NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 744
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Mivel a mi csapatunk mindig is remek volt egy szar szezon végén érdektelen meccsek megnyerésében így a mait nyerni fogjuk, hogy ezzel bebetonozzuk magunkat a reménytelen 12-16. csapatok között a drafton. Nagy majd elmondhatja, hogy a csapat egyben van harcolunk a playoffért stb. Alacsony színvonalú meccsen fogunk nyerni. Mindenki aktív a lényeges játékosok közül, a Lionsnál Golladay ma sincs.
több mint 3 éve
mortirolo
1 067
Én nem követem más csapatok kommunikációját, de a hivatalos oldalon található nyilatkozatoktól émelyeg a gyomrom. Más csapatoknál is jellemző ez a motivációs beszédbe oltott hittérítős szöveg? Larry Mayer néha válaszol kérdésekre, de azon kívül az érintettek, Nagy és Pace (vagy a beszédíróik) részéről csak a BS megy. Pride, pride, pride meg még több extra munka. Mintha ezeken múlna dolog. Attól nem lesz jobb, ha az alkalmatlanság szorgalommal párosul. Most megnyugodtam. 😊Én nem követem más csapatok kommunikációját, de a hivatalos oldalon található nyilatkozatoktól émelyeg a gyomrom. Más csapatoknál is jellemző ez a motivációs beszédbe oltott hittérítős szöveg? Larry Mayer néha válaszol kérdésekre, de azon kívül az érintettek, Nagy és Pace (vagy a beszédíróik) részéről csak a BS megy. Pride, pride, pride meg még több extra munka. Mintha ezeken múlna dolog. Attól nem lesz jobb, ha az alkalmatlanság szorgalommal párosul.idézem a Michigannél éppen csúnyán leégő, évi uszkve 9 millió dollárt kereső Jim Harbaugh-t:
mortirolo
I thought this was an interesting exchange w Harbaugh. I had asked if he can detect what’s missing with the team — confidence? Energy? His comment about “disdain for the process” by people outside the program intrigued me ⬇️⬇️⬇️⬇️ pic.twitter.com/gyFViv6YNE
— angelique (@chengelis) November 30, 2020
r.baggio
Azt hiszem valami ilyesmi edző kellene nekünk:
www.youtube.com/watch?v=tknXRyUEJtU
több mint 3 éve
Én nem követem más csapatok kommunikációját, de a hivatalos oldalon található nyilatkozatoktól émelyeg a gyomrom. Más csapatoknál is jellemző ez a motivációs beszédbe oltott hittérítős szöveg? Larry Mayer néha válaszol kérdésekre, de azon kívül az érintettek, Nagy és Pace (vagy a beszédíróik) részéről csak a BS megy. Pride, pride, pride meg még több extra munka. Mintha ezeken múlna dolog. Attól nem lesz jobb, ha az alkalmatlanság szorgalommal párosul.idézem a Michigannél éppen csúnyán leégő, évi uszkve 9 millió dollárt kereső Jim Harbaugh-t:
mortirolo
I thought this was an interesting exchange w Harbaugh. I had asked if he can detect what’s missing with the team — confidence? Energy? His comment about “disdain for the process” by people outside the program intrigued me ⬇️⬇️⬇️⬇️ pic.twitter.com/gyFViv6YNE
— angelique (@chengelis) November 30, 2020
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
mortirolo
1 067
Én nem követem más csapatok kommunikációját, de a hivatalos oldalon található nyilatkozatoktól émelyeg a gyomrom. Más csapatoknál is jellemző ez a motivációs beszédbe oltott hittérítős szöveg? Larry Mayer néha válaszol kérdésekre, de azon kívül az érintettek, Nagy és Pace (vagy a beszédíróik) részéről csak a BS megy. Pride, pride, pride meg még több extra munka. Mintha ezeken múlna dolog. Attól nem lesz jobb, ha az alkalmatlanság szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Patriciával szemben (aki Naggyal egy időben lett kinevezve HC-nak) Nagynak némi hitelességet még kölcsönöz a 2018-as divízió elsőség. Most inkább mondanám azt, hogy 1 évet még kap.2018-ban azért estél ki, mert az offense szart sem tudott. De a védelem bevitte a csapatot.
Az mondjuk nála is probléma, hogy elsősorban az ő csapatrésze a sáros.
