NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 653
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Idén annyival jobb a helyzet, hogy mélyült a keret. Pl. DT poszton most van 5 használható ember a tavalyi hárommal szemben.Vagy LB poszton is, Muckelroy*, Burfict, Lamur egyaránt korrekt cserének látszik már most.
Guard poszton nem kérdés, hogy Zeitler upgrade, de még Wharton kiesésével Boling is az Livingshez képest.
CB poszton a depth szintén jobb Allennel, Newmannel és Kirkpatrickkel, S poszton szintén Ilokával és egy talán már bevethető Sandsszel.
Valamint ha nem éri utol a sophomore slump pl. Andyt és AJ-t, akkor ők is jobbak lesznek, egy szezonnyi tapasztalattal.
A bibi inkább ott keresendő, hogy az idei schedule [lényegesen] erősebb, így a [papíron] erősebb keret nem feltétlen jelent számszerűleg jobb eredményeket.
* tavalyi sérülése miatt tekintsünk új emberként rá.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
az a baj, hogy már 3 éve ezt mondogatjuk és mondogatják, hogy ebben az évben még nem, de majd jövőre ihalycsuhalydobszereda.. idén mennyivel jobb a helyzetünk mint 1 évvel korábban volt?
múlt héten mikor próbáltam egy kézzelfogható deptchartot írni, próbáltam összehasonlítani a tavalyi és idei posztokat. majdnem ugyan az.
cb poszt tavaly: ki lesz hall prája. idén? ugyan az. dre érkezett de ti is mondtátok, hogy első év az tanulás, plusz sérült. többiek meg csak a deptet erősítik. de olyan nagy előrelépés 2. cb poszton körülbelül semmi.
safety poszt romlott. tavaly ilyenkor crocker biztosabb volt mint most mays(sérült), miles és sand trió. nelson maradt bár az ő szerepe mindenféleképpen erősödött.
rb poszt nagy update de közbe ugyan azt a szolid statot várjuk bjge-től mint bensontól. magyarul ne várjunk nagy előrelépst.
wr poszt teljesen ugyan az a nagy kérdőjel. green 1. számu wr de ki lesz mellette a másik oldalt? simpson kontra tate-sanu vagy akárki más.
dalton nagy előrelépés tavalyhoz képest ez kétségtelen, de megint ő a legnagyobb kérdés. vajon képes e túlszárnyalni saját magát?
összességében:
mostani-tavalyi
qb > qb
rb => rb
wr = wr
ol ? ol
dl = dl
lb = lb
cb = cb
s = s
kicsit pesszimistának tűnik ez a 'gondolatmenet' remélem én írtam hülyeséget és rácáfoltok. 😊
több mint 13 éve
Bezzeg ti 😀Miami will be scouting Cin/StL/GB very closely looking for some WR help.gabtsiStL dugig van használható WR-kel 😀Amadeus91

több mint 13 éve
Miami will be scouting Cin/StL/GB very closely looking for some WR help.gabtsiStL dugig van használható WR-kel 😀
több mint 13 éve
Miami will be scouting Cin/StL/GB very closely looking for some WR help.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
én inkább úgy érzem h a jövő év lehet a mienk, akkorra érünk be annyira, hogy lehessen vérmes reményekről álmodni, persze ha idén jön össze az se akkora gond.visszatérve, való igaz h a ravens és a steelers előrébb tart (kultúraépítésben fényévekkel), de azt azért nem merném állítani, hogy kérdőjelektől mentes lenne a két nagy ellenfél, és egyre inkább a barnákról is kell beszéljünk, mégha várhatóan nem is idén, de ránk se nagyon tippelt senki tavaly.
szóval van bőséggel kérdőjel a Ravensnél és a Steelersnél is, a nagy sztárok ott inkább kifelé mennek, míg nálunk még felfelé ível a pálya.
a saját árnyékunkat kellene átlépni előbb, ki tudunk e törni a középcsapatok közül, és tudunk e folyamatosan jól játszani. nincs meg a mi csapatunkban az, hogy az ellenfelek tele gatyával menjenek fel a pályára, nincs még hírünk. ezt idén meg lehet alapozni, és arra jövőre, még egy jó drafttal kiegészítő posztokra fel lehet építeni egy bajnokcsapatot a jelenlegi vázra, azt gondolom. persze ez nem csak rajtunk múlik, mert én nem tudom emlékszem-e ennyire kiegyenlített erőviszonyokra, mióta követem az NFL-t.
