Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Ha Kaep jön akkor rájön milyen az élet itt a csoportban. Hamar leamortolizálódik....hát nemtudom, valahogy a Seattle, Zona és Rams sem volt az a népünnepély 6x egy évben
meme
több mint 10 éve
@BazzaAz igazolás után folyamatosan irkálták, hogy ez mekkora boost a speciális egységnek, meg milyen remekül szerel meg mennyire szeret ütközni.
Hol olvastad ezt ? Mert csúnyán félre vezettek az biztos 😛
Drip
Állítólag CB poszton is próbálják majd.
Mondjuk kb rajta fog legkevésbé múlni, hogy szarok leszünk, van itt baj nagyobb is.
több mint 10 éve
sírva röhögök ez most komoly ?? Cáfoljanak rám tényleg, könyörgök érte de lehet én is meghúzom magam, egy Kaep trade után ... Szerk.: Pedig gondolkodtam avatar váltáson 😀😀
@Bazza
Hol olvastad ezt ? Mert csúnyán félre vezettek az biztos 😛
Szerkesztette: Drip
több mint 10 éve
Nálunk meg halálra dicsérik a beatwriterek, hogy mostaztánolyanSTleszmintazállat. Gondoltam én, hogy valami szar van a palacsintában.Johnny fiú kivágna... végett ért a "Manziel" éra is 😀Meg nem hivatalos, talan a nap vegen. De ez lenne a 2. jo hir Bademosi tavozasa utan 😊
zsutu
Joey Tribbiani
több mint 10 éve
Ez csak az én agymenésem mondjuk, de szerintem van benne ráció, McCown nem fiatal, Kaepben még lehet potenciál, és ha tényleg az 1/2-est nem akarjuk egyből bele dobni a húsdarálóba miért ne lehetne előtte ez a QB páros?Én még mindig azt mondom ha jön Kaep, akkor is QB-t húznék 1/2-re, vagy az luxus? 😀Hue szemével nézve: ha elhozod Kaepet és a drafton van egy QB, akiből szerinted pár év alatt kezdőt tudsz csinálni, akkor nem luxus, még ha 1/2-n húzol, akkor se.
Bad 31
mondjuk nehéz eldönteni, hogy Kaepban vagy McCownban nagyobb az upside 😀
Löfli

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
Én még mindig azt mondom ha jön Kaep, akkor is QB-t húznék 1/2-re, vagy az luxus? 😀Hue szemével nézve: ha elhozod Kaepet és a drafton van egy QB, akiből szerinted pár év alatt kezdőt tudsz csinálni, akkor nem luxus, még ha 1/2-n húzol, akkor se.
Bad 31
mondjuk nehéz eldönteni, hogy Kaepban vagy McCownban nagyobb az upside 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Ha Kaep jön akkor rájön milyen az élet itt a csoportban. Hamar leamortolizálódik....
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Én még mindig azt mondom ha jön Kaep, akkor is QB-t húznék 1/2-re, vagy az luxus? 😀

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
1/2-n elérhető lesz még Ramsey, aki amúgy simán megéri a top3-as picket 😀No-no-no Free safety kell a házba! 😀ja és akkor 1/2 re választotok egy cb-tegyelőre a fizu miatt nincs még deal a BarnákkalTökön szúrom magam, ha hozzánk jön... Szerintem lassan készíthetem elő is a bökőt.
petey
zsutu
kapitnono
Csiriba

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Valahogy a class legjobb puntere tökéletesen beleillene a csapatbaNo-no-no Free safety kell a házba! 😀ja és akkor 1/2 re választotok egy cb-tegyelőre a fizu miatt nincs még deal a BarnákkalTökön szúrom magam, ha hozzánk jön... Szerintem lassan készíthetem elő is a bökőt.
petey
zsutu
kapitnono
Csiriba
több mint 10 éve
No-no-no Free safety kell a házba! 😀ja és akkor 1/2 re választotok egy cb-tegyelőre a fizu miatt nincs még deal a BarnákkalTökön szúrom magam, ha hozzánk jön... Szerintem lassan készíthetem elő is a bökőt.
petey
zsutu
kapitnono
több mint 10 éve
ja és akkor 1/2 re választotok egy cb-tegyelőre a fizu miatt nincs még deal a BarnákkalTökön szúrom magam, ha hozzánk jön... Szerintem lassan készíthetem elő is a bökőt.
petey
zsutu

több mint 10 éve
egyelőre a fizu miatt nincs még deal a BarnákkalTökön szúrom magam, ha hozzánk jön... Szerintem lassan készíthetem elő is a bökőt.
petey
több mint 10 éve
egyelőre a fizu miatt nincs még deal a BarnákkalJaja, állítólag a két franchise már megállapodott, de a Browns nem jut dűlőre Kaep szerződésének átstrukturálásáról.
petey
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Megittam egy felest a tiszteletére.Hogyrohaggyonmegállva
P@trik

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Megittam egy felest a tiszteletére.
több mint 10 éve
fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t31.0-8/1048256_1098373383542682_8952074880715325074_o.jpg😥
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Johnny fiú kivágna... végett ért a "Manziel" éra is 😀Meg nem hivatalos, talan a nap vegen. De ez lenne a 2. jo hir Bademosi tavozasa utan 😊
zsutu
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
espn.go.com/nfl/story/_/id/14949568/san-francisco-49ers-colin-kaepernick-wants-play-new-cleveland-browns-coach-hue-jacksonhölgyeim és uraim 😀
több mint 10 éve
Johnny fiú kivágna... végett ért a "Manziel" éra is 😀