Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 14 éve
Szerintem Thigpen miatt inkább ők izguljanak. Megmondom az őszinteséget, idén egy meccsüket nem láttam, de a tavaly óta csak nem cserélték ki a teljes csapatot: egy kemény, fizikális társaság, jó támadófal, jó futójáték (mi csak ábrándozunk ilyesmiről), nagydarab DB-k, az irányítókat is le tudják csapni. A támadóegységünk sokkal nagyobb próbának lesz kitéve, mint a Viks ellen volt, ráadásul csütörtök este idegenben. Ha mindez nem volna elég, Peter King megjövendölte, hogy akár a rájátszásban is messzire juthatunk. Mivel a csávó a legnagyobb anti-vátesz, olyan biztosra veszem a buktát, mint az esőt nyaraláskor.Az a baj h tudunk ilyen meccset is játszani,aztán meg 1 hétre rá pofára esés.Persze ellenfél függő is meg minden de akkor sincs semmi folytonosság amire lehetne építeni.Azzal hogy Pennington és Henne is sérült szerintem megnőtt egy kicsit az esélyünk. Bár a fene se tudja, ez a Thigpen gyerek is egész jó.Delete
Lássuk a delfineket.anfernee
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Az a baj h tudunk ilyen meccset is játszani,aztán meg 1 hétre rá pofára esés.Persze ellenfél függő is meg minden de akkor sincs semmi folytonosság amire lehetne építeni.Azzal hogy Pennington és Henne is sérült szerintem megnőtt egy kicsit az esélyünk. Bár a fene se tudja, ez a Thigpen gyerek is egész jó.
Lássuk a delfineket.anfernee
több mint 14 éve
Az a baj h tudunk ilyen meccset is játszani,aztán meg 1 hétre rá pofára esés.Persze ellenfél függő is meg minden de akkor sincs semmi folytonosság amire lehetne építeni.Lássuk a delfineket.
"Do or Do not. There is no try."
több mint 14 éve
Remélem Hester marad kick returnernek, mert valami eszméletlen jó.DeleteSzezon első meccsei után mondtam hogy kezdem megint érezni benne a régi ösztönt, valahogy újra ráérzett az ízére, jó döntés lenne ha újra ő lenne a fő returner (úristen de rossz leírva látni azt hogy re-TURNER 😂 ), Manning sem rossz de ha jó formában van Hester a király ez nem is kérdés 😉
ja és azért más csapatoknál is van respektje...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Remélem Hester marad kick returnernek, mert valami eszméletlen jó.
több mint 14 éve
Nem akarom letörni itt a jókedvet, de szerintem vagyunk oly rapszodikusak, hogy botrányos teljesítménnyel kikapunk Miamiban. Ne legyen igazam. 😊tüsi91A baj az hogy nem tudom meddig tart a jókedvünk (lehet h tényleg csak csütörtökig) de most eléggé jólesik, én személy szerint évek óta nem láttam ilyen jól játszani szeretett csapatom, az hogy egész meccs alatt ilyen jó kontrol alatt tartsuk a meccset több szezon óta nem volt szvsz. Láttuk hogy ha mindenki hozza a maxot akkor jónak minősül a játékosanyag, ergo eddig fejben volt a baj vagy a felállással. Komolyan mondom nem hittem el hogy ezt a tegnapit a mi lesajnált OLunk csinálta, olyan jók voltak.
Haveri társaságban néztem a meccset, előzetesen mindenki azt mondta hogy szétpasszol minket Favre, utána meg Peterson beviszi a kegyelemdöfést - sima Vikings W a múlt ellenére. Én mondtam hogy szorosabb meccset várok, de a Wben kevésbé hittem. Ment a zrika, unokatesóm még a GBes Favre-pólóját is felvette(mind a 4en Pats drukkerek voltak amúgy), aztán ahogy haladt előre a meccs úgy néztek bambán rám hogy milyen jól játszunk vazze :cool:
Nem vártam totális mészárlást a vikingektől de azt hittem nyernek - de jó hogy nem így lett, jó volt tegnap bears drukkernek lenni
(nekik meg az éjjel jó volt pats drukkernek lenni...)
