Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Vikings: hülye vagyok, de reménykedek még benne, hogy felszívjuk magunkat ellenük és nem aláznak majd porig. Majd meglátjuk, remélem nagy zúzás lesz.Gabez
ennyire azért nem vagyunk rosszak és a Vikes sem jó. Itthon tavaly is felszívtuk magunkat és hogy is mondta Jimmy milyen orvosság volt mire? ah nem jut eszembe. 😀. Két azonos szintű csapat meccsén tényleg döntőek lehetnek az esetleges turnoverek.
több mint 14 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
" Ez a Bills korántsem olyan rossz csapat, mint azt a 0-8 mutatja."

Ezt írd meg nekik e-mailben is, örülni fognak neki, szerintem odahaza nálluk nem lelkesednek annyira a 0:8-ért, sem azért hogy a Ligában nincs még egy csapat aki ezt összehozta volna.

Vikings: hülye vagyok, de reménykedek még benne, hogy felszívjuk magunkat ellenük és nem aláznak majd porig. Majd meglátjuk, remélem nagy zúzás lesz.Gabez
EZ a Bills tényleg egyáltalán nem olyan rossz csapat,volt pár meccsük ami kicsin ment el,ez a 0-8 nem reális sztem sem.

"Do or Do not. There is no try."
több mint 14 éve
Gabez Chicago Bears 84
" Ez a Bills korántsem olyan rossz csapat, mint azt a 0-8 mutatja."

Ezt írd meg nekik e-mailben is, örülni fognak neki, szerintem odahaza nálluk nem lelkesednek annyira a 0:8-ért, sem azért hogy a Ligában nincs még egy csapat aki ezt összehozta volna.

Vikings: hülye vagyok, de reménykedek még benne, hogy felszívjuk magunkat ellenük és nem aláznak majd porig. Majd meglátjuk, remélem nagy zúzás lesz.
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 19 372 — Vikings fan
dettó.

Jövő héten nagy derbi lesz a Vikes ellen.tüsi91
Azért örülök ennek a győzelemnek annyira mert így nem kell totális letargiában végigülni azt a meccset. nagy küzdelmet várok és azt hogy amit eddig ezen a 3-4 meccsen tartalékoltak(?) a fiúk azt most kihozzák magukból és valahogy meglesz a W.
Ha igen öröm és bódottá' ha nem jöhet a szívás.

Nagyon várom már, Cutler formája és meggondoltsága biztató lehet talán, szerintetek is igen jó volt?davemayer
Nem volt túl nagy nyomás rajta, így nem kellett gyors és meggondolatlan passzokat leadnia. A Vikings D-line ellen viszont tuti esélytelen lesz a falunk, de majd meglátjuk. Remélem Peppersnek nincs komoly baja, nagy érvágás lenne a hiánya.
Mindenesetre én W-t várok Favrék ellen.Delete
Nagy derbi lesz. Talán a D-Falunk felébredt nyári álmából így aztán lehet esélyünk. Kemény rush-D- tek miatt aggódom ,de AP szereti a mackókat. 😀
Szerintem Cutler-Favre párharcban aki kevesebbet hibázik az nyeri a meccset.
Jah és grat a Bills elleni W-hez.
több mint 14 éve
basszus C Williamst hogy pakolták odébb még most sem hiszem el😊anfernee
De ő még legalább lehet jobb. Olyan csávókhoz szokott, akik alsó hangon egy számmall kisebbek. Ahhoz képest még istenes, legalább nem büntetik állandóan. Visszatért a hullaszar Garza (istenem, de reméltem, hogy pályán többet nem látom), ő konkrétan vagy semmit nem csinált, vagy arrébtáncolt. 2.6 yardos átlaggal futottunk. Ha az első két pick valamelyike nem G lesz, nem nézek több Bears meccsetfüligjimmy
már pedig egy OT, CB pick is esélyesnek mutatkozik az elején
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
basszus C Williamst hogy pakolták odébb még most sem hiszem el😊anfernee
De ő még legalább lehet jobb. Olyan csávókhoz szokott, akik alsó hangon egy számmall kisebbek. Ahhoz képest még istenes, legalább nem büntetik állandóan. Visszatért a hullaszar Garza (istenem, de reméltem, hogy pályán többet nem látom), ő konkrétan vagy semmit nem csinált, vagy arrébtáncolt. 2.6 yardos átlaggal futottunk. Ha az első két pick valamelyike nem G lesz, nem nézek több Bears meccset

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
basszus C Williamst hogy pakolták odébb még most sem hiszem el😊