Kampman
2019-ben azért lett 8-8 (mert a Lionsban egyszer Driskel egyszer még Blough irányított, a Vikingsban meg Mannion), mert az offense szart sem tudott, de még annyit sem mint 2018-ban. De legalább a védelem visszaesett.
2020-ban az offense szart sem tud, még annyit sem mint 2019-ben, de legalább már a saját iranyítóját is játszathatta. A legjobb elkapója alig várja hogy elhúzhassa innen a belét.
Ez Matt Nagy offense.
Totálisan szétesett a faszi, úgy néz ki elveszti az öltözőt is.
több mint 4 éve
Kampman
28 362
Patriciával szemben (aki Naggyal egy időben lett kinevezve HC-nak) Nagynak némi hitelességet még kölcsönöz a 2018-as divízió elsőség. Most inkább mondanám azt, hogy 1 évet még kap.Az mondjuk nála is probléma, hogy elsősorban az ő csapatrésze a sáros.
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Amit Nagy lenyilatkozott az remélem nagyon sokaknál nyitja a bicskát. Az oké hogy a védelem tegnap minősíthetetlen volt, de pont ő az első ilyen meccs után tulajdonképpen beleáll a védelembe? Pont ő? Akinek az offense 3 éven át semmire nem való és csak egyre rosszabb? Minden amit elért itt csak és kizárólag a védelemnek köszönheti. Akiknek a legjobb éveit baszta el az ő munkájával, amit az offensezel vegzett. Okádék.
Hpeter: szerintem lesznek változások. A csapat totálisan szétesett. S ha a védelem tényleg szkippeli a szezont innentől, akkor nagyon súlyos vereségek elé nézünk.
több mint 4 éve
Az a baj nem látom, hogy itt kirugások lennének, Nagyot megmenti az egy jó szezonja, ha a számokat nézzük még mindig jóval több a nyert, mint vesztes meccse. Pagano egész évben ugyanazt erőlteti, a játékokat nem tudom kihívja de teljesen mindegy is. Nincs QB nincs OL, nincs elképzelés és még Cap se lesz jövőre.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 915
Pagano szerepe nem kérdés.Kiragadtad a szar tengerből a lehető legkisebb problémát ha nevezhető ez egyáltalán annak, hogy Pagano egy analfabétaEddig nem lehetett annyira ekézni a D-t de ez mégis mi a franc volt? Ahol ennyi pick és pénz van ölve a D-be ott nem lehet olyan hogy egy stopot csinálsz az egész meccsen. Pagano ezt szőtte ki a bye week alatt? 3&10 3 emberes rush? Ràadásul Mack késleltetett tehát mondjuk 2,5. Mack ès Quinn... Nem hogy sacket nem csináltunk, de egész meccsen 1x ütöttük meg Rodgerst. Ketten együtt 33 millát visznek el a capből. Jackson os kezd aggasztóan szarul játszani. A twitteren tud magyarázni hogy senki nem dob rá... Tegnap a fasz rossz végén volt egész este...Pagano nagy visszalépés, ebből azvállományból sokkal többet kéne kihoznia. Ezt a Nichols mint NT dolgot is elfelejthetnék már. Ő egy jobb rotációs DE nem pedig full time NT. Busz nagyságú helyeken rohangált középen a Packers. Azt vártuk hogy az O fos lesz, de hogy a D így leégjen egy prime time meccsen azt azért nem...Hát utálni fogtok ezért a kommentért, pedig eskü nem geciskedésből írom, de pont ez volt a bajunk Mack-kel. HoF szintű, ha van kedve futballozni és sehol semmi, ha nincs.
Tomcsik
Kár érte, mert Fangio alatt egy korszakos védelem vezére lehetett volna.
Amadeus
ricsiii83
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
ricsiii83
1 339
Kiragadtad a szar tengerből a lehető legkisebb problémát ha nevezhető ez egyáltalán annak, hogy Pagano egy analfabétaEddig nem lehetett annyira ekézni a D-t de ez mégis mi a franc volt? Ahol ennyi pick és pénz van ölve a D-be ott nem lehet olyan hogy egy stopot csinálsz az egész meccsen. Pagano ezt szőtte ki a bye week alatt? 3&10 3 emberes rush? Ràadásul Mack késleltetett tehát mondjuk 2,5. Mack ès Quinn... Nem hogy sacket nem csináltunk, de egész meccsen 1x ütöttük meg Rodgerst. Ketten együtt 33 millát visznek el a capből. Jackson os kezd aggasztóan szarul játszani. A twitteren tud magyarázni hogy senki nem dob rá... Tegnap a fasz rossz végén volt egész este...Pagano nagy visszalépés, ebből azvállományból sokkal többet kéne kihoznia. Ezt a Nichols mint NT dolgot is elfelejthetnék már. Ő egy jobb rotációs DE nem pedig full time NT. Busz nagyságú helyeken rohangált középen a Packers. Azt vártuk hogy az O fos lesz, de hogy a D így leégjen egy prime time meccsen azt azért nem...Hát utálni fogtok ezért a kommentért, pedig eskü nem geciskedésből írom, de pont ez volt a bajunk Mack-kel. HoF szintű, ha van kedve futballozni és sehol semmi, ha nincs.
