Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 9 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 310
Azért az OL (mondhatnám továbbra is) nagy kérdőjel. A Pats elleni meccs utolsó negyedére a két gyenge láncszem, Bodin és Ogbuehi kikerült a csapatból. Kíváncsi leszek, hogy a sérülés és a csere után a következő meccsen kezdenek-e, vagy megpróbálják átszervezni ezt az eddig erősen alulteljesítő egységet.
több mint 9 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
BTW Bodine állapotáról tud valaki valamit?

Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
Végre nem sík ideggel feküdtem le ez meme által is leírtaknak köszönhető

Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Hosszú ideje hallgatásba merültem, tudatosan, hogy ne hergeljem a népet a negatív hozzáállással. Itt az idő, hogy megszólaljak,mégha senkit sem érdekel 😂 A D-től végre életjeleket láttunk, mégha nem is tartott ki a végéig, meggyőződésem, hogy lesz ez jobb is. Az O. szerintem közepes, jó teljesítménnyel rukkolt elő. Alakulunk, mint púpos gyerek a prés alatt 😎. Ez már vállalható játék, vállalható vereség volt. Én egy hatalmas Comback-ra számítok. (Olyan vasas módra, bocs a hasonlatért, de tény hogy ebben nagyon jók). A hátralévő meccsekből akár 7-9-et is hozhatunk, de ezt kell is, ha Po-t akarunk. Mondhatom, hogy taktikát váltottunk, és végre lendületből akarunk Po- ba jutni. Volt tűz, akarat. Ha így fejlődnénk meccsenként, csak nem lesz itt gond.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 535 — Bengals fan
Én sem temetem még magunkat. Egy remélhetőleg 4-4-es a Bye után jön szezon legfontosabb 4 meccse. Giants, Bills, Ravens, Eagels. December elejére el is dől hogy reális-e a PO.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Lehet idén nem az lesz, hogy über alapszakasz után PO betli, hanem december januárra álltok össze.
2-4-ről is teljesen reális a PO, az első félidő alapján pedig meg is lehet.
gabokocka
BB sérülés után pláne
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 260 — Keep pounding
Lehet idén nem az lesz, hogy über alapszakasz után PO betli, hanem december januárra álltok össze.
2-4-ről is teljesen reális a PO, az első félidő alapján pedig meg is lehet.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 440 — Ajmo Vatreni
De idén a Bengals D nem PO szint.
nasheem
Jelenleg lehet, hogy nem,de azért még korán van a szezonban, nem vagytok lemaradva. Nem annyira gyilkos a schedule, hogy ne lehessen ez meg.
több mint 9 éve
Az első félidőt tekintve teljesen adom. A másodikban azért már eléggé hasonlított egy támadósorra a történet 😊
Wyatt
A kérdés leginkább az, hogy a Bengals mit tud. Ha stabil PO csapatként néztél minket, akkor valóban impresszív 3 drive-ot raktatok össze. De idén a Bengals D nem PO szint. Ezért is volt meglepő, hogy az illegal contact+holding+safety komboig ennyire partiban voltunk. Nekem a Pats OL gyengének tűnik. Persze ez viszonyítás kérdése, mert vannak ennél jóval hurkább egységek is. De nálatok minidg SB magasságon van a léc, ahhoz nekem a Solder-Thuney-Andrews-Mason-Cannon ötös nem tűnik elég erősnek.
nasheem

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az első félidőt tekintve teljesen adom. A másodikban azért már eléggé hasonlított egy támadósorra a történet 😊

több mint 9 éve
Nagy baj nem volt ezzel. Esetleg annyi, hogy ez a brédis Pats sokkal gyengébb, mint a hype-uk. És holding ide, bírók oda, a vége bántóan sima volt. A szájkaratét meg végképp nem értem egy ilyen meccsen.

több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 686 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mit írt ide a "kedves" trollpatsfan?
ThundersNFL
parasztozott és kurvaanyázott habzó szájjal, töröltem a hsz-eit
empty taxi
Sok az állat és alacsony a kerítés és a troll pont átugrotta

