Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Sosem értettem miért kell a más topikjába átmenni f@szt méregetni. Nyilván leszarom/leszarjuk ezt a meccset itt, de annyira nevetséges hívások voltak (facemask, 2 PI) hogy legalább itt hadd írjuk már le.Ennyi vicc flaget meg no flaget is ritkán látni, elintézte a liga tomlinnak a pozitív szezont. Szerencsére nem számított, de azért nevetséges.Igen, amikor Harris TD-jét nem adták meg, meg adtak a Watson sack-nél egy ajándék 15 yardot, akkor is azért dolgoztak, hogy Tomlin szezonja pozitív legyen 😀
Joey Tribbiani
Klaci79
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 3 éve
Ennyi vicc flaget meg no flaget is ritkán látni, elintézte a liga tomlinnak a pozitív szezont. Szerencsére nem számított, de azért nevetséges.Igen, amikor Harris TD-jét nem adták meg, meg adtak a Watson sack-nél egy ajándék 15 yardot, akkor is azért dolgoztak, hogy Tomlin szezonja pozitív legyen 😀
Joey Tribbiani
több mint 3 éve
Egy jó azért van ebben a szezonban: mégpedig, hogy vége. Azt most nem látom, mitől lesz ez jobb jövőre.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Ennyi vicc flaget meg no flaget is ritkán látni, elintézte a liga tomlinnak a pozitív szezont. Szerencsére nem számított, de azért nevetséges.Nekem a Watson facemask-nál lett olyan érzésem, hogy el akarjak intézni a pozitív szezont Tomlin-nak. Hagyjuk is, eh.
Joey Tribbiani
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Fú mennyire szar ez az offense te jó isten 😀Bovebben nagyon szar?
bővebben talán majd később.
Drip
több mint 3 éve
Fú mennyire szar ez az offense te jó isten 😀 bővebben talán majd később.
több mint 3 éve
Nehéz lesz felpörögni a következő szezonra egy ilyen fos után.Őszintén szólva én azt se értettem, hogy erre a szezonra hogy tudtatok felpörögni.
Még a draftot se lehet várni.
Szar.minden.
Joey Tribbiani
Én az elejétől fogva éreztem és kommunikáltam is hogy teljesen jelentéktelen év jön.
Watson siralmas eddig, egy totális sack mágnes.
Sajnos igen a draft az kuka.
FA piacot majd meglátjuk mit álmodik meg a Berry-DePo duo, van egy jó pár lyuk a keretbe.
Ritkán vagyok hálás riválisnak, de ezzel a vereséggel távozik Woods. VÉGRE!!
Thx. Jövünk egyel.
Az ittlévőknek erőt egészséget kitartást. Majd márciusba találkozunk.
több mint 3 éve
Ennyi vicc flaget meg no flaget is ritkán látni, elintézte a liga tomlinnak a pozitív szezont. Szerencsére nem számított, de azért nevetséges.
több mint 3 éve
Nehéz lesz felpörögni a következő szezonra egy ilyen fos után. Még a draftot se lehet várni.
Szar.minden.
több mint 3 éve
Jake "The Snake" 😀 amikor azt hittük ettől már nem lehet lejjebb... és jött hue...Persze vágom, Holmgrennek nem kellett se Quinn, se DA, cserébe jött Delhomme 😀Kedveltem én is, remélem teljesen felépül. Amúgy amit adtunk érte, nem volt nagy ár... Volt szerencsém látni élőben a training campben, mit mondjak... nem nyűgözött le Brady (és nem Tom 😀)Már hogy ne emlékeznénk, a franchise megváltónak gondolt helyi csávó Brady Quinnt adtuk érte (egy akkor még full backért). Aztán lehozta azt a csoda szezont, majd jött a madden átok, bedurcizott és süllyesztő. A sisakrácsa is emlékezetes.Korabbi futotok, Peyton Hillis (aki nem emlekszik ra, o volt a Madden coveren is valamelyik evben) kritikus allapotban fekszik a korhazban. A gyerekeit mentette ki az oceanbol, igy erte a baj. Tobbet nem igen tudni.Szerencsétlen 😕 egy igazi traktor volt, csíptem. Remélem felépül!
undisputedly
Bad 31
Remélem én is hamar felépül!
Joey Tribbiani
Csiriba
Micsoda idők voltak.
Joey Tribbiani
Amúgy Holmgrenben bíztam pedig de csak a pénzért jött, levezetni, úgy látszik van ilyen a head officeban is, nem csak a játékosok között 😀
több mint 3 éve
A Bohóc 🤡 közben hivatalosan is out holnapra, well done mate.
több mint 3 éve
Persze vágom, Holmgrennek nem kellett se Quinn, se DA, cserébe jött Delhomme 😀Kedveltem én is, remélem teljesen felépül. Amúgy amit adtunk érte, nem volt nagy ár... Volt szerencsém látni élőben a training campben, mit mondjak... nem nyűgözött le Brady (és nem Tom 😀)Már hogy ne emlékeznénk, a franchise megváltónak gondolt helyi csávó Brady Quinnt adtuk érte (egy akkor még full backért). Aztán lehozta azt a csoda szezont, majd jött a madden átok, bedurcizott és süllyesztő. A sisakrácsa is emlékezetes.Korabbi futotok, Peyton Hillis (aki nem emlekszik ra, o volt a Madden coveren is valamelyik evben) kritikus allapotban fekszik a korhazban. A gyerekeit mentette ki az oceanbol, igy erte a baj. Tobbet nem igen tudni.Szerencsétlen 😕 egy igazi traktor volt, csíptem. Remélem felépül!
