Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Na akkor ezzel mit akartál kihozni? Tényleg írd már le.
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 228
10c. Good observation by colleague Dan Wiederer via the Twitter Machine. Bears wide receiver Kevin White was targeted eight times in the first three preseason games. He has three catches for 12 yards. Growing pains, indeed, for a player that missed his rookie season.
Ez azért eléggé aggasztó 😕

több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Shawnak eltört a lába a bokája alatt. Ha szalag nem sérült, akkor akár még idén is visszatérhet.
(Rapoport)

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Amikor zsinórban harmadszorra verték meg besegítés nélkül Lenot és Massiet is kivülről, akkor azt mondom, hogy gyakorlatilag semmi olyan dolgot nem láttunk, amit erre majd reagálni fogunk. Látott valaki egyetlen screent, counter blitz játékot, slantet, vagy bármi egyebet? 10-12 play forgott ezen a három meccsen. Nyilván ezekből is le lehet szűrni, hogy Massie pass protján sokat anyázunk majd, hogy a támadófal egyértelműen egyre több ZBS elemet tartalmaz (ezért rúgtuk ki Slausont), hogy a backup OL kalapszar, hogy Hall fényévekre van az NFL szinttől, hogy a secondary szar lesz minden bizonnyal, hogy a return coveraget ismét csak nem sikerült összerakni. Oké ezek egyértelműek. Lehet is rajtuk bosszankodni. Ez a 3 meccs engem különösebben nem foglalkoztat, ha valaki még se tud aludni, akkor nyugtassa magát azzal, hogy kikaptál 3 olyan csapattól, amely tavaly a legjobb 8-ba volt. Az is egyértelmű, hogy jobban csipkedik magukat azok a srácok, akiknek a helye elég rezegős.

Amit én gondolok így hirtelen:
- A Sherrick McManis éra véget ért. Erősen meglepne, ha nem jönne egy nem oly kilátástalan corner a következő 8-10 napban. Porter agyrázkódás, elég nehezen kaparták össze, szóval akár még a Texans elleni meccs is veszélyben. Porter sérült. Maradt Callahan, aki NCB és ma sem öltözött be, Hall, akinek jajj de rossz meccse volt, meg Bazza nagy haverja Jacoby Glenn, aki nem nyújtott éppenséggel rosszat. Elég sok laza coverage van, remélem ezeken változtatunk majd.

- Ferguson szerintem keddig ki lesz rúgva. Ha valakinek nagyon tetszik tán megkínál minket egy 7. körrel érte. Washington rosteren lesz. Sutton az, akinek a helye attól függ, hogy hány srácot teszünk rosterre a védőfalból.

- Anderson Timu előtt van a depth charton. Mindketten rosteren lesznek.

- Edison előtt ott volt a nagy lehetőség, hogy megmutassa magát. Nem élt vele. Mike Adams egyenesen szar volt, Silatolu a harmadik támadófalban kapott szerepet. Weaver hozta magát, őt sztem visszük is az 53-ba, mint RT/RG backupot. Garry Williams (#67) szép csendes 3 meccset tudhat magáénak, olyan irgalmatlanul nem hibázott, s egyenlőre az ő az első számú LT backup. Edison és Holmes csatázhat az uccsó egyébként még az eddigieknél is messze érdektelenebb preseason meccsen. Ide is jönnek majd cutok után, szerintem ketten is.

- Shaw sérülését szerencsére nem lassították. Elég IR gyanús. Ez megmentette Hoyert, akinek látva Shawt nem volt fix helye szerintem. Fales még játszik a Browns ellen, aztán repül, vagy PS, s két QB lesz rosteren: Cutler&Hoyer.

- Ka'Deem Carey már tavaly is mutatta, hogy kaphatna több labdát is. Nálam, amit egyébként még mindig csak egyetlen lö betűvel írnak simán 2. RB Langford mögött, aki egyébként szép cutback futásokat mutatott be ezen a 3 meccsen. Howard jó lesz egyenlőre harmadiknak, dehogy JaQuizz Rodgersre mi szükségünk? Az ufók létezésre hamarabb adnak választ, mint erre a kérdésre.