Ja és Lovely Smith-t ugyanúgy ki kell rúgni, egy esetben érheti meg a jövő szezont(ha lesz...): ha bejutunk a POba és a csapat ezt az arcát mutatja amit most láttunk. Ez egy játható út, maradjunk rajta ha egy mód van rá...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Gabez
84
Nem akarom letörni itt a jókedvet, de szerintem vagyunk oly rapszodikusak, hogy botrányos teljesítménnyel kikapunk Miamiban. Ne legyen igazam. 😊tüsi91Kelly Hősei: " ne bombázz korán reggel a negatív hullámaiddal, próbálj meg pozitívan gondolkodni, ott lesz az a k.va híd, mire odaérünk" 😊))
Szóval: ma előkerestem a szekrény aljába vágott Bears pólómat és büszkén fogom hordani hogy mindenki lássa a városban: EZ A CSAPATOM ÉS NEM VÉLETLENÜL!
A kezdés óta azt várom tőlük, amit most rávertek a Viksre, ha nektek kellett volna pontozni az évad elején, vajon hány pontot adtatok volna erre a meccsre? kilencven százalékban a Viks-nek adtátok volna, ahogy én is. Erre mit látok? kezd összeállni a csapat végre, mindenki teljesít a helyén, nem hülyeségek jönnek a pálya mellől és két sack egész meccs alatt? az semmi, még a legjobb boxolóval is megesik, hogy beleszalad egy-két pofonba, de attól még profi. És most mi megmutattuk a világnak: profik vagyunk és számítani kell velünk és most ez a legtöbb, amit megtehetünk. Ha el is úszik innentől az idény, és zsinórban kapunk ki, akkor is büszkén fogom felbontani a sörömet, mert megtettük, amit megkövetelt a haza és ráharaptunk pár csapatra megmutatva, hogy van fogunk, jobb ha összeszedik magukat, ha pályára lépünk.
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Nem akarom letörni itt a jókedvet, de szerintem vagyunk oly rapszodikusak, hogy botrányos teljesítménnyel kikapunk Miamiban. Ne legyen igazam. 😊
több mint 14 éve
Ez igazi férfimunka volt, le a kalappal a srácok előtt! Meccs előtt is írtam hogy csak akkor lesz esélyünk ha a játék minden elemében jót nyújtunk és így lett, big win!!!Cutler úgy játszott ma ahogy várják tőle a Szeles Városban, ehhez kellett hogy az OL végre összeszedje magát (ezért ma nem is lesz korbács a vacsora nekik 😀 ).
Playcalling csillagos ötös VÉGRE! Martz ma nagyot nőtt a szememben, szinte pont azokat hívta és akkor mint ahogy én tettem volna 😛 😂
Kiváló drive-ok, jó RZ offense ( az INTet kivéve), nem is lehetett más ez mint W, hiszen a Vikes egy kicsit megtépázottnak tűnt ezen a meccsen.
A zebrák az elején a frászt hozták rám ezzel a sok zászlózással, aztán a végén a megadott INT-el visszaadtak valamit.
A D nagyon jó volt bár kicsit furcsálltam hogy Favre viszonylag kevesebbszer állította feladat elé a secondarynket mint ahányszor vártam. Azt vártam hogy szétpasszol majd minket (kb mint a TDjüknél) de ezt hál' istennek nem használták ki elégszer.
ST hozza a formát, D hozza a formát, ha az OL és ezzel együt az offense is tartósítani tudja ezt valami összeállhat Chicagoban amire évek óta várunk...legyen így, én imádkozok érte... 😀
Mindenki Miamiba csütörtök éjjel, nagy meccset várok, álom lenne az újabb W és én már nem akarok felébredni :cool:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Nagyon szép győzelem egyik legnagyobb rivális ellen. Remek.Mindössze egy sack-et kapott Cutler Allenéktől nini. Ment a futás is valamennyire. Támadófal megszedte magát!!!!
