Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 9 éve
Heti körkép:Sziasztok Ryan Pace vagyok és ez itt a JACKASS
- Kirúgtuk Omar Boldent némileg meglepő módon. Mint backup safety és hivatásos gunner azt gondoltam rosteren lesz majd. Mindenesetre így Prosinski esélyei megugrottak, ha csak azt számolom, hogy átlag 10 ember van a csapatoknál rosteren a secondary játékosok közül. CB: Fuller, Porter, Callahan, Hall ; S: Amos, Jones-Quartey, Houston-Carson, Bush. Fennmaradó helyekre lehet csatázni. Sovány eléggé.
- Visszavinult Nate Chandler OT. Pár hete jött csupán. Nem tudom mi van itt, de Ramirezből is hamar kimúlt tűz és a szenvedély, most itt egy másik. Azt nem gondoltam volna, hogy a tavalyi után is ilyen trágya mód intézik a támadófal mélységét..
- Leigazoltuk Amini Silatolu guardot. 2012-ben draftolta a Panthers nem sokkal Jeffery előtt. Az elmúlt 3 évben nem játszott összesen 20 meccset, mindkét lábában volt már elszakadva a térdszalagja.
Szóval támadófal. Van egy kezdő: Leno-Whitehair-Grasu-Long-Massie. Azt nem lehet mondani, hogy nem fiatal. Mögöttük Larsent hadba lehet dobni bármely belső poszton és egy erősenn ducasse-i teljesítményt tud. A fal szélén nincs senki. Gondolom én Longot mozgatnák megint majd szélre, ha netán a Leno-Massie duóval történik valami.
tüsi91
több mint 9 éve
Heti körkép:- Kirúgtuk Omar Boldent némileg meglepő módon. Mint backup safety és hivatásos gunner azt gondoltam rosteren lesz majd. Mindenesetre így Prosinski esélyei megugrottak, ha csak azt számolom, hogy átlag 10 ember van a csapatoknál rosteren a secondary játékosok közül. CB: Fuller, Porter, Callahan, Hall ; S: Amos, Jones-Quartey, Houston-Carson, Bush. Fennmaradó helyekre lehet csatázni. Sovány eléggé.
- Visszavinult Nate Chandler OT. Pár hete jött csupán. Nem tudom mi van itt, de Ramirezből is hamar kimúlt tűz és a szenvedély, most itt egy másik. Azt nem gondoltam volna, hogy a tavalyi után is ilyen trágya mód intézik a támadófal mélységét..
- Leigazoltuk Amini Silatolu guardot. 2012-ben draftolta a Panthers nem sokkal Jeffery előtt. Az elmúlt 3 évben nem játszott összesen 20 meccset, mindkét lábában volt már elszakadva a térdszalagja.
Szóval támadófal. Van egy kezdő: Leno-Whitehair-Grasu-Long-Massie. Azt nem lehet mondani, hogy nem fiatal. Mögöttük Larsent hadba lehet dobni bármely belső poszton és egy erősenn ducasse-i teljesítményt tud. A fal szélén nincs senki. Gondolom én Longot mozgatnák megint majd szélre, ha netán a Leno-Massie duóval történik valami.
több mint 9 éve
Wattnak porckorongsérv műtétje volt, lehet nem játszik majd ellenünk. Nem sírok 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Ezen ne csodálkozzunk AJ esetében. Nem csak a jót tanulta meg BM mögött. 😊Ezt aláírom. Baromi boldog lennék, ha AJ előrelépne. Egy rossz szavam nem lenne, ha túlárazottan is de hosszú távú szerződést kap utána (pláne ha még White is hozzáteszi a magáét, akkor már )...ha még most nincs is ott a legjobbak között, hamarosan köztük találhatja magát. Minden adott hozzá,hogy top 5 elkapónk legyen a személyében. Hosszú távon,hogy nálunk maradjon, ahhoz a csapatnak a szopó ágról rá kellene ülnie a bajnoki út felé vezető ágra,mert nyilván egy sikeres csapatban jobban szeretnek játszani.Ez nagy valószínűséggel igaz sajnos. Az a baj Jeffery-vel, hogy top elkapónak gondolja magát, ezért olyan fizetést is akar. Csak sajnos ő bármennyire is jó, azért nincs a liga top elkapói között szerintem.ha egy ilyen év után nem sikerült megállapodni egy jó év után szinte biztosan nem fog. Valószínű hogy Jeffery igényeit túl soknak értékelték, ha egy jó évet fut akkor gondolom nem ugyanezzel a tervezettel jönnek majd hanem egy megnövelttel ami valószínűleg megint sok lesz a vezetőségnek. vagy szerintetek van esély hogy egy egészséges év után is ugyanannyit kérne csak mint most? Aligha. Valószínűleg utolsó éve lesz ez a Bearsnél, én személy szerint sajnálnám ha elmenne mert a Jeffery-White kettős hosszútávon elképesztően jó lehetne.Amúgy nézegettem, hogy a Broncos szarban van a Sanders szerződéssel és, ha nem adnak neki minimum évi 10-11 milliót akkor hagyja a francba a denverieket. Nos, ha esetleg Jefferson nálunk ismét sérülésekkel teli szezont produkál érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy hagyni a francba és megpróbálni megszerezni Sanderst jövőre.Sanders màs típusú elkapó és öregebb is mint Jeffery szóval nem örülnék egy ilyen üzletnek. Ha jó szezonja lesz akkor meg kell tartani és az sokba fog fájni az tuti...
ricsiii83
Tomcsik
davemayer
Ettemlevest
Süsü
Csak addig, amíg a játékos(ok) nem akarnak mindent beleadni, addig nehéz lejönni a sz*pórollerről.
Ettemlevest
több mint 9 éve
Jefferynél kevésbé top játékosok is kaptak már topnak számító pénzt. Sajnos a sapka emelkedése miatt nem lehet összehasonlítani egy 2éve adott szerződést egy maival. Mindig 51 embert kell fizetni a sapkából. Legyen az 50M vagy 200M. Amíg a sapka emelkedik az igények is fognak. Illetve ha Jeffery letol egy évet egészségesen és Cutler sem sérül meg, és hozzák azokat a számokat amiket idén mikor pályán voltak lehet hogy a vezetőség is emel az összegen. Én biztos megfizetném. Cutler nem az a QB aki minden szerencsétlenből 1000yardos elkapót varázsol.Johnny Knox 997 yard. Devin Hester 757 yard, Matty Ice keze alatt 504.
alatriste
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Ezt aláírom. Baromi boldog lennék, ha AJ előrelépne. Egy rossz szavam nem lenne, ha túlárazottan is de hosszú távú szerződést kap utána (pláne ha még White is hozzáteszi a magáét, akkor már )...ha még most nincs is ott a legjobbak között, hamarosan köztük találhatja magát. Minden adott hozzá,hogy top 5 elkapónk legyen a személyében. Hosszú távon,hogy nálunk maradjon, ahhoz a csapatnak a szopó ágról rá kellene ülnie a bajnoki út felé vezető ágra,mert nyilván egy sikeres csapatban jobban szeretnek játszani.Ez nagy valószínűséggel igaz sajnos. Az a baj Jeffery-vel, hogy top elkapónak gondolja magát, ezért olyan fizetést is akar. Csak sajnos ő bármennyire is jó, azért nincs a liga top elkapói között szerintem.ha egy ilyen év után nem sikerült megállapodni egy jó év után szinte biztosan nem fog. Valószínű hogy Jeffery igényeit túl soknak értékelték, ha egy jó évet fut akkor gondolom nem ugyanezzel a tervezettel jönnek majd hanem egy megnövelttel ami valószínűleg megint sok lesz a vezetőségnek. vagy szerintetek van esély hogy egy egészséges év után is ugyanannyit kérne csak mint most? Aligha. Valószínűleg utolsó éve lesz ez a Bearsnél, én személy szerint sajnálnám ha elmenne mert a Jeffery-White kettős hosszútávon elképesztően jó lehetne.Amúgy nézegettem, hogy a Broncos szarban van a Sanders szerződéssel és, ha nem adnak neki minimum évi 10-11 milliót akkor hagyja a francba a denverieket. Nos, ha esetleg Jefferson nálunk ismét sérülésekkel teli szezont produkál érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy hagyni a francba és megpróbálni megszerezni Sanderst jövőre.Sanders màs típusú elkapó és öregebb is mint Jeffery szóval nem örülnék egy ilyen üzletnek. Ha jó szezonja lesz akkor meg kell tartani és az sokba fog fájni az tuti...
ricsiii83
Tomcsik
davemayer
Ettemlevest
Süsü
Csak addig, amíg a játékos(ok) nem akarnak mindent beleadni, addig nehéz lejönni a sz*pórollerről.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
...ha még most nincs is ott a legjobbak között, hamarosan köztük találhatja magát. Minden adott hozzá,hogy top 5 elkapónk legyen a személyében. Hosszú távon,hogy nálunk maradjon, ahhoz a csapatnak a szopó ágról rá kellene ülnie a bajnoki út felé vezető ágra,mert nyilván egy sikeres csapatban jobban szeretnek játszani.Ez nagy valószínűséggel igaz sajnos. Az a baj Jeffery-vel, hogy top elkapónak gondolja magát, ezért olyan fizetést is akar. Csak sajnos ő bármennyire is jó, azért nincs a liga top elkapói között szerintem.ha egy ilyen év után nem sikerült megállapodni egy jó év után szinte biztosan nem fog. Valószínű hogy Jeffery igényeit túl soknak értékelték, ha egy jó évet fut akkor gondolom nem ugyanezzel a tervezettel jönnek majd hanem egy megnövelttel ami valószínűleg megint sok lesz a vezetőségnek. vagy szerintetek van esély hogy egy egészséges év után is ugyanannyit kérne csak mint most? Aligha. Valószínűleg utolsó éve lesz ez a Bearsnél, én személy szerint sajnálnám ha elmenne mert a Jeffery-White kettős hosszútávon elképesztően jó lehetne.Amúgy nézegettem, hogy a Broncos szarban van a Sanders szerződéssel és, ha nem adnak neki minimum évi 10-11 milliót akkor hagyja a francba a denverieket. Nos, ha esetleg Jefferson nálunk ismét sérülésekkel teli szezont produkál érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy hagyni a francba és megpróbálni megszerezni Sanderst jövőre.Sanders màs típusú elkapó és öregebb is mint Jeffery szóval nem örülnék egy ilyen üzletnek. Ha jó szezonja lesz akkor meg kell tartani és az sokba fog fájni az tuti...
ricsiii83
Tomcsik
davemayer
Ettemlevest
több mint 9 éve
Mondjuk nem ártana egy jó szezon a teljes csapatnak sem, akkor talán több kedve lenne maradni, egyezkedni. Csórinak nem sok jó jutott az elmúlt négy szezonban.....ha egy ilyen év után nem sikerült megállapodni egy jó év után szinte biztosan nem fog. Valószínű hogy Jeffery igényeit túl soknak értékelték, ha egy jó évet fut akkor gondolom nem ugyanezzel a tervezettel jönnek majd hanem egy megnövelttel ami valószínűleg megint sok lesz a vezetőségnek. vagy szerintetek van esély hogy egy egészséges év után is ugyanannyit kérne csak mint most? Aligha. Valószínűleg utolsó éve lesz ez a Bearsnél, én személy szerint sajnálnám ha elmenne mert a Jeffery-White kettős hosszútávon elképesztően jó lehetne.Amúgy nézegettem, hogy a Broncos szarban van a Sanders szerződéssel és, ha nem adnak neki minimum évi 10-11 milliót akkor hagyja a francba a denverieket. Nos, ha esetleg Jefferson nálunk ismét sérülésekkel teli szezont produkál érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy hagyni a francba és megpróbálni megszerezni Sanderst jövőre.Sanders màs típusú elkapó és öregebb is mint Jeffery szóval nem örülnék egy ilyen üzletnek. Ha jó szezonja lesz akkor meg kell tartani és az sokba fog fájni az tuti...
ricsiii83
Tomcsik
davemayer
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Jefferynél kevésbé top játékosok is kaptak már topnak számító pénzt. Sajnos a sapka emelkedése miatt nem lehet összehasonlítani egy 2éve adott szerződést egy maival. Mindig 51 embert kell fizetni a sapkából. Legyen az 50M vagy 200M. Amíg a sapka emelkedik az igények is fognak. Illetve ha Jeffery letol egy évet egészségesen és Cutler sem sérül meg, és hozzák azokat a számokat amiket idén mikor pályán voltak lehet hogy a vezetőség is emel az összegen. Én biztos megfizetném. Cutler nem az a QB aki minden szerencsétlenből 1000yardos elkapót varázsol.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Írtam is hogy az sokba fog fájni 😊 ... Amúgy abban sem vagyok biztos hogy AJ maradni akar, voltak pletykák hogy nem szeret Chicagóba lenni... Fene se tudja meglátjuk mi lesz...ha egy ilyen év után nem sikerült megállapodni egy jó év után szinte biztosan nem fog. Valószínű hogy Jeffery igényeit túl soknak értékelték, ha egy jó évet fut akkor gondolom nem ugyanezzel a tervezettel jönnek majd hanem egy megnövelttel ami valószínűleg megint sok lesz a vezetőségnek. vagy szerintetek van esély hogy egy egészséges év után is ugyanannyit kérne csak mint most? Aligha. Valószínűleg utolsó éve lesz ez a Bearsnél, én személy szerint sajnálnám ha elmenne mert a Jeffery-White kettős hosszútávon elképesztően jó lehetne.Amúgy nézegettem, hogy a Broncos szarban van a Sanders szerződéssel és, ha nem adnak neki minimum évi 10-11 milliót akkor hagyja a francba a denverieket. Nos, ha esetleg Jefferson nálunk ismét sérülésekkel teli szezont produkál érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy hagyni a francba és megpróbálni megszerezni Sanderst jövőre.Sanders màs típusú elkapó és öregebb is mint Jeffery szóval nem örülnék egy ilyen üzletnek. Ha jó szezonja lesz akkor meg kell tartani és az sokba fog fájni az tuti...
ricsiii83
Tomcsik
davemayer
több mint 9 éve
Ez nagy valószínűséggel igaz sajnos. Az a baj Jeffery-vel, hogy top elkapónak gondolja magát, ezért olyan fizetést is akar. Csak sajnos ő bármennyire is jó, azért nincs a liga top elkapói között szerintem.ha egy ilyen év után nem sikerült megállapodni egy jó év után szinte biztosan nem fog. Valószínű hogy Jeffery igényeit túl soknak értékelték, ha egy jó évet fut akkor gondolom nem ugyanezzel a tervezettel jönnek majd hanem egy megnövelttel ami valószínűleg megint sok lesz a vezetőségnek. vagy szerintetek van esély hogy egy egészséges év után is ugyanannyit kérne csak mint most? Aligha. Valószínűleg utolsó éve lesz ez a Bearsnél, én személy szerint sajnálnám ha elmenne mert a Jeffery-White kettős hosszútávon elképesztően jó lehetne.Amúgy nézegettem, hogy a Broncos szarban van a Sanders szerződéssel és, ha nem adnak neki minimum évi 10-11 milliót akkor hagyja a francba a denverieket. Nos, ha esetleg Jefferson nálunk ismét sérülésekkel teli szezont produkál érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy hagyni a francba és megpróbálni megszerezni Sanderst jövőre.Sanders màs típusú elkapó és öregebb is mint Jeffery szóval nem örülnék egy ilyen üzletnek. Ha jó szezonja lesz akkor meg kell tartani és az sokba fog fájni az tuti...
ricsiii83
Tomcsik
davemayer
több mint 9 éve
ha egy ilyen év után nem sikerült megállapodni egy jó év után szinte biztosan nem fog. Valószínű hogy Jeffery igényeit túl soknak értékelték, ha egy jó évet fut akkor gondolom nem ugyanezzel a tervezettel jönnek majd hanem egy megnövelttel ami valószínűleg megint sok lesz a vezetőségnek. vagy szerintetek van esély hogy egy egészséges év után is ugyanannyit kérne csak mint most? Aligha. Valószínűleg utolsó éve lesz ez a Bearsnél, én személy szerint sajnálnám ha elmenne mert a Jeffery-White kettős hosszútávon elképesztően jó lehetne.Amúgy nézegettem, hogy a Broncos szarban van a Sanders szerződéssel és, ha nem adnak neki minimum évi 10-11 milliót akkor hagyja a francba a denverieket. Nos, ha esetleg Jefferson nálunk ismét sérülésekkel teli szezont produkál érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy hagyni a francba és megpróbálni megszerezni Sanderst jövőre.Sanders màs típusú elkapó és öregebb is mint Jeffery szóval nem örülnék egy ilyen üzletnek. Ha jó szezonja lesz akkor meg kell tartani és az sokba fog fájni az tuti...
ricsiii83
Tomcsik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Amúgy nézegettem, hogy a Broncos szarban van a Sanders szerződéssel és, ha nem adnak neki minimum évi 10-11 milliót akkor hagyja a francba a denverieket. Nos, ha esetleg Jefferson nálunk ismét sérülésekkel teli szezont produkál érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy hagyni a francba és megpróbálni megszerezni Sanderst jövőre.Sanders màs típusú elkapó és öregebb is mint Jeffery szóval nem örülnék egy ilyen üzletnek. Ha jó szezonja lesz akkor meg kell tartani és az sokba fog fájni az tuti...
ricsiii83
több mint 9 éve
Amúgy nézegettem, hogy a Broncos szarban van a Sanders szerződéssel és, ha nem adnak neki minimum évi 10-11 milliót akkor hagyja a francba a denverieket. Nos, ha esetleg Jefferson nálunk ismét sérülésekkel teli szezont produkál érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy hagyni a francba és megpróbálni megszerezni Sanderst jövőre.
több mint 9 éve
Tillman visszavonult. Egy ikonnal, egy legendával, egy remek emberrel kevesebb a pályán. Nagy szerepe volt abban, hogy megszerettem ezt a sportot és hogy BEARS fan lettem. A liga történetének egyik, ha nem a legjobb CB-e volt. Emellett példamutatóan él a pályán kívül. Rendkívül sokat jótékonykodott, főleg beteg gyerekeknek próbált segíteni. Remélhetőleg HOF tag lesz, mert igazán megérdemelné. Sok sikert neki a civil életben. GO BEARS !!!
több mint 9 éve
Ha már WR blokk nekem továbbrqa is ez a kedvencem:Rendeset odapakolt. 😀 EZ tényleg foci.
www.youtube.com/watch?v=nqzycdM4lr8
empty taxi
De isten nem ver bottal. Első profi évét dobhatta a kukába csóri srác. Talán idén.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Na latod . 😀 egyaltalan nem is nézett Tate-re. Ha fogalmad nincs róla mi fog történni ,csak dőlsz mint egy krumpliszsák .😊na jaHát ez óriási! 😀 nem is láttam eddig.Mondjuk csak egy olyan pillanat kell,és bárkit fel lehet burítani .Amikor egy nyugdijas seggre ültet, akkor már tényleg gondok vannak.De lehet csak simán kiégett a csávó. Nem sok Browns meccsel mérgezem magam.Donte Whitnert miért nem igazoltuk még le???🤔😠😒coub.com/view/15mko
geyco
füligjimmy
Ez pl röhej
www.youtube.com/watch?v=kpuPPhL1TvA
füligjimmy
hpeter93
Nesto28
www.youtube.com/watch?v=E3QfYYUYsuA
Borbinho
több mint 9 éve
Ha még valaki nem látta volna:twitter.com/peanuttillman/status/755168331007614977
Hiányozni fog 😥
Szerk.: a videó linkje nem látszik, pedig az a lényeg www.youtube.com/watch?v=o8K_LyWja5o 😊
Szerkesztette: Ettemlevest
több mint 9 éve
ez szabályos még?Dobtak rá zászlót, de szakkommentátor azt mondta rá h That's football.
mert ,hogy szép az tuti
Janek

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ha már WR blokk nekem továbbrqa is ez a kedvencem:www.youtube.com/watch?v=nqzycdM4lr8

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
na jaHát ez óriási! 😀 nem is láttam eddig.Mondjuk csak egy olyan pillanat kell,és bárkit fel lehet burítani .Amikor egy nyugdijas seggre ültet, akkor már tényleg gondok vannak.De lehet csak simán kiégett a csávó. Nem sok Browns meccsel mérgezem magam.Donte Whitnert miért nem igazoltuk még le???🤔😠😒coub.com/view/15mko
geyco
füligjimmy
Ez pl röhej
füligjimmy
hpeter93
Nesto28
www.youtube.com/watch?v=E3QfYYUYsuA
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Hát ez óriási! 😀 nem is láttam eddig.Mondjuk csak egy olyan pillanat kell,és bárkit fel lehet burítani .Amikor egy nyugdijas seggre ültet, akkor már tényleg gondok vannak.De lehet csak simán kiégett a csávó. Nem sok Browns meccsel mérgezem magam.Donte Whitnert miért nem igazoltuk még le???🤔😠😒coub.com/view/15mko
geyco
füligjimmy
Ez pl röhej
füligjimmy
hpeter93
több mint 9 éve
Nagyon kíváncsi leszek erre a Jeffery-White duóra.
Ugyanannyira bennük van az, hogy a liga legjobb párosa lesznek vagy mindkettő csinál egy sérülésektől tűzdelt gyengécske szezont.
Én az előbbire tippelnék hamarabb, de remélem nem ellenünk villognak majd. (mondjuk kb tökmindegy, hogy éppen 4 vagy 6 győzelmünk lesz csoporton belül)
Bazzani
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Nagyon kíváncsi leszek erre a Jeffery-White duóra.Ugyanannyira bennük van az, hogy a liga legjobb párosa lesznek vagy mindkettő csinál egy sérülésektől tűzdelt gyengécske szezont.
Én az előbbire tippelnék hamarabb, de remélem nem ellenünk villognak majd. (mondjuk kb tökmindegy, hogy éppen 4 vagy 6 győzelmünk lesz)