- WR kérdés továbbra is necces. Az, hogy Jeffery ma is elejtett 2 labdát (az egyik kb egy egész pályás TD lett volna), egyszer csinált egy false startot egy dolog. White rookie éve lesz, amennyire ki lehet venni ezekből a kameraállásokból elég durva route futó... WVU-n nem voltak bonyolult routejai, ide azért jóval több kell már. Szerintem sokszor megnyújtjuk majd az ő oldalán a pályát, másik oldalon Jeffery futja majd ezeket a curl, post mittudom én milyen routeokat, belül megy majd Miller és Mariani, főleg utóbbi a legintelligensebb Bears elkapó, akit Earl Bennett óta láttam. Ami szerintem biztos, hogy sem Thompsonról, sem Meredithről nem mondanak le könnyű szívvel.

- TE: Ide is várok egy játékost a cutok után. Miller már most rendben volt, nyilván nem erőltették. Továbbra sem szívesen számítanék két ilyen sérülékeny tight endre Miller&Moeaki), de kétség kívül őket meg lehet találni. Nem nagyon figyeltem Khari Lee blokkolási tudományát, de kénytelen lesz az ember ezt megvizslatni, mert semmit nem látni tőle.
több mint 9 éve
Szerencsétlen Shaw, egész jól tolta, erre megsérül... Ráadásul elég rondán nézett ki 😕

több mint 9 éve
Igazából a lényegi része lezárult a meccsnek, a kezdők már pihiznek... Tudom hogy ez pre season meccs, próbáljuk ne kongatni a vészharangokat, de ez akkor is gyenge... Az O fallal hatalmas gondok vannak( persze nem volt Long), de akkor is, Cutler folyamat nyomás alatt volt, a futóink meg a LOS mögött kapták a kontaktot. Ami nekem hatalmas csalódás az AJ és White... Mindkettőnek voltak dropjai, nem nagyon látom a félelmetes elkapó duó imiget...Azt még mindig nem tudom Pace agyából hogy pattant ki a Slauson cut, de most nagyon jól jönne ha még nállunk játszana... Az első félidőben kőkemény 20 yardra voltunk képesek. Tüsi optimista hogy lesz ennél jobb is... Igaza lesz ennél nem lesz nehéz jobbat mutatni... A D még csak csak tartotta magát, de azért ott sem mondanám hogy minden rendben lenne. Bullard játéka tetszett, nagyjából ez az egy pozitívum amit tudnék mondani erről a meccsről...Még ezt írtam Meredith nagyon belendült és Shaw is mutatott szép dolgokat...

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 9 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Az előszezon legfontosabb meccsén lepofozták a csapatot a pályáról. Ami biztos, hogy a Chiefs sokkal jobban felkészített, sokkal jobban koncentrált csapat volt ezen a meccsen. Ettől még ez mindig egy preseason meccs, ami kétségtelen, hogy nagyon szarul nézett ki a támadók és az ST részéről. Előbbiek továbbra is egy nagyon szűkre szabott playbookból dolgoztak, ha valaki visszanézné a 3 meccset, nagyjából ugyanazt a 10-12 playt látná. Kincstári optimizmusom mondatja, hogy lesz jobb. Mindenesetre a támadófal két széle abszolút rossz volt, s Edison sem nyűgözött le...

Porter agyrázkódás. Anderson Timu előtt a rosteren, ez meglepett.
tüsi91
Jobb a kedvem, hogy olvastalak. Nem tudom, hogyan lesz ebből pozitív szezon. A D olykor okés volt, meg nekem tetszett Glenn játéka. Meg sokan voltak. Meg sütött a nap. Meg megittam két sört.
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Nagyon, nagyon, nagyon sok munka kell még hogy ez a csapat jól szerepeljen. Sajnos Gase-t vissza fogjuk sírni ha ez az O ilyen lesz, ehhez képest Tice egy szimfóniát komponált minden meccsén...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Az előszezon legfontosabb meccsén lepofozták a csapatot a pályáról. Ami biztos, hogy a Chiefs sokkal jobban felkészített, sokkal jobban koncentrált csapat volt ezen a meccsen. Ettől még ez mindig egy preseason meccs, ami kétségtelen, hogy nagyon szarul nézett ki a támadók és az ST részéről. Előbbiek továbbra is egy nagyon szűkre szabott playbookból dolgoztak, ha valaki visszanézné a 3 meccset, nagyjából ugyanazt a 10-12 playt látná. Kincstári optimizmusom mondatja, hogy lesz jobb. Mindenesetre a támadófal két széle abszolút rossz volt, s Edison sem nyűgözött le...

Porter agyrázkódás. Anderson Timu előtt a rosteren, ez meglepett.
több mint 9 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
FO(x)S!
több mint 9 éve
Toto21 Chicago Bears 7 945
sajnos nem tudom nézni, de ez a negyedenkénti 10 támadó yard ez mii?? a backupok beckupjának a backupjai játszanak??
ricsiii83
sajnos nem, bár más csapatban a mi kezdőink max ezek lennének...
több mint 9 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 379
sajnos nem tudom nézni, de ez a negyedenkénti 10 támadó yard ez mii?? a backupok beckupjának a backupjai játszanak??

több mint 9 éve
Jól van na úgy láttam Csi-t érdeklik a történések... Azért ez egy ronda 3& out volt sackel megspékelve 😕 O line eddig nagyon csíra 😕

több mint 9 éve
Nem eredménykövető bazdmeg.
több mint 9 éve
2 szép védekezés, 5 yardon megtartjuk őket. FG jó 3:0 Chiefsnek

több mint 9 éve
Jön előre a Chiefs... Egy Hicks sack és egy Freeman leütött passz után azt hinnénk megfogjuk őket erre Smith fut egy 14 yardos first downt...

több mint 9 éve
Eddig a Chiefs jól ment az elején, de félpályán körül megfogtuk őket... Az első támadásunk elég gyér volt. Jobbára futást próbáltuk... Csak Langford miatt nem lett negatív yardos szerelés... Az o line gyengus volt... A második futásnál voltak jó blokkok, a többi kísérletnél a LOS mögött már odaértek a futóhoz...

több mint 9 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 258 — Bears & Illinois fan
Bocs srácok, fesztivál van, majd kérhetek valakitől beszámolót? Kösz

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
 www.vipbox.me/football
dande
Köszi
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 295 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.vipbox.me/football
több mint 9 éve
Na akkor nézzük.
Tomcsik
Tudsz linket hozzá?
proki
Game Passon nézem

több mint 9 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Na akkor nézzük.
Tomcsik
Tudsz linket hozzá?
több mint 9 éve
Na akkor nézzük.

több mint 9 éve
Aki esetleg nem tudná ma magyar idő szerint 19:00-tól lép pályára a csapat a Chiefs ellen a Soldieron.
Ez lesz tán a leginkább mérvadó meccs a szezonra nézve, a kezdők minden bizonnyal egy félidőt fognak játszani. Nyilván ezt is erősen lebutított gameplannel.
Akik nem fognak pályára lépni a key playerek közül: Kyle Long, Danny Trevathan, Kyle Fuller, Pernell McPhee

Amire én különösen figyelni fogok:
- Long hiányában előlép-e valaki az ismeretlenből. Silatolut eddig nem igen láttam pályán. Pats ellen második csapat RG-je Jason Weaver volt, a Broncos ellen még RT-ként szállt be. S mindkét meccsen a legjobb volt a 2. OL-ből. Akire még érdemes pillantásokat vetni az Cornelius Edison center. A tavalyi offseason elején írtam róla, hogy nem teljesen reménytelen projekt. Kíváncsi vagyok, hogy az első csapattal kap-e snapet, és Larsen kihúzódik-e addigra RG-nek. Ha az említett két úriember jól teljesít ma, akkor könnyen meglehet nekik a roster hely, ebben a valljuk be szánalmas depthben.
- Mutat-e valaki valami értékelhetőt a cornerek közül. Fuller nincs, így Porter túloldalán szabad a vásár. Nem tudom ma is Callahant próbálgatjuk-e első opcióként a szélen, vagy Hall/Bausby/Glenn trió egyike kezd-e, s Callahan visszamegy NCB-nek.
- A védőfalban a Hicks, Goldman, Bullard hármas helye betonbiztos. Bullardtól nagyon jó dolgokat véltem felfedezni, nyilván rengeteg hiba mellett. Double team ellen totál hatástalan a srác, de ez az első lépése az NFL-ben is villám. Igazsághoz hozzátartozik, hogy nem igen volt fenn a pályán Hicks/Goldman társaságában. Ha az említett urak fenn vannak, inkább őket duplázzák, így Bullardnak papíron könnyebb lenne. Unrein helye is valószínűleg stabil. A maradék 1 vagy 2 helyért nagy lesz a harc. Washington ma játszik, nagyon kíváncsi leszek rá, szerintem rosteren lesz. Ami egyértelmű nekem, hogy a Ferguson/Sutton duóból max 1 kerül be az 53-ba. Vagy egy sem, mert Keith Browner is többet nyújtott náluk ezen a két meccsen eddig. Szóval érdemes lesz nézni ezt a DL rotációt is.
- Nem tudom Royal játszik-e, de szerintem erősen kérdőjeles a roster helye.
- Tony Moeaki jó benyomást tett mindenkire, képességek alapján egyértelműen rosteren a helye, de vajon megtartunk két ilyen sérülés mágnest, mint Zach Miller és Tony Moeaki?

Mindenesetre erősen figyelni kell a cutolt/waivelt játékosokat, mert minden bizonnyal a támadófalba és a secondarybe próbálunk halászni 1-1 játékost.

Szóval ma este 7.
tüsi91
Jól összefoglaltad. Nállam még az is érdekes ki csípi meg az ILB posztot Freeman és Trevathan mögött, szóval azt is érdemes lesz figyelni ma. Továbbá White és Floyd teljesítménye is érdekes lehet. RB rotációban nagy a tülekedés Langford mögött. Valamint WR-ek versengése is érdekes. Több fiatal is van aki mutatott ígéretes dolgokat...
Tomcsik
RB poszt tök egyértelmű: Carey fejlődött annyit ST munkában, hogy rosteren lesz. Rodgerst valami megmagyarázhatatlan okból imádják, Howard meg ugye védett. Fox futó buzi, 4-et viszünk rosterre, szóval a lapok le vannak osztva. Carey szerintem most a 2. számú.

WR abban érdekesebb, hogy Royal-lal mit akarnak. Itt van másfél éve, hát egészséges nem igen volt. 4,5 millát kap idén garantáltba, szóval a kirúgásával nem nyernél ilyen téren. Marianit szeretik, én is, megbízható srác, első számú PR. Bellamyt az ST value rosteren tartja szvsz, Wilson ugye nincs. Bravermanben látnak annyit, hogy megtartják. Thompson lóghat, mert 7 WR-t nem viszünk rosterra, de kétségkívül a legjobb KR a rosteren, így nem hiszem, hogy könnyen lemondanak róla. Fasz tudja, szerintem Royal repül majd.

ILB: Kwiatkoskit tippre kamu IR-re rakjuk. Kezdők adottak, Timu meg Anderson a két backup. Ha Kwiatkoski még se IR, akkor leginkább Lamin Barrow roster helye van veszélyben, aki tavaly az ST legtöbbet foglalkoztatott játékosa volt.

Sok mindentől függenek ezek. Pl. hány QB-t rakunk rosterra. Saccra szerintem kettőt, s bár Hoyertől nem lehetünk elájulva az eddigiek alapján, de elég sanszos a Cutler, Hoyer duó.
tüsi91
A futók személye egyértelmű azonban hogy ki lesz a 2. , 3. a sorban az már nem. ILB kérdésben pont a Barrow, Kwiatkoski kérdés foglalkoztatott engem is. WR kérdésnél Royal teljes fizuja garantált, ezért nem hinném hogy kiteszik... Anno hogy örültünk neki, hogy pont egy ilyen slot WR hiányzott a csapatból, aztán mi lett belőle... 😕

több mint 9 éve
Aki esetleg nem tudná ma magyar idő szerint 19:00-tól lép pályára a csapat a Chiefs ellen a Soldieron.
Ez lesz tán a leginkább mérvadó meccs a szezonra nézve, a kezdők minden bizonnyal egy félidőt fognak játszani. Nyilván ezt is erősen lebutított gameplannel.
Akik nem fognak pályára lépni a key playerek közül: Kyle Long, Danny Trevathan, Kyle Fuller, Pernell McPhee

Amire én különösen figyelni fogok:
- Long hiányában előlép-e valaki az ismeretlenből. Silatolut eddig nem igen láttam pályán. Pats ellen második csapat RG-je Jason Weaver volt, a Broncos ellen még RT-ként szállt be. S mindkét meccsen a legjobb volt a 2. OL-ből. Akire még érdemes pillantásokat vetni az Cornelius Edison center. A tavalyi offseason elején írtam róla, hogy nem teljesen reménytelen projekt. Kíváncsi vagyok, hogy az első csapattal kap-e snapet, és Larsen kihúzódik-e addigra RG-nek. Ha az említett két úriember jól teljesít ma, akkor könnyen meglehet nekik a roster hely, ebben a valljuk be szánalmas depthben.
- Mutat-e valaki valami értékelhetőt a cornerek közül. Fuller nincs, így Porter túloldalán szabad a vásár. Nem tudom ma is Callahant próbálgatjuk-e első opcióként a szélen, vagy Hall/Bausby/Glenn trió egyike kezd-e, s Callahan visszamegy NCB-nek.
- A védőfalban a Hicks, Goldman, Bullard hármas helye betonbiztos. Bullardtól nagyon jó dolgokat véltem felfedezni, nyilván rengeteg hiba mellett. Double team ellen totál hatástalan a srác, de ez az első lépése az NFL-ben is villám. Igazsághoz hozzátartozik, hogy nem igen volt fenn a pályán Hicks/Goldman társaságában. Ha az említett urak fenn vannak, inkább őket duplázzák, így Bullardnak papíron könnyebb lenne. Unrein helye is valószínűleg stabil. A maradék 1 vagy 2 helyért nagy lesz a harc. Washington ma játszik, nagyon kíváncsi leszek rá, szerintem rosteren lesz. Ami egyértelmű nekem, hogy a Ferguson/Sutton duóból max 1 kerül be az 53-ba. Vagy egy sem, mert Keith Browner is többet nyújtott náluk ezen a két meccsen eddig. Szóval érdemes lesz nézni ezt a DL rotációt is.
- Nem tudom Royal játszik-e, de szerintem erősen kérdőjeles a roster helye.
- Tony Moeaki jó benyomást tett mindenkire, képességek alapján egyértelműen rosteren a helye, de vajon megtartunk két ilyen sérülés mágnest, mint Zach Miller és Tony Moeaki?

Mindenesetre erősen figyelni kell a cutolt/waivelt játékosokat, mert minden bizonnyal a támadófalba és a secondarybe próbálunk halászni 1-1 játékost.

Szóval ma este 7.
tüsi91
Jól összefoglaltad. Nállam még az is érdekes ki csípi meg az ILB posztot Freeman és Trevathan mögött, szóval azt is érdemes lesz figyelni ma. Továbbá White és Floyd teljesítménye is érdekes lehet. RB rotációban nagy a tülekedés Langford mögött. Valamint WR-ek versengése is érdekes. Több fiatal is van aki mutatott ígéretes dolgokat...
Tomcsik
RB poszt tök egyértelmű: Carey fejlődött annyit ST munkában, hogy rosteren lesz. Rodgerst valami megmagyarázhatatlan okból imádják, Howard meg ugye védett. Fox futó buzi, 4-et viszünk rosterre, szóval a lapok le vannak osztva. Carey szerintem most a 2. számú.

WR abban érdekesebb, hogy Royal-lal mit akarnak. Itt van másfél éve, hát egészséges nem igen volt. 4,5 millát kap idén garantáltba, szóval a kirúgásával nem nyernél ilyen téren. Marianit szeretik, én is, megbízható srác, első számú PR. Bellamyt az ST value rosteren tartja szvsz, Wilson ugye nincs. Bravermanben látnak annyit, hogy megtartják. Thompson lóghat, mert 7 WR-t nem viszünk rosterra, de kétségkívül a legjobb KR a rosteren, így nem hiszem, hogy könnyen lemondanak róla. Fasz tudja, szerintem Royal repül majd.

ILB: Kwiatkoskit tippre kamu IR-re rakjuk. Kezdők adottak, Timu meg Anderson a két backup. Ha Kwiatkoski még se IR, akkor leginkább Lamin Barrow roster helye van veszélyben, aki tavaly az ST legtöbbet foglalkoztatott játékosa volt.

Sok mindentől függenek ezek. Pl. hány QB-t rakunk rosterra. Saccra szerintem kettőt, s bár Hoyertől nem lehetünk elájulva az eddigiek alapján, de elég sanszos a Cutler, Hoyer duó.