Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 14 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Elég nehéz helyzet ti hogy álltok vele?

1: trade Carson, ő kap egy esélyt, mi kapunk valami pickeket, ha már úgysem fog nálunk játszani legalább a legtöbbet hozzuk ki belőle
2: fuck Carson, a csapatot nem a játékosok hanem a vezetőség irányítja, Brownnak meg kell mutatnia hogy bár hülye szegény azért mégiscsak valaki ott Ohioban

szerintem trade Carson

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81ff8b56/article/bengals-owner-holds-firm-on-denial-of-palmers-trade-request?module=HP_headlines

a cikk leglényegesebb része:

AJ on Dalton:

"He's a winner... He's a Tebow, but a little more accurate" 😀 😀 😀85
A jelenlegi helyzetben a trade win-win kimenetel. Úgy amúgy meg persze mi szívunk vele, de most már ennél jobb folytatás nehezen elképzelhető. A kérdés, hogy lesz-e vevő ill. Brown mennyire fafejű. Na meg persze leginkább az, hogy lesz-e szezon.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
85 Cincinnati Bengals 363
Elég nehéz helyzet ti hogy álltok vele?

1: trade Carson, ő kap egy esélyt, mi kapunk valami pickeket, ha már úgysem fog nálunk játszani legalább a legtöbbet hozzuk ki belőle
2: fuck Carson, a csapatot nem a játékosok hanem a vezetőség irányítja, Brownnak meg kell mutatnia hogy bár hülye szegény azért mégiscsak valaki ott Ohioban

szerintem trade Carson

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81ff8b56/article/bengals-owner-holds-firm-on-denial-of-palmers-trade-request?module=HP_headlines

a cikk leglényegesebb része:

AJ on Dalton:

"He's a winner... He's a Tebow, but accurate" 😀 😀 😀

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
http://www.profootballfocus.com/blog/2011/05/23/drop-percentage/

Ork a Colts topikban
encé.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Reedy blogján: Ndukwe not tendered but hopeful of return

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Különösen nasheemnek tetszeni fog a következő Ndukwe idézet:

“I’m going to be playing next year for sure. Hopefully it’s with Cincinnati but if it’s not I’m looking to win wherever it is.”

Mikey
Hát azért nagyon tudnám díjazni, ha nem bárhol, hanem nálunk játszana. Hol olvastad? Mostanság hanyagoltam a híreket, de a twitterét figyeltem. Ott semmi hasonló nem volt emlékeim szerint.

több mint 14 éve
Különösen nasheemnek tetszeni fog a következő Ndukwe idézet:

“I’m going to be playing next year for sure. Hopefully it’s with Cincinnati but if it’s not I’m looking to win wherever it is.”

...és mert pletykából sosem elég: az ESPN-es John Clayton nagyon ráér, így írt egy ilyet: http://sports.espn.go.com/nfl/columns/story?columnist=clayton_john&id=6569714

10. Chad Ochocinco to the New York Jets
Figuring it's going to be hard keep both Santonio Holmes and Braylon Edwards, the Jets could be in the market for a receiver. They're concentrating more on keeping Holmes, so Ochocinco could be a nice fill-in for Edwards. Rex Ryan can handle personalities and shouldn't have much trouble working with Ochocinco. If Chad gets a two-year deal, HBO needs to schedule the Jets for a "Hard Knocks" encore.

több mint 14 éve
Szerinted Dhani megelégedne azzal, hogy csak csere lenne?

Egyébként félreértés ne essék, kedvelem Dhanit, csak talán jobb lenne, ha Mau kezdene középen, és én nem hiszem, hogy Dhani elfogadná a csere szerepkört. Ez utóbbi miatt írtam azt fentebb, amit.

több mint 14 éve
Én örülnék ha Dhani maradna. Mau ettől még bemehet középre, lehet kezdő, de nem árt ha van tapasztalt belső ember. A Mau Muckelroy tandemmel nekifutni egy szezonnak erősen kockázatos.

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 217
Dhani Jones maradni akar.
I want to be in Cincinnati. They've taken incredible care of me, they've provided me with a tremendous amount of opportunity, and I've only seen growth. So when I think about football, I think about a place where you have growth, opportunity and comradery. For me, Cincinnati has been that place. Now you never know how you're going to fit into someone's equation. So ultimately, it's not up to you. I'll weight the options and see what's appropriate.
Ez így szép és jó, de én amondó vagyok, hogy lépjen tovább a csapat, és ne igazolja újra Dhanit.Mikey
+1
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 640 — Wrath of Khan
Az Everything to Prove eheti része A.J. Greennel foglalkozik teljesen. Nagyon szimpatikus srác:
http://www.nfl.com/videos/nfl-everything-to-prove/09000d5d81fe125d/Everything-to-Prove-Episode-14
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 908
Miért? Jóarc 😛
több mint 14 éve
Dhani Jones maradni akar.
I want to be in Cincinnati. They've taken incredible care of me, they've provided me with a tremendous amount of opportunity, and I've only seen growth. So when I think about football, I think about a place where you have growth, opportunity and comradery. For me, Cincinnati has been that place. Now you never know how you're going to fit into someone's equation. So ultimately, it's not up to you. I'll weight the options and see what's appropriate.
Ez így szép és jó, de én amondó vagyok, hogy lépjen tovább a csapat, és ne igazolja újra Dhanit.