Andyn nagyon, de nagyon sok múlik, ha ő tovább tud lépni tavalyhoz képest, elsősorban a mély vagy a számokon kívüli passzoknál, akkor lehet bármi.
több mint 13 éve
Ja nehéz az élet, de ez van. Ha POba akarunk menni valamelyiket le kell verni. Ha tényleg ilyen fasza srácokkal van tele a csapat, akkor csinálják meg. Valamiért most úgy érzem, hogy idén (is) összejön.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
persze hogy nem😊 optimista vagyok és reménykedem benne, de reálisan nézve azért mégis csak ők a favoritok 😊reális az a 3. hely sajnos. erős a csoport vasas-ravens duó előttünk jár.egyik sem lenyomhatatlan.Amadeus91
és ritka hogy egy csapat 9-7el po-s, szal annál több kell, ami szerintem nincs benne az évben. de ne legyen igazam 😊Rush
több mint 13 éve
reális az a 3. hely sajnos. erős a csoport vasas-ravens duó előttünk jár.egyik sem lenyomhatatlan.
és ritka hogy egy csapat 9-7el po-s, szal annál több kell, ami szerintem nincs benne az évben. de ne legyen igazam 😊Rush
több mint 13 éve
reális az a 3. hely sajnos. erős a csoport vasas-ravens duó előttünk jár.és ritka hogy egy csapat 9-7el po-s, szal annál több kell, ami szerintem nincs benne az évben. de ne legyen igazam 😊
több mint 13 éve
Az egyetlen marhaság benne, hogy Hudsont, és nem Bolingot írja Wharton pótlójának. Amúgy teljesen rendben van.MikeyEngem az jobban zavar, hogy csak a 3. helyre tesz a Northban, no playoff-fal 😊
több mint 13 éve
Az egyetlen marhaság benne, hogy Hudsont, és nem Bolingot írja Wharton pótlójának. Amúgy teljesen rendben van.
több mint 13 éve
This team is deeper and wiser than a year ago. It’s full of young players on the rise and veterans who are just entering their prime. It’s also a team that, schematically, is very well coached. That’s a major difference from past years. It’s why this organization’s prospects might just be brighter with a modest-armed second-rounder at quarterback than they ever were with that cannon-armed former No. 1 overall pick.fifthdown.blogs.nytimes.com/2012/08/13/cincinnati-bengals-2012-n-f-l-season-preview/
igen korrekt helyzetértékelő
több mint 13 éve
Bolingnál a sok játékkal nem lesz gond. Remélem én vagyok túl szigorú vele és tényleg jó lesz a srác.vagy nálunk lesz rosteren vagy elviszi más.
Burfict először a roster helyért küzdjön meg keményen. A pre meccseken most lesz módja bizonyítani, de nem nagyon tudom elképzelni, hogy Muckelroy elé kerüljön középen. nasheem
több mint 13 éve
Bolingnál a sok játékkal nem lesz gond. Remélem én vagyok túl szigorú vele és tényleg jó lesz a srác. Burfict először a roster helyért küzdjön meg keményen. A pre meccseken most lesz módja bizonyítani, de nem nagyon tudom elképzelni, hogy Muckelroy elé kerüljön középen.
több mint 13 éve
Jó lesz Boling és Burfict is. Játszanak sokat, tanuljanak, nem idén kell nekik Pro Bowlra menni.más: 85 cut Miamiból.
több mint 13 éve
Illetve Roland helyett jobban örülnék ha Collinst próbálgatnánk Gben.nasheemTegnap edzésen így is történt.
