nem jön össze neki három jó meccs egymás után az istennek se. És itt visszaüt, hogy már a harmadik koordinátor keze alatt játszik, ha így haladunk, jövőre meglesz a négyes számú. Nekem a hetes a szerencseszámom, csak úgy mondomfüligjimmy
Jimmy!
De tényleg mit látsz, ebbe a srácban??!

üdv
H
több mint 14 éve
A 0/12 3. kísérletnél szerintem új rekord lehet.füligjimmy
Nem rekord, mert a Giants ellen 0/13 volt a mutatótok 3rd downnál.

"The Bears were 0-for-12 on third-down conversions in Sunday's loss to the Seahawks, after Chicago failed to convert any of its 13 third-down plays against the Giants two weeks ago. Only two other teams in the last 25 years were 0-or-10 or worse on third down in two different games in the same season: the Bills in 1997 and the 49ers in 2009."Szabler
A rossz sorozat a Redskins ellen is folytatódott.

"Midway through the third quarter of another pitiful offensive display, this time against the Washington Redskins, the Bears reached 21 straight third-down plays without converting. That's seven consecutive quarters of offensive incompetence."Szabler
OMFG ez azért félelmetes.

Szvsz a bye week arra lesz elég hogy végignézzék a hibákat, aztán megállapítsák: "ez így nem volt jó blablabla de majd feljavulunk blablabla nem is volt igazán szerencsénk blablabla innentől már hozni kell a necces meccseket is blablabla több ilyen hiba már nem fér bele blablabla..." (hátul a háttérben még a PO szót is kimondja valaki 😉 )

Nem akarok durva lenni, ugyanolyan puffogtatás fog menni verbálisan mint a pályán. Lehet ennek pozitív szezon a vége? Aligha.

Márpedig 4-1 nél 2 ilyen hazai meccsel előttünk én komolyan hittem a 6-1es bye weekben, mi adhatott volna igazán önbizalmat pl Cutlernek ha nem az hogy POról kezdenek beszélni? Mellesleg szvsz ha most 6-1 lenne akkor komoly esély lenne a POra ahogy a többiek állnak a csoportban...

Ezért is szánalom ez a szezon, itt volt az esély hogy borítsunk egy kis papírformát és a könnyebb akadályokon esünk el.
Nyerhetünk meccset ebben a szezonban még, de tartósan jól biztosan nem játszunk majd mert nincs felépített statégiánk egy mérkőzésre sem. Fejétől bűzlik a hal ismételten :mad:

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
A 0/12 3. kísérletnél szerintem új rekord lehet.füligjimmy
Nem rekord, mert a Giants ellen 0/13 volt a mutatótok 3rd downnál.

"The Bears were 0-for-12 on third-down conversions in Sunday's loss to the Seahawks, after Chicago failed to convert any of its 13 third-down plays against the Giants two weeks ago. Only two other teams in the last 25 years were 0-or-10 or worse on third down in two different games in the same season: the Bills in 1997 and the 49ers in 2009."Szabler
A rossz sorozat a Redskins ellen is folytatódott.

"Midway through the third quarter of another pitiful offensive display, this time against the Washington Redskins, the Bears reached 21 straight third-down plays without converting. That's seven consecutive quarters of offensive incompetence."

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Másnap nézve: Jimmyvel egyet kell értenem abból a szempontból, hogy a TO-k ellenére látszott vmi, hogy mit is akarunk, mit is kellene játszania az offensenek. Azonban 6 TO-val 99%, hogy nem lehet meccset nyerni, nem is sikerült. Kitörölhetjük a hátsó felünket, a 4 szerzett labdával, az engedett 10 ponttal, a defense által felrakott 7el. Roppant fájdalmas vereséget szenvedtünk, tökéletes időpontban jön a bye week. Nyugodtan lehet nézegetni az OL prospectekt...
több mint 14 éve
Gabez Chicago Bears 84
most vagyok az idény alatt először mérges és csalódott, mert ezt a meccset hoznunk kellett volna. Reméltem, hogy a kedvező startolás után felszívjuk magunkat és kicsit komolyabban gondolunk arra, hogy most esélyünk van a továbblépésre. Ezt egészen egyszerűen meg kellet volna nyernünk! Ha van szivünk, akkor letaroljuk a pályát és mindenkit lezúzunk aki szembejön, ehelyett azt látom, hogy béna balfékekként botorkálunk a pályán elképzelés nélkül. Most látszott először nagyon komolyan, hogy mennyire fantáziátlanok a pálya szélén állók, szóval ennyi volt az idény, megérdemelnénk, hogy ezután a következő Bills elleni meccsen is porig alázzanak minket, akik ugye eddig hatos negatívot hoztak össze. Akkor legalább kirugnák a managment-et, lecserélnék a fél csapatot és megpróbálnának jövőre valami értelmeset összehozni, mert ami most van az NFL szinten szánalmas.
több mint 14 éve
Amúgy engem az szomorít el, hogy látjuk, Cutler mennyire tehetséges. Oda dobja, ahova akarja, kőkemény, úgy megy neki a védőknek, hogy olyat nagyon ritkán látni profik között, egyszerűen kiváló atléta. De nem jön össze neki három jó meccs egymás után az istennek se. És itt visszaüt, hogy már a harmadik koordinátor keze alatt játszik, ha így haladunk, jövőre meglesz a négyes számú. Nekem a hetes a szerencseszámom, csak úgy mondomfüligjimmy
mentálisan még lejjebb lehet, mint tavaly a Frisco meccs után. Nagyot csalódtam Martzban.tüsi91
a legnagyobb bajnak azt tartom hogy egyszer nem nyugodtunk meg attól hogy jó pozícióban vagyunk, egyszer nem néztünk fel az eredményjelzőre hogy esetleg mit is kéne csinálni ilyen szituban csak daráltunk aztán meg is lett az eredménye. Más csapatok sokkal jobban megbecsülik a lehetőségeiket mint mi, és ez maximálisan a playhíváson múlik, ami az edzők sara.

Saját véleményem de én sokszor azt vettem észre hogy máshol ilyen esélyeknél jobban átgondolják a lehetőséget, megy egy futás vagy egy screen passz hogy megnyugodjon a QB és töltsön valamennyit a pályán mielőtt jön a big play. Szerintem ez nagyon hiányzik a mostani Bearsnél, felmegy, megy a pofozkodás meg a dobálás aztán lesz majd valami. Furcsa mód ha fel van építve egy drive normálisan, nem volt egy sack sem és haladtunk előre. HOGY IS VAN EZ?! :mad:

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
mentálisan még lejjebb lehet, mint tavaly a Frisco meccs után. Nagyot csalódtam Martzban.