Tomcsik
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 915
Eddig nem lehetett annyira ekézni a D-t de ez mégis mi a franc volt? Ahol ennyi pick és pénz van ölve a D-be ott nem lehet olyan hogy egy stopot csinálsz az egész meccsen. Pagano ezt szőtte ki a bye week alatt? 3&10 3 emberes rush? Ràadásul Mack késleltetett tehát mondjuk 2,5. Mack ès Quinn... Nem hogy sacket nem csináltunk, de egész meccsen 1x ütöttük meg Rodgerst. Ketten együtt 33 millát visznek el a capből. Jackson os kezd aggasztóan szarul játszani. A twitteren tud magyarázni hogy senki nem dob rá... Tegnap a fasz rossz végén volt egész este...Pagano nagy visszalépés, ebből azvállományból sokkal többet kéne kihoznia. Ezt a Nichols mint NT dolgot is elfelejthetnék már. Ő egy jobb rotációs DE nem pedig full time NT. Busz nagyságú helyeken rohangált középen a Packers. Azt vártuk hogy az O fos lesz, de hogy a D így leégjen egy prime time meccsen azt azért nem...Hát utálni fogtok ezért a kommentért, pedig eskü nem geciskedésből írom, de pont ez volt a bajunk Mack-kel. HoF szintű, ha van kedve futballozni és sehol semmi, ha nincs.
Tomcsik
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Szimplán van egy eshetőség, ami nem sportemberhez méltó.Feladták, leszarják. Vagy csak tudták, hogy ha kurva jól játszanak, akkor kikapunk 10-zel. S őszintén. Ha most kaparnak és nyeretnek 2 meccset a szintén romokban lévő Lions és mondjuk a Jaguars ellen, akkor aztán nagyon előrébb lennénk.
Én így ennek nem adnék még 1 évet. Nem az edzőknek, hanem az egésznek. Ha új GM/HC jön, akkor legyen egy full reset. Kell egy QB. Aki mozdítható, azt mégha fájó is, de akár egy 4. körért is eladni (pl. Fuller, Hicks, Mack(?)). Leno, Massie, Graham, Skrine cut. S ebbe nálam az is egyértelmű, hogy Robinson megy. Nem is akar itt maradni. Aki nem mozdítható az Quinn és Trevathan. Rajtuk max jövőre tudunk túllépni. Good job Mr. Pace.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 4 éve
Tomcsik
8 017
Eddig nem lehetett annyira ekézni a D-t de ez mégis mi a franc volt? Ahol ennyi pick és pénz van ölve a D-be ott nem lehet olyan hogy egy stopot csinálsz az egész meccsen. Pagano ezt szőtte ki a bye week alatt? 3&10 3 emberes rush? Ràadásul Mack késleltetett tehát mondjuk 2,5. Mack ès Quinn... Nem hogy sacket nem csináltunk, de egész meccsen 1x ütöttük meg Rodgerst. Ketten együtt 33 millát visznek el a capből. Jackson os kezd aggasztóan szarul játszani. A twitteren tud magyarázni hogy senki nem dob rá... Tegnap a fasz rossz végén volt egész este...Pagano nagy visszalépés, ebből azvállományból sokkal többet kéne kihoznia. Ezt a Nichols mint NT dolgot is elfelejthetnék már. Ő egy jobb rotációs DE nem pedig full time NT. Busz nagyságú helyeken rohangált középen a Packers. Azt vártuk hogy az O fos lesz, de hogy a D így leégjen egy prime time meccsen azt azért nem...
