Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Túl egyszerű lenne behúzni a class legjobb QB-ját, nem?Amit írtam az mind a Kaep trade utánra vonatkozott, és ha bejön, igen akkor visszamentünk időbe, addig amíg volt rendes csapatunk....
1. kör RB; letrade, visszamentünk az időben? 😊
Joey Tribbiani
több mint 9 éve
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Túl egyszerű lenne behúzni a class legjobb QB-ját, nem? 1. kör RB; letrade, visszamentünk az időben? 😊
több mint 9 éve
vagy ha nem tetszik senki sem akkor cseréljetek le vagy 5-6 helyet és válasszatok úgy.Mert a cetli gyűjtögetés eddig is faszán bejött ...
kapitnono
És Goff(vagy eleve a QB draft) mióta lett B terv?
több mint 9 éve
First WRt kapsz a második kör elején is. A legjobb workbonusos palit kell kihúzni. Bosa nekem túltolja, egy zászlómágnes, Ezékiel meg ezzel az átnyúlunk a csapatunk feje felett nyilatkozattal szintén majomkirály esélyes. Vagy nyelni egyet behúzni Goffot, de azzal meg csak a QB- dráma folytatódik.Megkapta a nagy lovejat, mar nem kell halalra jatszani magat... semmi kedve nem volt tavaly jatszani.Kit nem? Én csak Hadent sajnálom. Ennél ő többre lenne hivatott.Tunsil bőven megériMár joe thomast is elkergették?
sutianap
peach
Amadeus91
Valoban OL kellene hogy legyen a first pickunk, de en nem lennek meglepve egy WR/en sem. Egyszer mar elpasszoltunk egy Julio Jones, most nem kellene. Bosa se jonne rosszul de a tobbi jobban kell. Es tudom, hogy egyesek megkovezenek, kinevetnek de elgondolkodnok egy Ezekiel Elliott pick mellett is 1/2-re, utana OL es WR, DB/LB. Duke Johnson szemelyeben van valaki aki ugyes, de Ezekiel jobb nala es legyen verseny a poszton. De mindezek cask akkor ha lesz Kaep trade, mert ha nem akkor johet a B terv.
Csiriba

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
vagy ha nem tetszik senki sem akkor cseréljetek le vagy 5-6 helyet és válasszatok úgy.Ramsey. Gipson helyére tökéletes utód.Tegyük fel hogy Kaepet hozzunk, és nem húzzunk 1/2-ben QB-t. Mégis ki érne ebben a classban 1/2-öt need posztra? Mondjuk nem mélyedtem bele a classbe, de én nem nagyon tudok ilyen játékosról. Talán Bosa de ő nem 3-4 DE tudomásom szerint.Én sokallom azt a 3. kört is.Szerintem a realitas az, hogy a 2. kor iszonyat sok erte, a 4. kor pedig keves, ugyhogy marad 3. kor. Csak a fizujat tartsuk normalis szinten.
Egy ilyen Demarco Murray féle csere, mi adjuk a 3/2öt esetleg még egy 6.kör ők meg az ő 3. köröst +kap az ok.
Úgy is a szerződésen lovagolnak itt is, mondtam én hogy nem a legelőnyösebb az.
P@trik
Igy legalabb johet egyWR es egy OL neki. Az elso ket korbol.
Csiriba
zsutu
empty taxi

több mint 9 éve
Ramsey. Gipson helyére tökéletes utód.Tegyük fel hogy Kaepet hozzunk, és nem húzzunk 1/2-ben QB-t. Mégis ki érne ebben a classban 1/2-öt need posztra? Mondjuk nem mélyedtem bele a classbe, de én nem nagyon tudok ilyen játékosról. Talán Bosa de ő nem 3-4 DE tudomásom szerint.Én sokallom azt a 3. kört is.Szerintem a realitas az, hogy a 2. kor iszonyat sok erte, a 4. kor pedig keves, ugyhogy marad 3. kor. Csak a fizujat tartsuk normalis szinten.
Egy ilyen Demarco Murray féle csere, mi adjuk a 3/2öt esetleg még egy 6.kör ők meg az ő 3. köröst +kap az ok.
P@trik
Csiriba
zsutu

