Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 14 éve
Valamiért én nagyon félek ettől a meccstől: a futásunk kulcskérdés lesz(tudom, mindig az). Cutlernek kéne egy kis sikerélmény, ez azt jelenti hogy nem neki kéne megnyernie ezt a meccset, remélem hogy a playcalling is ezt fogja tükrözni. A kérdés csak az hogy ha nem megy a futás(sztem nem fog...) akkor mikor fogy el a türelem és mikor kezdik el izomból dobatni Jay-t. Ha ez megtörténik akár a győzelembe is kerülhet, 2 vagy feletti INTel pedig mentálisan(is) összetörhet Cutler ami a szezonra nézve nem lenne túl jó. Hiába, minden meccs kulcskérdés, ez az NFL 😀 A legjobb az lenne ha végig kiegyensúlyozottan, szépen nyugodtan bedarálnánk a Seattle-t, ők fussanak az eredmény után, a D meg megoldja a többit. Remélem szép délután lesz, fel kell újra építeni Cutlert mentálisan, de nem azzal hogy hajszoljuk, hanem kevés feladatot kell neki adni de azt maximálisan hajtsa végre. Tényleg, Tüsi leírta egy szóval: GM QB kell ide 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Lassan újra meccs. Lehet mondani a közhelyeket, hogy a kötelezők a legnehezebbek, ez így is van. Martz értelmes ember, nagyon bízok benne, hogy ismét egy futójátékra épülő playcallingot épít fel. Örülnék neki, ha Jay-nek hétvégén "csak" egy game-manager QB szerep jutna és ne neki kelljen meccset nyernie. Kicsit féltem is, de végül is a független orvosok engedték.... Defense oldalon szokásos a dolog. Futás kiiktatása elsősorban (kíváncsi vagyok Lynch hány carryt kap), Hasselback felett eljárt már az idő, hozza majd a már-már szokásos labdavesztéseit. Briggs sérülése aggasztó egy kicsit. Liga elit 2 ST összecsapása is jó matchup.
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Én írtam, hogy Williams bust gyanús és fenn is tartom még ezt a kijelentésem. Lehet, hogy az eredti posztján keveset játszott, sérült volt, egy jobb falban ő is jobb teljesítményre lenne képes stb., de ettől függetlenül nem úgy tűnik, mint aki megért 1/14et.
több mint 14 éve
http://bit.ly/d2kJLPCutler nyilatkozaban érdekesen keveredik a gúny, és az unalom. Szerintem azok közé tartozik, akik nem értik, mire ez a picsanagy felhajtás egy sportesemény körül. Amúgy a dokik játékra alkalmasnak nyilvánították, kezdő lesz a Seahawks ellen.
Na, egy újabb O-fal változás. Omi marad az LT, és Chris Williams visszatértével át lesz mozgatva LG-be. Valaki számon tudja még tartani, hogy ez az 5 meccs alatt a hányadik különböző O-fal összetétel? Érdekes. Garza kispadra kerül - sérüléssel küszködik, aham persze - Kreutz center, Edwin Williams lesz a kezdő RG és Webb lesz a kezdő RT, akiről a cikkbe, mint jövőbeni LT-ről beszélnek....
Egy momentum Jay-jel készült rövid interjúból:
Reporter: "Do you feel like you're a good team right now?"
Jay Cutler: "Yes. You might not, but that doesn't really matter to us. We're 4-1"
Imádom, amikor Jay nyilatkozik. Nagy arc a csávó! 😊soma80
Hatodik meccsen a negyedik kezdő. Majdnem mondtam rá valami csúnyát, de aztán belegondoltam, inkább próbáljanak az edzők változtatni, mint ugyanazt a szart bámulni egy szezonon keresztül. Garza műtétre megy, mivel azóta rossz a térde, hogy eljött a Falconstól, szerintem a pályafutása ennyi volt, viszlát, és kösz a halakat. Tice és Martz nyilatkoztak, mindketten ugyanazt nyilatkozták: a legjobb öt játékost kell pályára küldeni. Ez egyelőre így néz ki: Omi-CW-Kreutz-EW-Webb. Ölég szomorú. Ideje lenne Angelot kirúgni, mert a védőfalba annyi elsőkörös tehetség jött, hogy az egyik felét már ki kellett rúgni, a másik fele majd ki lesz rúgva, aztán úgy állunk fel, hogy Peppers, 30 éves tehetség 90 millióért, Toineia, PS játékos, Adams, szabadügynök, Izzy, manitóbai UDFA. Gratulálok a rengeteg fiatal tehetséghez. Ugyanarra a két posztra ennyi szar játékost húzni nem kis teljesítmény. Mindegy, nem kell még egyszer elmondani ezt a leckét. Leülhet, elégtelen!
