Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 9 éve
NFL Network's Ian Rapoport reports Bengals fourth-round DT Andrew Billings (knee) is expected to miss the entire season.
több mint 9 éve
Ha műteni kell minimum 6 hét. És egy hetet várunk a döntéssel. Az mondjuk alapvetés hogy nekünk kezdő WRt tilos FAról hozni. Soha nem lett jó vége.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Cincy Jungle tweet: Bengals WR Brandon LaFell has torn hand ligament, may require surgeryMessze van még a nyitó meccs..?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Így van, bár az első pre meccsen nekem nem tetszett a vakoldalon. Passprotban nem volt látványos hibája, de Dalton és AJ is elég gyorsan szabadult a lasztitól. Futásnál viszont alig csinált helyet. Ogbuehi jobban tetszett, de futásblokkban neki sem ártana előrelépni. Szerencsére csak 2-3 hetet írnak, ami még nálunk is meg szokott állni 1-2 hónapnál. Így csak a szezon nehezebbik részéről írta ki magát.Ogbuehi is hetekre kidőlt, fasza.Még szerencse, hogy Fisher személyében minőségi ember megy a helyére.
megyerikrisz
Mikey
Jó hír, hogy Core edz ma. Semmi olyan gondja nincs, amit egy kis leukoplaszt ne gyógyítana meg. A rossz hír pedig, hogy LaFell nem edz. Probably.
Szerkesztette: nasheem
több mint 9 éve
Ogbuehi is hetekre kidőlt, fasza.Andrew Billings meg egész idényre kidőlt meniszkusz sérülés miatt.
megyerikrisz

több mint 9 éve
Ogbuehi is hetekre kidőlt, fasza.Még szerencse, hogy Fisher személyében minőségi ember megy a helyére.
megyerikrisz
több mint 9 éve
Ogbuehi is hetekre kidőlt, fasza.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Ja, jó volt McCarron. Ő lett a meccs embere, ha jól emlékszem. Hunt tényleg 3 év után is a legalja. Clarke alig felette. A kezdő falunkon kívül egyedül Hardison és Williams ér valamit. Billings rohadtul fog hiányozni.
A WR-ek közül Boyd és Core használható lesz. Már ha az utóbbi mai kézsérülése nem komoly.
Erickson viszont meglepően jó volt. Dicsérgették a camp alatt, meg valami szakértőféle írta is, hogy ő lehet a kulcs Tate kivágásához. Ezzel együtt csak pislogtam a második TDjénél. Vágja a visszahordásokat, mint bálna fasza az iszapot. Kumerow és Simonise mondjuk szerintem nem NFL szint, de ha Wright is fejlődik, akkor meleg lehet az 53 Tate-nek.
TE játékot nyomokban sem láttunk. Beszédes volt ez is.
több mint 9 éve
MekKaró nekem tecc, vagy nagyon perverz vagyok?a kettő nem zárja ki egymást.
sutianap
több mint 9 éve
MekKaró nekem tecc, vagy nagyon perverz vagyok?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Billings kicsikocsin távozott a vikinges közös edzésről. Királyság, hogy egy újabb komoly impacttal bíró újoncunk is kiesik. Felkészül Boyd? Szalagsérülésnek nézett ki, ami egy DL embernél ritkán 2-3 hét...De legalább Adam Jones hozza a kötelezőt. Nyalta a yardokat, de összeugatott a WRjével. Jó meccs lesz 😊
több mint 9 éve
Eifert lassabban épül fel, mint jósolták, mert a sérülése komolyabb volt. akkor mondjuk nem értem, miért csak most "valljuk be". 4-6 hónap a várható gyógyulás és ő nem éppen a meglepően gyors regenerációjáról híres. Kinéz egy novemberi visszatérés...Ne aggódj, Uzsonna zseniálisan brillírozik a 145. számú védőjátékosok ellen. 😀
nasheem
több mint 9 éve
Eifert lassabban épül fel, mint jósolták, mert a sérülése komolyabb volt. akkor mondjuk nem értem, miért csak most "valljuk be". 4-6 hónap a várható gyógyulás és ő nem éppen a meglepően gyors regenerációjáról híres. Kinéz egy novemberi visszatérés...
több mint 9 éve
Csalás nélkül nem lenne az igazi a győzelem :/De még messze is a PO, ilyenkor még szokott lenni neki (:Micsoda kreatív humor, tök jót nevettem, ezt még senki nem lőtte el korábban.
