Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 14 éve
Sziasztok!Nem Long-ot valószínűleg összedrótozzák és játszani fog.
Olvasgatom amiről beszélgettek, ne örüljetek, hogy Henne kidőlt. Elvesztett nekünk idén már egy két meccset... Nem véletlen cserélték le Penningtonra. Thigpen meg nem egy ász de meglehet nézni mit játszott 2 éve a Chiefsben. Henne sérülése még jól is elsülhet.. sokkal rosszabb nem lehet Thigpen sem. Amiben bízhattok, hogy Long megsérült.. Meg rengetegen kínlódnak kisebb nagyobb sérüléssel.
Én jó meccset várok 😊 Jó szurkolást mindenkinek!Csabee13
The Associated Press contributed to this report.
Dolphins LT Long expected to start vs. Bears on Thursday
Miami Dolphins left tackle Jake Long is expected to start Thursday night against the Chicago Bears, barring a setback prior to game time, according to a source with knowledge of the situation.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
Sziasztok!Azért Tighpen nem véletlenül 3rd string,láttam KC meccseit,nem volt rossz de ahogy írtad az 2 éve volt...én tlg attól tartok inkább h ez a sok sérülés összehozza őket,na meg a cseréknél néha nagyobb a motiváció...meglátjuk,én ahogy jimmy is írta jobban félek a saját OL-ünktől mint a tőletek😊
Olvasgatom amiről beszélgettek, ne örüljetek, hogy Henne kidőlt. Elvesztett nekünk idén már egy két meccset... Nem véletlen cserélték le Penningtonra. Thigpen meg nem egy ász de meglehet nézni mit játszott 2 éve a Chiefsben. Henne sérülése még jól is elsülhet.. sokkal rosszabb nem lehet Thigpen sem. Amiben bízhattok, hogy Long megsérült.. Meg rengetegen kínlódnak kisebb nagyobb sérüléssel.
Én jó meccset várok 😊 Jó szurkolást mindenkinek!Csabee13
"Do or Do not. There is no try."
több mint 14 éve
nah ez meg túl negatív😀 kettő közé kéne...tényleg nincs sok értelme még,de addig akartam számolgatni amíg van mit... 😀davemayerAkkor ez most gameday vagy nem...?! 😂Ne számolgassunk,múlthéten Vikes topikban volt nagy számolgatás,aztán pofáraesés lett a vége😊
Ha igen akkor GAMEDAY!!! 😉
A Miami eléggé viharvertnek tünik így a sérülésekkel, de ez ne tévesszen meg senkit szvsz, nagyon erősek még mindig és az otthonukban ők az esélyesek. A két meccs előtt ami most van/volt azt mondtam hogy egy győzelemnek már örülnék, azt ugyebár a vikingek ellen szállította a csapat, így ez akár jutalomjátéknak is felfogható LENNE. De ha megnézzük a sorsolásunkat ( 3 csoportmeccs idegenben + Philly, Pats, Jets otthon) még ez tűnHET a legegyszerűbbnek (meg talán a Lions) a többi igen nehéz kategória. Ha nem szeretné a csapat nézőként követni a PO-t akkor ezt a meccset hozni kell bármi áron.
Megnőtt a jövőbe vetett hitem egy kicsit a MIN-meccs miatt remélem ezt nem rombolják porig a srácok, jó lenne ha tudnánk állandósítani ezt a formát. Ha hoznánk ezt a meccset akkor 7-3 és lehet számolgatni, ha nem 6-4 és szvsz minimális lenne az esély ilyen sorsolás mellett. Ha 7-3 és hozzuk a Lionst idegenben, illetve csinálunk 1 bravúrt a 3 itthoni meccsen és a 2 csoport rangadóból egyet hozunk akkor 10-6, ez érhet egy WC nem? Ez azért nem lehetetlen feladat, de csak akkor van rá esély ha így folytatják és nincs kulcssérülés(kopp-kopp...).