Martzot megkérdezték erről az 1 yardos megoldásokról, annyit bökött ki egy kínos kis röhintés után, hogy próbálja megtalálni a megoldást, de ilyet még az életében nem látott. És persze megpróbálja megvédetni Cutlert.... csak ahhoz blokkolni kellene. Nem tudom, hogy milyen lesz CW, mint guard. De ha nem szed össze 30-40 yard büntetést, nem látom, hogyan lehetne rosszabb, mint Garza. A másik, nem tudom ki mondta, hogy CW bust. Könyörgöm, megnéztük LT poszton 7, azaz hetes darab meccsen. Voltak büntetései, voltak elváltásai, de nem volt olyan elképesztően tré, sőt. Nem mondom, hogy beválik, mint G. De kijön a koliból, egyből redshirt, ami bölcs húzás, véletlenül se nézd meg mire képes, aztán lett RT, aztán LT, majd most úgy néz ki, G. Ha azt akarják az edzők, hogy sose legyen belőle jó játékos, akkor jó úton járnak. Az, hogy draftolnak egy játékost, majd azt játszatják vele, amit nem nagyon tud, eddig csak a védőknél volt. Ott is jól szokott elsülni.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
http://bit.ly/d2kJLPNa, egy újabb O-fal változás. Omi marad az LT, és Chris Williams visszatértével át lesz mozgatva LG-be. Valaki számon tudja még tartani, hogy ez az 5 meccs alatt a hányadik különböző O-fal összetétel? Érdekes. Garza kispadra kerül - sérüléssel küszködik, aham persze - Kreutz center, Edwin Williams lesz a kezdő RG és Webb lesz a kezdő RT, akiről a cikkbe, mint jövőbeni LT-ről beszélnek....
Egy momentum Jay-jel készült rövid interjúból:
Reporter: "Do you feel like you're a good team right now?"
Jay Cutler: "Yes. You might not, but that doesn't really matter to us. We're 4-1"
Imádom, amikor Jay nyilatkozik. Nagy arc a csávó! 😊
több mint 14 éve
Jó, tartsuk meg! Ugye a poén abból indult, hogy ha ennyire nem megy Cover2 ellen, akkor mennyire z durván frusztráló lehet neki egy sima edzés...Bizony, még az előszezonban volt olyan edzés, ahol 7 INT-et dobott, kb. 60 snap alatt. Akkor kezdtek ráncolódni a homlokok istenigazából, hogy talán nem lesz olyan sima ez az átállás. De eddig különösebben nics gond, de a Giants ellen nagyon látszott, még az első negyedben is (a 2.-ban már szerintem kába volt), hogy lövése sincs, mit lát. Az INT az parádés volt.....
Helmut Zimmer
Az a font 4 úgy fog kinézni ellenünk, mint a Steel Curtain. Egyszerűen Kreutz-Garza-Manu rosszul játszanak. Táppénzen vagyok, bőven volt időm kielemezni ezt a meccset is.... hát botrány. Néhány játékban mindenki hibázik. De én ki tudtam emelni 7 olyan játékot, amikor mind a hárman elkúrtak valamit. Szörnyű. Kreutz azt se tudja, hol van. Garza olyan gyenge, hogy rossz nézni, egy blitznél az 50-es számú - egy LB, ez Curry szempontjából jó hír - seggreültette. De nem ám véletlenül. A legkonzistensebbnek kikiáltott falemberünk látta az emberét, odaállt tökösen, aztán összeesett. Óóóóóóó, Robertóóóóóóóóó! Manu pedig egyrészt gyenge, másrészt sokszor azt se tudja, hol van. Kidobott 6 millió, inkább kellett volna egy használható FB, tizedennyiért. Le tudnám írkálni részletesen, hogy mit rontottak el, de maradjunk pozitívak. Webbnek szerintem beírtak egy sacket, (mert Garzát kapásból hátratolta az embere, Collins előrelépett, pont a - Webb által egyébként jól blokkolt - DE karjaiba), de jól játszott, Williams szintén remekelt, remélem így folytatja, nemcsak egyszeri felvillanás volt, de a falból a legjobb szerintem Omi volt, ezt is megéltem. De ötből három az kevés.