A védelem, szerintem egyszerű a helyzet. A fal összekapta magát, Harris jó húzás a gyenge a seconderybe, ami meg a legfontosabb a két vezér egészséges és gyilkos. URLACHER és Briggs!!!
több mint 14 éve
Grat. Mondjuk azért a 3 intből 1 nem volt az 1 meg elég szerencsés volt ,de azért megérdemelten nyertetek. Szenzációs playhívásaink megint megvoltak.Knoxot a zónában nagyon élt és döntő szituációban mindig ti emelkedtetek felül.
több mint 14 éve
Cutlernél a 2. INT hiba volt, előtte Olsen TD nagyjából hasonló szituációban....... az ilyennel ki tudok békülni, itt az edzőknek kellett volna mondani, oké, most két futás, aztán meglátjuk. Ha nincs akkora nyomás, sokkal jobb megoldásai vannak, nagy újdonság. Taylort többet erőltettem volna, Forte a yardk nagy részét a meccs végén hozta, akkor a Viks D már kicsit fel is adta a meccset.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
A D majdnem hozza SB-be jutáskori önmagát. Ma Favre 170y 3INT és AP 70futott yard 3.0 átlaggal... jah, és ami már a meccs előtt is igaz volt a legjobb 3rd down kivégző D vagyunk, amit most igazoltunk ---1/9 a Vikings részéről. A D részéről az az egy csúnyán benyalt TD volt, amit hibaként róható fel, de amúgy karcoltak. Az ST ma is hozta amit vártunk, az O sokszor indulhatott remek mezőnypozícióból. Hester nagy király volt.
Az O-fal most jól tartotta a Vikings D-falát egy-két hibát elnézve. Bár igaz, h ez a Vikings D már nem a tavalyi, hiszen mi is 100yard felett futottunk, köszönhetően azért Cutler egy-két megmozdulásának is. Cutler tényleg vezér volt, bár a 2. INT az ő hibája volt, nem kellett volna a RZ-ban azt erőltetnie... A lényeg, h most már talán elhiszik a játékosok is, h mindenki ellen lehet keresnivalójuk
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Kőkemény Bears futball. Big win. Csak arról szoknánk le, hogy az elején ajándékozunk 2 drivet az ellenfélnek. OL idei egyik legjobb teljesítménye is kellett, az elkapók végre a helyzet magaslatán voltak, Martz jókor jót hívott, Cutler a 2 INT ellenére igazi vezér volt, a defense mint már írtam a 2. negyedtől ütött, az ST villogott. Ma jó volt Bears drukkernek lenni. 6-3, de mégcsak mos jön a neheze.És a balansz, amiről Martz beszélt. 38 futójáték (2 térdelés), 35 passz. igaz, hogy a futóátlagunkon van mit csiszolni (3,42), de ez még mindig sokkal jobb, mint év elején.
több mint 14 éve
Nos, jöhetnek a kritikák, mely szerint ez a Bears a legrosszabb 6-3 csapat,ami valaha létezett. Biztos van még olyan csapat, akik a szezon előtt SB esélyesnek voltak kikiáltva, és nem vertük még meg őket, csak egyre kevesebben.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Egy rangadó előtt használjunk irritálóan okoskodó kifejezéseket, úgymint: ezen a meccsen küldjk a Vikingeket a Valhalla rosszabbik végébe (vagy oda, ami nekik a pokol), vagy a mindig klasszikus hatalmas téttel bíró találkozó. Akinek a leginkább oda kell tennie magát ezen a meccsen, az Forte. Ha ő pass protban kiemelkedőt nyújt, mint a bills ellen, és végre megveri az emberét a screeneknél, akkor az nagyon megkönnyíti Cutler életét. A faltól sokat nem várok, Kreutz egészségesen is rossz, Garza sose volt túl jó, Williams sajna gyenge, de legalább fegyelmezett, és tudja a dolgát (nem végrehajtani tudja, csak tudja mit kel csinálnia, ez már sajna előrelépés). Tice azt nyilatkozta, hogy vasárnap kiderül, ki a férfi. Hehe. Nem sok jót csinált itt eddig, de a nyilatkozatait karmolom. Segítség kell a TE-ktől. Manu azért jött, hogy blokkolásban segítsen, ezért kapott idén 6 milliót, egy újabb játékos, aki gyakorlatilag meglopja a vezetőséget (akiket nem sajnálok, ha ilyen hülyék). És biza kellenek a bravúrok az elkapóktól, mert eddig amit mutattak, az kevés. A támadóoldalon egyszerűen nincs semmi/senki, amire/akire biztosan lehetne számítani. Ettől függetlenül, ha a védelem hozza a - hálistennek elvárható - kiemelkedő teljesítményt (amire a Vikings ellen három éve nem volt példa), ez a meccs meglehet. Sérülések, fasírtban vannak a vezetőedzővel, idegenbe jönnek, ha most nem verjük őket, felesleges számolgatni (én amúgy se vagyok nagy híve).