Nagyon várom már a meccset, bekészítettem egy kis szíverősítőt is ha már holnap nem kell dolgozni 😀davemayer
Nyerjük meg a mait,bármennyire is jó a Dolphins még 3rd string Qb-vel is...ez csak terhet vesz le róluk és lehet h igy szabadabban játszanak majd,nekünk ezt akkor is hozni kell.anfernee
több mint 14 éve
tényleg nincs sok értelme még,de addig akartam számolgatni amíg van mit... 😀Akkor ez most gameday vagy nem...?! 😂Ne számolgassunk,múlthéten Vikes topikban volt nagy számolgatás,aztán pofáraesés lett a vége😊
A Miami eléggé viharvertnek tünik így a sérülésekkel, de ez ne tévesszen meg senkit szvsz, nagyon erősek még mindig és az otthonukban ők az esélyesek. A két meccs előtt ami most van/volt azt mondtam hogy egy győzelemnek már örülnék, azt ugyebár a vikingek ellen szállította a csapat, így ez akár jutalomjátéknak is felfogható LENNE. De ha megnézzük a sorsolásunkat ( 3 csoportmeccs idegenben + Philly, Pats, Jets otthon) még ez tűnHET a legegyszerűbbnek (meg talán a Lions) a többi igen nehéz kategória. Ha nem szeretné a csapat nézőként követni a PO-t akkor ezt a meccset hozni kell bármi áron.
Megnőtt a jövőbe vetett hitem egy kicsit a MIN-meccs miatt remélem ezt nem rombolják porig a srácok, jó lenne ha tudnánk állandósítani ezt a formát. Ha hoznánk ezt a meccset akkor 7-3 és lehet számolgatni, ha nem 6-4 és szvsz minimális lenne az esély ilyen sorsolás mellett. Ha 7-3 és hozzuk a Lionst idegenben, illetve csinálunk 1 bravúrt a 3 itthoni meccsen és a 2 csoport rangadóból egyet hozunk akkor 10-6, ez érhet egy WC nem? Ez azért nem lehetetlen feladat, de csak akkor van rá esély ha így folytatják és nincs kulcssérülés(kopp-kopp...).
Nagyon várom már a meccset, bekészítettem egy kis szíverősítőt is ha már holnap nem kell dolgozni 😀davemayer
Nyerjük meg a mait,bármennyire is jó a Dolphins még 3rd string Qb-vel is...ez csak terhet vesz le róluk és lehet h igy szabadabban játszanak majd,nekünk ezt akkor is hozni kell.anfernee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Sziasztok!Olvasgatom amiről beszélgettek, ne örüljetek, hogy Henne kidőlt. Elvesztett nekünk idén már egy két meccset... Nem véletlen cserélték le Penningtonra. Thigpen meg nem egy ász de meglehet nézni mit játszott 2 éve a Chiefsben. Henne sérülése még jól is elsülhet.. sokkal rosszabb nem lehet Thigpen sem. Amiben bízhattok, hogy Long megsérült.. Meg rengetegen kínlódnak kisebb nagyobb sérüléssel.
Én jó meccset várok 😊 Jó szurkolást mindenkinek!
több mint 14 éve
Egyszerű a képlet: ha a támadófal elfogadható teljesítményt nyújt (az ő szintjükön, nem NFL szinten, az álom egyelőre), és Martz higgadt marad, akkor nyerünk. Ha nem, kikapunk 17-3-ra. A védelem szerintem különösebb gond nélkül felkészül, ennek a sémának az összes előnye ilyenkor jön ki, ezt évek óta mondogatják a nálam sokkal hozzáértőbbek. Ha megvernek minket Thigpennel, meg a váljkettel, akkor megvernének vasárnap is.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Akkor ez most gameday vagy nem...?! 😂Ne számolgassunk,múlthéten Vikes topikban volt nagy számolgatás,aztán pofáraesés lett a vége😊
Nyerjük meg a mait,bármennyire is jó a Dolphins még 3rd string Qb-vel is...ez csak terhet vesz le róluk és lehet h igy szabadabban játszanak majd,nekünk ezt akkor is hozni kell.
több mint 14 éve
Akkor ez most gameday vagy nem...?! 😂 Ha igen akkor GAMEDAY!!! 😉
Nagyon várom már a meccset, bekészítettem egy kis szíverősítőt is ha már holnap nem kell dolgozni 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Linebacker Pisa Tinoisamoa has been ruled out of Thursday's game with a knee injury.DeleteNem mondom, hogy örülök neki, mert nem így van, de talán még ő a legkönnyebben pótolható az LB sorból. Roach remek atléta, esze nincs sok a játékhoz, de arra ott van a 2 öreg, hogy gondolkodjon.