Lynch remélem nem ellenünk fog bemutatkozni valami 150 yardos teljesítménnyel. De biztosan meg fog fejelni néhány védőt elég keményen. Futónál kissé hasznosabb ilyesmire hasznáni a fejedet, és nem integrálásra. Amúgy én analízisből háromszor buktam, mire úgy éreztem, eltiltás helyett talán meg is tanulhatnám. Szóval rasztahajú barátunk sem feltétlenül elveszett ezen a téren, kicsit kevesebb fű, több matek......
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Csak ne a legends sportpubban,basszus 7végén 550 ér ittam a korsó aranyászokot...és egy nem túl szép nyegle tinipicsa hozta ki😊anferneePicsányi asztaloknál asztalnyi picsák 😀
Ha jól állunk majd ki kéne nézni egy helyet és lesz Vikes elleni MNF ha jól tudom,az is jó lenne sztem, de a PO a tuti élmény :cool:
(bár félek hogy akkor évekig csak írkálunk itt egymásnak 😉 )
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Csak ne a legends sportpubban,basszus 7végén 550 ér ittam a korsó aranyászokot...és egy nem túl szép nyegle tinipicsa hozta ki😊anferneePicsányi asztaloknál asztalnyi picsák 😀
Ha jól állunk majd ki kéne nézni egy helyet és lesz Vikes elleni MNF az is jó lenne sztem, de a PO a tuti élmény :cool:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Ha közös meccsnézést akarunk összehozni azt max POban, ha bejutunk, de az még odébb van. Nagyon kellene a következő 3 meccs. Elvileg ezek a kötelezően hozhatóba tartoznak. Nem vagyok pesszimista, de szerintem 2-1 lesz ez a 3 meccs.
több mint 14 éve
Csak ne a legends sportpubban,basszus 7végén 550 ér ittam a korsó aranyászokot...és egy nem túl szép nyegle tinipicsa hozta ki😊
"Do or Do not. There is no try."
több mint 14 éve
Amúgy egy meccsnézésben én is benne lennék, tesómék már amúgy is unják hogy folyamatosan ordítok ha meccs van 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Én úgy olvastam, hogy most már korlátozások nélkül edz, de még független orvosoknak kell engedélyezni a játékát, ahogy múlt héten is történt. Ez bölcs döntés egyébként, egyrészt azért védik az 50 milliós befektetést (plusz az apró), másrészt elkerülik még a látszatát is annak, hogy erőltetik a visszatérését.Cutler játszani fog a Hawks ellen, Hanie pedig újra a No. 2 QB 😊DeleteEnnél jobb hírt nem is lehet most itt olvasni.
Teljesen jó, továbbá jogos a döntös.Darth
Csillag személyében egy újabb látnokot köszönthetünk körünkben, mondom, kezd ragályos lenni. Lassan indíthatunk önálló műsort a Budapest Tv-ben. Amúgy ha bejön, fizetek egy korsó sört mindenkinek, ha végre összehozunk egyszer egy közös meccsnézést.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Cutler játszani fog a Hawks ellen, Hanie pedig újra a No. 2 QB 😊DeleteEnnél jobb hírt nem is lehet most itt olvasni.
Teljesen jó, továbbá jogos a döntös.
több mint 14 éve
csillag13
26
Az alapszakasz végén így áll majd az NFC north:Bears 10:6
Packers 9:7
Vikings 7:9
Lions 3:12
Megfejtettem.
