Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Arizonában egyébként SLBt játszott, igaz? Mondjuk azóta fiatalabb nem lett.nasheemFiatalabb nem lett, de szerintem bőven jobb megoldás lenne mint bármelyik jelenlegi opciónk.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Egy tavalyi nyilatkozata:ha jason allent túlfizettük, dansbyvel sem elképzelhetetlen 😊gabtsi😊 úgy inkább ne!
Arizonában egyébként SLBt játszott, igaz? Mondjuk azóta fiatalabb nem lett.nasheem
Dansby remained unfazed — he was on a roll when it came to his own greatness.. "I've played every position there is at linebacker. I played Sam [strong-side] my first two or three years. I've played the Mo [weak-side inside linebacker]. I've played the Will [weakside outside] and now I'm playing the Mike [middle linebacker].

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
ha jason allent túlfizettük, dansbyvel sem elképzelhetetlen 😊gabtsi😊 úgy inkább ne!
Arizonában egyébként SLBt játszott, igaz? Mondjuk azóta fiatalabb nem lett.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 12 éve
ha jason allent túlfizettük, dansbyvel sem elképzelhetetlen 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Pont ezen gondolkodtam én is amikor olvastam. Illetve azon, hogy mennyire adna le az igényeiből, mert túlfizetni biztos nem fogjuk. Emlékeim szerint a Finsnél durván jól keresett. Én örülnék neki, de kevés esélyt látok rá.Former Dolphins LB Karlos Dansby is visiting the Bengals today. empty taxivajon tudna slb-t játszani ? magas szinten ?gabtsi
több mint 12 éve
Former Dolphins LB Karlos Dansby is visiting the Bengals today. empty taxivajon tudna slb-t játszani ? magas szinten ?
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
Allen, who signed a $8.2 million deal over two seasons last year, played four games with only three defensive snaps. He also added a special teams tackle during the season.csak hogy indokolva is legyen.
McClain közben aláírt a Ravenshez, szóval nem lesz bengáli.
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Ellenben nagyon beindultunk a maradékok tryoutolásával kapcsolatban..MarioAnaHát a mélység rá is férne egy-két helyen a csapatra.
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
még ahhoz képest, milyeneket szoktunk bukni FA-kon, ez belefér.Bengals announced they terminated the contract of CB Jason Allenempty taxiMekkora igazolás volt, atyaég. :-/Mikey
Ellenben nagyon beindultunk a maradékok tryoutolásával kapcsolatban..
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Bengals announced they terminated the contract of CB Jason Allenempty taxiMekkora igazolás volt, atyaég. :-/
több mint 12 éve
Azt hiszem talan jobb is, hogy nem vagyunk tul aktivak az FA piacon mert amikor valamit csinalunk az altalaban nem ugy sul el ahogy remeljuk

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 12 éve
Bengals released CB Jason Allen.
több mint 12 éve
Former Dolphins LB Karlos Dansby is visiting the Bengals today. S Kerry Rhodes also visited Bengals on Monday.Bengals announced they terminated the contract of CB Jason Allen

Madden hates me.
több mint 12 éve
McClain szerintem is erdemes lenne, csak a penz a kerdes ugye mint mindig. Amugy szerintem minden lecsuszott elsokorosnek ahogy kibsszak elso dolga kene hogy legyen hogy ir a Brown papa Marvin kettosnek

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 12 éve
Usama Young után egy másik ex-barna is a PBS-ben vizitel: TE Alex Smith.Pont azt tudja, ami jól jönne.
Valamint LB Akeem Jordan is Cincybe látogat a héten - tökéletes Skuta utód lenne.
több mint 12 éve
mutasd már be lécci.lehet egyedül vagyok vele, de két downos LB-nek sztem nem rossz McClain, persze nem csak ez jár a csomaggal.kegyetlenül lassú fejben és sebességben is. Zimmer féle bustmentésben bejöhet, de nem véletlen lett kibaszva.Amadeus91
mondjuk az meglepne, ha valóban trade-del próbálkoztunk.gabtsi
nem azért lett kibaszva mert szar volt a pályán.
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
Barna Artúr LB is vizitel nálunk. Ő akár lehet az első pickünk is idén.
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
lehet egyedül vagyok vele, de két downos LB-nek sztem nem rossz McClain, persze nem csak ez jár a csomaggal.kegyetlenül lassú fejben és sebességben is. Zimmer féle bustmentésben bejöhet, de nem véletlen lett kibaszva.
mondjuk az meglepne, ha valóban trade-del próbálkoztunk.gabtsi
több mint 12 éve
Fasza kis priuszos bama-i csóka. Jöhet 😊
több mint 12 éve
lehet egyedül vagyok vele, de két downos LB-nek sztem nem rossz McClain, persze nem csak ez jár a csomaggal.mondjuk az meglepne, ha valóban trade-del próbálkoztunk.
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
Hearing #Bengals mulled trade for Raiders LB Rolando McClain before he got cut, but there doesn't appear to be interest as of now.Geoff HobsonHa már a minőség hagy némi kivetni valót maga mögött, akkor darabszámra legyünk jók?
Mikey
tetszik a hasonlat.Rolando is WAYYYOh wow
Better than rey
That’s basically saying you rather drink your own pee than eat your own poop.
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Hearing #Bengals mulled trade for Raiders LB Rolando McClain before he got cut, but there doesn't appear to be interest as of now.Geoff HobsonHa már a minőség hagy némi kivetni valót maga mögött, akkor darabszámra legyünk jók?
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
Felix Jones jön tryoutra.Anno nagyon kedveltem, sajna azóta megkopott, de ő is képes villogni, ha egészséges.
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Nem meglepő, hogy senki nem meri bevállalni hosszú időre, nagy pénzért.
több mint 12 éve
Profootballtalk reports there's an "increasing chance" the Bengals won't re-sign free agent RT Andre Smith.According to a league source, the Bengals are "now inclined to see if they can find a cheaper and younger replacement for Smith via the draft." Amid a league-wide market "reset," Smith has refused to lower his asking price, and it's resulted in nearly nonexistent interest. At this point, Smith's best bet may be taking a one-year deal and hitting the market again in 2014. He'd draw big-time interest if his 2013 went anything like his 2012.

Madden hates me.