Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 5 éve
Mikor már a feledékeny ember azt hinné, hogy végre lehet legalább egy a közepesnél csak kicsit rosszabb draft tőkéje, akkor kiderül, hogy mégsem: 4. kör 115 MIN g CHI (Draft trade)
Az viszont meglep, hogy a drafttek szerint Mac Jones lehet a miénk és még Kyle Trask is bent lesz.
több mint 5 éve
Nyugodtan írj ide, hiszen (még) nem öltél meg senkit. Igaz hogy tüsinek címezted, de mivel ebbe a csoportba tetted be és nem pmben küldted neki így nem jogos a felháborodásod hogy reagáltam - mintha én lettem volna egyedül, khm...Nem teljesen értem, hogy egy felvetésre (amit ráadásul nem is neked címeztem) miért kell úgy válaszolni mintha megöltem volna valakinek az anyját.Tüsi!Mintha te nem a franchise vagy az ő saját érdekeit vennéd számításba amikor egy ilyet leírsz... Goff, az... nincs az a kretén aki tradelne érte, még Osweilernél is gázabb a szerződése sokkal és cserébe kb annyira jó is
Goff szerinted nem opció?
Szerintem a Rams a seggét verné a földhöz ha most megszabadulna tőle. Nem lenne drága.
Jobb mint Trubisky.
Pace meg úgy lehet vele, hogy ha bejön akkor jó, ha nem akkor a nagy szerződés már nem az ő gondja lesz.
Igazi kétségbeesett húzás lenne.
Bazzani
davemayer
Tanulság, ide sem kell írni.
Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Nem teljesen értem, hogy egy felvetésre (amit ráadásul nem is neked címeztem) miért kell úgy válaszolni mintha megöltem volna valakinek az anyját.Tüsi!Mintha te nem a franchise vagy az ő saját érdekeit vennéd számításba amikor egy ilyet leírsz... Goff, az... nincs az a kretén aki tradelne érte, még Osweilernél is gázabb a szerződése sokkal és cserébe kb annyira jó is
Szerintem a Rams a seggét verné a földhöz ha most megszabadulna tőle. Nem lenne drága.
Jobb mint Trubisky.
Pace meg úgy lehet vele, hogy ha bejön akkor jó, ha nem akkor a nagy szerződés már nem az ő gondja lesz.
Bazzani
davemayer
Tanulság, ide sem kell írni.
több mint 5 éve
Pont erre próbaltam kilyukadni valamelyik nap hogy eléggé limitáltak azok az opciók amikor garantáltan előrébb tudsz lepni a jelenlegi QB helyzetnél. Ez a 2 opció pedig Watson és Stafford, aztán vége, a többi komoly lutri/tuti bukó.Emberek! Ne komolytalankodjunk már! Goff és Wentz? Van már nekünk abból a kategóriából Trubisky és Foles. Láttuk mire lehet menni ilyenekkel. Nekünk egy Mcvay kellene, de az a poszt már foglalt, így rajtunk csak egy Rodgers segítene, aki maga hívná a játékokat.Valakivel el kell kezdenetek a szezont aki (szerintem!) nem Trubisky vagy Foles lesz.
mortirolo
Mert az a projekt megbukott és itt win now mód van.
Ez egy fórum, ha nem bírod a komolytalan ötleteket akkor görgesd át.
Mondjuk valóban könnyebb mindent leszarozni. Szerencsére a Rodgers dolog teljesen valós...
Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Tüsi!Mintha te nem a franchise vagy az ő saját érdekeit vennéd számításba amikor egy ilyet leírsz... Goff, az... nincs az a kretén aki tradelne érte, még Osweilernél is gázabb a szerződése sokkal és cserébe kb annyira jó is
Jobb mint Trubisky.
Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Én nem lennék oda Gofftól vele is ott lennénk ahol a part szakad... Valami minimális upgrade lenne Trubiskyhez képest. Nálam kb Watson, Stafford vagy Prescott lenne elfogadható opció, bár ebből egyikre sincs sok esély. Ezen kívül marad a draft ahol top 5 be kéne tradelni ha akarnánk Willsont vagy Fieldset vagy akár Lancet...Nem tudom hogy fogja ezt Pace kiokoskodni...
több mint 5 éve
Emberek! Ne komolytalankodjunk már! Goff és Wentz? Van már nekünk abból a kategóriából Trubisky és Foles. Láttuk mire lehet menni ilyenekkel. Nekünk egy Mcvay kellene, de az a poszt már foglalt, így rajtunk csak egy Rodgers segítene, aki maga hívná a játékokat.Valakivel el kell kezdenetek a szezont aki (szerintem!) nem Trubisky vagy Foles lesz.
mortirolo
Mert az a projekt megbukott és itt win now mód van.
Ez egy fórum, ha nem bírod a komolytalan ötleteket akkor görgesd át.
Mondjuk valóban könnyebb mindent leszarozni. Szerencsére a Rodgers dolog teljesen valós...
több mint 5 éve
Emberek! Ne komolytalankodjunk már! Goff és Wentz? Van már nekünk abból a kategóriából Trubisky és Foles. Láttuk mire lehet menni ilyenekkel. Nekünk egy Mcvay kellene, de az a poszt már foglalt, így rajtunk csak egy Rodgers segítene, aki maga hívná a játékokat.
több mint 5 éve
Eléggé elképzelhetetlennek tartom, hogy Goff radaron lenne nemcsak a Bearsnél, hanem ligaszinten bármely csapatnál. A szerződése bár nem olyan durva, mint látszik, de számottevő. A 2021-es pénze trade esetén 27 millió, s ehhez még csak hozzányúlni sem igazán tudnál.
több mint 5 éve
Én nem vagyok benne biztos, hogy Goff jobb, mint Trubisky. Cseréld ki a két stábot és nézd meg milyen eredményt kapsz.Bennem nincs erről kétség.
gabokocka
Trubisky kb az óceánt nem találja el labdával.
több mint 5 éve
Igen, én is azt akartam kérdezni, hogy Bazza ezt komolyan írtad? 😉 Szerencsétlen Goff első évében azt se tudta nagyon milyen rendezvényen van (nem csak saját hibájából) Már akkor tudott volt, hogy kb azért lett 1/1 mert új FR helyi csávó. Nincs Mcvay, vígan haladna a roseni úton... (respekt, hogy azért valamennyire formálható volt, de ennyire Truby is lett volna) Sajna Wentz sincs sokkal jobb helyzetben nála,de talán még menthető....
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Én nem vagyok benne biztos, hogy Goff jobb, mint Trubisky. Cseréld ki a két stábot és nézd meg milyen eredményt kapsz.
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Tüsi!Goff szerinted nem opció?
Jobb mint Trubisky.
több mint 5 éve
Arra leszek kíváncsi milyen edzőket tudunk kinevezni a megüresedő posztokra. Az egyértelmű, hogy jó nevű, respektalt ember ide nem jön, maradnak a sok helyről kirúgott vagy éppen legalább 1 évet kiülő és valami munka után epekedő emberek. Illetve a belső előreléptetések, az más kérdés, hogy semmit nem tudunk az olyan emberekről akik QC és egyéb assistant edzők.