😀
több mint 14 éve
Cutler játszani fog a Hawks ellen, Hanie pedig újra a No. 2 QB 😊
több mint 14 éve
Jó, tartsuk meg! Ugye a poén abból indult, hogy ha ennyire nem megy Cover2 ellen, akkor mennyire durván frusztráló lehet neki egy sima edzés...Nem jó az a front 7, hidd el. Cole Mebane, jók, Clemmons tud jó lenni, de tűnt ő már nagyon el. Bryant jó jó, de nem igazi sackveszély, Brockot ismeritek szerintem
A gond az LB sornál kezdődik, illetve Curry-nél, aki borzasztóan fegyelmezetlen, szertelen, és szétszórt. Rá egy egész félidőt lehet alapozni. 😀 A többiek stabilabbak.
A DB sor nagyon vegyes. Trufant ok is tud lenni,... meg nem is, de a másik oldal nagyon be van készülve ( a második félidőt ide lehet alapozni). Thomas nagy húzás volt, de róóóóka. Milloy meg olyan mint az akció utáni pirula, jól szerel, szóval le tudja szedni a 20 yardra meglépett TE-ket, meg jól lép fel futás ellen. A hawks d sémája nem preventív, nem türelmes, kifejezetten martalóc brigádról van szó, rettenetes mennyiségű tesztoszteronnal. Nagyon fizikálisak nagyon gorombák a srácok, de el fognak fáradni, főleg, ha az O semmit sem mutat, és itt jöhet be Martz "zsenije". Most, hogy nem Alex Smith irányít, lehet, hogy bejön, amit elgondol. Márpedig az O szerintem sokat nem fog mutatni. Nem tudom hogy ki kezd QB poszton, de mindegy is. Matt Hass 2 intnél kevesebbet nem vállal.
Lynchtől sem várok sokat, bár szerintem Te is ugyanúgy tudod, mint én, hogy barátunk fejben integrálni nem is tanult meg, de fal nélkül futni igen. Buffalo ebben a tekintetben fantasztikus iskola volt.
Na ennyi!
Üdv H
több mint 14 éve
Ne tegyél már úgy mintha nem tudnád, hogy nagyon kevés kivétellel Nektek szoktam drukkolni. Az idei bandwagon a Giants mellett becsületbeli ügy (gyengébb idegzetűek, most ne olvassák a mondat végét), Fewell miatt 😊.Helmut ZimmerPersze, hogy tudom, de ezt a Cutler nem tudja olvasni a cover 2-t azért megtarthatnánk egy közös poénnak 😀
Hülyeségről focira visszatérve, az rendben van, hogy filozófiában távol áll a Fewell-féle védelemtől, de nem hiszem, hogy ez sokkal jobban ízlene a csapatnak. Nem rossz az a front seven, rosszabb egységek is kapták már szét ezt a támadófalat, és ugye az előbb írtam, még mindig nem állt össze a kezdő ötös. Igaz, még csak október közepe van, támadófalnál amúgy se fontos a konzisztencia. Ami mázli, hogy Martz rendszere nagyon tudja büntetni a blitzelő csapatokat. De ha állandóan 7 ember lesz visszadobva coverage-be, kíváncsi leszek, JC mit alkot.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
A Rams elleni meccsüket láttam végig, meg a Chargers elleniből egy keveset. Ez alapján a front seven jó, főleg fut ás ellen, de tudnak blitzelni is. A secondary olyan-amilyen, de nem állnak hadilábon a labdaszerzéssel. Egyes ellendrukkerek szerint, kiket név szerint ne említsünk (Helmut), Cutler vajúdik a cover 2 védelmek ellen. Ha őszinték akarunk lenni, ebben egy pici igazság talán van. Hangyányi. De mondjuk sokat segítene, ha a fal három héten keresztül tudna ugyanabban a fellásban kezdeni. Szinte mindenki 4 man rusht erőlteti ellenünk, az is sikeres, így azért nehéz (Packers ellen is, de főleg a Giants ellen látszott). Ha jobb pass prottal rá tudnánk őket kényszeríteni a blitzekre, akkor Forténak megint nagy napja lehet - elkapásokban, futás nem hiszem, hogy nagyon működne. Hasselbeck ismét új rendszert tanul, de öreg fa ő az átültetéshez, remélem ő marad a kezdő. A cseréje Weissberger (valami duplavé) se lehet nagy spíler, de róla nincs semmi videó, azt nagyon utálják az edzők. Az ST-ben Washington életveszély a Chargers elleni meccset szinte egyedül nyerte meg. Ha nem muszály, ne szedjünk össze 100 yard büntetést, na adjnuk el újra 4 labdát, a fal legalább a Cowboys/Packers elleni szintet hozza, az ST ne engedje Washingtont 2 TD-t szerezni, különösebb gond nem lehet. Ha két számmal nagyobb mellénnyel megyünk ki a pályára, az más tészta.füligjimmyNa szevasz Brada!