több mint 14 éve
Linebacker Pisa Tinoisamoa has been ruled out of Thursday's game with a knee injury.
több mint 14 éve
Szerencsére nekem már 2 héttel ezelőtt sikerült elintéznem a szabadságot, így nem kellett aggódni, a meccset meg akkor is megnéztem volna ha gyengébbek lennénk...Az a baj hogy amiben most jobb a csapat (pl a D front7-je) az ahogy jimmy is írta kb 2 max 3 év és cserére szorul, tehát nincs egy igazi alap amire építeni lehetne hosszabb távra Chicagoban. Nagyon fontos lenne a jó draft mert fel kellene egy olyan társaságot építeni amelynek a magja együtt játszhat kb 5 évig, az erre ráépülő plusz után beszélhetünk kis szerencsével SB-esélyekről (kb ez történt tavaly NO-ban szvsz).
Ha ebből a két meccsből indulok ki ami most volt akkor azt mondom jobb egy hajszállal a csapat mint tavaly, offense playhívásban mindenképpen, a Vikes ellen egész értelmes dolgokat is láthattunk, remélem ez így marad és nem esünk vissza ebben sem. Nem érzem elérhetetlennek a PO-ot (nem tudom wild cardon mik az esélyek) de ahhoz az kell hogy ezt a formát állandósítani tudják ami valljuk meg évek óta nincs meg. Eddig minden évben volt pár kiugró meccs amin jó hangulat, jó játék, és minden évben van siralmas amikor egy közepes csapat ellen úgy játszunk hogy az egyszeri néző azt hiszi ők a bajnokok... Tavaly asszem a Friscoval játszottunk TNF-t, az eredményről inkább szót sem ejtek...
Csak remélni tudom hogy ez a kis bye week és a két nyertes meccs okozott annyi változást a fejekben hogy be tudunk húzni egy ilyen meccset, én személy szerint bízok a győzelemben (csak ne vegye észre senki hogy milyen gyenge a secondary...).
Amúgy most az hogy Henne és Pennington is sérült az jó nekünk vagy rossz? Ez a srác akit emlegetnek helyettük elég jónak tünik, mindenki dícséri, nem lenne jó ha "rajtunk" mutatkozna be igazán... 😐
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
ChicagoLimited participation: CB Zackary Bowman (foot), WR Rashied Davis (quadriceps), WR Devin Hester (shoulder), WR Johnny Knox (ankle), LB Pisa Tinoisamoa (knee)
Miami
Did not participate: C Joe Berger (knee), S Chris Clemons (hamstring), QB Chad Henne (knee)
Limited participation: T Jake Long (shoulder), S Tyrone Culver (ankle), WR Roberto Wallace (knee)
Full participation: S Yeremiah Bell (toe), DE Kendall Langford (ankle), LB Tim Dobbins (ankle), LB Cameron Wake (hip)
több mint 14 éve
A meccs előtt jöttek a hasonlítgatások, Favre vs Cutler, öreg gunslinger vs fiatal gunslinger ésatöbbi. Kicsit gondolkodóba ejtett, hogy Favre köré akkoriban, amikor még nem volt minden kölyöknek kamerás mobilja, és még csak a halántéka volt ősz, egy olyan csapat volt építve, amely folyamatosan ott volt a rájátszásban, és szinte állandóan SB esélyesként emlegették. Cutler itt van másfél éve, és még mindig nem tudjuk, hogy lehet e egy dinasztiának az egyik legfontosabb pillére. Nem tudjuk, lehet e köré bármit építeni, de azért illene megpróbálni. Edzői stáb megoldott? Igen, nem, talán? Mert a playbook nem egy Harry Potter regény, nem jó dolog minden karácsonyra újat kapni belőle. Támadófal...... ugyan kérem, egy valamivel az átlag alatti teljesítménynek már tapsolunk. Futójátékunk nyomokban 3 yardos átlagokat tartalmazhat. És talán nem rágnánk le a körmünket, ha megyünk egy közepes szezont futó csapathoz, aminek a fele sérültlistán van. Ennek a védelemnek együtt még talán két jó éve, ha van. Persze nem jó dolog a kapkodás.ui.. ilyen bojtos sapival anno csehszlovák importból elárasztották kishazánkat, nekem már oviban ciki volt. Most meg divat.... sic transit gloria mundi, gyerekek
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Reménykedem, h ki tudok majd szabit venni péntekre és élőben nyomon követhetem a srácokat!Briggs eszméletlen milyen szezont fut megint,mikor kiesett teljesen máshogy nézett ki a D,nem gondoltam h ennyit számít és mégis,mikor hisztizett a pénzért én simán elengedtem vna,örülök h maradt.Sackeken én is csodálkozom de Peppers kurvasokat segít rundefense-ben,AP-t is elkapta vagy kétszer háromszor minuszba,Idonije meg ilyen wingspannal amiket csinál...statok nemjók de minden más nekem igen😊
A D kezd hasonlítani a SB-ba bejutott egységhez. Jelenleg 4 helyen állunk engedett összyardokat tekintve, a 2. legkevesebb pontot szerezték ellenünk ( ebben a GB az első.... ).
