Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 14 éve
ide is beírom, Stanzi nem fog kimenni a Dalton-Kaepernick duó előtt, de Mallett előtt is poénos volna.A-aaaa oda már a vegasi colost várják.
3. körben tiétek lehet, ha meg nem kell, akkor megy Miamibe.Höri
több mint 14 éve
A hajszíne megy a csapathoz is meg a szamoai barátunkéhoz is 😊
több mint 14 éve
ide is beírom, Stanzi nem fog kimenni a Dalton-Kaepernick duó előtt, de Mallett előtt is poénos volna.3. körben tiétek lehet, ha meg nem kell, akkor megy Miamibe.
több mint 14 éve
ja, közben olvastam:Are you confident that one of the quarterbacks that you guys like will slip a few spots and be there for your second-round pick? Gruden: “We like a lot of players. And when you’re picking at four, you have a lot of needs, and we have some other needs that we have to look at. But definitely, quarterback is one of the major needs, and hopefully we’ll get somebody in the second round. But if not, weirder things have happened. We’ll see what happens. Right now, we have Jordan (Palmer)right now as the backup quarterback — or starting quarterback, whatever. But we definitely need some more weapons at the quarterback position, and hopefully somebody will fall that we really, really like.”
szóval van valaki, aki jó eséllyel a szmöre.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
és mit gondoltok arról a lehetőségről, hogy AJ Green része egy, a Palmer visszahódítására kieszelt tervnek ?gabtsiValószínűleg tényleg lelép, tekintve hogy Dalton okán tárgyaltatok a Packersel.
több mint 14 éve
és mit gondoltok arról a lehetőségről, hogy AJ Green része egy, a Palmer visszahódítására kieszelt tervnek ?gabtsiBenne van, de szerintem most már fölösleges okoskodni. Ma éjjel úgyis kiderül, mi a pontos helyzet.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
nem csak a green pick önmagában, hanem h így viszlát ocho.
több mint 14 éve
és mit gondoltok arról a lehetőségről, hogy AJ Green része egy, a Palmer visszahódítására kieszelt tervnek ?gabtsiSzerintem lemondtunk már róla. Az elkapók hiányára tavaly már panaszkodott, akkor jött neki TO, meg Gresham és Shipley. Most már okot sem jelölt meg, hogy nehogy teljesíteni próbáljuk. Le akar lépni és ezt Lewisék valószínűleg pontosan érzékelik. Persze csak találgatás, de szerintem ehhez nem volt köze a Green picknek. Röhögnék ha DLF-fel lényegesen jobb szezont futnánk.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
Nem elvetélt ötlet, de akkor falat is kap ne féljen annyit.
több mint 14 éve
és mit gondoltok arról a lehetőségről, hogy AJ Green része egy, a Palmer visszahódítására kieszelt tervnek ?
több mint 14 éve
azért h Ponder 1/12 az vulkánforró, mi meg azt hittük, hogy 20körülre tradelve reachelhetünk érte 😂Rövidesen kiderül. Ez a legizgalmasabb pickünk. Bowers, Aaron Williams, Paea, a lengyel, Ijalana vagy a 2 QB. Egy csomó olyan playa, akivel lehet nagyot alkotni. Persze továbbra is Stanzi a személyes favoritom. Schefteré pedig Dalton.
ennek tükrében sokkal jobb az AJ Green pick, kellenek az elit playak.
btw, abban sem vagyok biztos hogy qb-ra megyünk a 2/3-mal, van ott sok opció.gabtsi
több mint 14 éve
Arról nem beszélve, hogy a 49ers, Raiders, Skins stb.. is még szívesen látna QB-t, és tradelne fel akár 2/1-re. Inkább OL-ba vagy S-t hoznék 2.ra..esetleg RB-t.
több mint 14 éve
azért h Ponder 1/12 az vulkánforró, mi meg azt hittük, hogy 20körülre tradelve reachelhetünk érte 😂 ennek tükrében sokkal jobb az AJ Green pick, kellenek az elit playak.
btw, abban sem vagyok biztos hogy qb-ra megyünk a 2/3-mal, van ott sok opció.
több mint 14 éve
MarioAna
1 997
Hát én a Stanzi-Dalton kettős közül nem tudom melyiket látnám szívesebben, csak ne Eminem (Mallett) jöjjön :rolleyes: :rolleyes: .