Vajúdik!?? Én még életemben nem fogalmaztam ilyen szépen. 😊
Az hogy a Giants kifúgázta Cutlerrel a gyepet nem jelent túl sokat a hétvégi meccs vonatkozásában, mert:
- a Seahawks def rendszerének, filozófiájának sok köze nincs (gyengébb idegzetűek, most ne olvassák a mondat végét) Fewell rendszeréhez.
-Közel távol nincs olyan passrush-unk, mint a Giants gárdájának. (jobb mint vártuk, vagy, mint az agyonekézett Buffaloé, de közel sem ligaelit)
Amúgy:
- Hass megfáradt megkopott, Karesz életében nem játszott éles meccsen
- Branch lélekben már annyira sincs velünk, mint valaha volt (az sem volt sok)
- Nehogy már a 3 év alatt 3. vezetőedzőjét taposó Hawks legyen a kihívás az állandósság és a megrendíthetetlen bizalom fellegvárában. 😛
Ne tegyél már úgy mintha nem tudnád, hogy nagyon kevés kivétellel Nektek szoktam drukkolni. Az idei bandwagon a Giants mellett becsületbeli ügy (gyengébb idegzetűek, most ne olvassák a mondat végét), Fewell miatt 😊.
több mint 14 éve
Chris Williams a héten már a csapattal edz, a hétvégén talán már játszhat is. Kíváncsi leszek, egyből kezdő lesz, vagy csereként kap néhány snappet. Mi lesz Webb és Edwin Williams sorsa? És ki Eric Cartman apja?!
- Abe Simpson
több mint 14 éve
A Rams elleni meccsüket láttam végig, meg a Chargers elleniből egy keveset. Ez alapján a front seven jó, főleg fut ás ellen, de tudnak blitzelni is. A secondary olyan-amilyen, de nem állnak hadilábon a labdaszerzéssel. Egyes ellendrukkerek szerint, kiket név szerint ne említsünk (Helmut), Cutler vajúdik a cover 2 védelmek ellen. Ha őszinték akarunk lenni, ebben egy pici igazság talán van. Hangyányi. De mondjuk sokat segítene, ha a fal három héten keresztül tudna ugyanabban a fellásban kezdeni. Szinte mindenki 4 man rusht erőlteti ellenünk, az is sikeres, így azért nehéz (Packers ellen is, de főleg a Giants ellen látszott). Ha jobb pass prottal rá tudnánk őket kényszeríteni a blitzekre, akkor Forténak megint nagy napja lehet - elkapásokban, futás nem hiszem, hogy nagyon működne. Hasselbeck ismét új rendszert tanul, de öreg fa ő az átültetéshez, remélem ő marad a kezdő. A cseréje Weissberger (valami duplavé) se lehet nagy spíler, de róla nincs semmi videó, azt nagyon utálják az edzők. Az ST-ben Washington életveszély a Chargers elleni meccset szinte egyedül nyerte meg. Ha nem muszály, ne szedjünk össze 100 yard büntetést, na adjnuk el újra 4 labdát, a fal legalább a Cowboys/Packers elleni szintet hozza, az ST ne engedje Washingtont 2 TD-t szerezni, különösebb gond nem lehet. Ha két számmal nagyobb mellénnyel megyünk ki a pályára, az más tészta.füligjimmyWhitehurst,Chargerstől hozták aránylag sokért,nem elsőéves gyerek de sztem nem is kezdett még.Caroll egyetemről ismeri mivel Clemsonnal játszottak USC ellen és látott benne vmit azért vitte Seahawkshoz,ha Hassie lesérül sztem tőle nem kell tartanunk...
