Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 6 éve
Elég jó érv 😊Sot, hatraszaltozhat, de akar megterithet picknikezni is. Az, hogy punterek/kickerek karrierjuk soran csinalnak egy 2 futas/ev atlagot, szerintem elenyeszo.Felmeri a vedelmet, athivja a protectiont, playt valtoztat, kimozoghat, futhat stb.A kicker, punter talán nem futhat?
undisputedly
empty taxi
Akarhogyan is nezed, a rugok az NFL rosterek feketebaranyai. Nem csak azert, mert sikeruk eseten nem beszelnek roluk annyit, mint a tobbi, "rendes" jatekosrol, de anyagilag is a legrosszabban fizetett poszt (LS talan kevesbe kompenzalt). Ehhez meg jon, hogy a sapkahoz es megbecsulesukhoz merten aranytalanul nagy nyomas helyezkedik rajuk, hiszen sokszor ok dontik el a merkozest. Iranyitohoz merni oket pedig felesleges, eg es fold a ketto, amit a fizetesbeli kulonbseg is jol tukroz.
Az en velemenyem az, hogy a jateknak ez az eleme idejetmult. Ha valaki szeretne meggyozni az ellenkezojerol, irjon privatot.
undisputedly
több mint 6 éve
A mondandód elejével nagyjából egyet lehet érteni, ám nekik megvan az az előnyük, hogy átlagosan messze több időt tölthetnek a ligában, mint a többi poszton levők. Nem utolsó sorban, nekik van a legkisebb egészségügyi kockázatuk pályafutásuk után. Ezzel valamivel kompenzálják az esetleges fizetésbeli különbséget.Sot, hatraszaltozhat, de akar megterithet picknikezni is. Az, hogy punterek/kickerek karrierjuk soran csinalnak egy 2 futas/ev atlagot, szerintem elenyeszo.Felmeri a vedelmet, athivja a protectiont, playt valtoztat, kimozoghat, futhat stb.A kicker, punter talán nem futhat?
undisputedly
empty taxi
Akarhogyan is nezed, a rugok az NFL rosterek feketebaranyai. Nem csak azert, mert sikeruk eseten nem beszelnek roluk annyit, mint a tobbi, "rendes" jatekosrol, de anyagilag is a legrosszabban fizetett poszt (LS talan kevesbe kompenzalt). Ehhez meg jon, hogy a sapkahoz es megbecsulesukhoz merten aranytalanul nagy nyomas helyezkedik rajuk, hiszen sokszor ok dontik el a merkozest. Iranyitohoz merni oket pedig felesleges, eg es fold a ketto, amit a fizetesbeli kulonbseg is jol tukroz.
Az en velemenyem az, hogy a jateknak ez az eleme idejetmult. Ha valaki szeretne meggyozni az ellenkezojerol, irjon privatot.
undisputedly
A másik részéről az a véleményem, hogy a kickek nélkül szegényebb lenne a játék és még több sérülés lenne, mert többet kockáztatnának a csapatok. A jutalomrúgásnál már lehetne létjogosultsága a törlésnek, de szerintem, azzal, hogy hátrább vitték, már megoldották, hogy nem automatikus.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
A kicker is felméri a távot, trükkös játékot tudhat.Felmeri a vedelmet, athivja a protectiont, playt valtoztat, kimozoghat, futhat stb.miért az irányító milyen sportértéket ad? Eldobja a labdát, aztán a többiek futnak utána, ő meg csak áll és nézi.Lehet, hogy polarizalo velemeny, de szerintem nem ad sporterteket a kicking game a jatekhoz. Dramat ad. Mondhatjuk persze, hogy ez a jatek resze, es az a cel, hogy legyen egy acelidegzetu kickered, de en azt az allaspontot kepviselem, hogy a puntokon kivul ki kellene vezetni a ligabol.Mondjuk az továbbra is jelentheti azt, mint az egyik alap értelmében véve vagyon: lábon játszott labdajáték (ezzel különböztették meg pl a lovas dógoktól)Akkor a football szó csíráját is vegyük el a sportágtól. Ne legyen visszahordás sem? Punt?Szerintem nem. Pont a Bear peldaja miatt gondolom igy.De nem értem, hogy ezért miért kéne kivezetni?Az elozo 15 evbol kb. 2 SB maradt meg bennem ahol erdekes kick volt. Amugy meg csak akkor emlekszik ra az ember, ha kihagyjak. De a pontszerzes utani rugast is kivezetnem.Nekem valamiért tetszik az egész kialakítása a dolognak. Mindenképpen meghagynám.Kickers...kickers everywhere...OFF: El kellene torolni szerintem az egesz kicking game-et. Felesleges. Ott van benne persze a drama, de a sportertek nincs.
