Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 14 éve
Első éves franchise QBt szerintem még soha senki nem szerzett meg, de nem csak ezért nem kellene Clausen.CP nagyon kevés ide. A D hozza a meccseket sorba. Hiába van itt TO-Chad (+ Shipley, Grashem) ha nincs egy normális QB. Clausen a párducoknál (7 pont ide-oda) egész jól játszott, meg kéne valahogy szerezni....tehetséges srác.Amadeus91Nem kéne végre egy normális QB???Amadeus91Azt hittük van...
Ez nagyon kevés lesz, bár a D hatalmas.
CP ÉBRESZTŐ!!!!nasheem
Ez az év még Palmeré, után majd meglátjuk. Sok van még a szezonból. Egyenlőre óriási csalódás CP, de ugyebár a lepényhal...
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
Amadeus the Young
32 897
CP nagyon kevés ide. A D hozza a meccseket sorba. Hiába van itt TO-Chad (+ Shipley, Grashem) ha nincs egy normális QB. Clausen a párducoknál (7 pont ide-oda) egész jól játszott, meg kéne valahogy szerezni....tehetséges srác.Nem kéne végre egy normális QB???Amadeus91Azt hittük van...
CP ÉBRESZTŐ!!!!nasheem
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 14 éve
Mikey
18 739
Defense rendben van. Az elején Mau is állatkodott.Az offense-t viszont, Shipley, Gresham, Leonard és Benson kivételével, koordinátorostól cutoljuk kompletten, most!!
több mint 14 éve
Nem kéne végre egy normális QB???Amadeus91Azt hittük van...
CP ÉBRESZTŐ!!!!
több mint 14 éve
Amadeus the Young
32 897
Nem kéne végre egy normális QB???
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 14 éve
A Csöcsössel mi a szar van?
több mint 14 éve
Mikey
18 739
Jó, hogy eredménykövetőbe beírtam... 😊
több mint 14 éve
Bengals inactives for today's game: QB D. LeFevour, DE J. Fanene, CB A. Jones, T A. Smith, WR J. Simpson, RB C. Peerman, C R. Stephens, DE A. Odomérdekes lista, dagadt (!!), odom, packman...
de Dunlap és Ghee is játszik!!!!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
az a hihetetlen, hogy egy Rolandot nem bír kiszorítani a kezdőből...Hát épp ez az. Nem hiszem, hogy ne lenne jobb Rolandnál. Keveset látunk belőle, azt is leginkább jumbo pack-ben, de az nem rossz, amit akkor mutat.
gabtsi
több mint 14 éve
az a hihetetlen, hogy egy Rolandot nem bír kiszorítani a kezdőből... Ghee kapcsán meglepődnék ha nem FS lenne középtávon. ha rohamtempóban fejlődne, akkor is csak 4. corner, ami lássuk be nem elvárás egy 3. körtől. viszont gyors mint az állat, nagyot üt, bár még nem volt ideje bizonyítani, de majdnem biztos h jobb coverben mint bármelyik egyéb opciónk. aztán persze láttunk már olyat h kurva jó fizikumú magas pickünknek nem sikerült ésszel felfogni ezt a játékot.
több mint 14 éve
Mikey
18 739
A Dagi guardként próbálgatásához mit szóltok? Gondolom leginkább "tanuljon egy picit ilyet is" céllal tesszük, nem hinném, hogy fixen beljebb akarnánk tolni.nasheemMivel egyelőre csak csere, így Lewisék szeretnék, ha több poszton is bevethető lenne.
Mondjuk nem tudom, erre miért szezon közben kell rájönni.
Egyébként nem örülök ennek, mert ez azt jelenti, messze van még a kezdő szinttől...
több mint 14 éve
Címlapon vagyunk a magyar pro football honlapon, igaz a cím nem túl hízelgő: "Idegenben nem megy"http://www.profootballmagazin.hu/index.php
több mint 14 éve
Azt nem is tudtam, hogy John Fox volt a DCje annak a Giantsnek, amit Lewisék 34-7re aláztak a Baltimore-ral az SB-on. Hasonló eredményt most is elfogadnék. A Dagi guardként próbálgatásához mit szóltok? Gondolom leginkább "tanuljon egy picit ilyet is" céllal tesszük, nem hinném, hogy fixen beljebb akarnánk tolni.