több mint 4 éve
mortirolo
1 067
Hát ezt már én sem bírtam végignézni. Az előtte lévő meccsen, mikor Mahomes 3x egymás után dobta ki ugyanoda a jobb sarokba "ember felé" a labdát, hogy ne legyen sack és mínusz yard, akkor elgondolkoztam, hogy vajon Trubi meg tudná-e ezt az alapvető dolgot tenni, csak 1x? Amint láttuk a GB meccsen, a válasz NEM. Mint korábban írtam, nekem mindegy, hogy mi történik a további meccseken csak Rodgerst gyaluljuk a földbe. Ehhez képest egész meccsen hozzá sem értünk... Nem lehetne a meccs elején egy 11 emberes pass rusht vezényelni és eltávolítani a pályáról? 😊
több mint 4 éve
Tomcsik
8 017
Hát nem volt még ilyen én még a 54:14 -es rémálmot is végig néztem. Nem szoktam kikapcsolni meccseket főleg nem a Packers ellenit... Tegnap a 3. negyed első drive után elmentem aludni...Nem éri meg ezért a szarért fáradtnak lenni. Remélem George megmondja hogy felesleges innentől meccset nyernetek mert év végén repültök... Kell QB ahhoz pedig innentől nem lehet meccset nyerni...
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 4 éve
Jó reggelt! Mindenkit kirúgni!csi77Ez jo volt! 😀
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Szerintem legalább 35-40 perc.Lions meglépte azt, amit nekünk is meg kellene legkésőbb szezon végén.Jó reggelt! Mindenkit kirúgni! Ja és nem kell várni a szezon végéig.
Érdekes lesz ők hogy mennek tovább. Mindenesetre ha Stafford nélkül akarnak, akkor egy újabb QB needes csapat.
Jövő vasárnap Bevell vezetésével jönnek a Soldierra. Nagy csörte lesz.
tüsi91
A hajnali meccs gyakorlatilag egy teljes félidős garbage time volt.......
csi77
Pats 5-6
49ers 5-6
Bears 5-6
Vikings 5-6 (kikaptunk és lesz még 1 meccs)
Panthers 4-7 (vertük)
Lions 4-7 (vertük, jönnek vasárnap)
Falcons 4-7 (vertük)
Broncos 4-7
Texans 4-7 (játszunk velük)
Redskins 4-7
Giants 4-7 (vertük)
Eagles 3-6-1
Cowboys 3-8
Chargers 3-8
Bengals, Jags, Jets
Ha nyerünk egyet nem leszünk top 10ben sem.
több mint 4 éve
Lions meglépte azt, amit nekünk is meg kellene legkésőbb szezon végén.Jó reggelt! Mindenkit kirúgni! Ja és nem kell várni a szezon végéig.
Érdekes lesz ők hogy mennek tovább. Mindenesetre ha Stafford nélkül akarnak, akkor egy újabb QB needes csapat.
tüsi91
A hajnali meccs gyakorlatilag egy teljes félidős garbage time volt.......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Davenek igaza volt Trubisky rosszabb. Ha nem is sokkal. Vagy inkább máshogy. De inkább máshogy. Rosszak. 5-6. Nehéz meccsek jönnek.
Újabb megalázó vereség.
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Fasza. Nincs Hicks...Alapjában véve a Bears még mindig az egészséges csapatok közé tartozik.
Tomcsik
Nyilván a DL Goldman, Hicks és Robertson-Harris nélkül ma, ha azt nézzük a 4 legjobbjából 3.
De amúgy kiesett Daniels, Massie, Cohen, Goldman és egy rotációs DL játékos eddig hosszútávon. Nem mondható elképesztő sérülés hullámnak.
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Lions meglépte azt, amit nekünk is meg kellene legkésőbb szezon végén.Érdekes lesz ők hogy mennek tovább. Mindenesetre ha Stafford nélkül akarnak, akkor egy újabb QB needes csapat.
több mint 4 éve
Két jó arc, és egymás idegeit rágjátok. Semmi értelme 15x leírni ugyanazt. Más a véleménye és kész. Kár gyilkolni egymást. Foles király vagy nem, vagy miért nem. Értjük.Mindkettõtöknek igaza van egyébként. Más a szempont.
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Kivettem a Vikings elleni legjobb Bears driveból a rossz Nick Folest. Ez a 2. drive volt a mérkőzésen, amit vezettünk. (az első INT lett, hogy az Miller vagy Foles hibája volt az megint egy vitakérdés, így azt bele sem teszem). Ennek a vége 3 pont lett. Folesnak ebben a driveban még 3 complete passza volt. 2 Robinsonnak. egy WR screen és egy gyors oldalpassz, valamint Pattersonnak egy 10 yardos passz külső vállra first downért. Ezeket nem tettem bele. Nem voltak extra passzok. Sajnos gifeket nem találtam.Első játék.
Under center, play action. 7 emberes protection. Érdemes megnézni, hogy Coward a képen sincs, valahol a LOS előtt császkál, szóval ha szőrös szívűek a bírók, akkor ez a play kapásból negálva.
Gyönyörű passz Robinsonnak a vonal mellé. 3 ember közé. Robinson elkapás, szép lábmunka. 24 yard. Hogy miért tettem be ide?
Keresd meg Darnell Mooneyt a képen. Bekarikáztam.
Szépen felrajzolt játék, minden működött. Lehetett volna sokkal jobb.
Nehéz a QB-t felelősségre vonni egy ilyen jól megdobott passz miatt. Mindenesetre ez egy TD játék volt, s nem lett az.
Második játék.
2&7. Kiváló play design. Kmet megadja a blokkot, Grahamtől a safety 10 yardra. Protection jó, Foles tudja ki a first read.
Aztán ez történt.
Ha nem is lett volna TD, de 3 yardon belülre egy jó passzal eljutottunk volna. Nem volt jó a passz.
Szeretném ha ezek a playek inkább Kmetre lennének felrajzolva. Mindenesetre nagyon szép design.
Ezután 3&7-re nagyon szép Foles passz Pattersonnak a vonal mellé külső vállra. First down
Harmadik játék.
1&goal a 7 yardos vonalról. Vikings 5 man rush. Tony Dye a bliztelő játékos bekarikázva. Kmet a támadófal jobb szélén, Graham jobbra (a képen nem látszik). Patterson a backfielden. 5 emberes protection.
Protection elosztás nem jó. Blitz akadálytalanul átjön. De. Patterson kilép a flatbe jobbra. Kmet útvonala akadályozza Kendrickset (#54) és Wilsont (#50). Patterson előtt Graham a corner ellen. És jó sok szabad gyep. Graham a first read, Foles le is tapadt nála.
Kendricks és Wilson elváltják egymást. Patterson teljesen üres továbbra is jobbra, ha megkapja a labdát TD, mert az ő erejével és sebességével beviszi. Kmet középen maradt teljesen üresen. Foles lassan reagál mindenre, a blitz időközben odaér. Foles megpróbája az 1-1-ben lévő Grahamnak dobni, aki a testét használva még akár jó is lehetne, de Dye megüti a kezét Folesnak. Harrison majdnem összeszedte az endzoneban a labdát. Folesnak tippre fogalma sem volt mi történik körülötte. Protection elosztása véleményem szerint nem volt jó, de ettől még ennek simán TD-vel kellett volna záródnia. De kb annyival biztos, hogy jöjjön egy 2&2.
Ezután jött egy futás, ahol Leno szokása szerint seggre ült. Patterson kicsikart belőle 2 yardot.
Negyedik játék.
3&5 goal. Vikings ahogy az egész meccsen blitzel 3.-ra. 6 emberes rush, 5 emberes protection. Ami azt jelenti, hogy mindenki egy az egyben.
Smith követi Artavis Piercet a backfieldről. Robinson balra (nincs képen). Miller és Kmet jobbon. Mooney a fal mellett jobbra. Coward természetesen hibázik. Nem a belső rusht veszi fel. Mooney szokásához híven tökéletes útvonal.
Foles pánik, elindít egy side arm passzt jobbra (ami amúgy is reménytelen volt), de ott az útvonalak még nem bontakoztak ki. Foles itt nem is értem mire gondolt, hogy valaki zone readre visszalép a falból vagy nem tudom.
Ha Coward a jó embert veszi fel Folesnak van egy plusz üteme. Lehet az elég lett volna a TD-hez Mooneynak. Szerintem így is ha Foles tudja mi van körülötte akkor bőven elégnek kellett volna lennie. Nem lett az.
Amit én tartok Nick Folesról, hogy ő nem az a játékos, aki ha nem klappol minden körülötte akkor ezeken felülkerekedik. Itt az utolsó kettő nem volt tökéletes play a támadóktól, de bőven menedzselhető 7 pontért.
Nyilván ez kiragadott 4 play a rengetegből. Csak nekem továbbra is az a véleményem, hogy nem csak azért rossz a QB játék, mert minden rossz körülötte, hanem mert maga a QB is rossz. Legyen az 10-es vagy 9-es.