u.i.: Dave, mérsékelten karatézz, engem a haverom felesége egyszer nagyon megpirongatott. Azóta mindig a jobbik modoromat veszem elő, mert mégha azt is mondják, érezd otthon magad, az nem több szimpla hazugságnál.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Ha valamikor villantani kellene hazai pályán akkor ez a meccs az lesz... 2 bravúrt szerezni kell ahhoz hogy kijavítsák a 2 hazai bukást, remélem ez a következő két meccsen sikerül is. 😀 Cutler siettetve lesz, ez talán nem is kérdés, felkészülhetünk lelkileg arra hogy sokat látjuk majd a földön szvsz...
Aroma villogására nem nagyon számítok, igen keveset használja Martz, pedig lehetne ő is nyerő ember. Azt hiszem hogy most nem fog 1 félidőt átaludni a Vikes mint azt tette nálunk tavaly, sok múlhat azon sikerül-e lezúzni Favre-ot vagy szabadon dobálhat - ha így lesz a tavalyi 2. félidőből kiindulva sima L lesz sajnos.
Minden csapatrészben kell a plusz hogy hozni tudjuk ezt a meccset, a baj az hogy még nem volt a szezonban olyan meccsünk amikor minden részünk jól muzsikált volna (talán Dallas ellen).
2 igen fontos meccs van a csapat előtt, ha 2 W lesz úgy érzem komolyabban elkezdhetünk beszélni erről a szezonról, ha két L akkor azt hiszem felesleges bármilyen számolgatás olyan kemény a sorsolás( mindhárom idegenbeli csoportmeccs hátra van pl).
Ráadásul adja a meccset az ESPN America, ami legutóbb a Giants-meccsen volt, tudjuk mekkora mészárlás lett belőle...
Az esély megvan, élni kell vele, remélem szoros meccsen nyerünk, tavaly senki sem gondolta hogy behúzzuk ezt a meccset, sikerült, legyen meg megint hogy éljen a remény. Ma kiderül végérvényesen hogy hova tartozik a mostani Bears. Megyek vendégségbe meccset nézni, remélem nem rúgok szét semmit 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Soccer nyelven szólva igazi 6 pontos mérkőzés a mai. Nálunk Bowman játéka kérdéses egyedül, de sokat nem oszt, nem szoroz, úgy is Jennings a kezdő. A túl oldalon Rice nincs, nem bánkódok, és ha a Harvin - Berrian duóból is hiányozna az egyikük, akkor sem lennék elkeseredve. Kreutz is questionable listán van, de nincs kétségem, hogy játszik majd. Vikings CB Asher Allen doubtful, így vélhetően az újonc Cook, vagy Shepard lesz Winfield CB társa.Nálam a nap kérdése, hogy kap-e nagyobb szerepet Aromashodu, az eddigieknél. Tavaly ugye elég emlékezeteset produkált. A másik érdekes dolog amit láttam, hogy a defense No.1 a ligában 3 and outs driveok tekintetében. 😊.
Roppant érdekes, idegfeszítő meccset várok.
Egy kis wedör fórkászt: Kezd hűvös lenni Chicagoban 4-8 fok között lesz a meccs ideje alatt, 20-25 km/h szél, és még eső is előfordulhat.