Burrow > Luck valaha is
több mint 14 éve
Vicces lenne, ha a tavalyi harmadik körös Shipley pick után ez is bejönne neki. 😊
több mint 14 éve
Höri mondta, nem kételkednék a helyedben 😀
több mint 14 éve
Höritól kérdeztem hogy kit húzunk idén a 3. körben, Stanzit mondta úgyh nem kell igzuljunk.Meglepne ha Stanzi kicsúszna a második körből. Ha így folytatódik a QB run még Kaepernick is ki megy a harmadik kör előtt.
amúgy vannak nagyon izgalmas prospectek akik kicsúsztak az első körből, még akár most is cserélhetünk, ha kapunk 4 első kört 😀gabtsi
több mint 14 éve
Höritól kérdeztem hogy kit húzunk idén a 3. körben, Stanzit mondta úgyh nem kell igzuljunk.amúgy vannak nagyon izgalmas prospectek akik kicsúsztak az első körből, még akár most is cserélhetünk, ha kapunk 4 első kört 😀
több mint 14 éve
Ne okvetlenül WRben és QB-ben gondolkodj, kell ide sok más posztra is ember. Lett volna +4 pickünk, nem is gyengék. Ezt okosan használva nagyon komoly alapokat lehet letenni. Fosok is a Browns feltámadásától.Szerk: Amadeus hozzászólására ment válaszként
több mint 14 éve
Na hát akkor Stanzi és/vagy Dalton szinte tuti bent lesz 2/35-nél.Áh Stanzi isten lenne egy ilyen elkapó brigád mögött 😀 Nagyon örülnék neki ha ti vinnétek.
Stanzinek végtelenül tudnék örülni.Mikey
több mint 14 éve
A.J.Green a draft legjobb játékosa... megérte elhozni. Most, hogy nincs Ponder, pláne 1/12... csak néztünk volna a lukon, mert nem tudtunk volna az első kör végén sem értelmes elkapót, sem értelmes QB-t húzni.WAR Roomban tegnap este, olyan nem sokkal éjfél után valaki bedobta Vince Young nevét.
több mint 14 éve
Itt és most felteszek egy csomag zizit a Stanzi pickre 2/35-re. 😊 Ha előtte nem viszi el a Bills. Vagy valaki más a Patriots-cal helyet cserélve.Olyan szinten nem beszélt róla senki, és nem beszél most sem, hogy már-már adná magát, hogy be kell húzni. Lényegében nem sokkal rosszabb Pondernél, de legalább kevésbé sérülékeny, szóval én örülnék neki is nagyon.
Vagy ha nem ő jön, akkor Dalton, de a fentebb linkelt nyilatkozatok után erősen meglepődnék, ha nem QB jönne 2/35-re. Márpedig valamelyikük kvázi tuti bent lesz...
több mint 14 éve
Hát én senkit sem igazán ismerek, de Daltonnak vörös haja van 😮Ha Bowers ott lenne még? Szerintem nincs szükségünk rá ettől független egy pusztító mindig jól jön és a második kör 3. pickre ha még bent van az komoly érték.
Zimmer folytatja tovább amit eddig, 1-2 nagyobb névből és sok garbageból építgeti a védelmünket.
Ja és azért is lehetne már CBA hogy megtudjam mi lesz az Odom Geathers párossal.

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 14 éve
Daltont sajnos nem ismerem. Ha lehet hinni a híreknek (draft előtt soha nem lehet 😊 ), akkor Gruden őt még jobban akarná, mint Pondert. Nekem Stanzi szimpatikusabb, de nem nagyon tudunk mást tenni, mint megbízni a stábba és remélni. Ők tudják mire keresünk embert, ők látták a srácokat sokat, stb.
Szerintem az idei szezonunk nagyjából kuka, úgyhogy építkezzünk ezerrel. Én épp ezért azt sem bánnám, ha nem jön QB (vagy csak nagyon a végén). Kellene falat húzni a labda mindkét oldalán és az S is rohadt nagy need. Jövőre meg jöhet Luck 😊
Persze valószínűbb, hogy ha Dalton bent lesz, akkor őt megkapja még Gruden, Zimmer meg építkezik a maradék pickekből.
Szerk.: Greenért rohadt sokat áldoztunk, úgyhogy nagyon remélem tényleg ér ennyit.