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Megkapta a nagy lovejat, mar nem kell halalra jatszani magat... semmi kedve nem volt tavaly jatszani.Kit nem? Én csak Hadent sajnálom. Ennél ő többre lenne hivatott.Tunsil bőven megériMár joe thomast is elkergették?
sutianap
peach
Amadeus91
Valoban OL kellene hogy legyen a first pickunk, de en nem lennek meglepve egy WR/en sem. Egyszer mar elpasszoltunk egy Julio Jones, most nem kellene. Bosa se jonne rosszul de a tobbi jobban kell. Es tudom, hogy egyesek megkovezenek, kinevetnek de elgondolkodnok egy Ezekiel Elliott pick mellett is 1/2-re, utana OL es WR, DB/LB. Duke Johnson szemelyeben van valaki aki ugyes, de Ezekiel jobb nala es legyen verseny a poszton. De mindezek cask akkor ha lesz Kaep trade, mert ha nem akkor johet a B terv.
több mint 9 éve
Nem azért de tavaly a fal valahogy így nézett ki.Ami a Titansnak luxus, az szerintem itt nem - Joe harmincon túl, Tunsil egy-két évet kibír a másik oldalon, de évtizedesen a legnagyobb potens tekköl van benne. Annyi magas cetli van már a Dbe, hogy O draftot várok, a Titansba meg pont fordítva.Tunsil bőven megériŐt tuti nem választanám, de szerintem nem is lesz bent mert a Titans elviszi.
sutianap
zsutu
sutianap
Thomas (2007 1/3)
Bitonio (2014 2/35) / Erving (2015 1/19)
Mack (2009 1/21)
Greco (2008 3/65)
Schwartz (2012 2/37)
Szerintem sok cetli volt a falba is, papíron k.rva jól nézett ki, és láttuk mi lett a végeredmény...
több mint 9 éve
Ami a Titansnak luxus, az szerintem itt nem - Joe harmincon túl, Tunsil egy-két évet kibír a másik oldalon, de évtizedesen a legnagyobb potens tekköl van benne. Annyi magas cetli van már a Dbe, hogy O draftot várok, a Titansba meg pont fordítva.Tunsil bőven megériŐt tuti nem választanám, de szerintem nem is lesz bent mert a Titans elviszi.
sutianap
zsutu

több mint 9 éve
Hát ha a tavalyi idényét veszem alapul, akkor k.rvára nem.Kit nem? Én csak Hadent sajnálom. Ennél ő többre lenne hivatott.Tunsil bőven megériMár joe thomast is elkergették?
sutianap
peach
Amadeus91
több mint 9 éve
Kit nem? Én csak Hadent sajnálom. Ennél ő többre lenne hivatott.Tunsil bőven megériMár joe thomast is elkergették?
sutianap
peach
több mint 9 éve
Tunsil bőven megériMár joe thomast is elkergették?
sutianap
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Tunsil bőven megériŐt tuti nem választanám, de szerintem nem is lesz bent mert a Titans elviszi.
sutianap
több mint 9 éve
Ha 1/2 WR-t vagy Tunsilt húzzuk ... Megérett a franchise a teljes pusztulásraÉn sokallom azt a 3. kört is.Szerintem a realitas az, hogy a 2. kor iszonyat sok erte, a 4. kor pedig keves, ugyhogy marad 3. kor. Csak a fizujat tartsuk normalis szinten.
P@trik
Csiriba
Tegyük fel HA tényleg jön Kaep ... de csak HA... akkor Bosa ... azzal talán még úgy ahogy megbarátkozok, de én eleve a trade ellen vagyok
több mint 9 éve
Tunsil bőven megéri

több mint 9 éve
Tegyük fel hogy Kaepet hozzunk, és nem húzzunk 1/2-ben QB-t. Mégis ki érne ebben a classban 1/2-öt need posztra? Mondjuk nem mélyedtem bele a classbe, de én nem nagyon tudok ilyen játékosról. Talán Bosa de ő nem 3-4 DE tudomásom szerint.Én sokallom azt a 3. kört is.Szerintem a realitas az, hogy a 2. kor iszonyat sok erte, a 4. kor pedig keves, ugyhogy marad 3. kor. Csak a fizujat tartsuk normalis szinten.
P@trik
Csiriba
több mint 9 éve
Én sokallom azt a 3. kört is.Szerintem a realitas az, hogy a 2. kor iszonyat sok erte, a 4. kor pedig keves, ugyhogy marad 3. kor. Csak a fizujat tartsuk normalis szinten.
P@trik
több mint 9 éve
Én sokallom azt a 3. kört is. Egy ilyen Demarco Murray féle csere, mi adjuk a 3/2öt esetleg még egy 6.kör ők meg az ő 3. köröst +kap az ok.
több mint 9 éve
Alvin Bailey és Justin Tuggle első igazolások, egyelőre fáradt vagyok bármit is írniNem lenne gond ezekkel az igazolásokkal, ha más is jönne, nem csak cserék 😊
Drip
Btw, Kaep keze 9 1/8, ennyit arról, h. Huenál számít a méret 😊
több mint 9 éve
Kaep ha hajlandó átalakítani a szerződését 3. körért jöhet.
több mint 9 éve
Alvin Bailey és Justin Tuggle első igazolások, egyelőre fáradt vagyok bármit is írni
több mint 9 éve
Ha Kaep jön akkor rájön milyen az élet itt a csoportban. Hamar leamortolizálódik....hát nemtudom, valahogy a Seattle, Zona és Rams sem volt az a népünnepély 6x egy évben
meme