több mint 14 éve
xrace77 Denver Broncos 4 625

😀
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Chad nem bírta sokáig:
http://www.youtube.com/watch?v=OGAJ8ctgTuo&feature=player_embedded
több mint 14 éve
JoJo? Hisz vissza akar térniDelonso_
Az FAkat kivette a felsorolásból Fox, máskülönban természetesen Jojo is listán lenne.

több mint 14 éve
MarioAna 1 997
1.Hall+JoJo
2.Peko
3.Dunlap+MJ (illetve, hogy együtt hogy muzsikálnak)
4.Whitworth
5.Benson (hiszen ha nem marad, akkor hozni kell futót, ha meg marad akkor neki kell megoldani, hogy ne csak Greenre koncentráljanak állandóan a secondaryben.)

Burrow > Luck valaha is
több mint 14 éve
1. Hall és Joseph *
3. Whitworth
4. Peko
5. öö... Maualuga, mert ő lesz az MLB

* ők ketten együtt jók - mit jók, elitek - külön-külön nem, ez tavaly bebizonyosodott. Ezért én köztük nem tudok különbséget tenni.

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
JoJo? Hisz vissza akar térni
több mint 14 éve
Ezt a baromságot olvastátok?
http://www.foxsportsohio.com/05/13/11/The-five-most-important-Bengals/landing_jacksons_five.html?blockID=522202&feedID=3665

A kérdés ugyanakkor érdekes: Ki szerintetek az 5 legfontosabb játékos?
Nálam valami ilyesmi:
1. Whit
2. Hall
3. Peko
4. Dunlap
5. Green

CP persze a legfontosabb lenne, de nincs. Dalton meg szintén a legfontosabb lehet, de azzal még várnék egy csöppet.

több mint 14 éve
Andy Dalton could be the next Kenny Anderson. Accuracy is his trademark. I am ready for young hungry Bengals to take over. Enough Stuff.
Cris Collinsworth írta Twitteren. Úgy legyen.

több mint 14 éve
Bengals head coach Marvin Lewis:

"Get taped up, get strapped up, get ready to go, we're about to have a lot of fun. It's going to be an exciting season. It's going to have a new look to the Cincinnati Bengals and I think one the fans are really going to enjoy. I'm pleased with our progress thus far."
Várom is nagyon, hogy láthassam ezt az új csapatot játszani.

több mint 14 éve
Sands elég nagy potenciál. R.Nelson hozott egy tűrhető szintet tavaly már.

Valami RB csak kéne...Amadeus91
Sandsot sajnos alig ismerem, de klasszikus hard hitter-nek tűnik. Azt sem igazán tudom, melyik poszton számolunk vele. Ha szépen fejlődik jó lehet, de még nem idén. Szerintem.

Persze nem ártana egy erőfutó, de Bensonnál jobbat az FAról nem igazán hozhatunk, ha pedig ő nem jön vissza, akkor oldják meg Scotték. Elkapásban Scott és Leonard is nagyon jó, a stílusuk is különböző, úgyhogy egy jó fal mögött fasza kis páros lehetnek. Nem ez lenne a leggyengébb posztunk Benson nélkül sem.

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 217
Ha marad Ndukwe, akkor S nem kell.
Crocker, Ndukwe, Reggie Nelson, Sands.
Éppen jó.

LB-ben szintén megvagyunk, ha Brandon Johnson marad.
Maualuga, Rivers, Johnson. Muckelroy, Moch.
Esetleg sokadik cserének kellhetne egy veterán, bár akkor részemről inkább Skuta vagy Rey.Mikey
Rebuild van ezerrel, de ezzel együtt én ezt a S kvartettet nem érzem elég erősnek, de ami ennél is rosszabb, potenciált sem érzek bennük.
(Ndukwe természetesen kivétel 😊)
Persze, ha marad JoJo és még nickelben is komoly CBnk lesz, akkor az könnyíti a dolgukat, de legalább egy labdavadász elkélne a rosteren.
Cáfoljanak rám és én leszek a legboldogabb 😊nasheem
Sands elég nagy potenciál. R.Nelson hozott egy tűrhető szintet tavaly már.

Valami RB csak kéne...
több mint 14 éve
Éppen jó.

Esetleg sokadik cserének kellhetne egy veterán, bár akkor részemről inkább Skuta vagy Rey.Mikey
Rebuild van ezerrel, de ezzel együtt én ezt a S kvartettet nem érzem elég erősnek, de ami ennél is rosszabb, potenciált sem érzek bennük.
(Ndukwe természetesen kivétel 😊)
Persze, ha marad JoJo és még nickelben is komoly CBnk lesz, akkor az könnyíti a dolgukat, de legalább egy labdavadász elkélne a rosteren.
Cáfoljanak rám és én leszek a legboldogabb 😊

több mint 14 éve
Éppen jó.

Esetleg sokadik cserének kellhetne egy veterán, bár akkor részemről inkább Skuta vagy Rey.