Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
http://lulzimg.com/i8/861b2e2b.png

Nekem tetszene...proki
nekem nem
épp olyan mint a Broncosé. A retro mezünk viszont állat, ráadásul 100%os mérlegünk van benne.
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"

Nekem tetszene...proki
ez most Broncos vagy Bears...? nekem a retro ami pl a Vikes ellen volt bejött

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan

Nekem tetszene...
több mint 14 éve
HanSolo New England Patriots 642 — Watson
[Szóval értem én, hogy így mázli, meg amúgy sérültek, és gyenge csapatok ellen tizenötmillió-hatra kell nyerni, de a liga egyrészt nem így működik, másrészt mi a faszér csak a Bears orra alá van ez dörgölve? Ez most nagyon feldühítettfüligjimmy
Ne aggódj Jimmy! Nem csak Bears orra alá van dörgölve, hanem a Pats orra alá is (by Soldi).
Pedig a kilenc meccsünk alatt 6 TOP10-es védelem ellen játszottunk!!! Ennyit erről.

Egyébként hajnalban néztem a meccset. Grat a csapatnak! A védelem zsír. 2006-ban felszálltam a bandwagonra és azóta is rajta vagyok 😊 . Akkor is a védelem varázsolt el és az idén is (a közbe eső éveket felejtsük el).
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Hagyjuk már ezt a hasonlítgatást, könyörgöm, a mérlegünk 7-3. Megérteném, ha szarok lennénk, de nyerjük a meccseket. Elkerülnek a sérülések (le is kopogom), és a csapat túl tud lépni a hülye hibákon, mint az eladott labdák, a 100 yardnyi büntetések. Ha a támadófalat összefoltozzák, akkor pedig mindenki pisloghat.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Dörmi 8
Üdv minden kedves Bears fannak!

Én előzetesen nem gondoltam volna h még ebben a szezonban összejön a 700. alapszakaszbeli győzelem. 4-5 győzelmet vártam erre az idényre is (Lions hazai pályán, Panthers, Seahawks, Bills, Lions esetleg idegenben is), ah az előző szezonban is csak ennyire számítottam.
Ha a hátralévő meccsek közül nyernek az Eagles, a Lions és a Vikings ellen, akkor lesz/lehet még tétje az utsó héten a sajtkukacok elleni meccsnek; ha az a 3 meccs nem lesz meg akkor sztem max egy 2008as deja-vu jön össze, de a playoff az nem...

+ Orton előtt még egy türhető fal játszott...tüsi91

Azonos körülmények mellett, tuti h Cutler nyújtana jobb teljesítményt.
Mire Orton újra megkapta a lehetőséget, addigra a MM-BB duó már elment, és ha vkinek egy Rashied Davis marad elsőszámú WRnek (,mert ha jól tévedek, akkor ő volt az...), az k**** nagy sz**ban van.... 😀

TYT CHI

Run, Jay! Run!
több mint 14 éve
Darth szerintem te ezt nem komolyan írtad csak szeretted volna ha felpezsdül a topic és jimmy is többet ír 😛 😂

visszatérve amit írtál: Ortonnak az a legnagyobb baja hogy egy olyan irányító aki érti a játékot, tudja is hogy mit kell csinálni de sokszor képtelen rá. Őszintén: Rexy-t nem sikerült kiszorítania a kezdőből csak az egyik szezon második felére, aztán ha jól emlékszem Griese is volt kezdő helyette egy párszor. Nálunk nem volt képes jó teljesítményre, azért volt jobb mint a többi mert nem csinált annyi idiótaságot... Benne nincs meg az a lehetőség mint Cutlerben, a fizikai mutatóikat meg nem is érdemes összehasonlítani. Amióta ő itt van (akkor is ha sackelik meg dobálja az INTeket) először érzem azt hogy alapvetően nem a QBval van hiba hanem más csapatrészekkel illetve a stratégiával. Furcsa módon ha ezt tavaly írod le sokan itt bólogattak volna (mint ahogy tették is) hogy milyen sokat áldozott érte a Bears és hogy mennyire nem vált be. Én meg azt mondom hogy hosszú évek óta van meg a lehetősége annak hogy felvegyük hosszabb távon a versenyt legalább a POért, ha nem is idén de szisztematikus építkezéssel talán már pár szezon múlva is.