"Do or Do not. There is no try."
több mint 14 éve
én meg szomorúan láttam, hogy mindössze két ponttal vertük a Bills-t. Jobb lett volna veszteni és ráébredni arra végre, hogy hol is tartunk, jövőre lehetne egy új kezdet, de ezzel a győzelemmel csak áltatjuk magunkat, a nehéz meccsek még csak most jönnek, mi lesz velünk, ha a Bills ellen is csak egy szerény győzelmet tudtunk kicsikarni? Cutler vihet kispárnát is magával a pályára, mert többet lesz a földön, mint állva...Gabez
Akkor a Ravens és a Chiefs is ráébredhet hol tart? Ez a Bills korántsem olyan rossz csapat, mint azt a 0-8 mutatja. Egyébként is ott tart a éiga, hogy senki ellen nem lehet biztosra menni. Remek példát szolgáltatunk. Itthon elvesztettünk 2 olyan meccset, ahol esélyesnek számítottunk. Jópáran voltak olyanok, akik szerint a Bills elver majd minket. Nem így lett. Nyertünk szűken.
több mint 14 éve
Gabez Chicago Bears 84
én meg szomorúan láttam, hogy mindössze két ponttal vertük a Bills-t. Jobb lett volna veszteni és ráébredni arra végre, hogy hol is tartunk, jövőre lehetne egy új kezdet, de ezzel a győzelemmel csak áltatjuk magunkat, a nehéz meccsek még csak most jönnek, mi lesz velünk, ha a Bills ellen is csak egy szerény győzelmet tudtunk kicsikarni? Cutler vihet kispárnát is magával a pályára, mert többet lesz a földön, mint állva...
több mint 14 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
u.i.:Én imádnám, ha jövőre Perry lenne a Bears HCfüligjimmy
dettó.

Azért örülök ennek a győzelemnek annyira mert így nem kell totális letargiában végigülni azt a meccset. nagy küzdelmet várok és azt hogy amit eddig ezen a 3-4 meccsen tartalékoltak(?) a fiúk azt most kihozzák magukból és valahogy meglesz a W.

Nagyon várom már, Cutler formája és meggondoltsága biztató lehet talán, szerintetek is igen jó volt?davemayer
Nem volt túl nagy nyomás rajta, így nem kellett gyors és meggondolatlan passzokat leadnia. A Vikings D-line ellen viszont tuti esélytelen lesz a falunk, de majd meglátjuk. Remélem Peppersnek nincs komoly baja, nagy érvágás lenne a hiánya.
Mindenesetre én W-t várok Favrék ellen.

több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
dettó.

Nagyon várom már, Cutler formája és meggondoltsága biztató lehet talán, szerintetek is igen jó volt?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
dettó.

Jövő héten nagy derbi lesz a Vikes ellen.
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Ha gondolod van új témám a Cutler és a Cov 2 mellé, ez úgy kezdődik Bears D és a spread 😀
Helmut Zimmer
😂

Nézd, az nem hiszti, amikor a bűnrossz formában lévő csapatod ellen vezetnek, és úgy néz ki, nem szerzel yardokat, viszont kapod őket rendesen. Az INT fordulópont volt. Nem mondom, hogy a D nyerte meg a meccset, mert a "csak" saját hibáikat javították

u.i.:Én imádnám, ha jövőre Perry lenne a Bears HC

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Na gratu !Helmut Zimmer
Jól elkiabáltam a vereségünket....... az a szomorú, és ezt biztos te is tudod, nem a kést akarom forgatni, hanem a Bills helyzetét nem ismerőknek mondani, hogy ez a csapat sokkal előrébb tartana ilyen támadójátékkal, ha nem rombolják le porig azt a védelmet, ami tavaly a ligában szerintem a legalulértékeltebb volt.füligjimmy
... igen!
... nem elkiabálás volt, csak a hiszti as usual, bocs a BARÁTOM vagy, de akkor is így van! 😐
Perry HC Gailey OC kombóval nem lennénk 0-8 😕

Ha gondolod van új témám a Cutler és a Cov 2 mellé, ez úgy kezdődik Bears D és a spread 😀
Gratu még egyszer...
több mint 14 éve
Ravens megszenvedett ellenük, Chiefs megszenvedett ellenük, mi is. Nyertünk. Ez a legfontosabb. Cutler ismét jól játszott, ez mindenképp örömteli.
több mint 14 éve
Na gratu !Helmut Zimmer
Jól elkiabáltam a vereségünket....... az a szomorú, és ezt biztos te is tudod, nem a kést akarom forgatni, hanem a Bills helyzetét nem ismerőknek mondani, hogy ez a csapat sokkal előrébb tartana ilyen támadójátékkal, ha nem rombolják le porig azt a védelmet, ami tavaly a ligában szerintem a legalulértékeltebb volt.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Na gratu !
több mint 14 éve
Nekem van egy olyan érzésem hogy a Bills ellenünk szerzi meg első győzelmét... ne legyen igazam.
Mindenesetre ha nem a futást fogjuk erőltetni akkor minden bizalmam elvész Martz iránt...Delete
Nem is alapvetően erőltetni kéne csak egyáltalán használni...