több mint 14 éve
rivers is nagyon kell a kétfejű futószörny ellen. talán pacmanre akkora szükség nem lesz, nem is kell most erőltetni. így viszont egyrészt shipleynek is juthat PR, és Ghee végre aktív lesz :cool:gabtsiGhee-re kíváncsi is lennék. A pre meccseken elég elveszettnek tűnt, jó lenne megnézni élesben is, persze csak ha nincs már nagy tét. Mondjuk olyan meccset, mint a Bears ellen tavaly, jó ha 3 évente játszunk, úgyhogy vélhetően tét lesz az utolsó percig.
több mint 14 éve
rivers is nagyon kell a kétfejű futószörny ellen. talán pacmanre akkora szükség nem lesz, nem is kell most erőltetni. így viszont egyrészt shipleynek is juthat PR, és Ghee végre aktív lesz :cool:
több mint 14 éve
Mikey
18 739
Matchday Injury ReportOut: Fanene (hamstring)
Doubtful: A. Jones (shoulder)
Questionable: Odom (wrist), Rucker (toe)
Probable: T. Johnson (toe), Leonard (foot), Owens (back), Rivers (foot)
Fanene és Adam Jones tuti nem lesz, Odom és Rucker kérdéses... nagyon jó, nagyon jó...
Viszont Leonard szinte biztosan játszik. :cool:
több mint 14 éve
Mikey
18 739
Nem szeretem, amikor egy játékos a médián keresztül ad hangot elégedetlenségének.Nagyot lehet így koppanni...
több mint 14 éve
Pont ezt akartam én is írni. Mindkét D leginkább sebezhető pontja a sec volt. Dobálni kellett egyértelmű. Így is kapott kb 40 lasztit, amiből emlékeim szerint alig 3 yardot átlagolt, míg Scott jóval 4 felett. Most tényleg okosabb lett volna csöndbe maradnia...Utolsó éves, úgyhogy izgul szegénykém.
több mint 14 éve
benson is kinyotta a száját. nagyon nem kell ez most, értem én h ideges, én is az lennék ilyen balfasz főnökkel, de 2 hét után még ne sírjon. most jönnek majd az ő meccsei.
több mint 14 éve
Mayock cset volt ma, kérdezték mely rookiek nyűgözték le eddig, 4 embert említett: jahvid best, suh, demeyrius thomas, és:Ugyan ez, csak képekkel a networkon. Geno forever!
and a little-known fourth-round pick from Georgia, Geno Atkins, continues to be distruptive for the Bengals D-line.
😊gabtsi
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-playbook/09000d5d81abfc91/Playbook-Rookies-making-plays
több mint 14 éve
Marvin Lewis ma 52 éves. Remélem a csapat hétvégén szállít egy kis ajándékot neki.Addig is: Boldog szülinapot edző bá'!
több mint 14 éve
Wednesday Injury Report:Fanene nagyon kellene és persze Tank is. Jones helyén Trent elfogadható lesz, de ez is csak a mostani meccsre igaz. Utálom ezeket a sérültlistákat...
Did Not Practice: Fanene (hamstring), T. Johnson (toe), A. Jones (shoulder), Rucker (toe)
Limited Practice: Odom (wrist), Owens (back)
Full Practice: Leonard (foot), Rivers (foot)
Azért az komoly, hogy a fél D-line-nak már megint vannak ilyen-olyan gondjai.
Na de inkább örülök annak, hogy Leonard és Rivers full edzést nyomott.Mikey
több mint 14 éve
Mikey
18 739
Wednesday Injury Report:Did Not Practice: Fanene (hamstring), T. Johnson (toe), A. Jones (shoulder), Rucker (toe)
Limited Practice: Odom (wrist), Owens (back)
Full Practice: Leonard (foot), Rivers (foot)
Azért az komoly, hogy a fél D-line-nak már megint vannak ilyen-olyan gondjai.
Na de inkább örülök annak, hogy Leonard és Rivers full edzést nyomott.
több mint 14 éve
AFC North figyelő - Week 2: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1319SoldadosJól sikerült grat...Kolb majd megoldja a Barnák gondjait...CP pedig megtáltosodik és MVP lesz
Lou Anarumo for president
több mint 14 éve
AFC North figyelő - Week 2: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1319
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!