"Do or Do not. There is no try."
több mint 14 éve
Azért a Vikings-al várjunk még. Ott lesznek ők az elszámolásnál, csakúgy mint a GB, akiket rengeteg sérülés sújt, a játékuk is akadozik. Mi és az említett 2 csapat kb azonos mérleggel zár majd a szezon végén. 2 csapat innen tuti megy a POba. Nem kezdek bele esélylatolgatásba, hogy a Vikings elleni hazai meccs előtt milyen mutatóval kellene állnunk, mert a Giants ellen írtam hasonlókat és bukta lett. Koncentráljunk a Seahawksra. Szerintem ha összegzést kértek a csapatról a seahawks topikban garázdálkodók szívesen írnak a csapatukról. 😉. Igazából sok mindent nem tudok róluk. Utóbbi 2 évben össz-vissz a tavalyi meccsünket láttam ellenük. Hasselback már nem a régi annyi szent, belehajszólható pickekbe, fumblikba. Futást legyilkoljuk aztán jók lehetünk. Futás elleni védelmük 2., passz elleni 31. Bár utóbbi csalóka, mert Rivers 450 yardja jelentősen megdobta. Még is nyertek a Chargers ellen, köszönhetően Leon Washington 2 return TDjének. Szóval az ST pazar.Na ezek jó hírek.
Azonban itthon csak a győzelem elfogadható. Védelem összeállt, támadósor Cutlerrel jobb lesz. Bár kérdéses, hogy Cutlerrel milyen stratégiájú lesz az offense. A futójátékunk csak fellángolás volt szvsz a Panthers ellen, ennyire jó még egyszer nem lesz. Ha hoznánk egy stabil 100-120 yardot meccsenként az igen jó lenne.
Briggsről azt olvastam semmi komoly. Szerdán vagy csütörtökön már edzhet.tüsi91
Én sem azt mondtam hogy a Vikes-szal nem kell számolni, sőt simán kijöhet nekik a lépés, csak megjegyeztem hogy gyengébbnek érzem őket mint tavaly, természetesen ők is ott lesznek a végelszámolásnál. Viszont kijelenthető hogy mindkét csoportriválisunknál vannak (kicsit szokatlan) gondok amik révén az elején beragadhatnak és ezt ki kell tudni használni.
Ha lépéselőnyben várnánk az ellenük vivott meccseket az talán adna egy plusszt a srácoknak, a vikingeket kilátástalan helyzetben is megvertük, remélem akkor esélyesebbként nyugodtan szétcincáljuk őket 😀
Érdekes hogy te egyből 2 csapatot vársz a POba innen, én is, a Packers fórumon csak 1et várt valaki a sok körbeverés miatt.
