Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 15 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
benson is kinyotta a száját. nagyon nem kell ez most, értem én h ideges, én is az lennék ilyen balfasz főnökkel, de 2 hét után még ne sírjon. most jönnek majd az ő meccsei.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 535 — Bengals fan
Mayock cset volt ma, kérdezték mely rookiek nyűgözték le eddig, 4 embert említett: jahvid best, suh, demeyrius thomas, és:
and a little-known fourth-round pick from Georgia, Geno Atkins, continues to be distruptive for the Bengals D-line.

😊gabtsi
Ugyan ez, csak képekkel a networkon. Geno forever!

http://www.nfl.com/videos/nfl-network-playbook/09000d5d81abfc91/Playbook-Rookies-making-plays

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 15 éve
Marvin Lewis ma 52 éves. Remélem a csapat hétvégén szállít egy kis ajándékot neki.
Addig is: Boldog szülinapot edző bá'!

több mint 15 éve
Wednesday Injury Report:

Did Not Practice: Fanene (hamstring), T. Johnson (toe), A. Jones (shoulder), Rucker (toe)
Limited Practice: Odom (wrist), Owens (back)
Full Practice: Leonard (foot), Rivers (foot)

Azért az komoly, hogy a fél D-line-nak már megint vannak ilyen-olyan gondjai.
Na de inkább örülök annak, hogy Leonard és Rivers full edzést nyomott.Mikey
Fanene nagyon kellene és persze Tank is. Jones helyén Trent elfogadható lesz, de ez is csak a mostani meccsre igaz. Utálom ezeket a sérültlistákat...

több mint 15 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 249
Wednesday Injury Report:

Did Not Practice: Fanene (hamstring), T. Johnson (toe), A. Jones (shoulder), Rucker (toe)
Limited Practice: Odom (wrist), Owens (back)
Full Practice: Leonard (foot), Rivers (foot)

Azért az komoly, hogy a fél D-line-nak már megint vannak ilyen-olyan gondjai.
Na de inkább örülök annak, hogy Leonard és Rivers full edzést nyomott.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
laoce Cincinnati Bengals 863 — laoce68@freemail.hu
AFC North figyelő - Week 2: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1319Soldados
Jól sikerült grat...Kolb majd megoldja a Barnák gondjait...CP pedig megtáltosodik és MVP lesz

Lou Anarumo for president
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
AFC North figyelő - Week 2: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1319

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Bengals kicker Mike Nugent named the AFC Special Teams Player of the Week.

Nugent scored all of Cincinnati’s points in last Sunday’s 15-10 home win over Baltimore, going five-for-five on field goal attempts. He connected from 36 and 30 yards in the second quarter, from 46 yards in the third quarter and from 38 and 25 yards in the fourth quarter.

Also in the Baltimore game, Nugent reached the end zone on five of his six kickoffs, and he had three touchbacks.

Megmondtam én, hogy Nugent jó lesz. 😊

több mint 15 éve
Ahogy azért elnézem nem panaszkodhatuk az idei draftra 😀 Ha Briant nem lett volna tökéletes szinte az offszezon...

több mint 15 éve
Mayock cset volt ma, kérdezték mely rookiek nyűgözték le eddig, 4 embert említett: jahvid best, suh, demeyrius thomas, és:
and a little-known fourth-round pick from Georgia, Geno Atkins, continues to be distruptive for the Bengals D-line.

😊

több mint 15 éve
.... és Ponder lesz a projekt QB-nk? 😉nasheem
Álmaimban néha előjön hogy Ponder a Bengals irányítója lesz, de a valóságban, sajnos vagy sem, aligha fog megtörténni. 😊

több mint 15 éve
ugyanerre gondoltam tegnap 😊

bár Palmer asszem csak 2015ben lesz FA, úgyhogy addig biztos nem lesz változás.

viszont atapapa belinkelte az NFL csevegőbe a jelnlegi fizetéseket. kicsit több mint 100 milliót költünk (5. legkevesebb), és ahogy néztem a lejáró/emelkedő szerződések pont kiegyenlítik egymást, szal simán beleférne mind2 corner.

több mint 15 éve
Jegyezzük meg, azt a PR-t Igor írta, nem Soldi. Nem mindegy, mert Soldi - szerintem - 99%-ban objektív PR-okat írt tavaly.Mikey
Egyet kell hogy értsek.....de Soldi objektivitását vitatom, na nem a cikkekben...ott 95 %ban korrekt...de hozzászólásaiban feltétlen....igen okos és rendkívül tájékozott, így bármit könnyű alátámasztani...és az ellenkezőjét....

A PR nem Soldi miatt vágott szíven .... csak úgy egyébként...ha a Ravens ellenit is buktuk volna tuti létrehoztak volna egy kiesőjelöltek kategóriát....laoce
Oké. 😊

A hozzászólásaiban ki nem elfogult? Pl. nekem se tudná senki megmagyarázni, hogy nem Maualuga a liga legjobb linebackere, és hogy nem a Bengals D# a legjobb. :cool:Mikey
.... és Ponder lesz a projekt QB-nk? 😉

több mint 15 éve
nem is akarlak megyőzni az ellenkezőiről 😀

több mint 15 éve
Jegyezzük meg, azt a PR-t Igor írta, nem Soldi. Nem mindegy, mert Soldi - szerintem - 99%-ban objektív PR-okat írt tavaly.Mikey
Egyet kell hogy értsek.....de Soldi objektivitását vitatom, na nem a cikkekben...ott 95 %ban korrekt...de hozzászólásaiban feltétlen....igen okos és rendkívül tájékozott, így bármit könnyű alátámasztani...és az ellenkezőjét....

