Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
azért reméljük fog. mert amíg livings vagy bobbie esetében nem sok hely volt már a fejlődésre, a két fiatal G esetén ez nem igaz (reméljük).

de ez a Ravens ellen, nagyon-nagyon kevéske lesz.
jóllehet ennyire jó csapattal keveset fogunk találkozni, de nagyon jókkal bőven.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 305
hát a futójátékunk, az jó nagy kalap szar.gabtsi
Mert van, ami sosem változik...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
hát a futójátékunk, az jó nagy kalap szar.

én picit benyomtam azért a pánik gombot.

több mint 13 éve
Hát ez sajnos egy rakás fosh volt.nasheem
Nem láttam ugyan, de aggódni sem fogok. Az előadás szempontjából sosem baj a rosszul sikerült főpróba.

2 hét múlva kell jól játszani. Viszont ahogy olvastam, most legalább nem sérült le 2-4 kezdő, ami jó, hisz' ez legalább előrelépés.

több mint 13 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 535 — Bengals fan
Hát ez sajnos egy rakás fosh volt.
Dalton és a playhívás hűdegyenge, az OL közepes, a DL meg magéhoz képes szar.
Nem is tudom kit lehetne kiemelni pozitív oldalon. Talán Howardot, Milest és Mayst.

Kis lecke, hogy jobban el tudjuk magukat helyezni a térképen.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 278
am nekem ez a Zac gyerek játéka kifejezetten tetszett!!!

Shipley-t meg qrvára sajnálom... 😕
több mint 13 éve
RED:

aztmondja a pálya szélén: nagy dolgok történhetnek, még nagyobbak! 😊)
több mint 13 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
A Pats is legalább olyan jól járt Fanenével, mint mi Whartonnal. Remélem legalább Allennel nem szívunk. nasheem
A kis huncut elfelejtette megemlíteni, hogy sérült, így a Pats visszakövetelheti a már kifizetett 3.95 millió dollárt. 😀

OFF: Nem ehhez a fórumhoz kapcsolódik, de aki hozzám hasonlóan meccs letöltési problémákkal bajlódik: nyitott a reg a TYT-re! 😀

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 13 éve
Ráhangolódásként egy emlékezetes Favre sack a PBSben, amit majdnem sikerült visszahordani TDre:
 www.youtube.com/watch?v=xjH6Tb_AQpQ

A vége előtt nem sokkal Mays bátyja érkezik balhátulról 😊

több mint 13 éve
A Pats is legalább olyan jól járt Fanenével, mint mi Whartonnal. Remélem legalább Allennel nem szívunk.

több mint 13 éve
végre találtam egy kis cikket az nfl.com-on (rólunk is):
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/v7m8wcdbzkyny62z4zrq
Blaine Gabbert headlines AFC players with something to prove
There are numerous players with something to prove in 2012. Some are familiar names (like Blaine Gabbert), some are completely overlooked. Gil Brandt provides two for each AFC team.

összefoglalva:
CINCINNATI BENGALS

Offense: Andy Dalton, quarterback
Dalton is fairly well-known, but he's absolutely crucial to the Bengals' success on offense. A good leader and smart player, Dalton must improve his arm strength.

Defense: Taylor Mays, safety
Mays, a former second-round draft pick, has good size (6-3, 230) and speed, but lacks instincts at the safety position. Coordinator Mike Zimmer does a great job with players like Mays, who had just 10 tackles in 2011 but already has six this preseason.
több mint 13 éve
ja, Dre nagyon ki lehet ennyi meló után😊

több mint 13 éve
Marvin elmondása szerint Dre és Hall mai nem edzése tervszerinti pihentetés, semmi komolyabb.
Egyébként az egész csapat lightos munkát végzett ma, így még annyira sem kell aggódni.

több mint 13 éve
orvosilag rendben van a térde - bar pl a falcons meccs utan erősen jegelni kellett, de azt mondtak az okosok h a dinamizmus, az irányvaltasok utáni kigyorsitas ami nem nagyon ment. ha sérült lenne IR-re tettük volna, nem ez történt.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bucs szurkolók nem nagyon vannak, szal nektek írom, hogy Shipley már edzett ma Tampában, azt mondja, hogy minden oké a térdével (bár még rohadt sokat kell tanulnia az ottani O# rendszert, mert tök más, mint itt volt)

nem értem miért kellett kitennetek :
több mint 13 éve
És hall sem, az megfaszabb. Bar remelem csak vet rest

több mint 13 éve
Dre nem edz ma. Fasza 😕

több mint 13 éve
én abban bízom h nagyon vanilla a támadójátékunk egyelőre, bár az is tény, hogy nyilván az ellenfél sem szakad meg. lesznek itt még meglepetések, csak ne negatív legyen.

több mint 13 éve
Sokkal jobb teljesítmény kell az OLtől nem is kérdés. A futás 2/3-ad részben rajtuk áll és a passprot is dadog. Andy tényleg jó volt, de ilyen nyomás alatt jönni fognak az eladott labdák, főleg a végén, ha rohanni kell. Bízom Bolingban, de jó lenne találni egy használható veteránt.

több mint 13 éve
BJGE ok, csak itt nincs se Waters se Mankins. úgy meg nehezebb.

Daltonra visszatérve, az talán nem volt még említve, hogy sokkal vokálisabbnak tűnik mint tavaly (érthető valahol). azt éreztem, hogy teljesen kontroll alatt tartja a támadójátékot, áthívta a playt, ordított a többivel. jó volt látni.

viszont azt is meg kell jegyezzem, hogy láttam olyan playt is ahol Gresham nézett ki az oldalvonalra, hogy akkor most hova is álljon. jó lenne már ezeket levetkőzni.

több mint 13 éve
😊 köszi! (BJ elég, ha hozza az igásló szerepkörét! én a tavalyi Patriots -ból Őt bírtam a legjobban! jobban mondva csak Őt bírtam!! 😊

Red:
én láttam, h szinte egyszersem volt ideje, h a jól kivitelezésre tudjon koncentrálni! jja és jó volt látni, h dühöngött amikor nem jött össze neki a futás! 😊)
több mint 13 éve
nem is az volt a kérdés, hogy tudja e dalton 50 yardra dobni a labdát, hanem, hogy ha beleteszi Ngata a kezét a szájába, akkor is oda tudja e dobni PONTOSAN!
ezt sztem még nem láttuk. futójáték ügyében irigylem az optimizmusodat 😊

több mint 13 éve
megnéztem:
Teljesen korrektek vagyunk! 😊
Dalton sztem sokat erősödött, fejlődött, simán dobja a hosszúkat fél beleállásból is, szar helyzetekben... Leonard mellé jön Green-Ellis és megy a futás is. ennyi! 😊
D rendben lesz/van!
így azt kell mondjam: idén is PO lesz!!! yeaah!

ui: Ki az aki felvette a 9-es mezt? 😊
több mint 13 éve
Most nézem, hogy a 2010es szezonnyitó WR korpnak majdnem kétszer annyi TDje volt, mint a mostaniaknak NFL elkapása és a Raiders kivételével minden csapatnak van olyan nem elsőszámú elkapója, akinek egyedül több elkapása van, mint a mieinknek összesen AJ nélkül. 😊

több mint 13 éve
mindenesetre sokatmondó, hogy shipleyt senki sem vitte el waiverről.

csütörtökön GB. a harmadik preszezon meccs mindig az igazi főpróba, nagyon kíváncsi leszek a D-re, különösen a secondary-re. nagyon kell a pass rush majd nekik, ha Rodgerst tudják lassítani, akkor bárkit.

editke: látom közben a tampa elvitte.