Futást öli a D-line Briggs-szel és Urlacherrel kiegészítve... a 3rd szituációkban a védelem a 3. legjobb a ligában, szerzett INT-ek terén a 2.
Viszont ami fáj egy kicsit, h a sackek vhogy nem jönnek úgy, ahogy azt Peppers érkeztével gondoltuk, oké, a nyomás ott van az ellenfél irányítóin, és sokszor kettőzik Pepperst, de ennél azért többet várnék. Ha ő is úgy igazán beindulna a szezon 2.felében, akkor még félelmetesebb lehet ez a D.
Igen, és amit tényleg hanyagolni kéne, h a D rendszeresen átalszik 1-2 drivet a meccsek elején, erről le kéne szokni. 😊soma80
Ezt a bealvást gyűlölöm,egyszer látnám h zúznak elején...szerencsénk h hoszzú egy meccs és nem az elején kell megnyerni,csúnya lenne,Phins meccset nem sokat láttam idén remélem ők is bentmaradnak az öltözőben.
több mint 14 éve
Reménykedem, h ki tudok majd szabit venni péntekre és élőben nyomon követhetem a srácokat! A D kezd hasonlítani a SB-ba bejutott egységhez. Jelenleg 4 helyen állunk engedett összyardokat tekintve, a 2. legkevesebb pontot szerezték ellenünk ( ebben a GB az első.... ).
Futást öli a D-line Briggs-szel és Urlacherrel kiegészítve... a 3rd szituációkban a védelem a 3. legjobb a ligában, szerzett INT-ek terén a 2.
Viszont ami fáj egy kicsit, h a sackek vhogy nem jönnek úgy, ahogy azt Peppers érkeztével gondoltuk, oké, a nyomás ott van az ellenfél irányítóin, és sokszor kettőzik Pepperst, de ennél azért többet várnék. Ha ő is úgy igazán beindulna a szezon 2.felében, akkor még félelmetesebb lehet ez a D.
Igen, és amit tényleg hanyagolni kéne, h a D rendszeresen átalszik 1-2 drivet a meccsek elején, erről le kéne szokni. 😊
több mint 14 éve
Kis érdekesség. Ha jól emlékszem 06ban a Phins vette el a veretlenségünket a Soldieren. Valamint legutóbb a vesztes SBn szerepeltünk a Landsharkban.tüsi91Sőt a 85-ös Bears is csak tőlük kapott ki. Rossz ómen.