akdestroyer
undisputedly
kristóf17
undisputedly
Kickerek már nem is sportemberek ? 😀
Toca
undisputedly
csi77
Wyatt
undisputedly
Amadeus
undisputedly
több mint 6 éve
Sot, hatraszaltozhat, de akar megterithet picknikezni is. Az, hogy punterek/kickerek karrierjuk soran csinalnak egy 2 futas/ev atlagot, szerintem elenyeszo.Felmeri a vedelmet, athivja a protectiont, playt valtoztat, kimozoghat, futhat stb.A kicker, punter talán nem futhat?
undisputedly
empty taxi
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Felmeri a vedelmet, athivja a protectiont, playt valtoztat, kimozoghat, futhat stb.A kicker, punter talán nem futhat?
undisputedly

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Felmeri a vedelmet, athivja a protectiont, playt valtoztat, kimozoghat, futhat stb.miért az irányító milyen sportértéket ad? Eldobja a labdát, aztán a többiek futnak utána, ő meg csak áll és nézi.Lehet, hogy polarizalo velemeny, de szerintem nem ad sporterteket a kicking game a jatekhoz. Dramat ad. Mondhatjuk persze, hogy ez a jatek resze, es az a cel, hogy legyen egy acelidegzetu kickered, de en azt az allaspontot kepviselem, hogy a puntokon kivul ki kellene vezetni a ligabol.Mondjuk az továbbra is jelentheti azt, mint az egyik alap értelmében véve vagyon: lábon játszott labdajáték (ezzel különböztették meg pl a lovas dógoktól)Akkor a football szó csíráját is vegyük el a sportágtól. Ne legyen visszahordás sem? Punt?Szerintem nem. Pont a Bear peldaja miatt gondolom igy.De nem értem, hogy ezért miért kéne kivezetni?Az elozo 15 evbol kb. 2 SB maradt meg bennem ahol erdekes kick volt. Amugy meg csak akkor emlekszik ra az ember, ha kihagyjak. De a pontszerzes utani rugast is kivezetnem.Nekem valamiért tetszik az egész kialakítása a dolognak. Mindenképpen meghagynám.Kickers...kickers everywhere...OFF: El kellene torolni szerintem az egesz kicking game-et. Felesleges. Ott van benne persze a drama, de a sportertek nincs.
akdestroyer
undisputedly
kristóf17
undisputedly
Toca
undisputedly
csi77
Wyatt
undisputedly
Amadeus
több mint 6 éve
miért az irányító milyen sportértéket ad? Eldobja a labdát, aztán a többiek futnak utána, ő meg csak áll és nézi.Lehet, hogy polarizalo velemeny, de szerintem nem ad sporterteket a kicking game a jatekhoz. Dramat ad. Mondhatjuk persze, hogy ez a jatek resze, es az a cel, hogy legyen egy acelidegzetu kickered, de en azt az allaspontot kepviselem, hogy a puntokon kivul ki kellene vezetni a ligabol.Mondjuk az továbbra is jelentheti azt, mint az egyik alap értelmében véve vagyon: lábon játszott labdajáték (ezzel különböztették meg pl a lovas dógoktól)Akkor a football szó csíráját is vegyük el a sportágtól. Ne legyen visszahordás sem? Punt?Szerintem nem. Pont a Bear peldaja miatt gondolom igy.De nem értem, hogy ezért miért kéne kivezetni?Az elozo 15 evbol kb. 2 SB maradt meg bennem ahol erdekes kick volt. Amugy meg csak akkor emlekszik ra az ember, ha kihagyjak. De a pontszerzes utani rugast is kivezetnem.Nekem valamiért tetszik az egész kialakítása a dolognak. Mindenképpen meghagynám.Kickers...kickers everywhere...OFF: El kellene torolni szerintem az egesz kicking game-et. Felesleges. Ott van benne persze a drama, de a sportertek nincs.
