Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Chilly nem lesz a Bengals alkalmazottja, ezt maga Mike " Master of Disaster" Brown nyilatkozta.mostanában mennek ki a levelek a szezon-bérlet meghosszabbítása iránti kérelmekkel. hát remélem lesz nagy meglepetés a FO-nak.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Van. Biztosan nem jön.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
FB-n olvastam, hogy egy két szurkoló bojkottra szólított fel..... ez így már elég pofás.
Chilyről van valami hír?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Bocs, Bátya.MI FOLYIK ITT GYÖNGYÖSÖN??85okosan, hogy mit írsz... gyöngyösi vagyok 😀😀
rush999
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
MI FOLYIK ITT GYÖNGYÖSÖN??85okosan, hogy mit írsz... gyöngyösi vagyok 😀😀
egyébként, tényleg elképesztő ez a helyzet:/ azt hittem ezek a kirohanások, hisztik, problémák már a múlté... kinőttünk belőle.. de ez már nevetséges... mind az edzői, mind a játékos hozzáállások...
több mint 13 éve
85
363
Hihetetlen ez a csapat.. Nem képesek semmilyen lépést meglépni, nem képesek kirúgni egy rohadt edzőt ennyi sikertelen év után (bratre gondolok elsősorban), nem képesek semmit sem a helyén kezelni.Az hogy egy játékos meg egy edző ilyeneket mondjon egymásra mint itt Chad és Marvin az más franchiseban elképzelhetetlen. Chad jelenleg még ide tartozik, ha nem akarják itt látni tegyenek érte hogy valaki más elvigye.
TOcho magyarázata szerint Palmer feltehetőleg azért kérhette a tradet mert megint semmit sem változtatott a vezetőség egy ilyen szezon után és ez egy egyértelmű jelzés a részéről. Az a baj hogy én őt mióta veszít a csapat úgy látom hogy teljesen munkaként fogja fel a focit, nem is éli bele magát annyira szóval még el is tudom képzelni hogy visszavonuljon bár 1%nál többet nem adnék rá.
Összefoglalva, teljesen elképesztő ami itt történik, ez jellemzi magát a franchiset úgy ahogy van.
Ilyen évek után nem lehet áltatni senkit - a rajongókat sem és mint most kiderült a játékosokat sem
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
85
363
MI FOLYIK ITT GYÖNGYÖSÖN??
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
semmi jelentősége nincs az egésznek, de legalább a lapokat el lehet adni vele.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
http://www.bostonherald.com/blogs/sports/rap_sheet/index.php/2011/01/24/bengals-coach-marvin-lewis-on-ochocinco-and-the-patriots-belichicks-smarter-than-that/A fenti linken el lehet olvasni kicsit bővebben is az interjút.
Mindenesetre nagyon érdekes maga Marvin stílusa. Ez poénkodásnak már nem az igazi.
több mint 13 éve
Nem láttam-hallottam ML nyilatkozatát, de a jelenlegi helyzetben politikusnak semmiképp nem nevezném. Valamiért úgy érzem, hogy nem kér Chad-ből, amire akár oka is lehet. Akkor sem a médiában kellene ellehetetleníteni a helyzetet. Lewis eddig nagyon nem ilyen volt. Valami nincs rendben...
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Egyrészt szerintem eléggé fel van fújva ez a Marvin kontra Chad ügy.Másrészt az kétségtelen, hogy Marvin nyilatkozhatna okosabban is, ha poénkodik csak, ha nem.
Nekem viszont a tököm tele van azzal, hogy az marad, akinek mennie kéne (aka Brat), az menni akar, akinek maradni kéne (CP), az hisztizik, akinek nem kéne (Chad), az meg nem akar visszajönni, akinek kéne (Ced).
Sok mindent el tudtam képzelni én a 4-12 után, de ez még nekem is sok. Főleg, hogy még csak jan. 25. van.
több mint 13 éve
Most tört ki az, amit szezon közben vártak. Lewis azért elmegy a picsába.
több mint 13 éve
Ocho válasza: #AssWhoopnTimeigazán barátságos nálatok a légkör...
több mint 13 éve
"Marvin, mit gondol róla, hogy Belichick elcsábítja a csapatához Ocho-t?"" Több esze van neki annál"
😮
több mint 13 éve
Ezerszer inkább ő, mint Cam. Sőt én Lockert sem látom jobbnak, az ás kérdés, hogy a mockokban soha fel nem tűnik az első körben.Nem is baj.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Mert rajtam kívül mindenki azt mondja, hogy az.És ha amfociról van szó, akkor nem gondolom, hogy csak én értek hozzá, és mindenki más nem.
De egyébként idén botrányszar volt, nemtúlerős ellenfelek ellen is, fumblicitisz, interceptionhegyek, miegyéb.
Igaz én ezt annak tudom be min. 90%-ban, hogy végig sérülten játszott.
Én örülnék a legjobban, ha akár 1/4-re is, de jönne. 😊
több mint 13 éve
Stanzi sokkal szakmaibb okokból is jó lenne ide. 😊Ponder miért projekt? Legalább annyira ready, mint Stanzi. Run first csapatban szódával elmegy mindkettő akár az első évükben is. A gond az OL. Ha oda hozunk-húzunk 2 jó kezdőt a belső posztokra, és a Dagi egyben marad, akkor nem okvetlenül ölnék ki belőlük a lelket egy év alatt...
Ha most én dönthetnék, kit akarok új QB-nak, őt vagy Mallettet mondanám.
Sajnos a projektek, úgymint Ponder kiesnek immár... 😕Mikey
Az élet mindig megy tovább. Ez a franchise erre elég jól megtanít.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Stanzi sokkal szakmaibb okokból is jó lenne ide. 😊Ha most én dönthetnék, kit akarok új QB-nak, őt vagy Mallettet mondanám.
Sajnos a projektek, úgymint Ponder kiesnek immár... 😕
több mint 13 éve
btw, Locker és Stanzi is Marvinék csapatában van a Senior Bowlon. Stanzi jó lenne, rögtön megugrana a topik. 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Hát nekem olyan mindegy hova kerül. Szerencsére a két utálthoz esélytelen, a szóba jöhetők meg igazából hidegen hagynak.Ha meg megy Palmer, ő is hidegen fog hagyni. Még ha meg is értem legbelül. (Ezt mondjuk nagyon félve írom le.)
több mint 13 éve
hja, de nem szeretném Seattle-ben látni, inkább Frisco.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Az oké, hogy franchise QB, de azért aki cserét kér... annak esni szokott az értéke kapásból.Mindenesetre ha már így alakult, a Seattle-ben bízom. Carrollnál jobban senki nincs jobban tisztában Palmer képességeivel.
több mint 13 éve
ezt a visszavonulást semmi konkrét forrás nem említette. meglátjuk.lehet h nem látom reálisan, de én még egy első kört sem tartok elképzelhetetlent mint ellenérték. nem a teljesítménye miatt, hanem a reputációja miatt. szóval az ő jelleme és adottságai vannak a lexikonban a franchise qb szónál. ha valaki hisz benne, akkor nem zsákbamacskát vásárol ilyen szempontból.
2. kör és még vmi a minimum.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Viccen kívül, Palmer kb. hanyadik körös pick-t érne? 2.-3.? Szerintetek komolyan visszavonulna, vagy csak próbálja zsarolni a tulajt?Amadeus91A szerződését figyelembe véve örülhetnénk, ha kapnánk érte egy csomag szotyit. Nem tudom mit lehetne érte kapni, első kört nyilván nem.
Franc tudja, tényleg visszavonulna-e. 31 évesen??!