Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 607 — je suis poloska
Az idei szezon lett Amari legjobb szezonja TD-kben, 81 yard híja van hogy yardokban is az legyen. (igaz 1 meccsel többet játszva). Remélhetőleg jövőre még jobb lesz.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 3 030 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Jó lenne egy győzelemmel zárni az évet.
Drip
Főleg hogy kellemesen belelehet szarni egy rivális lecsójába.
több mint 3 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 626 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Valóban Watson már nem feltétlenül nézett ki úgy, mint aki árnyéka önmagának, bár olyan sokat nem is kellett dobálnia. Tetszenek a design run-ok, és Stefa is jó playeket hívott végre. Az a 21 play-es drive baromi lehangoló volt viszont, de szerencsére gyorsan túl léptünk rajta. Delpit is összekapta magát az utóbbi hetekben.

Jó lenne egy győzelemmel zárni az évet.

több mint 3 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 765 — Believelander
Egyébként elnézve mit csinált a többi offseasonbeli opció Mayfield helyére - Matt Ryan, Wilson, vagy akár Malik Willis, nem tűnik annyira drágának az a 3 első körös és 250m...
Amikor a Colts behúzta Ryant egy 3.-ért elég jealous voltam hogy miért nem mi. Jó hogy nem én ülök ott.
Wilsont a halál f@szára küldik a Broncos drukkerek és kivágni se lehet még két évig minimum... Ja, és hogy teljes legyen a kör, az a GM húzta be (Paton) akit rohadtul akartunk pár éve, talán 2 interjúnk is volt vele, de végül maradt Minnesotaban 😊
Lehetne rosszabb is lol.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 3 éve
Korrekt W, félidő hátrány, vége duplavé, mikor volt ilyen utoljára? 😊

Watson jó (vagy inkább jobb) volt, jött néhány olyan passz végre, amit clevelandi QB-tól nagyon keveset láttunk eddig. Tetszik, hogy nem erőlteti amikor nincs ott a lehetőség, főleg ilyenkor, amikor egy Wentz van a másik csapatban szembeötlő a különbség. Pociccal egészen más a fal is, Stefa is tudta mit akar (Chubb), több ilyen kéne.
A védelmre sem lehetett panasz, jöttek a labdaszerzések, megfogtuk őket negyedikre is párszor, egy jó DC remélhetőleg hétről-hétre ki fogja tudni ezt hozni a játékosokból.

több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 767
köszi srácok!

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
ktms Cleveland Browns 748
BÚÉK! 🎉

Ma este épp megfelelő lenne ahhoz, hogy a tét és teher nélkül játszó Fr. QB villantson valamit.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Tegnap este láttam az eredményt aztán már semmi kedvem nem volt visszanézni az egészet, úgyhogy csak így látatlanba csóválom a fejem.

Így amúgy kevésbé baszott fel, mint ha néztem volna szóval nincs gáz 😅

Chubbnak amúgy ha jól emlékszem nincs td-je mióta Watson visszajött...
Drip
Simán kontrollálni kellett volna a meccset, otthon 10-0-nál egy Dalton ellen, Stefa se tudta mit akar, második félidőben alig volt Watson designed run, erre mínusz 20 fokban, erős szélben dobáltatja...

Ha a Redskins és Steelers ellen hasonló teljesítmény lesz, forró lesz az a kispad...

több mint 3 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 626 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Tegnap este láttam az eredményt aztán már semmi kedvem nem volt visszanézni az egészet, úgyhogy csak így látatlanba csóválom a fejem.

Így amúgy kevésbé baszott fel, mint ha néztem volna szóval nincs gáz 😅

Chubbnak amúgy ha jól emlékszem nincs td-je mióta Watson visszajött...

több mint 3 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 3 030 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Siralmas amit művelünk simán benne van hogy betoljuk a Commanderst és a vasast is a PO-ba.

Nekem ehhez nincs gyomrom szóval ezzel a karácsonyi ajándékkal valszeg én befejeztem a szezont, majd a free agent piacnál tala.
több mint 3 éve
Boldog karácsonyt!

Amúgy meg: ez mi volt?!
ktms
Elmondom mi volt, egy olyan csapat meccse amelyik abszolút nem érdemelt PO-ba jutást.

Watson egyébként szerintem egyáltalán nem volt rossz, ha az rengeteg drop nincs, akkor teljesen más lenne most a történet. Ordító a különbség Chubb és Hunt közt.

Én nem tudom mi lesz Stefával, de itt valami nem stimmel.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Boldog karácsonyt mindenkinek!

A play hívásaink ötlettelensége és következetlensége már folyamatos beszédtéma volt a CBS közvetítésében, egyszerűen már ők se tudtak elmenni mellette. Senki nem értette, hogy miért passzolunk annyit mikor ment a futás...

Egyelőre nem néztem utána Hunt számainak, de számomra egyértelműen szenved az idén. Néha-néha összejön neki egy-egy 7-8 yardos futás, de inkább csak beszalad a sűrűbe és max 2 yard. De a legtöbbször leszedik még a LOS mögött... Egyáltalán nem örülök neki mikor meglátom a pályán, számomra csalódás a játéka az idén.
Csiriba
Huntot nagyon adom, nulla a csávó.
A labdákat is el kéne kapni, két TD-t droppoltunk a végén.
Újabb negatív szezon :/
Joey Tribbiani
Hunt sajnos tényleg ennyi volt, nem is értem miért nem kezdjük el behozni a játékba Johnson-t és Ford-ot.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve

A play hívásaink ötlettelensége és következetlensége már folyamatos beszédtéma volt a CBS közvetítésében, egyszerűen már ők se tudtak elmenni mellette. Senki nem értette, hogy miért passzolunk annyit mikor ment a futás...

Egyelőre nem néztem utána Hunt számainak, de számomra egyértelműen szenved az idén. Néha-néha összejön neki egy-egy 7-8 yardos futás, de inkább csak beszalad a sűrűbe és max 2 yard. De a legtöbbször leszedik még a LOS mögött... Egyáltalán nem örülök neki mikor meglátom a pályán, számomra csalódás a játéka az idén.
Csiriba
Huntot nagyon adom, nulla a csávó.
A labdákat is el kéne kapni, két TD-t droppoltunk a végén.
Újabb negatív szezon :/

több mint 3 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 387 — settenke1976@gmail.com

több mint 3 éve
Boldog karácsonyt!

Amúgy meg: ez mi volt?!

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Ez ismét egy értékelhetetlen volt a fa alá.

Amúgy Boldog Karácsonyt.
több mint 3 éve
Boldog karácsonyt! Ezt most lehet csak fél szemmel követem, de hajrá!

több mint 3 éve
tenorx 14 205 — fő libsi

"Do the browns want people to hate them?"
több mint 3 éve

Ajándékok és Kevin után Browns 😊

több mint 3 éve
Browns and right tackle Jack Conklin reached agreement on a four-year, $60 million extension that includes $31 million fully guaranteed, per his agent @DrewJRosenhaus, who negotiated deal with @JasonRosenhaus, @RyanMatha, Browns GM Andrew Berry and Browns VP Chris Cooper.

Conklin was scheduled to be a free agent this off-season. Instead, one season after tearing his patella tendon and taking a paycut, Conklin has a four-year extension.
KeyG
Érdekes döntés, mivel szokott sérült lenni szinte minden évbe.
Más felöl lenyilatkozta múltkor, hogy maradna mert jól érzi magát a csapatba és a családja is elvan a városba.
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 15 498
Browns and right tackle Jack Conklin reached agreement on a four-year, $60 million extension that includes $31 million fully guaranteed, per his agent @DrewJRosenhaus, who negotiated deal with @JasonRosenhaus, @RyanMatha, Browns GM Andrew Berry and Browns VP Chris Cooper.

Conklin was scheduled to be a free agent this off-season. Instead, one season after tearing his patella tendon and taking a paycut, Conklin has a four-year extension.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Chubb, Garrett és Bitonio lett pro bowler.
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 9 082
Ettől függetlenül valahogyan mégiscsak baromi hatékony offense-t rakott Brissett alá, viszont a D oldalt valamiért nem tartja elég határozottan kézben. Ez már a második szezon, amikor túl későn kezdenek legalább valamennyire összeállni a védelemben a dolgok.

ktms
Nekem ez azért bicska nyitogató mert orrvérzésig tolja a statisztikai dolgok az FO, tehát ordítania kéne a számoknak, hogy hót utolsó a védelem szinte mindenben miközben az alapanyag meg jó.
P@trik
Ez az ev mindegy es el lett engedve, ugy hogy mindenki kuzd teljes beleadassal. Remelem ertheto vagyok itt.

Egy optimalis esetben Brisettel ott lehettetek volna a tuz kozelben, es DW ugy jon vissza mint urleny. Nem igy tortent es nem is volt varhato.

Iden igy mindegy, jovore viszont lehet donteni es epiteni a D egy iranyba, de a lenyeg hogy kiegeszitse a velhetoen es varhatoan high power O-t, a passz ellen. Ha tudnak is futni nem tudjak tartani a lepest pontokban + az idot kajalva meg a hatekonysagnak is extran kiemelkedonek kell lennie az ellenfelnel.
( Ettol lesz erositve a rushD is )
több mint 3 éve
Ettől függetlenül valahogyan mégiscsak baromi hatékony offense-t rakott Brissett alá, viszont a D oldalt valamiért nem tartja elég határozottan kézben. Ez már a második szezon, amikor túl későn kezdenek legalább valamennyire összeállni a védelemben a dolgok.

ktms
Nekem ez azért bicska nyitogató mert orrvérzésig tolja a statisztikai dolgok az FO, tehát ordítania kéne a számoknak, hogy hót utolsó a védelem szinte mindenben miközben az alapanyag meg jó.
P@trik
Tavaly még oké, mert tényleg rohadtul összeállt D a végére. Idén viszont még a "jobb" meccseken is konstansan szarok futás ellen, Dobbis 125y, 9.6-os átlag, és nem ő volt az első ellenünk feltámadó futó...

Ha Stefa maradása azzal jár, hogy marad Woods meg Priefer is... akk jövőre csak red zoneon nézem a meccseinket amit épp bevágnak.
Joey Tribbiani
Gondolom jövőre lesz két termetesebb DT meg LB-ből is lejövünk a könnyű, fürge játékosokról. Nekem inkább ez néz ki problémának, nincs meg a “köbcenti” a runstop-hoz (ez kicsit parasztos lett 😀).

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve

ktms
P@trik
Tavaly még oké, mert tényleg rohadtul összeállt D a végére. Idén viszont még a "jobb" meccseken is konstansan szarok futás ellen, Dobbis 125y, 9.6-os átlag, és nem ő volt az első ellenünk feltámadó futó...

Ha Stefa maradása azzal jár, hogy marad Woods meg Priefer is... akk jövőre csak red zoneon nézem a meccseinket amit épp bevágnak.