Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 14 éve
Most ugrott be a meccsről, az a Peerman ST blokk. Ha alaki talál linket tegye majd be. Brutál volt.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
Ha már annyit szidtuk korábban Mike Brownt, akkor úgy vagyunk korrektek, ha most kicsit dicsérjük is.Maybe He Deserves It: Time To Offer Bengals Owner Mike Brown A Little Credit
"We also find ourselves rather suddenly in position of being able to receive real value for Carson that can measurably improve our team – which is performing well and is showing real promise for this year and years to come. When this opportunity arose, we felt we could not let it pass, and needed to take a step forward with the football team if we could."
2012-ben van két 1st és két 5th pickje a csapatnak. Nem mintha híján lenne a csapat fiatal tehetségeknek, de a jövő évi drafttal még inkább tehet majd egy nagy lépést a sikeres jövő felé a franchise.
Úgy gondolom, félelmetesen jó érzés lesz a következő években Bengals szurkolónak lenni.
Bár már most is az.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
YEEEEEAH! Basszátok meg, ez mekkora már!!!! Ezentúl rendszeresen hagyok majd ki 3-4 napokat, hátha mindig ilyen hírre jövök vissza 😊Ennél jobb még nem történt a klubbal, mióta szurkolok nekik. Hihetetlen. 2 jó draftra vagyunk az SB win-től 😊
A CP ekézésre meg tényleg nyisson aki akar egy új topikot, mert itt OFF.
Ja a meccsről esetleg annyit, hogy Pressley és Leonard + a 2 OT nagyot ment.
A negatívum, hogy egyedül nézni sokkal gyérebb élmény, mint (online) társaságban 😕
4-2 😀 CP trade 😀 😀 😀
Na, ideje inni valami durvát!
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
btw, szívesen vettem volna, ha Michael Bush-t beveszik a dealbe. de persze ez is bőven jó. így jöhet a favoritom vagy CB a saját top15 pickkel, és egy top S és/vagy G az oaklandével és a második körrel.editke: +meglepődnék az eddigiek alapján, ha józsiért nem kapnánk egy 3. compot is. Karácsony baby!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
hát cserben hagyás ide vagy oda, rohadt mód szeretem Palmert, meghatározó személyiség volt nem csak az én, hanem mindnyájunk életében. nagyon szurkolok hogy össze jöjjön neki Oakland-ben. nagyon nagyot kaszáltunk ezzel a deal-el, ennél boldogabb már nem is lehetnék. 😊
több mint 14 éve
Te hallottad valakitől ezeket? hogy cserbenhagyta a franchise-t? Nem emlékszem, hogy pl. Marvin nyilatkozott volna ilyet...most komolyan, mit nem ismersz el benne? nem értelek, nem kell oltani, sokat tett a klubbért hidd el...mit kéne? Cserben hagyta az egész franchise-t a hülyeségével. Tulajdonost, Edzőt, játékostársait és nem utolsó sorban szurkolókat. Rendben, elkerült innen, mi meg akkorát kaszáltunk rajta, amekkorát álmodni nem mertünk volna. Legyen most már ennyi elég belőle. Játsszon jól a Raiders-nél, hogy mi még1 első köröst kapjunk érte.Amadeus91
mondhatnám: emblematikus figura!
de hagyjuk, csak megsértesz... 😊
koncentráljunk a jungle-ra! 😊nhm
namindegy máshogy látjuk ezt a kérdést. Nekem személy szerint nagyon sok örömöt okozott, és ezt nem is fogom elfelejteni... 😊
több mint 14 éve
According to Cedric Benson's attorney, the Bengals feature running back will face a one-game suspension, plus a fine. Originally the league suspended Benson three games, but he appealed the decision.Azért ez is örömteli dolog. Minden bizonnyal a Seahawks elleni meccset hagyja majd ki.
több mint 14 éve
Csókolom kezeit annak, aki ezt a dealt Bengals részről összehozta.
több mint 14 éve
most komolyan, mit nem ismersz el benne? nem értelek, nem kell oltani, sokat tett a klubbért hidd el...mit kéne? Cserben hagyta az egész franchise-t a hülyeségével. Tulajdonost, Edzőt, játékostársait és nem utolsó sorban szurkolókat. Rendben, elkerült innen, mi meg akkorát kaszáltunk rajta, amekkorát álmodni nem mertünk volna. Legyen most már ennyi elég belőle. Játsszon jól a Raiders-nél, hogy mi még1 első köröst kapjunk érte.
mondhatnám: emblematikus figura!
koncentráljunk a jungle-ra! 😊nhm
több mint 14 éve
most komolyan, mit nem ismersz el benne? nem értelek, nem kell oltani, sokat tett a klubbért hidd el...mondhatnám: emblematikus figura!