Én győzelmet várok, ilyen ellenfelünk már nem lesz a szezonban, ha nem nyerünk akkor vége a szezonnak és a maradék önbecsülésünknek is szvsz.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Nekem van egy olyan érzésem hogy a Bills ellenünk szerzi meg első győzelmét... ne legyen igazam.
Mindenesetre ha nem a futást fogjuk erőltetni akkor minden bizalmam elvész Martz iránt...

több mint 14 éve
Walter Payton 5. lett az NFL Network Top 100 listáján.
Megérdemli.

http://www.youtube.com/watch?v=nZN3KqJHCoY

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Látva a Bills legutóbbi 2 és a mi legutóbbi 2 meccsünket, erős X gyanúm van. Nem bánkódok amiatt, hogy a Rogers Centreben lesz a meccs és nem Buffaloban.
2 hét alatt, azért lehetett (lehetne) rendezni a sorokat. A Bills védelme futás ellen korántsem az igazi (konkrétan liga utolsó) passz ellen viszonylag előkelőek, de hát minek passzolni, ha át lehet futni rajtuk. Hasonlót várok a Panthers elleni futójátékhoz. A passrush sem a legjobb, de ellenünk lehet fényezni a statokat.
A defensenek viszont kőkemény meccse lesz. Ha sikerülne leszokni arról, hogy minden meccsen ajándékozunk 1 vagy 2 drivet az ellenfélnek, mikor átrobognak rajtunk igencsak elit egység lennénk. Fitzpatrick jó passzban van és az egész Bills offense úgy kompletten jónak tűnik.

Nehéz meccs lesz, a Bills már 2 ízben is nagyon közel járt a W-hez, remélem nem ellenünk húzzák be.
több mint 14 éve
egy (kicsit kötekedő) kérdés: ha megverjük a Bills-t az bravúr vagy kötelező kategória?

Szerintem látva őket és látva minket a semleges pálya ellenére bravúr (ennek ellenére "elvárom" a győzelmet :cool: 😀 )
Nyerni kéne, utána MIN otthon, ott dönthetünk arról hogy mi lesz ez a szezon, szívás vagy csoda(...)davemayer
Attól függ, h mi a csapat célja: Ha esetleg még PO-ról és csoportgyőzelem, akkor kötelező, ha csak a pozítiv mérleg elérése, akkor bravúr! 😊 Most már szerintem kezd kirajzolódni, h ebben az évben a védelem sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt, mint az O-fal nélküli támadó csapatrész. Kíváncsian várom, lesz-e végre egy nyugodtabb meccse Cutlernek, ahol nem a földön kell fetrengenie minden drive során...soma80
igen, az biztosan érdekes lesz, ahogy az eddig saját árnyékát sem elérő Vikings DL majd 10+ sacket szed ellenünk... de ne legyen igazam!vandeminek
Úristen bele se merek gondolni abba hogy a szezont végig szenvedő Vikes ellenünk szárnyalni fog... jó lenne ezt elkerülni :/

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
egy (kicsit kötekedő) kérdés: ha megverjük a Bills-t az bravúr vagy kötelező kategória?

Szerintem látva őket és látva minket a semleges pálya ellenére bravúr (ennek ellenére "elvárom" a győzelmet :cool: 😀 )
Nyerni kéne, utána MIN otthon, ott dönthetünk arról hogy mi lesz ez a szezon, szívás vagy csoda(...)davemayer
Attól függ, h mi a csapat célja: Ha esetleg még PO-ról és csoportgyőzelem, akkor kötelező, ha csak a pozítiv mérleg elérése, akkor bravúr! 😊 Most már szerintem kezd kirajzolódni, h ebben az évben a védelem sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt, mint az O-fal nélküli támadó csapatrész. Kíváncsian várom, lesz-e végre egy nyugodtabb meccse Cutlernek, ahol nem a földön kell fetrengenie minden drive során...soma80
igen, az biztosan érdekes lesz, ahogy az eddig saját árnyékát sem elérő Vikings DL majd 10+ sacket szed ellenünk... de ne legyen igazam!

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 14 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan

Attól függ, h mi a csapat célja: Ha esetleg még PO-ról és csoportgyőzelem, akkor kötelező, ha csak a pozítiv mérleg elérése, akkor bravúr! 😊 Most már szerintem kezd kirajzolódni, h ebben az évben a védelem sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt, mint az O-fal nélküli támadó csapatrész. Kíváncsian várom, lesz-e végre egy nyugodtabb meccse Cutlernek, ahol nem a földön kell fetrengenie minden drive során...
több mint 14 éve

Nyerni kéne, utána MIN otthon, ott dönthetünk arról hogy mi lesz ez a szezon, szívás vagy csoda(...)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal