Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
NFL Insiderek szerint Pettine is repul hetfon.
több mint 9 éve
Manci out, Austin kezd a helyén, felkészül Pryor. BUÉK minden kedves fórum lakónak!
több mint 9 éve
A texansnak is: hoyer, mallet, yates, weeden 😀csak náluk volt védelem (a szezon második felében), meg gyenge csoportban voltak 😛
peach

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
A texansnak is: hoyer, mallet, yates, weeden 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Flacco, Schaub, Clausen, Mallett: nekünk ez is sikerült idén. 😀 😛www.nfl.com/news/story/0ap3000000612435/article/browns-johnny-manziel-diagnosed-with-concussion😊 na az szép lenne, négy kezdő irányító egy szezonban
Pryor dobál edzésen
Amadeus91
Bad 31
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000612435/article/browns-johnny-manziel-diagnosed-with-concussion😊 na az szép lenne, négy kezdő irányító egy szezonban
Pryor dobál edzésen
Amadeus91

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 9 éve
Egybk. a Coltsnal minden epkezlab QB kidolt, Josh Freeman v. Ryan Lindley kezd hetvegen -> nem olyan lefutott az az 1/1.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
en is kihagynam, vagy csak ugy, ha egy eros GM es DC jon melle. Az a Philly vedelem kritikan aluli volt 3 even at, en nagyon szeretnek vegre egy komoly D-t Clevelandbe, jobban is, mint egy utos O-t... Elobbihez meg is lenne az emberanyag, csak egy szaki kene, aki osszegyurmazza...ugyanezt akartam írni, a két Joe már itt se lenneChip Kelly HC? kicsit beteg edző, de kiszórná a semmirekellőket a keretből.Nem azokat szokta kiszórni, hanem a legjobbakat, ahogy Maclin, Jackson, McCoy. 😊
P@trik
Soldados
Drip
több mint 9 éve
ugyanezt akartam írni, a két Joe már itt se lenneChip Kelly HC? kicsit beteg edző, de kiszórná a semmirekellőket a keretből.Nem azokat szokta kiszórni, hanem a legjobbakat, ahogy Maclin, Jackson, McCoy. 😊
P@trik
Soldados
több mint 9 éve
Chip Kelly HC? kicsit beteg edző, de kiszórná a semmirekellőket a keretből.Nem azokat szokta kiszórni, hanem a legjobbakat, ahogy Maclin, Jackson, McCoy. 😊
P@trik

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Chip Kelly HC? kicsit beteg edző, de kiszórná a semmirekellőket a keretből.
több mint 9 éve
Én mindkettőt lapátra tenném az biztos, katasztrófa ami itt ment!Eddig pont arról lehetett hallani, h. Farmer és Scheiner jóban vannak, így inkább Ray maradhat és Peti repülhet.Jason Cole forrásai szerint Pettine marad és Farmeren csattan az ostor, akit kirúgtok majd.lehet telhetetlen vagyok, de ez nekem nem elég
Beki
Drip
Attól félek, h. Haslam nem akarja megint felrúgni az egészet, így inkább megtart valakit... Melyik a jobb, a bottom 5 védelmet összerakó (és az utolsó 20 meccsen 3-17-es mérleget hozó) "def. guru" HC v. a négy első körös picket elb@szó, az idény első hónapjában eltiltott GM ? Ébredj már fel JH3...
Adkins szerint abban bízhatunk, h. Dee Haslam, a feleség közbelép, jelenleg ő a legkevésbé elfogult a vezetőségben.
Joey Tribbiani

több mint 9 éve
Janika megintdailysnark.com/new-manziel-drinking-video-emerges-browns-coach-mike-petine-plans-talk-qb/
több mint 9 éve
a vasmarkú asszony mindig jól jön a háznál
több mint 9 éve
Eddig pont arról lehetett hallani, h. Farmer és Scheiner jóban vannak, így inkább Ray maradhat és Peti repülhet.Jason Cole forrásai szerint Pettine marad és Farmeren csattan az ostor, akit kirúgtok majd.lehet telhetetlen vagyok, de ez nekem nem elég
Beki
Drip
Attól félek, h. Haslam nem akarja megint felrúgni az egészet, így inkább megtart valakit... Melyik a jobb, a bottom 5 védelmet összerakó (és az utolsó 20 meccsen 3-17-es mérleget hozó) "def. guru" HC v. a négy első körös picket elb@szó, az idény első hónapjában eltiltott GM ? Ébredj már fel JH3...
Adkins szerint abban bízhatunk, h. Dee Haslam, a feleség közbelép, jelenleg ő a legkevésbé elfogult a vezetőségben.
több mint 9 éve
Jason Cole forrásai szerint Pettine marad és Farmeren csattan az ostor, akit kirúgtok majd.lehet telhetetlen vagyok, de ez nekem nem elég
Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Jason Cole forrásai szerint Pettine marad és Farmeren csattan az ostor, akit kirúgtok majd.
több mint 9 éve
www.dawgsbynature.com/2015/12/27/10672562/la-canfora-hearing-strong-buzz-about-eliot-wolf-as-the-browns-nextLa Canfora most az egyszer betalálhatna 😊 Azonnal aláírnám ezt a felállást.
több mint 9 éve
Most mi a probléma Jánossal? Hát nem látszott a végén, hogy mennyire nyerni akart?! Biztos nem szóltak neki, hogy nem a win kell, hanem a jó draft hely...Végre más is észrevette, hogy az a Tramon gyerek az még a mi szintünket sem üti meg...
A defenset más sémában játszatva kipróbálnám vmi olyanban amit tudnak és értenek is, mert amúgy vannak jó periódusaik is, legalább két-három negyedet ki tudnék emelni az elmúlt 16 fordulóból...
Szánalom az egész, legyen már vége.
több mint 9 éve
A Steelers PO-ba menéséhez vagy a denver 2 veresége kell vagy a jets bukása, de ellenetek mindenképpen győzni kell hozzá...viszont félek tőle, mert idén nagyon nem megy nektek, ez nekünk nem jó ómenHát ha a Denver nyer az MNF-en, akkor már a steelers sem megy po-ba, szóval lehet tét nélküli lesz, bár szerintem egy pitsburg elleni meccsnek mindig van tétje 😀A Steelers meg POba mehet.Még jobb, nem lesz alibizés jövő héten 😊
Mas. A vedelmetek nem kapott a masodik felidoben pontot. Sztem ez volt a legfobb oka,hogy megvolt az esely a gyozelemre. De az is igaz, hogy igy jo volt mindenkinek.
ulpianus
Joey Tribbiani
Bad 31
több mint 9 éve
Hát ha a Denver nyer az MNF-en, akkor már a steelers sem megy po-ba, szóval lehet tét nélküli lesz, bár szerintem egy pitsburg elleni meccsnek mindig van tétje 😀A Steelers meg POba mehet.Még jobb, nem lesz alibizés jövő héten 😊
Mas. A vedelmetek nem kapott a masodik felidoben pontot. Sztem ez volt a legfobb oka,hogy megvolt az esely a gyozelemre. De az is igaz, hogy igy jo volt mindenkinek.
ulpianus
Joey Tribbiani

több mint 9 éve
A Steelers meg POba mehet.Még jobb, nem lesz alibizés jövő héten 😊
ulpianus
több mint 9 éve
A Steelers meg POba mehet.Mas. A vedelmetek nem kapott a masodik felidoben pontot. Sztem ez volt a legfobb oka,hogy megvolt az esely a gyozelemre. De az is igaz, hogy igy jo volt mindenkinek.

Állat vagyok, ami enni kér...