több mint 5 éve
Mindenki nyugodjon le a p... ba. Jön Áron, majd velünk nyer 3at. Watson jó lesz backupnak......De azt írtad, hogy onnantól te nem szurkolsz a divatoknak, szóval te igazából Folest szeretnéd😛
csi77
több mint 5 éve
Mindenki nyugodjon le a p... ba. Jön Áron, majd velünk nyer 3at. Watson jó lesz backupnak......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Hát nem tudom sokan mondják itt hogy adjunk 3-4 első kört Watsonért. Abba nem gondolunk bele hogy akkor ugyan abban a szarban lennénk mint a Texans? Se pick se pénz? Az látható hogy akármilyen jó is Watson O fal és elkapók nélkül ő sem tud csodát tenni. Én ekkora pick szórásnak nem tudnék örülni. Prescott szerintem nem lesz szabad, ha igen ő nem kerülne pickbe “csak” sok pénzbe... Azonban értem a kételkedőket. Prescott a remek számok ellenére nem tudott nyerni a Dallassal. Pedig azért van ott egy elit O fal, elit futó és több első körös elkapó. Viszont vele nem adod el a frenchise jövőjét 4-5 évre. Stafford nem reális egyrészt nyerni akar valamit és kontenderhez menne másrészt a Lions nem cserélné ide. Én Darnoldot megnézném hogy mit tud, biztos többet annál mint amit Gase kihozott belőle, jól leépítették szerencsétlent a Jetsnél. Ha te vagy a GM akkor őt választanád hogy megmentse az állásod? Nem hiszem.. Én mondok egy merészet ami eddig nem került szóba. A Dolphins remek pozícióban van ahhoz hogy szerezzen egy új QB-t. Én megpróbálnám Tuat. Simán fejlődhet és ez a csere-bere Fitzmagiccal sem tett jót neki, de ugyancsak egy nem beton biztos opció szóval lehet nem vele akarod megmenteni az állásod. Szerintem Pace inkább a drafton akar majd próbálkozni mert ha mutat jó dolgokat a kiválasztott akkor még egy vesztes szezon ellenére is védheti magát hogy de hát itt a jövő embere. Top 5 -be tradelni sokba fájna illetve lesznek csapatok akik jobb pickekkel könnyebben fel tudnak mozogni. Vagy megnézzük ki esik le 1/20 ra és ott rábökni Jonesra vagy Traskra és imádkozni...Akárhogy is Pace kiásta a gödröt és most mélyen benne van. Nem tudom hogy fog megoldást találni...
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 5 éve
Szerintem egyértelműen a Niners (Staffordal főleg).Ezek közül melyik contender?Mi az amink van? Egy öregedő, de még Top10 képes védelem. Ezen kívül semmi. Én nem tudom, hogy tudnánk megszerezni Watson-t vagy Stafford-ot. Ha lehetséges, akkor bármit oda kell adni értük. A másik út, amivel már másfél év késésben vagyunk, a draft cetlik begyűjtése (minden érték kiárusítása, lefelé mozgás). Mivel Pace és Nagy még mindig itt van, ezért Jövő ilyenkor már 2,5 év megy majd a kukába. 2022 tankolás lesz. Valami harmadik utas megoldás kellene (I/20-ra Mahomes), de az maga lenne a csoda. Ne riogassatok már Prescott-al, így is elég mély már ez a gödör.Stafford contender csapathoz akar menni.
mortirolo
Nem gondolnám azt, hogy Ti akár a top3 legjobb opcióban benne lennétek. Sőt...
Colts, 9ers, Patriots, Broncos, Cowboys, Dolphins, Focicsapat
Ebből 3 jobbat biztos tudok mondani.
Bazzani
Amadeus
De a Patriots, Colts, Dolphins hármas is egyértelműen olyan csapat aki egy Stafford szintű irányítóval egy nagyon kellemetlen ellenfél lehet a rájatszásban.
több mint 5 éve
Ezek közül melyik contender?Mi az amink van? Egy öregedő, de még Top10 képes védelem. Ezen kívül semmi. Én nem tudom, hogy tudnánk megszerezni Watson-t vagy Stafford-ot. Ha lehetséges, akkor bármit oda kell adni értük. A másik út, amivel már másfél év késésben vagyunk, a draft cetlik begyűjtése (minden érték kiárusítása, lefelé mozgás). Mivel Pace és Nagy még mindig itt van, ezért Jövő ilyenkor már 2,5 év megy majd a kukába. 2022 tankolás lesz. Valami harmadik utas megoldás kellene (I/20-ra Mahomes), de az maga lenne a csoda. Ne riogassatok már Prescott-al, így is elég mély már ez a gödör.Stafford contender csapathoz akar menni.