több mint 14 éve
Mondanám azt, hogy nyerünk, de annyira fájdalmasan kétarcúak vagyunk, hogy passz. Remélem a jobbik felünket hozzuk elő Miamiban.A kétarcúság inkább csak a támadóknál van. A védők a Seahawks elleni meccsbe kellemesen bealudtak, ilyen előfordul. Annyiban bízok, hogy a kezdő ötös már a 4 man rush ellen meg tud állni, még mindig elveszti valaki a párharcot, de Cutler legalább tud mozogni a zsebben, nem hárman esnek a nyakába egyszerre. Apró lépések. És ami miatt visítottam sokszor (tudom, hogy unalmas), de a blitzeket egyre jobban veszik fel. A Bills ellen is, most is szép nagyokat csattantak a srácok. Ezt már szeretem. Hester elkapásainak egy részét csendben átvette Bennett, és Olsen, véget ért volna a "Hester is are No 1. WR"? Ami miatt félnivalónk lehet, hogy Martz és Cutler kéz a kézben ismét megőrülnek, a másik, hogy az elkapóink (főleg Knox) gyakran elveszítik a párharcokat, amikor küzdeni kell a labdáért. Necces szituációkban erre nagyon ráfaraghatunk. Turnernél utáltam (mrt eredménytelen volt), de legyünk konzervatívak a labdával, Martz remélem megtanult végre bízni a védelemben, nem kell mindig TD, 5-10 yardos passzt is enged a szabálykönyv, jöhet ismét bootleg, play action, ennyit tudunk, ezt legalább tudjuk üzembiztosan.
tüsi91
- Abe Simpson
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Ja nekem is tetszettek. Meg Martznak is elég brutál felsője volt, Big Love-n meg úgy állt a sapka, mintha csöves lett volna.Rátérve a közelgő Dolphins meccsre. Az offensenek zsinórban 2szer sikerült tűrhető teljesítményt felmutatni, de már a Skins ellen is látszódott vmi, hogy mi is lenne a mi játékunk, csak hát ugye ott totál betli lett a vége. Ez ad okot bizakodásra. A defense meg hol jó, hol kicsit gyengébb, hol igencsak jó. A Seahawks elleni meccset leszámítva jönnek a turnoverek is, szal rendben van a dolog. Az első negyedben kellene jobban ott lenni. Az ST brutál jó, de kicsit aggasztónak vélem, hogy Gould zsinórban 2 meccsen rontott (talán nem is fordult elő vele ilyen még), olyan FGket, amiket beszokott lövöldözni.
Mondanám azt, hogy nyerünk, de annyira fájdalmasan kétarcúak vagyunk, hogy passz. Remélem a jobbik felünket hozzuk elő Miamiban.
Kis érdekesség. Ha jól emlékszem 06ban a Phins vette el a veretlenségünket a Soldieren. Valamint legutóbb a vesztes SBn szerepeltünk a Landsharkban.
több mint 14 éve
Srácok. Iszonyat állat volt a pomponos sapi amit a csapattagok viseltek. Rég láttam ilyen divatos cuccot.ZolikaPeppersen meg Olsenen volt legbrutálabb,iszonyat tlg😊
több mint 14 éve
Zolika
911
Srácok. Iszonyat állat volt a pomponos sapi amit a csapattagok viseltek. Rég láttam ilyen divatos cuccot.
több mint 14 éve
Bocsánat de nekem iszonyat nagy kedvencem Devin Hester. Remélem most nem fog nagyot játszani. Sajna , hogy nem a Miami-ban játszik.danylyjátszott eleget Miamiban 😛
több mint 14 éve
Bocsánat de nekem iszonyat nagy kedvencem Devin Hester. Remélem most nem fog nagyot játszani. Sajna , hogy nem a Miami-ban játszik.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
Nagy meccs lesz csütörtökön az tuti biztos.De ha Wake játszik tőle féljetek, mert szétszedi Cutler-t.
több mint 14 éve
erős futójáték: tavaly volt idén nem,ne altass minket, túl rutinosak vagyunk mi már csak abban hiszünk amit látunk (bár ekkora bukták és feltámadások után már annak sem kéne igazán... 😀 )
jó OL:talán tavaly, idén nem , pláne most h long megsérült.
messze esélyesebbnek érzem a bearstbriareos
Jó meccset várok és azt hogy állandósítsuk ezt a formát, most megmondom, ha jól játszunk de kikapunk kevésbé fog fájni mint pl a Giants-es alázás volt... na ó ne kapjunk ki azért 😂
Lovie Smith villant: aszongya "meg kell verni a bajnokot ahhoz hogy bajnokká válj" ne mondd, és már bajnokok is vagyunk OMG
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
erős futójáték: tavaly volt idén nem,jó OL:talán tavaly, idén nem , pláne most h long megsérült.
messze esélyesebbnek érzem a bearst