Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 302 — settenke1976@gmail.com
Túl egyszerű lenne behúzni a class legjobb QB-ját, nem?

1. kör RB; letrade, visszamentünk az időben? 😊
Joey Tribbiani
Amit írtam az mind a Kaep trade utánra vonatkozott, és ha bejön, igen akkor visszamentünk időbe, addig amíg volt rendes csapatunk....
több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 455 — Believelander

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Túl egyszerű lenne behúzni a class legjobb QB-ját, nem?

1. kör RB; letrade, visszamentünk az időben? 😊

több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
vagy ha nem tetszik senki sem akkor cseréljetek le vagy 5-6 helyet és válasszatok úgy.
kapitnono
Mert a cetli gyűjtögetés eddig is faszán bejött ...

És Goff(vagy eleve a QB draft) mióta lett B terv?

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Tunsil bőven megéri
sutianap
Már joe thomast is elkergették?
peach
Kit nem? Én csak Hadent sajnálom. Ennél ő többre lenne hivatott.
Amadeus91
Megkapta a nagy lovejat, mar nem kell halalra jatszani magat... semmi kedve nem volt tavaly jatszani.

Valoban OL kellene hogy legyen a first pickunk, de en nem lennek meglepve egy WR/en sem. Egyszer mar elpasszoltunk egy Julio Jones, most nem kellene. Bosa se jonne rosszul de a tobbi jobban kell. Es tudom, hogy egyesek megkovezenek, kinevetnek de elgondolkodnok egy Ezekiel Elliott pick mellett is 1/2-re, utana OL es WR, DB/LB. Duke Johnson szemelyeben van valaki aki ugyes, de Ezekiel jobb nala es legyen verseny a poszton. De mindezek cask akkor ha lesz Kaep trade, mert ha nem akkor johet a B terv.
Csiriba
First WRt kapsz a második kör elején is. A legjobb workbonusos palit kell kihúzni. Bosa nekem túltolja, egy zászlómágnes, Ezékiel meg ezzel az átnyúlunk a csapatunk feje felett nyilatkozattal szintén majomkirály esélyes. Vagy nyelni egyet behúzni Goffot, de azzal meg csak a QB- dráma folytatódik.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Én sokallom azt a 3. kört is.
Egy ilyen Demarco Murray féle csere, mi adjuk a 3/2öt esetleg még egy 6.kör ők meg az ő 3. köröst +kap az ok.
Úgy is a szerződésen lovagolnak itt is, mondtam én hogy nem a legelőnyösebb az.
P@trik
Szerintem a realitas az, hogy a 2. kor iszonyat sok erte, a 4. kor pedig keves, ugyhogy marad 3. kor. Csak a fizujat tartsuk normalis szinten.
Igy legalabb johet egyWR es egy OL neki. Az elso ket korbol.
Csiriba
Tegyük fel hogy Kaepet hozzunk, és nem húzzunk 1/2-ben QB-t. Mégis ki érne ebben a classban 1/2-öt need posztra? Mondjuk nem mélyedtem bele a classbe, de én nem nagyon tudok ilyen játékosról. Talán Bosa de ő nem 3-4 DE tudomásom szerint.
zsutu
Ramsey. Gipson helyére tökéletes utód.
empty taxi
vagy ha nem tetszik senki sem akkor cseréljetek le vagy 5-6 helyet és válasszatok úgy.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Egy ilyen Demarco Murray féle csere, mi adjuk a 3/2öt esetleg még egy 6.kör ők meg az ő 3. köröst +kap az ok.
P@trik
Szerintem a realitas az, hogy a 2. kor iszonyat sok erte, a 4. kor pedig keves, ugyhogy marad 3. kor. Csak a fizujat tartsuk normalis szinten.
Csiriba
Tegyük fel hogy Kaepet hozzunk, és nem húzzunk 1/2-ben QB-t. Mégis ki érne ebben a classban 1/2-öt need posztra? Mondjuk nem mélyedtem bele a classbe, de én nem nagyon tudok ilyen játékosról. Talán Bosa de ő nem 3-4 DE tudomásom szerint.
zsutu
Ramsey. Gipson helyére tökéletes utód.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Tunsil bőven megéri
sutianap
peach
Amadeus91
Megkapta a nagy lovejat, mar nem kell halalra jatszani magat... semmi kedve nem volt tavaly jatszani.