A PR nem Soldi miatt vágott szíven .... csak úgy egyébként...ha a Ravens ellenit is buktuk volna tuti létrehoztak volna egy kiesőjelöltek kategóriát....laoce
Oké. 😊

A hozzászólásaiban ki nem elfogult? Pl. nekem se tudná senki megmagyarázni, hogy nem Maualuga a liga legjobb linebackere, és hogy nem a Bengals D# a legjobb. :cool:

több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
a ravens és new england pedig jobb mint az atlanta és a tennesseegabtsi
Ebben nem lennék annyira biztos. 😉 (Nem mennék bele mélyebben, mert ez nyilván szubjektív, de a Ravens-t kib.szottul túlértékeltnek tartom és ezt a szezon előtt is mondtam - épp Flacco miatt, a Patset csak kicsit, mert őket a "nevük miatt" még mindig nyomják, pedig az O már nem elit, a védelem pedig erősen középszerű)

Másrészt továbbra is komoly szempont, hogy a Steelers 3rd és 4th QB-val győzött le két magasan jegyzett csapatot.

laoce: a PR-t nem én írtam. Ha én írtam volna feljebb lett volna a Bengals, a Steelers (9.) pedig lejjebb, de ez sztem kitalálható a szezonelőzetesből, amit viszont én írtam.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve

A PR nem Soldi miatt vágott szíven .... csak úgy egyébként...ha a Ravens ellenit is buktuk volna tuti létrehoztak volna egy kiesőjelöltek kategóriát....

több mint 15 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 554
Clausennek nem örülök, hogy ellenünk kezd. Nagyon tehetséges srác, egyébként én is kedvelem a játékát.
több mint 15 éve
Jegyezzük meg, azt a PR-t Igor írta, nem Soldi. Nem mindegy, mert Soldi - szerintem - 99%-ban objektív PR-okat írt tavaly, míg Igoré "enyhén" elfogultra sikeredett akkor.

több mint 15 éve
Én is elfogult vagyok....de nem próbálom beláttatni a világgal, hogy az igazságom objektív. A szezon előtti PR-n 19. hely szivenütött nem tagadom, de bizonyára az elfogultságom miatt....a héten az agyonhypolt ravenst azért zsákba gyűrtük...
Sajna be kell látnunk mi csak sittesek maradunk....na mindegy majd a gyűrű megvigasztal 😂

több mint 15 éve
a ravens és new england pedig jobb mint az atlanta és a tennessee

több mint 15 éve
Mindegy, mindig ugyanaz a nóta, de nem hiszem, hogy bármelyik Steelers-t fant túlzottan zavarná, hogy a riválisok nem ismerik el Bent, amíg megnyeri nekünk a meccseket, legfeljebb magunkban jót röhögünk a handoff QB és ehhez hasonló gúnyolódásokon. 😊Soldados
Lehet Roethlisberger top10 vagy lehet akár HOF is, meg lehettek nagyon büszkék rá de ha kislányokat erőszakol nem fog játszani. Idén eddig jobb volt mondjuk Josh Freeman is mint Roethlisberger az biztos.85
1. aki gyakran olvassa a Steelers topikot az tudja, hogy jómagam örültem az eltiltásnak, sztem abszolút megérdemelte.
2. ha eltrédeljük se sírtam volna, ezt is leírtam annó az ügy kapcsán.
3. egy játékos pályán nyújtott teljesítményét és annak megítélését viszont nem a pályán kívüli dolgai befolyásolnak.
4. azért maradjunk a tényeknél: két ilyen ügye volt, egyikben sem emeltek vádat, azaz nem nyert bizonyítást a nemi erőszak. 😉
Kár, hogy szerkesztői vélemény alapján nem lehet SB-t osztani.....Tuti minden szeptemberben megkapná a Steelerslaoce
Lehet ironizálni, de ezt senki nem mondta. Ha olvastad a szezonelőzetest, láthattad, hogy elég sok kétely volt a Steelers kapcsán... A Steelers nem volt TOP10-es a szezon előtt, most viszont - látva az eddigi 2 fordulót - az. A 2-0 pedig jobb, mint az 1-1... 😉

több mint 15 éve
és mint tudjuk csak ez számít.

több mint 15 éve
85 Cincinnati Bengals 363
Mindegy, mindig ugyanaz a nóta, de nem hiszem, hogy bármelyik Steelers-t fant túlzottan zavarná, hogy a riválisok nem ismerik el Bent, amíg megnyeri nekünk a meccseket, legfeljebb magunkban jót röhögünk a handoff QB és ehhez hasonló gúnyolódásokon. 😊Soldados
Lehet Roethlisberger top10 vagy lehet akár HOF is, meg lehettek nagyon büszkék rá de ha kislányokat erőszakol nem fog játszani. Idén eddig jobb volt mondjuk Josh Freeman is mint Roethlisberger az biztos.

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 15 éve
Clausen kezd majd a hétvégi meccsen a Panthersnél.

Mivel én szeretem a játékát, így örülök, hogy pont a Bengals ellen fog először kezdeni. Azért ne passzoljon majd 300+ yardot, de hozzon egy "korrekt" startot.
😊Mikey
nekem is szimpatikus a gyerek, de azért remélem h bemutatjuk neki mi az NFL 😊

jó matchupnak tűnik a carolina, de ugyanezt a tüzet szeretném látni mint tegnap. félgőzzel nem fog menni.gabtsi
Nem hiszem, hogy az az offense fog bennünket fogadni mint az első héten. Ha CP csak egy kicsit felnő 5 évvel ezelőtti önmagához (ezt várjuk 4 éve) sima w. Ha meg nem szenvedős w. Végülis szeretek izgulni.