több mint 14 éve
Hm, a Frisco, és a Lions offense Martz távozása óta megállíthatatlan, szóval érthető a kritika a nevét fel nem vállaló, bizonyára egyébként elképesztően sikeres játékostól. Weis meg éppen a Chiefs bombasztikus támadóegységét nullázta le erre az évre. A playbookról annyit, hogy idén abszolút gagyi dolgokat nem képesek végrehajtani a játékosok, erre Martz azt nyilatkozza, hogy az ő hibája, mert túl sokat kér (mondjuk blokkolj, ne ess hasra, ne szaladj neki a csapattársadnak, ilyenek). Cutlernek volt egy botrány meccse. Playcalling szempontjából azt mondom volt kettő. A támadófalnak volt mondjuk alsó hangon hat, de ez már kicsit összetettebb probléma.egy érdekes nyilatkoztat egy meg nem nevezett korábbi nfl játékostól 😊Tlg érdekes,tuti nem Bruce vagy Warner,ők kicsit mást mondtak...nagyon kiváncsi vagyok ki ez...rákerestem de mindenhol player x...http://fireronturner.net/en is😊anfernee
What bugs me most about coordinators like Martz and Charlie Weis -- they're similar, in my mind -- is that they take credit when their offense does well. Recently I was talking to some guys who used to play for Martz, and -- big surprise -- they say he's a huge jerk. He thinks he invented offense. He knows his system so well that when 22-year-old kids ask questions, he gets frustrated because he can't imagine why they can't figure it out. He's had his stupid scheme forever and expects them to learn it in two months. It doesn't work like that. Thankfully, when his teams crash and burn -- witness the Rams, Lions and 49ers -- he's the one who gets the boot. I mean, he hasn't had a winning team in, what, seven years?JJ Tiller
- Abe Simpson
több mint 14 éve
egy érdekes nyilatkoztat egy meg nem nevezett korábbi nfl játékostól 😊Tlg érdekes,tuti nem Bruce vagy Warner,ők kicsit mást mondtak...nagyon kiváncsi vagyok ki ez...rákerestem de mindenhol player x...http://fireronturner.net/en is😊
What bugs me most about coordinators like Martz and Charlie Weis -- they're similar, in my mind -- is that they take credit when their offense does well. Recently I was talking to some guys who used to play for Martz, and -- big surprise -- they say he's a huge jerk. He thinks he invented offense. He knows his system so well that when 22-year-old kids ask questions, he gets frustrated because he can't imagine why they can't figure it out. He's had his stupid scheme forever and expects them to learn it in two months. It doesn't work like that. Thankfully, when his teams crash and burn -- witness the Rams, Lions and 49ers -- he's the one who gets the boot. I mean, he hasn't had a winning team in, what, seven years?JJ Tiller
több mint 14 éve
egy érdekes nyilatkoztat egy meg nem nevezett korábbi nfl játékostól 😊What bugs me most about coordinators like Martz and Charlie Weis -- they're similar, in my mind -- is that they take credit when their offense does well. Recently I was talking to some guys who used to play for Martz, and -- big surprise -- they say he's a huge jerk. He thinks he invented offense. He knows his system so well that when 22-year-old kids ask questions, he gets frustrated because he can't imagine why they can't figure it out. He's had his stupid scheme forever and expects them to learn it in two months. It doesn't work like that. Thankfully, when his teams crash and burn -- witness the Rams, Lions and 49ers -- he's the one who gets the boot. I mean, he hasn't had a winning team in, what, seven years?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Szezon fele elment. Hát érdekes a mutatott kép. Lions ellen sima meccs helyett, örülhetünk, hogy van egy elég fura szabály, amely megmentett minket. Utána legyőztünk egy akkor még erős Cowboyst, majd hátrányból szűken behúztuk a Packerst. A Giants elleni demoralizáló bukó után, önbizalom növelő sima meccs a Panthersnél, majd 2 rettenetesen bosszantó vereség itthon, majd egy mérleg alapján szar, de játék alapján közepes csapat ellen szoros győzelem. Miért írtam le ezt? Állunk 5-3al. Állhatnánk akár 7-1 is, de állatnánk 3-5 is. Azt gondolom, hogy a mérleg alapján még mindig előbbre vagyunk, mint azt gondoltuk augusztusban. Játék alapján már más kérdés. Az offense nem sokat lépett előre tavalyhoz képest. Volt egy nagyon jó meccs a Cowboysnál, a Bills, a Packers, a Panthers és talán a Seahawks meccs az elfogadható kategória, a Giants elleni horror és a Lions és a Skins elleni szerencsétlenkedés viszont egyértelműen a szar kategória. A defense talán mondhatom kellemes csalódás. Lions ellen jó játék a végén majdnem elrontva, Cowboys meccs remek, csakúgy mint a Packers. A Giants ellen sem rajtukmúlott, a Panthers ellen nem volt nehéz nagyot játszani. A Hawks volt talán a szezon leggyengébb meccse, a Skins ellen ismét megtették amit megkövetel a haza, a Bills elleni játék alapján talán legrosszabb volt, a de turnoverek miatt mégis azt mondom nem volt gond. ST korrekt, bár kick returnben erősen visszaestünk tavalyhoz képest.Hétvégén vajon az offense hozza-e a Bills elleni formáját egy erősebb, de korántsem olyan erős, mint az ezt megelőző években játszó Vikes defense ellen, és hozza-é azt a formáját, amit a legutóbbi 2 Soldieron lejátszott meccsen a Minnesota ellen. A defensetől személy szerint sokat várok. Tavaly egy pazar első félidőt követően sikerült benyelni 30 pontot. Valamint, ami kellett a 48-34es ill a 36-30as győzelemhez, a speciel team jó munkája.
