Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Én ma hanyagolom, tegnap beszart miatta a Firefoxom...

bengalFlash, légy boldog. 😊

szerk.: Amadeus, tuti, hogy guard lesz belőle.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 217
Boling már jön is. Jól jártunk vele? Smith helyett?
több mint 14 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
a 4-ikben jöjjön Clint Boling (G) vagy Demarcus Love (T/G), az 5-ikben Ahmad Black (S), a 6-odikban, egy nagyobb RB, mindegy ki, akit jónak találnak, 7-ikben egy FB, meg még egy falember. ha az első kettő teljesül, én már nagyon boldog leszek.bengalFlasH
Azonnal aláírnám, kár, hogy ritkán jönnek össze az ilyen jóslatok. Túl sok a változó, mindenesetre egy igen tetszetős kimenetel lenne.

Ma is uraljuk a Mibbit csatit? 😊

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
A prospect ismertetőket csak fordították Höriék.

több mint 14 éve
RB: Roy Helu Jr. ? láttam őt játszani..jó a srác, nem értem Höri miért húzta le a prosperct ismertetőben.
több mint 14 éve
és marv elmondása szerint lesz még rb és db is.gabtsi
Bilal Powell és DeAndre McDaniel a két kiszemeltem. Utóbbi jöhetne 4/101-re, előbbi meg 5/134-re. 😊

több mint 14 éve
bengalFlasH 74
a 4-ikben jöjjön Clint Boling (G) vagy Demarcus Love (T/G), az 5-ikben Ahmad Black (S), a 6-odikban, egy nagyobb RB, mindegy ki, akit jónak találnak, 7-ikben egy FB, meg még egy falember. ha az első kettő teljesül, én már nagyon boldog leszek.
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
jól mondja Mikey, sehol (még Höri sem) azon akadtak fent hogy rossz playa lenne, hanem hogy nekünk minek. de annyira nagyon őt akarták, hogy csak kell lenni elképzelésnek. és még tegnap is ment a somkescreen, hogy a jury még nem ítélt afölött, hogy MJ olb v de lesz. muckelroy a futóplaynél, moch passing downokon pusztít. nem nagyon látok itt MJ-nek helyet.

következőre sztem OL, és marv elmondása szerint lesz még rb és db is.

szerk: az espn big winnerként emleget minket, az se semmi.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Én is bízok abban, hogy nem véletlen jön Moch is. Azért eddig ez a draft (hál isten) egész jól alakul. Eddig végig olyanokat húztunk akiket kinéztünk. (valszeg)
több mint 14 éve
Mindenképpen jó játékos Moch, és Zimmer tuti tudja, mit csinál, szóval ezzel nincs baj.
Én meg igazából úgy vagyok vele, hogy ha a csapatnak itt megérte, mert annyira szüksége volt rá, akkor letojom hogy reach-e vagy sem.

Ezek után nagyon kíváncsian várom a mai 4-5. körös pickeket. Sokat mondó lesz, ha nem jön se RB, se S egyiknél se.

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
😊 így van.

Majd te kialkudod tőlem őket.
több mint 14 éve
ki tudja meddig 😀
várunk szeretettel!

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Mivel GM ben Dalton és Gresham is nálam van, gyakrabban jövök szurkolni.
több mint 14 éve
állítólag Mike Brown Mallettet, míg az edzői stáb Dalton szerette volna. egyrészt ez ritka pozitív hír hatalommegosztás szempontjából, másfelől remélem igazuk lesz.

több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 174 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na gratulálok nektek Daltonhoz Eales fan társaim már unhatnak mert őt mantráztam akkor is ha tudtam hozzánk biztos nem fog jönni. Nekem főleg a Rose Bowl-n nagyon megtewtszett a játéka. Kívánom hogy sikeres karrier fusson be nálatok aztán mondjuk egy SB-n találkozunk amit persze mi nyerünk 😛
több mint 14 éve
nekem egyre jobban tetszik ez a pick. szegény ember von millerének tűnik, félelmetes atléta a csóka, kiváló hozzáállással, pörög mintha muszáj lenne.
kicsit talán magasan jött, de nyilvánvaló, hogy ő kellett nekik, remélem igazuk lesz, pass rush sosem árt.

több mint 14 éve
Megintcsak nem ismerem a jövendőbeli rookiekat de én mindenképp safetyt vártam, a 3. körben általában lehet jókat találni és eddig csak 2-t vittek el. Ugyanakkor a Moch pick szerintem megmagyarázható, Zimmerék is azt mondták az interjúban hogy eleinte elsősorban 3rd downoknál mehetne be pass rushing LB-nek ami eddig hiányzott a csapatból, meg persze special team de azért egy 3. körös játékost csak arra hozni nyilván fölösleges lenne. Én bízom benne hogy még szerzünk használható safetyt és Mochból pedig Zimmer igazi állatot csinál85
Zimmernek nagy tévedése eddig nem volt a draftjainkon, így tényleg bízhatunk benne, hogy használható lesz Moch is.

több mint 14 éve
85 Cincinnati Bengals 363
Megintcsak nem ismerem a jövendőbeli rookiekat de én mindenképp safetyt vártam, a 3. körben általában lehet jókat találni és eddig csak 2-t vittek el. Ugyanakkor a Moch pick szerintem megmagyarázható, Zimmerék is azt mondták az interjúban hogy eleinte elsősorban 3rd downoknál mehetne be pass rushing LB-nek ami eddig hiányzott a csapatból, meg persze special team de azért egy 3. körös játékost csak arra hozni nyilván fölösleges lenne. Én bízom benne hogy még szerzünk használható safetyt és Mochból pedig Zimmer igazi állatot csinál

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 14 éve
NA szerencsére maradt bent használható ember bőven. Ha most tényleg a G, RB, S posztok jöhetnek, akkor Boling, Jonny White, Taiwan Jones, Ahmad Black vagy McDaniel simán a kezdő közelében lehet az év második felében.

Mindenesetre izgalmas lesz a mai nap is! Csak ezt a Moch picket tudnám feledni. Egy Geno vagy Scott szintű hátsókörös húzással helyre lehet hozni, sőt hoztunk mi már parádés safetyt az utolsó körből is 😉

több mint 14 éve
Moch olyan muckelroyos pick. Nem örülök neki, de Zimmerben bízom töretlenül

több mint 14 éve
WTF?!

Harmadik körre húzni egy szituációs játékost, az elég érdekes.

Na mindegy, nekem nagyon késő van már így 43 alvásmentes óra után ahhoz, hogy ezt megértsem.

több mint 14 éve
Zimmer on Moch: "He's a little bit of a projection guy. He has the ability with his speed we can use him in third-down situations."

okéoké, de a 3. körben ???

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 640 — Wrath of Khan
Ez nagyon érdekes pick, szerintem egyáltalán nem illik a 4-3ba.
több mint 14 éve
85 Cincinnati Bengals 363
Maualuga twiter:
@ajgreen_uga8 welcome to the Bengals bruh! Just don't come across the middle lol! # whodey!

😊

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 14 éve
Na hát akkor hátradőlhetünk a fotelben, és nézhetjük, ahogy a fiatal offense tanul.
Reméljük a legjobbakat.

Az első két pick papírforma volt, a 3/66 viszont bármi lehet. RB, OL, DL, LB, DB...