undisputedly
Bad 31
Joey Tribbiani
Csiriba
Micsoda idők voltak.
több mint 3 éve
Kedveltem én is, remélem teljesen felépül. Amúgy amit adtunk érte, nem volt nagy ár... Volt szerencsém látni élőben a training campben, mit mondjak... nem nyűgözött le Brady (és nem Tom 😀)Már hogy ne emlékeznénk, a franchise megváltónak gondolt helyi csávó Brady Quinnt adtuk érte (egy akkor még full backért). Aztán lehozta azt a csoda szezont, majd jött a madden átok, bedurcizott és süllyesztő. A sisakrácsa is emlékezetes.Korabbi futotok, Peyton Hillis (aki nem emlekszik ra, o volt a Madden coveren is valamelyik evben) kritikus allapotban fekszik a korhazban. A gyerekeit mentette ki az oceanbol, igy erte a baj. Tobbet nem igen tudni.Szerencsétlen 😕 egy igazi traktor volt, csíptem. Remélem felépül!
undisputedly
Bad 31
Joey Tribbiani
több mint 3 éve
Már hogy ne emlékeznénk, a franchise megváltónak gondolt helyi csávó Brady Quinnt adtuk érte (egy akkor még full backért). Aztán lehozta azt a csoda szezont, majd jött a madden átok, bedurcizott és süllyesztő. A sisakrácsa is emlékezetes.Korabbi futotok, Peyton Hillis (aki nem emlekszik ra, o volt a Madden coveren is valamelyik evben) kritikus allapotban fekszik a korhazban. A gyerekeit mentette ki az oceanbol, igy erte a baj. Tobbet nem igen tudni.Szerencsétlen 😕 egy igazi traktor volt, csíptem. Remélem felépül!
undisputedly
Bad 31
több mint 3 éve
Clowneyt hazazavarták edzésről, miután közölte, hogy nincs kedve maradni jövőre.Thank you Mr Clowney and good bye.
Amadeus von Dollárbaloldal
Én azt gondoltam egy jó páros lesznek Garrett-el, de nem voltak annyira megsemmisítőek, mint amire előzetesen számítani lehetett.
Jó lesz már túl lenni ezen a szezonon.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Nagyon sötét a csávó, de legalább lassan kitisztul az öltöző.Clowneyt hazazavarták edzésről, miután közölte, hogy nincs kedve maradni jövőre.lol
Drip
Garrettet favorizáljuk, aha.
Garrett also has faced the highest double-team rate (31.3%) of any edge rusher in the league this season. Despite that, he's second among edge rushers in pass rush win rate (27.8%); Clowney's pass rush win rate is just 16.5%.
Offseason nr1 prioritás amúgy is a DL volt, így méginkább.
több mint 3 éve
Clowneyt hazazavarták edzésről, miután közölte, hogy nincs kedve maradni jövőre.lol
több mint 3 éve
Clowneyt hazazavarták edzésről, miután közölte, hogy nincs kedve maradni jövőre.kár érte, kiváló ügynök volt...
több mint 3 éve
Clowney a tipikus esete a pénzéhes hálátlan dögnek.Tavaly a gyenge oldalon bezzeg élvezte, hogy Garrett nyakába vannak az emberek, és ezt kamatoztatva lett neki is 10 sackje.
Idén amikor kellett volna egy kicsit dolgozni mert nem ment a védelemnek mindjárt menekülne.
Húzzon is a retekbe az ilyen szarházi.
Clowneyt hazazavarták edzésről, miután közölte, hogy nincs kedve maradni jövőre.
Szerkesztette: P@trik
több mint 3 éve
Clowneyt hazazavarták edzésről, miután közölte, hogy nincs kedve maradni jövőre.
több mint 3 éve
Korabbi futotok, Peyton Hillis (aki nem emlekszik ra, o volt a Madden coveren is valamelyik evben) kritikus allapotban fekszik a korhazban. A gyerekeit mentette ki az oceanbol, igy erte a baj. Tobbet nem igen tudni.Szerencsétlen 😕 egy igazi traktor volt, csíptem. Remélem felépül!
undisputedly

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 3 éve
Korabbi futotok, Peyton Hillis (aki nem emlekszik ra, o volt a Madden coveren is valamelyik evben) kritikus allapotban fekszik a korhazban. A gyerekeit mentette ki az oceanbol, igy erte a baj. Tobbet nem igen tudni.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Joe Thomas egy lépésre a HOF-tól, atom.Ha joe Thomas nem jut be, akkor az egeszet bezarhajtak, mert komolytalanna valik.
...
Joey Tribbiani

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Joe Thomas egy lépésre a HOF-tól, atom.Bojorquez afc spec. team player of the week, faxa.
Kezdek izgulni, h Woods maradhat, már jönnek ezek az agymosó statok, h a 7. hét óta milyen jó a védelem, szinte mindenben top5, etc... Tényleg rohadtul remélem Stefa és Berry az egész évet nézik és nem játsszuk el megint, amit tavaly.
több mint 3 éve
Ahogy mondani szokták: a győzelmet nem kell megmagyarázni.Watson megint jobb volt mint egy hete, nem is kicsivel. Jó jelnek látom, ezt a minden meccsen egyre jobban összeálló QB játékot. Marha jó látni, hogy van egy sztár elkapó és 1000 yard fölé tud menni nálunk. Chubb zseniális, Hunt-nak tényleg vége van. D oldalon nekem továbbra tetszenek ezek a belülre vitt EDGE variációk, a secondary meg karrier napot tartott.
Most pedig arccal a Steelers meccs felé. Gondolom szét akarnak majd futni minket. Ha azt fogni tudjuk, akkor meg lehet őket verni.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