Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 twitter.com/BarstoolHubbs/status/1087064521552859136

kezd mar picit sok lenni sztem

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 304 — settenke1976@gmail.com
Lassan ott tartunk, hogy jövőre a Browns PO ellenfél lehet. Mayfield for President!
Chargers LT
Még az idén is volt rá esélyünk 😀 😀 😀
több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
Lassan ott tartunk, hogy jövőre a Browns PO ellenfél lehet. Mayfield for President!

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
Lupoi az NFL-ben, wow. Az alábbi jelenlegi profikat toborozta az éppen akkori aktuális munkaadó egyeteméhez: Shaq Thompson, Keenan Allen, Elijah Qualls, Darrell Daniels, Richard Rodgers. Mindemellé a mostani Bamából ő volt a toborzója többek között Mack Wilsonnak, Jonah Willamsnek, Najee Harrisnek, Tua Tagovailoának és Trevon Diggsnek is.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 378 — no es importante
Kitchens csak hozott egy embert volt iskolájából, az Alabama DC Tosh Lupoi az új DL coach

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Ne feledjük, hogy Baker a legjobb úton halad affelé, hogy rookie of the year legyen!

giphy.com/gifs/atagfrpOHLvTaQNFOB/html5
Csiriba
Focista Jancsi johnny bravojához képest ez csak kifutó 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Ne feledjük, hogy Baker a legjobb úton halad affelé, hogy rookie of the year legyen!

giphy.com/gifs/atagfrpOHLvTaQNFOB/html5
több mint 6 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 493 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Továbbra is kitchens hívja majd a játékokat

Szerkesztette: Drip

több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
James Campen az új OL coach. Szerintem igazán nagy fogás. Nem egy felkapott név, de Langból, Sittonból, Tretterből, Linsleyből, Bakhtiariból ő csinált játékost. És talán a Trettert leszámítva mindnek volt olyan periódusa, hogy top5ben emlegették. És Tretter sem egy átlag alatti játékos, pedig egyiküket sem draftolta 4. körnél magasabban a csapat.

Kifejezetten sajnálom, hogy elmegy. (Bár legalább szimpatikus helyre).

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Risitas épp ott volt mikor valaki kopogtatott a HC állásért:

twitter.com/JoeGoodberry/status/1083893706246316032

(bocs béna vagyok ezzel a twitter linkeléssel, ha valaki tudja hogy kell jöhet üziben.)
több mint 6 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 466 — Believelander
Nekem már az örömteli, hogy egyáltalán jött OC és Kitchens nem esett bele az első éves HC-k legnagyobb hibájába, miszerint az 1. idényben ők próbálnak csinálni mindent, aztán kiderül hogy nagy a kabát.

A staff több, mint korrekt, én Wilkstől sem tartok, ha olyan számokat hoz mint anno a Panthersnél ezzel az offenssel az is elég lehet. Nem kell ligaelit D-t összerakni ha Baker így fejlődik.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
Wilks egyfajta kontinuitást is hoz egyébként ugyanúgy blitz happy 4-3 várható.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 880 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Wilks azért rizikós választás, Monken viszont parádés fogás Mayfield mellé, ő már egyetemi szinten is air raid offense-t vitt
r.baggio
Wilkstől én is tartok egy kicsit, de 4-3-as a rendszerünk és azért valljuk be elég fuulos alapanyagot kap a kezébe. Plusz valszeg egy első körös DT még kapni fog. Csak rajta múlik mit hoz ki belőle.
több mint 6 éve
Wilks azért rizikós választás, Monken viszont parádés fogás Mayfield mellé, ő már egyetemi szinten is air raid offense-t vitt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
@RapSheet: Source: Former #Bucs OC Todd Monken is headed to Cleveland. He’s agreed to terms with the #Browns to be their offensive coordinator. Along with the coming hire of Steve Wilks as DC, that’s a high-powered staff.

Nagyon szépen épülnek itt a dolgok végre.

több mint 6 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 880 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Pont egyik nap néztem én is ezeket a statokat, de nem akartam vitát indítani, csiptem nagyon az öreget de inkább látványos volt ez a D mint hatásos. :/
P@trik
Amíg nem láttam ezeket a számokat, nekem is szimpi volt de így már érthető legalább miért is nem marasztalták. Ilyen számokkal viszont esélye nem volt a HC posztért... Látványos volt a védekezés, csak nem eredményes...
Csiriba
Hozzateszem nem a jó koordinatorsag tesz vkit jó hc-va, más feladata van, más kvalitasok kellenek hozzá.
tenorx
Jómagamnak nem is a HC képességeivel volt bajom, tipikus keménykezű , tudja mit akar edző, csíptem az öreget. A DC tevékenysége alatt összerakott védelem ellen szólaltam fel hogy inkább látványos volt mint hatásos.

Szerkesztette: P@trik
több mint 6 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 641 — Wrath of Khan
Pont egyik nap néztem én is ezeket a statokat, de nem akartam vitát indítani, csiptem nagyon az öreget de inkább látványos volt ez a D mint hatásos. :/
P@trik
Amíg nem láttam ezeket a számokat, nekem is szimpi volt de így már érthető legalább miért is nem marasztalták. Ilyen számokkal viszont esélye nem volt a HC posztért... Látványos volt a védekezés, csak nem eredményes...
Csiriba
Hozzateszem nem a jó koordinatorsag tesz vkit jó hc-va, más feladata van, más kvalitasok kellenek hozzá.
több mint 6 éve
 twitter.com/BruceFeldmanCFB/status/1084165810958921728

---
több mint 6 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 466 — Believelander
Engem abszolút nem nyűgözött le a D#, ilyen emberanyaggal minimum top10-es egységet kellett volna összerakni. Wilkstől sem várok kevesebbet, főleg hogy tuti fog még oda menni 1-2 draft pick is és komoly távozó FA nem lesz.

Jövőre PO v bust, Steelers éppen szétesik és Big Ben sem lesz fiatalabb, Bengals gondolom rebuildingbe kezd az új HC-vel, a Ravens meg Lamarral nem lehet akadály 😛

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 6 éve
P@trik
több mint 6 éve
több mint 6 éve

Szóval ezért nem ragaszkodtak GW-hez...
több mint 6 éve
Első osztályú alapanyaga lesz az biztos, csak rajta múlik mit hoz ki a védelemből.
több mint 6 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 880 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Wilks DC hivatalos.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 568 — Keep pounding
Vikingstól érkezik az új spec koordinátor Mike Priefer.
P@trik
Faszányos húzás, PFF 4. helyre rakta idén a Vikes spec. teamet. Browns volt a 32. nem meglepő módon, ez már alapból fél győzelem.

Wilks felőlem jöhet, legalább nem lenne 3-4-re váltás, bár a mai hibrid sémák és a 70% nickel felállás mellett ez már nem sokat számít. De Panthers DCnek nem volt rossz.

Spangit inkább ne köszi.
Joey Tribbiani
De jó se. Secondary coachnak sokkal jobb, mint amilyen DC.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.