A meccsről: nekem tetszett, főleg az hogy tavaly mi szenvedtünk pont ugyanigy a TNFon mint most a Dolphins - sajnáltam a szurkolóikat de azt nem hogy ellenünk játszottak így. A 0 pont igen durva, főleg hazai pályán, de azért meggyőződésem hogy ez nem csak a sok sérültjük miatt történt így hanem a mi Dünk is igen jó volt. Az offense már annyira nem, bár szidhatták Ricsiék Cutlert végig a mutatói miatt pedig szerintem jó volt most is. Sok homály volt ami árnyalja a képet (jobb csapat ezt bünteti és mindjárt más a leányzó fekvése...) de mint ahogy fentebb is írtam: benne legalább benne van a nagy játék nem úgy mint az előzőkben. 😊

A plahívás megfelelő volt, de nem is kellett nagy ész kitalálni mit tegyünk, tálcán kínált lehetőségek sora volt ez a tegnapi derbi, így talán nem is mérvadó ebből a szempontból. Kicsit sarkítok de szinte olyan volt (már 6-0nál is ezt éreztem) mintha preseason lenne, kb annyit vett ki a játékosokból is, idegenben ajándékba kapni egy győzelmet mindig örömteli 😀

Lesz másfél hetük arra hogy felkészüljenek Vickből, remélem sikerül és nem csinálja azt a mi védelmünkkel mint tette azt a Skins ellen... Nyugtassatok meg hogy mi jobbak vagyunk ennél 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
bazsar Chicago Bears 7
Viszont ez a passzjáték egy Cutler az élen harmat gyenge. Orton is tudott simán ilyet hozni és az ellenértékből is látszott, hogy azért nem egy szint a két srác. A pályán egyenlőre igen sajnos. (Ezt úgy mondom, hogy én Ortont amúgy bírom)Darth
Még nem láttam a meccset, de Cutler képességeit szerintem nem érdemes ez alapján a meccs alapján megítélni. A stat alapján tulajdonképpen egész meccsen futtattuk az órát. 25 passzkísérletre 40! carry jutott.

Go Bears!
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
+ Orton előtt még egy türhető fal játszott...tüsi91
Az mondjuk alap, ahogy sose voltunk tökutolsók futott yardokban, átlagban, és cipelések számában. Az elmúlt két évben sikeresen leküzdötte magát a csapat mindegyik kategóriában a mezőny utolsó harmadába. most mintha megfordulna a tendencia. Ez egy dolog. A másik a pass prot. Belenéztem az első félidőbe..... pffff az a Webb gyerek, én nem tudom, mit látnak benne, de botrány volt. Cutler mobilis irányító, néha még jót is tesz neki, ha összeomlik a zseb, és el tud táncolni, de mikor jönnek minden irányból, és nem tud lépni se előre, se oldalra, akkor eldobja a fenébe. Tavaly is eldobta, idén is elhajítja a picsába. Szerintem pályafutása végéig el fogja dobni. Mennyi ész kell arra rájönni, hogy olyan falat rakjál elé, aminek csak az egyik oldala szar?

Egyébként mondogatják, hogy az Eagles után majd jön a Jets, meg a Pats, és lesz majd irgumburgum. A csapatok érdemeit elismerve, szurkolóikat tiszteletben tartva (teljesen komolyan), miért nem említi meg senki, hogy a Jets például simázott a GB ellen, alig bírták megverni ők is a Lionst (amit ugye nekünk azóta felrónak, hogy az idénnyitón nem adták meg azt a TD-t), és a Browns (3-6 a mérlegük jelenleg) ellen úgy nyertek, hogy ettől szűkebben nyerni nem nagyon lehet. A Pats meg konkrétan kikapott tőlük. Szóval értem én, hogy így mázli, meg amúgy sérültek, és gyenge csapatok ellen tizenötmillió-hatra kell nyerni, de a liga egyrészt nem így működik, másrészt mi a faszér csak a Bears orra alá van ez dörgölve? Ez most nagyon feldühített

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Kellett nagyon a győzelem ez ellen a Miami ellen, meg is lett.
Viszont ez a passzjáték egy Cutler az élen harmat gyenge. Orton is tudott simán ilyet hozni és az ellenértékből is látszott, hogy azért nem egy szint a két srác. A pályán egyenlőre igen sajnos. (Ezt úgy mondom, hogy én Ortont amúgy bírom)Darth
Magadnál vagy? Keresd már elő azt a meccset, amikor Orton itt ennyi 3&long szituációt megoldott! Vagy egyáltalán egy olyan meccset, ahol megnyertük a labdabirtoklási mutatót, ha nem ment a futójáték.

Amúgy a Giants tudtommal játszott zsinórban 4 meccset, amikor csereirányítók játszottak, érdekes módon azok arrafelé teljes értékű győzelemnek számítanak. Errefelé nem.füligjimmy
+ Orton előtt még egy türhető fal játszott...
több mint 14 éve
Magadnál vagy? Keresd már elő azt a meccset, amikor Orton itt ennyi 3&long szituációt megoldott! Vagy egyáltalán egy olyan meccset, ahol megnyertük a labdabirtoklási mutatót, ha nem ment a futójáték.

Amúgy a Giants tudtommal játszott zsinórban 4 meccset, amikor csereirányítók játszottak, érdekes módon azok arrafelé teljes értékű győzelemnek számítanak. Errefelé nem.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Teljesen más karakterű játékosok... azóta más fallal, elkapókkal... nem igazán hasonlíthatók...
Egyik sem tudja a másik játékát jól... az csapat döntés volt azt jónapot 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 276 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Viszont ez a passzjáték egy Cutler az élen harmat gyenge. Orton is tudott simán ilyet hozni és az ellenértékből is látszott, hogy azért nem egy szint a két srác. A pályán egyenlőre igen sajnos. (Ezt úgy mondom, hogy én Ortont amúgy bírom)

több mint 14 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Wojciechowski ma kurvára viccesnek tartja magát😀

It was painful to watch, but the W sure looked drop-dead gorgeous to the Bears. Where you see acne, the Bears see Clearasil.

The way things are going for the Bears, Michael Vick will quit football to become national spokesperson for the Humane Society; the Lions will forfeit; Tom Brady will skip the Bears game so he can compete in a hair-off with Troy Polamalu; the Vikings will stage an anti-Chilly boycott; Rex Ryan will suffer a M&Ms overdose and Aaron Rodgers will injure himself while doing the Lambeau Leap.

"Do or Do not. There is no try."
több mint 14 éve
Azért legalább mi ne fikázzuk már a macikat szerintem. A nulla pontot nem kell magyarázni. Jön az Eagles, nagy formában vannak, de előtte ők konkrétan kikaptak a Packerstől, 3 ponttal verték a Lionst és a Friscot, a Titans meg hülyére verte őket. Ők revansot tudtak venni a Redskinsen, ha mi mégegyszer játszanánk velük, szerintem mi is meg tudnánk verni őket. Egyre inkább az az érzésem, hogy az a meccs volt a tanulópénz, nem bánom, hogy megfizettük. most már konzervatívak vagyunk a labdával, nem szégyen a punt és az FG. Top5 védelem, Top5 ST, és egyre inkább kiegyensúlyozott támadójáték. Persze nem találkoztunk még jó csapattal. Az ugyan kinek a hibája? Mindenki a saját szerencséjének a kovácsa, bár kedvenc íróm szavait idézve a szerencse a leghatározotabban kikéri magának, hogy kovácsolják.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Szóval, Cutler...szerintem abszolut tudatosan managelte a játékot,az utolsó 2 meccsen nagyot lépett előre az O a 3rd downoknál,jó ezt látni.Rég láttam ilyen driveokat tőlünk,igaz semmi nagy play,a futás nagyjából ment,ha meg nem Cutlerék hozták a hiányzó yardokat.Lehetett vna 3 Int is,ezzel úgy néz ki együtt kell élnünk,Jaynél ez benne van,mint ahogy azok a dobások is amiket Olsennek meg Hesternek osztott,Theissmannék néha csak néztek...pont annyit adtak ki ma magukból amennyit kellett...engem csak az idegesít hogy elég korán veszik Martzék lejátszottnak a meccseket,jönnek a falba futások,mintha nem is akarnánk már előre menni,semmi gyilkos ösztön...
D no comment,sok sérült az ellenfélnél,domináltak is rendesen,Peppers tlg nagyon jól kijön Urlacherékkel,Briggs Urlacher klasszisok,Marinelli meg szép csendben elég jó szezont hoz mint Def Cord.Volt pár nagyon szép megmozdulásuk,nállam D Manning nyert...
Sp Team...Gould végre magabiztosnak látszott mindenhonnan,kellett neki egy ilyen meccs,reméljük igy is marad,Hester meg életveszély,tlg jó újra látni úgy mint régen.Lehet másnak unalmas volt,én Bears fanként elnéznék minden vasárnap ilyen unalmas meccset😊