akdestroyer
undisputedly
kristóf17
undisputedly
Toca
undisputedly
csi77
Wyatt
undisputedly
több mint 6 éve
Lehet, hogy polarizalo velemeny, de szerintem nem ad sporterteket a kicking game a jatekhoz. Dramat ad. Mondhatjuk persze, hogy ez a jatek resze, es az a cel, hogy legyen egy acelidegzetu kickered, de en azt az allaspontot kepviselem, hogy a puntokon kivul ki kellene vezetni a ligabol.Mondjuk az továbbra is jelentheti azt, mint az egyik alap értelmében véve vagyon: lábon játszott labdajáték (ezzel különböztették meg pl a lovas dógoktól)Akkor a football szó csíráját is vegyük el a sportágtól. Ne legyen visszahordás sem? Punt?Szerintem nem. Pont a Bear peldaja miatt gondolom igy.De nem értem, hogy ezért miért kéne kivezetni?Az elozo 15 evbol kb. 2 SB maradt meg bennem ahol erdekes kick volt. Amugy meg csak akkor emlekszik ra az ember, ha kihagyjak. De a pontszerzes utani rugast is kivezetnem.Nekem valamiért tetszik az egész kialakítása a dolognak. Mindenképpen meghagynám.Kickers...kickers everywhere...OFF: El kellene torolni szerintem az egesz kicking game-et. Felesleges. Ott van benne persze a drama, de a sportertek nincs.
akdestroyer
undisputedly
kristóf17
undisputedly
Toca
undisputedly
csi77
Wyatt
több mint 6 éve
Mondjuk az továbbra is jelentheti azt, mint az egyik alap értelmében véve vagyon: lábon játszott labdajáték (ezzel különböztették meg pl a lovas dógoktól)Akkor a football szó csíráját is vegyük el a sportágtól. Ne legyen visszahordás sem? Punt?Szerintem nem. Pont a Bear peldaja miatt gondolom igy.De nem értem, hogy ezért miért kéne kivezetni?Az elozo 15 evbol kb. 2 SB maradt meg bennem ahol erdekes kick volt. Amugy meg csak akkor emlekszik ra az ember, ha kihagyjak. De a pontszerzes utani rugast is kivezetnem.Nekem valamiért tetszik az egész kialakítása a dolognak. Mindenképpen meghagynám.Kickers...kickers everywhere...OFF: El kellene torolni szerintem az egesz kicking game-et. Felesleges. Ott van benne persze a drama, de a sportertek nincs.
akdestroyer
undisputedly
kristóf17
undisputedly
Toca
undisputedly
csi77

több mint 6 éve
Akkor a football szó csíráját is vegyük el a sportágtól. Ne legyen visszahordás sem? Punt?Szerintem nem. Pont a Bear peldaja miatt gondolom igy.De nem értem, hogy ezért miért kéne kivezetni?Az elozo 15 evbol kb. 2 SB maradt meg bennem ahol erdekes kick volt. Amugy meg csak akkor emlekszik ra az ember, ha kihagyjak. De a pontszerzes utani rugast is kivezetnem.Nekem valamiért tetszik az egész kialakítása a dolognak. Mindenképpen meghagynám.Kickers...kickers everywhere...OFF: El kellene torolni szerintem az egesz kicking game-et. Felesleges. Ott van benne persze a drama, de a sportertek nincs.
akdestroyer
undisputedly
kristóf17
undisputedly
Toca
undisputedly
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Szerintem nem. Pont a Bear peldaja miatt gondolom igy.De nem értem, hogy ezért miért kéne kivezetni?Az elozo 15 evbol kb. 2 SB maradt meg bennem ahol erdekes kick volt. Amugy meg csak akkor emlekszik ra az ember, ha kihagyjak. De a pontszerzes utani rugast is kivezetnem.Nekem valamiért tetszik az egész kialakítása a dolognak. Mindenképpen meghagynám.Kickers...kickers everywhere...OFF: El kellene torolni szerintem az egesz kicking game-et. Felesleges. Ott van benne persze a drama, de a sportertek nincs.