Az igazság az hogy én már hiszek egy pozitiv szezonban, nehéz lesz a vége de meg lehet csinálni, csak ne veressük szét Cutlert mert a backupját láttuk vasárnap...OMG
Seahawks ellen tényleg csak a győzelem az elfogadható hazai pályán, éppen ezért félek tőle már most...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
A Rams elleni meccsüket láttam végig, meg a Chargers elleniből egy keveset. Ez alapján a front seven jó, főleg fut ás ellen, de tudnak blitzelni is. A secondary olyan-amilyen, de nem állnak hadilábon a labdaszerzéssel. Egyes ellendrukkerek szerint, kiket név szerint ne említsünk (Helmut), Cutler vajúdik a cover 2 védelmek ellen. Ha őszinték akarunk lenni, ebben egy pici igazság talán van. Hangyányi. De mondjuk sokat segítene, ha a fal három héten keresztül tudna ugyanabban a fellásban kezdeni. Szinte mindenki 4 man rusht erőlteti ellenünk, az is sikeres, így azért nehéz (Packers ellen is, de főleg a Giants ellen látszott). Ha jobb pass prottal rá tudnánk őket kényszeríteni a blitzekre, akkor Forténak megint nagy napja lehet - elkapásokban, futás nem hiszem, hogy nagyon működne. Hasselbeck ismét új rendszert tanul, de öreg fa ő az átültetéshez, remélem ő marad a kezdő. A cseréje Weissberger (valami duplavé) se lehet nagy spíler, de róla nincs semmi videó, azt nagyon utálják az edzők. Az ST-ben Washington életveszély a Chargers elleni meccset szinte egyedül nyerte meg. Ha nem muszály, ne szedjünk össze 100 yard büntetést, na adjnuk el újra 4 labdát, a fal legalább a Cowboys/Packers elleni szintet hozza, az ST ne engedje Washingtont 2 TD-t szerezni, különösebb gond nem lehet. Ha két számmal nagyobb mellénnyel megyünk ki a pályára, az más tészta.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Azért a Vikings-al várjunk még. Ott lesznek ők az elszámolásnál, csakúgy mint a GB, akiket rengeteg sérülés sújt, a játékuk is akadozik. Mi és az említett 2 csapat kb azonos mérleggel zár majd a szezon végén. 2 csapat innen tuti megy a POba. Nem kezdek bele esélylatolgatásba, hogy a Vikings elleni hazai meccs előtt milyen mutatóval kellene állnunk, mert a Giants ellen írtam hasonlókat és bukta lett. Koncentráljunk a Seahawksra. Szerintem ha összegzést kértek a csapatról a seahawks topikban garázdálkodók szívesen írnak a csapatukról. 😉. Igazából sok mindent nem tudok róluk. Utóbbi 2 évben össz-vissz a tavalyi meccsünket láttam ellenük. Hasselback már nem a régi annyi szent, belehajszólható pickekbe, fumblikba. Futást legyilkoljuk aztán jók lehetünk. Futás elleni védelmük 2., passz elleni 31. Bár utóbbi csalóka, mert Rivers 450 yardja jelentősen megdobta. Még is nyertek a Chargers ellen, köszönhetően Leon Washington 2 return TDjének. Szóval az ST pazar.Azonban itthon csak a győzelem elfogadható. Védelem összeállt, támadósor Cutlerrel jobb lesz. Bár kérdéses, hogy Cutlerrel milyen stratégiájú lesz az offense. A futójátékunk csak fellángolás volt szvsz a Panthers ellen, ennyire jó még egyszer nem lesz. Ha hoznánk egy stabil 100-120 yardot meccsenként az igen jó lenne.
Briggsről azt olvastam semmi komoly. Szerdán vagy csütörtökön már edzhet.
több mint 14 éve
Gabez
84
Igen, valóban érdekesen alakul a tabella, néztem még az idény elött a Bears jóslatokat, senki egy petákot sem tett volna ránk, építés alatt állunk, gyenge a futás, a védelem sem a régi, és az irányító is rinyál a pályán, mert többet van földön, mint talpon. Még el sem kezdődött az év és már is elment a kedvem attól, hogy a tv-t bekapcsoljam, mert hát ki szereti ha megalázzák a nagyok? Ehhez képest 4:1 az arányunk, az egekig magasztalt Vikings meg a fejét fogva kóborol valahol a pálya szélén, de a Frisco is akit az esélyesek közé emeltek, szintén valahol a béka segge alatt produkál. Egy biztos: a fogadóirodákban megy a kasza rendesen, kiváncsi lennék a Bears-re milyen arányban adtak pontot.De lehet, hogy tényleg eddig csak szerencsénk volt és a zúzás most jön majd, nem tudom, de eddig széles mosolyra húzom a szám és bizakodok a többi meccset illetően, várhatóan inspirálni fogják az eredmények őket.
De a Seahawks-ról én is szivesen olvasnék szakértő sorokat, ahogy néztem ez nehezebb meccs lessz, mint a Panthers volt. Habár nincsen jó helyezésük a csoportban, de szerintem csak nem volt szerencséjük eddig. De lehet rosszul gondolom, várom a válaszokat. Üdv!