Wyatt
Hasonló szinten válaszolva : idén megpróbáljuk majd leeresztett labdával, _másoknál_ állítólag működött.
megyerikrisz
Amúgy a Colts ellen nem ajánlom, az a tapasztalat, hogy a felfújt labdák ellen gyengébbek!

több mint 9 éve
De még messze is a PO, ilyenkor még szokott lenni neki (:Micsoda kreatív humor, tök jót nevettem, ezt még senki nem lőtte el korábban.
Wyatt
Hasonló szinten válaszolva : idén megpróbáljuk majd leeresztett labdával, _másoknál_ állítólag működött.
több mint 9 éve
Hewitt újra edzésben. McCarront meg nyakon csapkodta valaki és lesétált a mai edzésről. Így végre volt INT is az edzésen 😊Ma LaFell és Boyd nap volt. Az előbbi ráadásul Adam Jonest forgatta. Az azért nem rossz.
A kedvenc videóm Billingsről szólt. Szinte megsemmisítette a tackle dummy sort 😊
Odaát meg RGIII kezd majd. Hue érzik a QBket. Jó döntés.
több mint 9 éve
Én most a védelmünk miatt sokkal jobban aggódom.Hát igen megyerikrisz írta korábban hogy Dre és Pacman mehet CB-be hááát nem vagyok nyugodt főleg ha arra gondolok hogy Jones lassan 33 éves lehet már nem olyan gyors mint régen 😕
nasheem
Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
Oké, akkor mondom másképp. Eddig lényegesen jobban mozog, mint a korábbi táborokban láttam. TE poszton lesz gond, az biztos. Uzsonnát szeretjük, meg minden, de okvetlenül kezdő szint. Az összes többi offense dominó viszont a helyén. Boyd nagyon jónak tűnik és LaFell sem dobálja el a lasztikat. A fal az első számú D frontot is megeszi. Hill is egész pörgősnek tűnik. Persze ez csak TC, ilyenkor mindenki ász, de Daltonban sokkal jobban bízom, mint eddig bármikor.Én most a védelmünk miatt sokkal jobban aggódom.
több mint 9 éve
A TC videókat nézegetve és híreket olvasva az azért elég egyértelmű, hogy Dalton nagyon motivált és éles. Az önbizalma úgy tűnik rendben. Ez azért fontosabb bármi másnál.Én ezzel úgy vagyok, hogy egyrészt probléma lenne ha a TC n-edik -- de nagyon korai -- napján bármi gondja lenne a motiváltsággal és önbizalommal, ennél sokkal fontosabbnak gondolom, hogy az elkapói ne sérüljenek le. Márpedig indokolatlan lelkesedéssel sérülnek le az emberei.
nasheem
Ha pedig nem marad elkapója, a kukába dobhatja Dalton a motiváltságát és az önbizalmát.
több mint 9 éve
A TC videókat nézegetve és híreket olvasva az azért elég egyértelmű, hogy Dalton nagyon motivált és éles. Az önbizalma úgy tűnik rendben. Ez azért fontosabb bármi másnál.
több mint 9 éve
Giants megszerezte HalltEj-ejj, mikor még a Joseph, Hall tandem tigrismezben tolta a liga legjobb párosaként...
WhoDey83
több mint 9 éve
Burfict és Shawn Williams is újra edz, Eifert pedig mankó nélkül, az oldalvonal mellett végez gyakorlatokat. WJ3-t műteni kell, de Lewis szerint még pályára léphet idén (...).