Valoban OL kellene hogy legyen a first pickunk, de en nem lennek meglepve egy WR/en sem. Egyszer mar elpasszoltunk egy Julio Jones, most nem kellene. Bosa se jonne rosszul de a tobbi jobban kell. Es tudom, hogy egyesek megkovezenek, kinevetnek de elgondolkodnok egy Ezekiel Elliott pick mellett is 1/2-re, utana OL es WR, DB/LB. Duke Johnson szemelyeben van valaki aki ugyes, de Ezekiel jobb nala es legyen verseny a poszton. De mindezek cask akkor ha lesz Kaep trade, mert ha nem akkor johet a B terv.
több mint 9 éve
zsutu Cleveland Browns 785
Tunsil bőven megéri
sutianap
Őt tuti nem választanám, de szerintem nem is lesz bent mert a Titans elviszi.
zsutu
Ami a Titansnak luxus, az szerintem itt nem - Joe harmincon túl, Tunsil egy-két évet kibír a másik oldalon, de évtizedesen a legnagyobb potens tekköl van benne. Annyi magas cetli van már a Dbe, hogy O draftot várok, a Titansba meg pont fordítva.
sutianap
Nem azért de tavaly a fal valahogy így nézett ki.
Thomas (2007 1/3)
Bitonio (2014 2/35) / Erving (2015 1/19)
Mack (2009 1/21)
Greco (2008 3/65)
Schwartz (2012 2/37)

Szerintem sok cetli volt a falba is, papíron k.rva jól nézett ki, és láttuk mi lett a végeredmény...
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Tunsil bőven megéri
sutianap
zsutu
Ami a Titansnak luxus, az szerintem itt nem - Joe harmincon túl, Tunsil egy-két évet kibír a másik oldalon, de évtizedesen a legnagyobb potens tekköl van benne. Annyi magas cetli van már a Dbe, hogy O draftot várok, a Titansba meg pont fordítva.

több mint 9 éve
Tunsil bőven megéri
sutianap
peach
Amadeus91
Hát ha a tavalyi idényét veszem alapul, akkor k.rvára nem.
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 221
Tunsil bőven megéri
sutianap
peach
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Tunsil bőven megéri
sutianap

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Tunsil bőven megéri
sutianap
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
P@trik
Csiriba
Ha 1/2 WR-t vagy Tunsilt húzzuk ... Megérett a franchise a teljes pusztulásra

Tegyük fel HA tényleg jön Kaep ... de csak HA... akkor Bosa ... azzal talán még úgy ahogy megbarátkozok, de én eleve a trade ellen vagyok

több mint 9 éve
Tunsil bőven megéri

több mint 9 éve
P@trik
Csiriba
több mint 9 éve
P@trik
több mint 9 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 878 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
több mint 9 éve
Cam legalább már dolgozik a kezdő C posztért
 www.instagram.com/p/BCyfikDTFAT/

több mint 9 éve
Alvin Bailey és Justin Tuggle első igazolások, egyelőre fáradt vagyok bármit is írni
Drip
Nem lenne gond ezekkel az igazolásokkal, ha más is jönne, nem csak cserék 😊

Btw, Kaep keze 9 1/8, ennyit arról, h. Huenál számít a méret 😊

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kaep ha hajlandó átalakítani a szerződését 3. körért jöhet.
több mint 9 éve
Alvin Bailey és Justin Tuggle első igazolások, egyelőre fáradt vagyok bármit is írni

több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 684 — Csodabogár
Ha Kaep jön akkor rájön milyen az élet itt a csoportban. Hamar leamortolizálódik....
meme
hát nemtudom, valahogy a Seattle, Zona és Rams sem volt az a népünnepély 6x egy évben

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Szerintem spec teamben nem rossz, de védelemben ne kerüljön pályára.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!