mortirolo
Bazzani
több mint 5 éve
Mi az amink van? Egy öregedő, de még Top10 képes védelem. Ezen kívül semmi. Én nem tudom, hogy tudnánk megszerezni Watson-t vagy Stafford-ot. Ha lehetséges, akkor bármit oda kell adni értük. A másik út, amivel már másfél év késésben vagyunk, a draft cetlik begyűjtése (minden érték kiárusítása, lefelé mozgás). Mivel Pace és Nagy még mindig itt van, ezért Jövő ilyenkor már 2,5 év megy majd a kukába. 2022 tankolás lesz. Valami harmadik utas megoldás kellene (I/20-ra Mahomes), de az maga lenne a csoda. Ne riogassatok már Prescott-al, így is elég mély már ez a gödör.Stafford contender csapathoz akar menni.
mortirolo
több mint 5 éve
Mi az amink van? Egy öregedő, de még Top10 képes védelem. Ezen kívül semmi. Én nem tudom, hogy tudnánk megszerezni Watson-t vagy Stafford-ot. Ha lehetséges, akkor bármit oda kell adni értük. A másik út, amivel már másfél év késésben vagyunk, a draft cetlik begyűjtése (minden érték kiárusítása, lefelé mozgás). Mivel Pace és Nagy még mindig itt van, ezért Jövő ilyenkor már 2,5 év megy majd a kukába. 2022 tankolás lesz. Valami harmadik utas megoldás kellene (I/20-ra Mahomes), de az maga lenne a csoda. Ne riogassatok már Prescott-al, így is elég mély már ez a gödör.
Szerkesztette: mortirolo
több mint 5 éve
Dan Campbellt amúgy az is emelte a többi jelölt fölé, hogy nagyon erős stábot tudott felmutatni akiket hozni tud.Nick Foles 😀 😀 😀Hát jobb egy 6éves projekt része lenni mint egy egyévesnek..
El is felejtettem, hogy ő itt van.
Duce Staley is inkább elment a Lionsba. Ahogy várható volt ide valamire való edző nem fog jönni.
tüsi91
BazzaniS ez így van, ahogy leírtad minden vicc nélkül. Szánalmas, ami megtörént.Nick Foles 😀 😀 😀Hát jobb egy 6éves projekt része lenni mint egy egyévesnek..
Duce Staley is inkább elment a Lionsba. Ahogy várható volt ide valamire való edző nem fog jönni.
tüsi91
Bazzani
tüsi91
És ez eddig tényleg így van. Amióta a Lionst követem magasan ez a legtöbbre hivatott.
Ami nálatok megy az pontosan ugyanaz ami nálunk volt tavaly. Hasonló eredményt jósolok nekik.
több mint 5 éve
S akkor tedd fel a kérdést milyen szabadügynök akar idejönni.Menekülnek a süllyedő hajórólNick Foles 😀 😀 😀Hát jobb egy 6éves projekt része lenni mint egy egyévesnek..
tüsi91
BazzaniS ez így van, ahogy leírtad minden vicc nélkül. Szánalmas, ami megtörént.Nick Foles 😀 😀 😀Hát jobb egy 6éves projekt része lenni mint egy egyévesnek..
tüsi91
Bazzani
tüsi91
davemayer
Duce Staley is megmutatta, hogy pontosan mit gondolnak az emberek a Bearsről.
Vagy hosszabbítasz velük, vagy kirúgod őket. Ez a két variáció volt. Mi azért kiválasztottuk a harmadik lehetetlent.
több mint 5 éve
Menekülnek a süllyedő hajórólNick Foles 😀 😀 😀Hát jobb egy 6éves projekt része lenni mint egy egyévesnek..
tüsi91
tüsi91
Bazzani
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Nick Foles 😀 😀 😀Hát jobb egy 6éves projekt része lenni mint egy egyévesnek..
tüsi91
Bazzani
S ez így van, ahogy leírtad minden vicc nélkül. Szánalmas, ami megtörént.Nick Foles 😀 😀 😀Hát jobb egy 6éves projekt része lenni mint egy egyévesnek..
tüsi91
Bazzani