több mint 14 éve
Gart a 700. adik gyozelemhez Bears fanok, megerdemeltetek, de azert ez a Miami serulesek nelkul okozhatott volna par gondot, tobb kell a Bears tol a kovetkezo meccseken , foleg passzajatekban! Mindenesetre nem semmi az a 700 😊 😊 😊RaiderNation
Köszi,de sztem az látszott h az O nem erőlködött tlg,főleg h nagyjából mentek Forté futásai,van ebben a passzjátékban több😊

több mint 14 éve
Gabez Chicago Bears 84
a tv-ben meg csak ezt kérdezték az eredmény láttán: mivanmivanmivan????? 😀
az eredményeket látva a Seahawks elleni vereség méginkább érthetetlennek tűnik nekem. Számomra az idény elég gyenge eredméyneket hozott, igy mi is erősebbeknek látszunk, de a java még hátra van azért. A hetes W azért jó jel 😊
több mint 14 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Ez egy ezer sebből vérző Dolphins volt most, mondjuk a W-t nem kell magyarázni, de ennél több kell majd a hátralévő meccseken, mert nagyon kemény a sorsolás.
több mint 14 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Mondjuk nagyon zavarhatta a fineket, hogy Marshall meghúzta magát és utána már könnyebb volt védekezni a többi elkapón a maciknak...
Grat a W-hez... Reméljük GB bukik...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Remek defense munka volt, még akkor is, ha tényleg rengeteg hiányzó volt a Phins offenseben. A támadók részéről nem volt rossz teljesítmény. Lehetett volna több benne, de nem kellett. Forte eléggé élt végre, produktivitását eddig hiányoltuk, most viszont ebből hozta a yardok egy nagy részét. a fal megint olyan amilyen. Webbet sokszor megfingatta Wake, amikor meg kettőztük, akkor a másik oldal omlott össze. Cutler nekem tetszett, a szokásos buta INTje ellenére. Úgy látszik erről már nem fog leszokni. Gould pedig hozta a régi formáját, sőt. 2 elég magabiztos FG 46ról és 50ről, plusz ugye 24ről.

ui: A Phins szurkerek saját csapatukon érezhették/láthatták, hogy Cutlernak mivel kell szembenéznie egész szezonban.
több mint 14 éve
".....the way the defense was playing, we didn't have to do much." Mondja Cutler, erre várok egész szezonban tőle. 25 passzkísérlet, abból 11 first down. Meg a szokásos béna INT. Mondjuk 25 passz alatt megint levitték háromszor. De ez a nap a védelemről szólt. Alig várom, hogy megnézzem a meccset

- Abe Simpson
több mint 14 éve
tőlünk jön még valaki eredményt követni?davemayer
Jaja ha felkelek az ébresztőre😀

több mint 14 éve
tőlünk jön még valaki eredményt követni?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Sziasztok!

Olvasgatom amiről beszélgettek, ne örüljetek, hogy Henne kidőlt. Elvesztett nekünk idén már egy két meccset... Nem véletlen cserélték le Penningtonra. Thigpen meg nem egy ász de meglehet nézni mit játszott 2 éve a Chiefsben. Henne sérülése még jól is elsülhet.. sokkal rosszabb nem lehet Thigpen sem. Amiben bízhattok, hogy Long megsérült.. Meg rengetegen kínlódnak kisebb nagyobb sérüléssel.

Én jó meccset várok 😊 Jó szurkolást mindenkinek!Csabee13
Nem Long-ot valószínűleg összedrótozzák és játszani fog.

The Associated Press contributed to this report.

Dolphins LT Long expected to start vs. Bears on Thursday
Miami Dolphins left tackle Jake Long is expected to start Thursday night against the Chicago Bears, barring a setback prior to game time, according to a source with knowledge of the situation.danyly
Attól hogy játszik még sérült. És nem kis feladata van ma.