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 045
A vereség ellenére tetszettek dolgok:
Volt belső futás, Bernard és meglepő módon Hill is 5-6 yardokat futott. Boyd biztos kézzel szedte le a lasztikat. Az OL is jobban dolgozott mint eddig, Bodine sérülése után érthető módon azonban már voltak problémák. Burfict gyorsult és úszott a levegőben, már csak Dansbynak kell összekapnia magát. Gronkot tudtuk tartani két negyedig. Dalton, Green most is jól játszott. 3rd downban nagyot javultunk. + tetszett a Dolphins és a Giants játéka is.
Ami még hiányzik:
ST szörnyű gyatra, Ericksont szerintem nagyon elnéztük, nem NFL szint. A D okosait nagyon könnyű kizökkenteni, sok a felesleges pofázás. Ha elmegy az ellen, vagy bukunk egy momentumot akkor teljesen szétesünk, nincs megújulás.
Mindezek ellenére látok esélyt még a csoport győzelemre is, kezdődhet a szezon, jövő héten már Eiferttel.

Szerkesztette: Szipeter
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 260 — NFL bracket champion '26
ThundersNFL
parasztozott és kurvaanyázott habzó szájjal, töröltem a hsz-eit

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 686 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Ezekre szokták azt mondani, hogy "Don't feed the troll!"
Ban és kész.
több mint 9 éve
Na en ettol mondjuk elhatarolodtam 😀

több mint 9 éve
Elotte ellenunk sokkal szorosabbnal legalabb akkorat tevedtek. A negyediken meg nem lepodok meg, azon inkabb, hogy csak mi kaptunk pofazasert zaszlot. Az elso felidot nagyon odaraktatok 😊

több mint 9 éve
Volt egy jó félidőnk, ez mindenesetre több, mint amit a múlt héten kaptunk. A D az elején mutatott életjeleket, aztán sajnos csak nyelte a yardokat. A safty momentum changer volt sajnos 😕
munoz
Elotte a birok inteztek el a holdingot a patsnek sajna illetve a vegen nekem az nem tetszett 4 perc van vissza 11 pont a hatrany es nem megyunk neki 4.nek
WhoDey83
Igen, szokás szerint kritikus helyzetekben valahogy mindig ellenünk tévednek. Ott a 4 és 25 annyira esélytelen volt, hogy szerintem nem akarták vele Daltont frusztrálni.
több mint 9 éve
Volt egy jó félidőnk, ez mindenesetre több, mint amit a múlt héten kaptunk. A D az elején mutatott életjeleket, aztán sajnos csak nyelte a yardokat. A safty momentum changer volt sajnos 😕
munoz
Elotte a birok inteztek el a holdingot a patsnek sajna illetve a vegen nekem az nem tetszett 4 perc van vissza 11 pont a hatrany es nem megyunk neki 4.nek

Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Eifert ma már a rehabon dolgozott, de hivatalosan is out vasárnapra. A többiek viszont full edzést toltak, még limited sem volt.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Én már másfél hete fixáltam a 2-4-es bye-t. De a dallasi vereség mikéntje így is gyomros volt.
Ha vállalható játékkal kapunk ki Gilletteben, akkor már jobb lesz a hangulatom az újabb zakó ellenére.
nasheem
Mondjuk az csúnya lenne, ha a kilencedik héten 2-4-es mérleggel mennénk bye-ra. :-P
megyerikrisz
😀 jogos, annyira szarok azért nem vagyunk vagy ha igen, akkor akár ki is eshetünk.

Mindeközben a távolban ma Eifert, AJ és Boling nem edzett. Eifert szinte tuti hogy nem lesz vasárnap sem. Ha Green vádlija sem jön rendbe, akkor kipróbálhatnánk valami QB nélküli felállást 😊

Szerkesztette: nasheem

több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Én már másfél hete fixáltam a 2-4-es bye-t. De a dallasi vereség mikéntje így is gyomros volt.
Ha vállalható játékkal kapunk ki Gilletteben, akkor már jobb lesz a hangulatom az újabb zakó ellenére.
nasheem
Mondjuk az csúnya lenne, ha a kilencedik héten 2-4-es mérleggel mennénk bye-ra. :-P

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve