Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
nagyon minimum az első kör, és még vmi.gabtsiugyan még is ki adna Palmerért első kört?, akkor már adnának Ortonért egy másodikat, főleg egy ilyen Qb class mellett 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
nagyon minimum az első kör, és még vmi.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Mikey
18 753
» One NFL general manager said Tuesday the Bengals can't be a hurry to trade Palmer if they don't have an experienced quarterback "in the pipeline," which they don't. He also said he thought Palmer could net a first-round pick from a team that is "playoff ready."Ha már volt téma, hogy mit kaphatna a csapat Palmerért.
"I don't think his skills have declined. I think he's got everything you want," The GM said. "But for whatever reason, I don't think he's ever put it all together and from what I can tell, they've tried to surround him with good players."bengals.com
Mondjuk szeretem az ilyen one NFL general manager said kezdetű híreket.
több mint 13 éve
egyes források (tudom, tudom) szerint, többször is jelezte MB-nak, hogy milyen változásokat szeretne, de erre nem volt fogadókészség. (bottomline: e szerint Mike Brown hazudott mikor azt mondta h CP nem mutogatott senkire és semmire a csapatnál a megbeszélésen.)az én elméletem is ebből táplálkozik.
több mint 13 éve
85
363
Szerintem nincs semmi ilyen a háttérben, egyszerűen nem akar itt játszani - ami részemről teljesen érthető - úgyhogy bepróbált egy ilyet bízva benne hogy hátha kitörhet. És ő pont az a játékos aki nem senkiért nem menne már tűzbe szerintem, így Marvinért sem. Az hogy Marvin maradása az ok azért tényleg hülyeségnek hangzik, de az hogy az egész stáb maradása és hogy egy ilyen szezon után változások helyett magunkat győzködjük hogy minden rendben van már lehet.
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Meredek, de tetszik. Vevő vagyok az ilyesmire.Marvinért szerintem a játékosok 98%-a tűzbe menne. És kétlem, hogy pont Palmer tartozna a maradék 2-be.
több mint 13 éve
elég meredek elképzelés nem ?de ha nem is ő áll mögötte, de tőle is a változást hallottuk állandóan, ami kurvára nem jött.
azt el nem tudom képzelni, hogy Marv maradása lenne az ok Palmer távozási szándéka mögött.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Magyarán hogy az egész mögött Marvin áll, és így akarja elérni, hogy Brown bá' kib_ssza Bratot?
több mint 13 éve
előbb együtt tanuljuk meg leírni a csapat nevét. 😊más:
"I understand, as a player," Ochocinco said. "I understand where Carson is coming from. The tension that's built up, and losing, in a way is wearing on him. A lot of things went on. You always try to be the solution to the problem, but at some point, there's a bigger problem than us as players. Whatever that problem is, it's not going to get solved and it's really bad when it gets to the point when your franchise quarterback wants out."
"I'm pulling for Carson," Ochocinco said. "I hope he gets what he wishes, you know, because he needs to win, and also, so do I. I don't want to go anywhere. I love Cincinnati, I love the fans. And, Cincinnati is all I know. That's all I know and I just look forward to next year."
az nagyon fura nekem h Marv nem szólalt meg, értem én, hogy Senior Bowl meg minden, de nem a vizes fiú akar felmondani. bár még talán valahol bízom benne (amolyan utolsó szalmaszálként), hogy neki ehhez köze van, és egy power play játék ez az egész.
több mint 13 éve
szerintem szövetkezzünk, mint beNgals fanok... és szervezzünk merényletet brown papa ellen... kivan benne?szerk: csapatnév 'megtanulva' 😒
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Csak ismételni tudom magam. Inkább zárjuk be a boltot. Ezt így nem kell erőltetni.
több mint 13 éve
85
363
Engem például 😊 Erről legalább nem hazudoznak..Visszatérve a komolyabb témákhoz, összefoglalom az eddig offseason eseményeket:
-vége siralmas szezonunknak, fő kérdés az edzőváltás - lesz, vagy nem lesz?
-franchise történetének legjobb elkapója meg van sértődve az edzőre, furcsa szurkálódás indul el a kettő között, előbbi személy kifejti hogy szívesen játszana gyakorlatilag bárhol máshol
-nem lesz, marad Lewis akiről tudjuk hogy kemény feltételekhez kötötte maradását Brownnál, pl edzőpálya, edzők ilyenek
-Brown valószínűleg sikeresen alkalmazta a jedi elmetrükköt Lewison aki hirtelen már nem akar nagy változásokat
-kitalálják a főnökök hogy nincs akkora baj kicsit ügyesebbnek kell lenni és küzdeni kell és akkor nagyon jó lesz minden, fight back vagy keep fighting vagy akármi is a jelmondat
-változás továbbra sincs, a No.1 WR és a head coach közötti szurkálódás újabb szinteket üt meg miközben a lejáró szerződésű játékosokat senki le sem szarja
-a franchise QB rájön hogy megunta a sikertelenséget vagy csak elege lett a vezetőség balfaszkodásából ezért úgy dönt minél rövidebb úton szeretne távozni a csapatból, de szerintem még az államból is. neki a foci már amúgysem jelent sokat, pénze van, mehet vissza Californiába USC meccseket nézni és játszani a gyerekeivel
Az egyetlen jó hír az egészben az, hogy már annyi problémánk van hogy ennyit még Barna úr sem tud a szőnyeg alá söpörni uh valaminek történnie kell.
több mint 13 éve
Adam Schefter írta twitteren:Vissza akar térni a Johnsonra, bár szerintem még nem tette meg, lehet shawnka jobban értesült. Nekem valami tweetben rémlik hogy valamiről beszélt és hogy azzal kezdi hogy visszaváltoztatja a nevét Johnsonra.85Újra van Johnson nevű elkapótok.shawnka?!Amadeus91
Chad Ochocinco is leaving Cincinnati. Chad Johnson is coming back. Ochocinco said he's changing his name back to Johnson.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Johnsonként akar a pecc játékosa lenni.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
Megembereli magát? Úgy érzi ideje megkomolyodni mi?Vissza akar térni a Johnsonra, bár szerintem még nem tette meg, lehet shawnka jobban értesült. Nekem valami tweetben rémlik hogy valamiről beszélt és hogy azzal kezdi hogy visszaváltoztatja a nevét Johnsonra.85Újra van Johnson nevű elkapótok.shawnka?!Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
85
363
Vissza akar térni a Johnsonra, bár szerintem még nem tette meg, lehet shawnka jobban értesült. Nekem valami tweetben rémlik hogy valamiről beszélt és hogy azzal kezdi hogy visszaváltoztatja a nevét Johnsonra.Újra van Johnson nevű elkapótok.shawnka?!Amadeus91
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
Újra van Johnson nevű elkapótok.shawnka?!
több mint 13 éve
Újra van Johnson nevű elkapótok.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
CP visz magával a kisPalmert is?! Ugye?!
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Dettó. Sokkal inkább megnézném őt, mint bármelyik veteránt.
A következő év úgyis kuka, ha mindenki megy a delikvensek közül.
több mint 13 éve
én megnézném h mit tud DLF, de főként azért mert halvány fingom nincs h mit tudhat.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
...és akkor bedobjuk DLF-et, vagy kukázunk valahonnan egy veteránt? 😊Azzal amúgy maximálisan egyetértek, hogy építsünk run first offense-t, meg falat, meg erősítsük a D-t.
több mint 13 éve
én nem veszem azt olyan tutira. akkor építsünk run first csapatot, hozzunk falakat RB-t, építsük tovább a D-t.majd akkor húzzunk QB-t, ha van hova.
aztán persze simán lehet h jön newton
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Teljesen mindegy. Úgyse fog leesni nekik, hogy balfaszok.Ellenben én nekiállok feltérképezni a számomra még nem ismert QB-kat. Ill. a már ismerteket is még jobban.
Mert ezek után tuti a QB pick 1/4-re.