Számomra a Vikings jobb csapat, mint mi, de itthon elvárható a győzelem, főleg zsinórban 2 bukta után. Győzelem esetén még akár lehetne számolgatni, bár szerintem esélyünk sincs a POra, látva, hogy a sorsolás nehezebb része áll előttünk, de legalább a Vikingst még nehezebb helyzetbe hoznánk.
több mint 14 éve
Sztem ezt megnyerjük...amik boritékolhatók voltak azokat bebuktuk,most ez meglesszzz😀De jó volt az tavaly, mennyire király volt az a meccs (bár az hogy megdöntötte Favre a karriercsúcsát az egy félidő alatt legtöbb pontszerzés kategóriában már nem tetszett annyira).ennyire azért nem vagyunk rosszak és a Vikes sem jó. Itthon tavaly is felszívtuk magunkat és hogy is mondta Jimmy milyen orvosság volt mire? ah nem jut eszembe. 😀. Két azonos szintű csapat meccsén tényleg döntőek lehetnek az esetleges turnoverek.tüsi91Kár h HunterH IRen van,Peterson örül neki biztos😊anfernee
Azt hiszem nagyon kemény meccsre számíthatunk, nagyon félek ettől a meccstől(is), a baj az hogy innentől kezdve nincs egy borítékolható győzelmünk, az ellenfeleinknek viszont van ahogy néztem. Sajnos ezzel az hosszabbításos győzelemmel még a Minnesota is reménykedhet(bár ahhoz nemcsak a mi de a GB szerencsétlenkedése is kellene szvsz), letörhetnénk a szarvukat a Vikingeknek vasárnap... 😀davemayer
több mint 14 éve
De jó volt az tavaly, mennyire király volt az a meccs (bár az hogy megdöntötte Favre a karriercsúcsát az egy félidő alatt legtöbb pontszerzés kategóriában már nem tetszett annyira).Kár h HunterH IRen van,Peterson örül neki biztos😊anferneeVikings: hülye vagyok, de reménykedek még benne, hogy felszívjuk magunkat ellenük és nem aláznak majd porig. Majd meglátjuk, remélem nagy zúzás lesz.Gabezennyire azért nem vagyunk rosszak és a Vikes sem jó. Itthon tavaly is felszívtuk magunkat és hogy is mondta Jimmy milyen orvosság volt mire? ah nem jut eszembe. 😀. Két azonos szintű csapat meccsén tényleg döntőek lehetnek az esetleges turnoverek.tüsi91
Azt hiszem nagyon kemény meccsre számíthatunk, nagyon félek ettől a meccstől(is), a baj az hogy innentől kezdve nincs egy borítékolható győzelmünk, az ellenfeleinknek viszont van ahogy néztem. Sajnos ezzel az hosszabbításos győzelemmel még a Minnesota is reménykedhet(bár ahhoz nemcsak a mi de a GB szerencsétlenkedése is kellene szvsz), letörhetnénk a szarvukat a Vikingeknek vasárnap... 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Kár h HunterH IRen van,Peterson örül neki biztos😊Vikings: hülye vagyok, de reménykedek még benne, hogy felszívjuk magunkat ellenük és nem aláznak majd porig. Majd meglátjuk, remélem nagy zúzás lesz.Gabezennyire azért nem vagyunk rosszak és a Vikes sem jó. Itthon tavaly is felszívtuk magunkat és hogy is mondta Jimmy milyen orvosság volt mire? ah nem jut eszembe. 😀. Két azonos szintű csapat meccsén tényleg döntőek lehetnek az esetleges turnoverek.tüsi91