akdestroyer
undisputedly
kristóf17
undisputedly
Toca
több mint 6 éve
De nem értem, hogy ezért miért kéne kivezetni?Az elozo 15 evbol kb. 2 SB maradt meg bennem ahol erdekes kick volt. Amugy meg csak akkor emlekszik ra az ember, ha kihagyjak. De a pontszerzes utani rugast is kivezetnem.Nekem valamiért tetszik az egész kialakítása a dolognak. Mindenképpen meghagynám.Kickers...kickers everywhere...OFF: El kellene torolni szerintem az egesz kicking game-et. Felesleges. Ott van benne persze a drama, de a sportertek nincs.
akdestroyer
undisputedly
kristóf17
undisputedly
több mint 6 éve
Az elozo 15 evbol kb. 2 SB maradt meg bennem ahol erdekes kick volt. Amugy meg csak akkor emlekszik ra az ember, ha kihagyjak. De a pontszerzes utani rugast is kivezetnem.Nekem valamiért tetszik az egész kialakítása a dolognak. Mindenképpen meghagynám.Kickers...kickers everywhere...OFF: El kellene torolni szerintem az egesz kicking game-et. Felesleges. Ott van benne persze a drama, de a sportertek nincs.
akdestroyer
undisputedly
kristóf17
több mint 6 éve
Elég fasza kis realityt lehetett volna rittyenteni ebből a ki lesz a bears kickere kérdésből. Hányan próbáznak, 8-9en? 😀8-an lőttek 43 yardról, abból 6 mellément. Tulajdonképpen így van 2 tuti kickerjük is. 😀
peach
több mint 6 éve
Elég fasza kis realityt lehetett volna rittyenteni ebből a ki lesz a bears kickere kérdésből. Hányan próbáznak, 8-9en? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Nekem valamiért tetszik az egész kialakítása a dolognak. Mindenképpen meghagynám.Kickers...kickers everywhere...OFF: El kellene torolni szerintem az egesz kicking game-et. Felesleges. Ott van benne persze a drama, de a sportertek nincs.
akdestroyer
undisputedly
több mint 6 éve
Kickers...kickers everywhere...OFF: El kellene torolni szerintem az egesz kicking game-et. Felesleges. Ott van benne persze a drama, de a sportertek nincs.
akdestroyer
több mint 6 éve
Egyre érdekesebb a ki lesz a kickerünk játék. twitter.com/adamschefter/status/1125499770641035265
mobile.twitter.com/robertkschmitz/status/1125511174123151361
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 6 éve
@adamjahns: We got our first glimpse at Matt Nagy’s kicking competition for the #Bears at rookie minicamp. With the entire team watching, each kicker had one shot from 43 yards out — the same distance that Cody Parkey missed from against the Eagles in the playoffs. 6 misses.8 rúgásból. 😀
Bazzani
több mint 6 éve
@adamjahns: We got our first glimpse at Matt Nagy’s kicking competition for the #Bears at rookie minicamp. With the entire team watching, each kicker had one shot from 43 yards out — the same distance that Cody Parkey missed from against the Eagles in the playoffs. 6 misses.
több mint 6 éve
Gratulálok a gyermekhez. Sok boldogságot 😊
több mint 6 éve
TomcsikKöszi az ellemzést, illetve hosszú és egészséges életet kívánok 🥳
több mint 6 éve
Ezt csak most latom (valahogy elkerulte a figyelmemet, hogy elengedtuk). Szerintem jol jartatok vele. Tavaly karrier eve volt, de csak 110 carry-t kapott, azt viszont 4.6-os atlaggal hozta (34 elkapas mellett, amiknel pedig 6.3-as atlag). Sajnalom, hogy elment tolunk, hasznos jatekos lesz itt Nagy alatt.Ez is elég WTF...mivan? 😀
twitter.com/nfl/status/1105242381245399040
Így meg főleg egy kb PS playának...
mobile.twitter.com/rapsheet/status/1105246313581592577
Tomcsik
bőven átlag feletti backup RB, nem is drágán.
szerintem ez egy jó húzás. Én is csak azért nem bánkódom a távozása miatt, mert a Carson-Penny duó mögött nincs rá szükség.
braxa88