több mint 13 éve
Úgy tudtam, hogy már korábban is volt, és akkor is barátnő-probléma miatt. De ha nem, akkor megkövetem 😀Szegény Chadet megint letartóztatták... 😀megyerikriszMost eloszor!85
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 13 éve
Sand? Fene tudja. Nekem nagyon nem tűnt ki. Iloka ellenben tetszett. Illetve Roland helyett jobban örülnék ha Collinst próbálgatnánk Gben. Akkor talán nem szarna ennyire bele a meccsek végébe.Amit kihagytam, bár valaki már írta:
A kispadunkat 1szer mutatták egész meccsen. 5 miniinterjú volt: Ryan, Sanchez, Landry, Cromartie és az Isten. Közben oktattuk őket a pályán. Persze a speakereket ez nem zavarta, mert még tartalék LSükről is többet ugattak, mint pl AJről. Rühellem New Yorkot.
több mint 13 éve
Elkezdtem nézni, de Mays sérülésénél úgy felbasztam magam (az első 3 sérült miatt), hogy kilőttem.Ma megnéztem újra a teljes meccset.
Tate az abszolút pozitív meglepetés. Egyértelmű WR2 várományosnak tűnik. Sanut majd meglátjuk. Babyhawk szintén jó lesz. Kell is, mert Shipleyt ugyan pályára mertük küldeni, de nagyon későn.
Peerman komolyan bejelentkezett az egyik RB helyért. Támogatom. A helyzet ott is fokozódik.
Én Bolingtól nagyon fázom. Nézzétek meg, hogy mit mutat passz protban. 3szor is durván megverték. Futásnál jó (a 2. Peerman TDnél ő tolta a szükséges pluszt), de nagyon messze van a solid kezdő szinttől jelenleg. Pedig benne már van egy év kemény munkája a stábnak. Robinson viszont tetszett. G és C poszton is jó volt. Backupnak elmegy és meg is fogja csinálni a rostert. Stephenstől sokkal többet vártam. Róla szép emlékem voltak, de most kevésnek tűnt. Hudson meg teljes homály. Szóval ez így nagyon vékony lesz belül. Szar jel. Kéne vlami öreg motoros, aki meccsenként pár snapet még elkaristol.
A DL viszont rendben van már most. Variáljuk a játékosokat és van ott minőség bőven. Dunlap persze kellene, de az ő kiesése kevésbé aggaszt, mint Whartoné. A kedvencem a 3. sackünk volt: Evans-Still-Micah J-Moch fallal mentünk neki a 4 emberes rushnak. 4ből 3an verték meg az emberüket. Az RB úgy megzavarodott, hogy meg sem próbált blokkolni 😊
A Burfict INT szép volt, de azon kívül semmi. Viszont sokat volt pályán. Skuta is, de nem középen, hanem erős oldalon. Én továbbra is fogalmatlannak érzem. Lamurt néztem volna, de talán egyszer volt labdaközelben, pedig ő is jó korán pályára került (már a Q2 elején feltettük egy 3. és soknál). Muckelroynak és Lawsonnak szerintem nagy szezonja lesz. Kop-kop.
Pitsába a sérülésekkel 😕 Wharton volt a legnagyobb szerzeményünk. 2 snap után out of season. Most is szétbasz az ideg.
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Gruden hivatalossá tette, hogy Boling az új kezdő left guard.csak én láttam Sands-et elég ígéretesnek a meccsen?
A mai edzésen pedig Burfict és Miles edz az első csapattal Maualuga és Mays sérülése miatt.Mikey
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
azért az agyrázkódás sem mindig rossz, most legalább kiderült h van neki.
több mint 13 éve
Maysnek verjenek már egy kis észt a fejébe, mert elég made my day gyanús volt ahogy megsérült...
több mint 13 éve
dunlap négy hét vszleg, kurvára nem jó hír bassza meg!bjge az atlanta elleni meccset kihagyja, mays a héten visszatér.
több mint 13 éve
Gruden hivatalossá tette, hogy Boling az új kezdő left guard.A mai edzésen pedig Burfict és Miles edz az első csapattal Maualuga és Mays sérülése miatt.