Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Fiatalabb és olcsóbb mint Kaep, sőt megkockáztatom jobb is. Ha jön Goff (v. Wentz) akkor nincs gond, persze egy QB-battle benne van, de egy próbát megérhet. Inkább ez, mint Colin egy 3. körösért. Nem tudjuk McCown 37 évesen mennyit bír, lehet 2 passz után megint IR-en végezné és Hue nem akart egy rookie + Austin Davis kombót a szezon nagy részére. Ahogy Empty írta Róbert fizuja csere szintű, a két év sem valami hosszú idő, nem hiszem, h. ő lenne a jövő, inkább csak úgy vannak vele, h. jobb megoldás, mint McCown. Próbálok pozitív maradni, na...
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Thomas-Bitonio-Irving-Greco-Pasztor(?)Alapesetben igen, elég lehetne ez egy 1. körös QB-nak, csak Wentz ugye csak a 2. osztályból jön (bár ugye Flacco is már kezdő lett rookieként), Goffnak meg a center alóli játék ismeretlen.
elfogadnám nagyduzzogva h emögött a (draft előtti) fal mögött kelljen Wilsonnak menekülgetni 😛
ottvan Barnidge, esetleg Gordon (+Hartline, Hawkins, Gabriel), drafton is jöhet célpont. én nem látom siralmasnak a helyzetet h ne legyen rögtön kezdő a rookie.
braxa88

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
szerintem így trade lesz az 1/2; erről szól a moneyballés ahogy olvasom a pletykát az eagles akarja Wentzet
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
jogos ... 5 héten összetörik Griffint, aztán mehet Goff/Wentz 😊 😀Kicsit sajnálom azért ... Ettől független még mindig azt mondom, hogy QB lesz az 1/2, aztán ha megint padon találja magát , hmm 😀Hát figyi, két éves szerződést kapott, idén remélem 1/2-re QB, én már Kaep pletykáknál is ezt szorgalmaztam, és igazuk is lenne, az O falból két kezdő elment, a legjobb elkapónk elment, én biztos nem kezdetném ilyen csapatban az újonc irányítót, és tovább megyek, még McCownt is megtartanám!!!
De hogy minek megint ez a QB competition ?😒
Drip
Bad 31
Drip
Thomas-Bitonio-Irving-Greco-Pasztor(?)jogos ... 5 héten összetörik Griffint, aztán mehet Goff/Wentz 😊 😀Kicsit sajnálom azért ... Ettől független még mindig azt mondom, hogy QB lesz az 1/2, aztán ha megint padon találja magát , hmm 😀Hát figyi, két éves szerződést kapott, idén remélem 1/2-re QB, én már Kaep pletykáknál is ezt szorgalmaztam, és igazuk is lenne, az O falból két kezdő elment, a legjobb elkapónk elment, én biztos nem kezdetném ilyen csapatban az újonc irányítót, és tovább megyek, még McCownt is megtartanám!!!
Drip
Bad 31
Drip
elfogadnám nagyduzzogva h emögött a (draft előtti) fal mögött kelljen Wilsonnak menekülgetni 😛
ottvan Barnidge, esetleg Gordon (+Hartline, Hawkins, Gabriel), drafton is jöhet célpont. én nem látom siralmasnak a helyzetet h ne legyen rögtön kezdő a rookie.
több mint 9 éve
Elég lett volna megnézni a meccseinket és tudnák: mindkettő hülye.😊 Gruden-t lehet Szöszi meg McAlkesz kihúzza a szarból mondjuk... Azért remélem a Hínárhajú itt tud vmit mutatni, hogy valamelyest jobb szájízzel végezze majdan az NFL pályafutását. Elég igazságtalan lenne a sors részéről, ha a jelenlegi megítélése lenne a végleges. A pofonok 99%-át megérdemelte, de attól bőven jobb (lehet), mint amit jelenleg tartanak róla. Mondjuk az igazság része, hogy annyira nem is volt jó soha, mint amennyire hájpolta mindenki (engem is beleértve). Akárhogy zárult az a bizonyos rookie szezon, rengeteget köszönhet a Shanahan családnak, mert az ő hibrid college/pro rendszerük nélkül gyenge közepes volt a legjobb produkciója is. Egy biztos: nem lusta és nem ostoba (teljesen😊 ), szóval ha találnak egy rendszert, ami neki is és a csapat többi részének is fekszik, még akár jól is kijöhet a Cleveland a bizniszből.Kérlek titeket adjatok már egy LOGIKUS magyarázatot arra, hogy minek hoztuk ide? Semmi értelme... ez... ez.... pffabban bíznak, hogy Gruden volt a hülye, nem ő
zsutu
Höri
Szerkesztette: nexion218
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 9 éve
jogos ... 5 héten összetörik Griffint, aztán mehet Goff/Wentz 😊 😀Kicsit sajnálom azért ... Ettől független még mindig azt mondom, hogy QB lesz az 1/2, aztán ha megint padon találja magát , hmm 😀Hát figyi, két éves szerződést kapott, idén remélem 1/2-re QB, én már Kaep pletykáknál is ezt szorgalmaztam, és igazuk is lenne, az O falból két kezdő elment, a legjobb elkapónk elment, én biztos nem kezdetném ilyen csapatban az újonc irányítót, és tovább megyek, még McCownt is megtartanám!!!
Drip
Bad 31
több mint 9 éve
Kicsit sajnálom azért ... Ettől független még mindig azt mondom, hogy QB lesz az 1/2, aztán ha megint padon találja magát , hmm 😀Hát figyi, két éves szerződést kapott, idén remélem 1/2-re QB, én már Kaep pletykáknál is ezt szorgalmaztam, és igazuk is lenne, az O falból két kezdő elment, a legjobb elkapónk elment, én biztos nem kezdetném ilyen csapatban az újonc irányítót, és tovább megyek, még McCownt is megtartanám!!!
Drip

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 9 éve
RG3 fizuja egy drágább backupénak felel meg, meglátjuk mi lesz a vége.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Kicsit sajnálom azért ... Ettől független még mindig azt mondom, hogy QB lesz az 1/2, aztán ha megint padon találja magát , hmm 😀 De hogy minek megint ez a QB competition ?😒
több mint 9 éve
Kérlek titeket adjatok már egy LOGIKUS magyarázatot arra, hogy minek hoztuk ide? Semmi értelme... ez... ez.... pffsztem lesz 2.pickre QB draft
zsutu
így dupla esély h legyen épkézléb QBd
több mint 9 éve
Kérlek titeket adjatok már egy LOGIKUS magyarázatot arra, hogy minek hoztuk ide? Semmi értelme... ez... ez.... pffChampionship
zsutu

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Ha most nem fogja meg ezt az alkalmat akkor menthetetlen de komolyan..
több mint 9 éve
biztos jót fog tenni az egójának, ha 1/2-re húznak rá egy QB-t 😊Kinézem Hueból, hogy nem qb lesz az 1/2.
Löfli
több mint 9 éve
oi66.tinypic.com/2w676up.jpg
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Kérlek titeket adjatok már egy LOGIKUS magyarázatot arra, hogy minek hoztuk ide? Semmi értelme... ez... ez.... pffabban bíznak, hogy Gruden volt a hülye, nem ő
zsutu
több mint 9 éve
(Josh) McCown hiányzik róla, mivel ezzel tuti hogy megy a Jetsbe szerintem.jöhet a mezes kép
Höri
mustaine
több mint 9 éve
Kérlek titeket adjatok már egy LOGIKUS magyarázatot arra, hogy minek hoztuk ide? Semmi értelme... ez... ez.... pff
több mint 9 éve
biztos jót fog tenni az egójának, ha 1/2-re húznak rá egy QB-t 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
RGIII érkezik.
több mint 9 éve
Teljesen off, de most Boweról ment a beszélgetés, ezért rácheckoltam wikipedian (szokásom ilyenkor olvasgatni a playerekről).Azért Bowe nem volt mindig kutyaütő.
Ezen a mondaton nagyon röhögtem 😀
Bowe drew comparisons to Hines Ward.He was selected 23rd overall by the Kansas City Chiefs. Alongside his former teammates JaMarcus Russell and Craig Davis, the trio became the first quarterback/wide receiving group to be selected in the first round of the draft.
Mennyire bejött a teljes trió 😊
Egyébként a QB padoztatáshoz, főleg Bazzanihoz. Igen, láttuk már, hogy nem jön be a padoztatás, ahogy azt is láttuk már, hogy bejön (Rodgers?). De, azt is láttuk már, hogy bejön a rögtön kezdés, meg azt is, hogy nem.
Sajnos nincs második esély, nem lehet utána megnézni, hogy mi történt volna, ha padoztatjuk a srácot.
Én ebben az esetben azt vallom, hogy abszolút csapat és játékos függő a dolog.
tenorx
több mint 9 éve
ó mily' ironikus lenne ha végül mégis nálunk kötne ki 😊
több mint 9 éve
A Jetset érdekelné McCown abban az esetben, ha leigazolnánk Róbertet. Úgy tűnik Hue az 1/2-es rookie + 30 alatti veterán kombóban gondolkodik, legyen az Kaep v. Árcsi. A kérdés tényleg az, h. RG mennyire lenne jó csapattárs, én továbbra is attól tartok, h. nagy lenne a fúrás-faragás. Neki itt bizonyítani kell, egy Redskins utáni Browns bukót már nehezen nyelne le a liga. Josh barátunk ezzel szemben többször elmondta, h. nem zavarja a padozás, mindenben segítené az újonc irányítót.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964