koncentráljunk a jungle-ra! 😊
több mint 14 éve
felőlem szopkodhatjuk is, most, hogy pofátlan jó "pénzt" kaptunk érte, de szeretni meg elismerni hadd ne kelljen.figyu... lécci ne húzd már le Palmer-t az OAK fórumban, ha másért nem is, csak mert nekem kedvencem volt, és remélem újjászületik új klubjában! köszi! (így most már a bye-on is van mit nézni, igaz? 😊Logikusan akkor marad második 😊Wyattutána olvastam, pont most akartam javítani. Hát, nem semmi üzlet. Sokat érhet még nekünk, pláne ha még meg is rázza magát, 2szer húzni egymás után 2szer az 1. körben 😀Amadeus91
de ne legyen harag!? 😉nhm
(BYE-n meg Hawks meccset fogok nézni)
több mint 14 éve
figyu... lécci ne húzd már le Palmer-t az OAK fórumban, ha másért nem is, csak mert nekem kedvencem volt, és remélem újjászületik új klubjában! köszi! (így most már a bye-on is van mit nézni, igaz? 😊Logikusan akkor marad második 😊Wyattutána olvastam, pont most akartam javítani. Hát, nem semmi üzlet. Sokat érhet még nekünk, pláne ha még meg is rázza magát, 2szer húzni egymás után 2szer az 1. körben 😀Amadeus91
de ne legyen harag!? 😉
több mint 14 éve
Logikusan akkor marad második 😊Wyattutána olvastam, pont most akartam javítani. Hát, nem semmi üzlet. Sokat érhet még nekünk, pláne ha még meg is rázza magát, 2szer húzni egymás után 2szer az 1. körben 😀
több mint 14 éve
ott hogy nem nyert super bowlt.és ha nem? Akkor hanyadik körös a 2013s?
amúgy ha egy play off wint összeszed az oakland 2013 ig akkor lesz első kör az a második.gabtsi
Fuck Yeah, 1. körös pick azért király.
több mint 14 éve
Ha nem is az idén, de jövőre igencsak összeállhat a Raiders, tehát az egy W nem is olyan elrugaszkodott vágyálom. 😀
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
ott hogy nem nyert super bowlt.amúgy ha egy play off wint összeszed az oakland 2013 ig akkor lesz első kör az a második.
több mint 14 éve
mostakkor visszatérve a témára: Carson mikor, és hol is cseszett ki a franchise-zal?😊))
több mint 14 éve
Afc-north fun fest lesz a 2012-es draft, Browns-Bengals 2-2 elso kor 😊Joey Tribbianijön a generációváltás 😊
több mint 14 éve
jaja. ritkán ugyan, de tévedek én is 😕további jó hír, hogy Mau MRI-je negatív, hamarabb visszatérhet mint tervezték.látodlátod, mennyire biztos voltál a NEM-ben! azt írtad zéró az esély... szóval akkor? 😊nhm
két első kör! geciiiiiiiiiiiiiiiii!gabtsi
btw, jól mondja Soldi ilyen árral sztem senki nem kalkulált. Hue ismeri a Brownt, a körülményeket. MOST akarta Palmert és pontosan tudta, hogy ezért (kicsit) túl kell fizetni. tényleg nem gondoltam volna, hogy ez megtörténik.
de nagyon örülök hogy megtörtént, mert ez nagyon, de nagyon sokat érhet!
több mint 14 éve
Afc-north fun fest lesz a 2012-es draft, Browns-Bengals 2-2 elso kor 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 14 éve
naoké, de ez Amerika! ezt mindig elfelejtitek, tudod?! hahahaNem gondolta gabtsi, hogy olyan elmebeteg árat adnak érte, amire nem lehet nemet mondani. 😊Soldadostovábbi jó hír, hogy Mau MRI-je negatív, hamarabb visszatérhet mint tervezték.látodlátod, mennyire biztos voltál a NEM-ben! azt írtad zéró az esély... szóval akkor? 😊nhm
több mint 14 éve
Nem gondolta gabtsi, hogy olyan elmebeteg árat adnak érte, amire nem lehet nemet mondani. 😊további jó hír, hogy Mau MRI-je negatív, hamarabb visszatérhet mint tervezték.látodlátod, mennyire biztos voltál a NEM-ben! azt írtad zéró az esély... szóval akkor? 😊nhm

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
további jó hír, hogy Mau MRI-je negatív, hamarabb visszatérhet mint tervezték.látodlátod, mennyire biztos voltál a NEM-ben! azt írtad zéró az esély... szóval akkor? 😊