Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Szerintem minden lényeges benne van ebben a cikkben.www.cleveland.com/browns/index.ssf/2015/10/cleveland_browns_defense_2.html#incart_big-photo
több mint 10 éve
Aludva a meccsre egy keveset, pár gondolat:Fejben nagyon nincs rendben a társaság, a győztes field goal előtti szabálytalanság is semmi más, csak koncentráció hiány. Egy Tramon Williams, aki megjárt már ennél nagyobb csatákat is tudjon már koncentrálni egy ilyen kulcsszituációban. Meccs közben volt egy kiírás, talán 6 first down-t adtunk a SD-nak büntetésből. Ezen nincs mit szépíteni.
Hihetetlen, h meccs közben talán 8 ember sérült le a Chargers-nél. Nem hiszem el, h ilyenkor nem vagyunk képesek megtalálni a gyengepontot az ellenfélen, mert biztos, h van. Egy GB, Patriots biztos könyörtelenül kihasználta volna ezeket, mi nem tudtuk. Sérült le lineman tag, secondary tag, ennek ellenére sehol se tudtuk ezt kihasználni.
Idén úgy látszik fordul a kocka, nyugodtabban nézem a meccset ha a támadóegység van fent, ez a védelem egyszerűen borzalmas. Rivers-hez talán 2x sikerült odaérni, sorra nyeltük be a nagy játékokat, TO-t nem tudtunk kiharcolni.
Pozitívum, h Barnidge személyében úgy látszik megtaláltuk Cameron helyettesét, számomra ő nagy meglepetés idén, Duke is végre hozott egy jó meccset, Benji hozta az elkapásait, Crowell is nagyon szép játékokat hozott össze. Amin viszont javítani kell, h a red zone-ban meg kell csinálni a td-t, legalább 2 td-t ott hagytunk.
McCown-ra egy szavunk se lehet.
több mint 10 éve
Sajnos nem sikerült a meccset megnézni, csak összefoglalót néztem,meg olvastam 1-2 értékelést.Így nagyon nehéz lesz, ha a következő fordulóba a Ravenst nem sikerül megfogni, esetleg később Ramst , akkor nagyon siralmas lesz ez bye weekig ez a 1-9 könnyen jöhet.
Egyszerűen nem is tudom mi lehet ezzel a védelemmel, rombolni kéne, darálni az irányítókat Sheltonéknak, de nem megy.
Néha úgy érzem a csapatot látva mintha elengedtük volna ezt a szezont 3-4 forduló után és irány az 1/1, de nem értem mire föl tavaly volt már legalább egy 7-9...
több mint 10 éve
Ott tartunk, h. az offense a csapat erőssége és adja meg az esélyt a győzelemre. Nem a millió dolláros védelem.A második félidőt már alvással töltöttem, igazából most már ténylegesen beigazolódott az, hogy ez a lesajnált támadósor az ami még hasonlít egy foci csapathoz. Én nem sajnálnám Pettinet, már múlthéten is kifejtettem, hogy én elvárnám egy védelmi gurutól, aki gyakorlatilag csak a védelmet erősítette "jobbnak" tűnő játékosokkal, hogy összekovácsoljon egy top10 védelmet.
O'Neil-t azonnal kibasznám, ez már nem lehet véletlen. Rivershez nem értünk oda, a két veszélyes emberüket (Woodhead, Green) nem tudtuk megállítani, rengeteg flag... De úgyse fog megtörténni, Pettine legjobb cimborája.
Arra lett felépítve a csapat, h. az O feltesz 20-23 pontot, a védelem meg megoldja a többit. A Jets meccset leszámítva az O tette a dolgát, a másik oldal viszont NULLA !
Innen irány az 1-10, nem nyerünk többet a bye-ig, ott pedig repül a HC. Lehet nem is baj, ezt a (védelmi) stábot, játékoskeretet és sémát ő rakta össze.
Csalódott vagyok, nem is a (kihagyott) FG előtti offside miatt, hanem mert amikor nagyon kellett volna, akkor sem kapta össze magát a védelem. Pedig ez a Chargers O kibaszott foghíjas volt.
Joey Tribbiani

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
Ott tartunk, h. az offense a csapat erőssége és adja meg az esélyt a győzelemre. Nem a millió dolláros védelem.O'Neil-t azonnal kibasznám, ez már nem lehet véletlen. Rivershez nem értünk oda, a két veszélyes emberüket (Woodhead, Green) nem tudtuk megállítani, rengeteg flag... De úgyse fog megtörténni, Pettine legjobb cimborája.
Arra lett felépítve a csapat, h. az O feltesz 20-23 pontot, a védelem meg megoldja a többit. A Jets meccset leszámítva az O tette a dolgát, a másik oldal viszont NULLA !
Innen irány az 1-10, nem nyerünk többet a bye-ig, ott pedig repül a HC. Lehet nem is baj, ezt a (védelmi) stábot, játékoskeretet és sémát ő rakta össze.
Csalódott vagyok, nem is a (kihagyott) FG előtti offside miatt, hanem mert amikor nagyon kellett volna, akkor sem kapta össze magát a védelem. Pedig ez a Chargers O kibaszott foghíjas volt.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Dögöljön meg Pettine meg az ő úgynevezett védelme ... Tramonnal az élen
több mint 10 éve
Egyre hosszabb a sérültlista.twitter.com/NateUlrichABJ/status/649990612251504640
Draughn és Gipson játéka kérdéses.
Bowe aktív lesz, persze így, h. öten sérülés miatt biztosan kihagyják a meccset nem olyan hatalmas meglepetés 😛
A Chargersnél érdekes lehet az offensive line ez alapján:
twitter.com/UTgehlken/status/650004943814787073
Idén már 10-szer sackelték Riverst az ellenfelek, mi is földre vihetnénk párszor, ha már Carr-t egyszer sem sikerült. És ne felejtsük el, Fitzmagicet sem, három meccsből kétszer nulla sack...
több mint 10 éve
Van benne valami!én se, főleg így szezon közben. De reménykedjünk, h. nem kerül rá sor. Egy hétvégi bravúrgyőzelem nagy lökést adhatna, ez a Ravens pedig sokkal foghatóbb, mint az elmúlt években. Utána pedig csak egyet kéne behúzni a 4-6-hoz 😀
Viszont megmondom őszintén nem tudnék olyan nevet mondani aki esetleg megfelelő lenne.
P@trik
több mint 10 éve
Van benne valami!Viszont megmondom őszintén nem tudnék olyan nevet mondani aki esetleg megfelelő lenne.
több mint 10 éve
Annak ellenére hogy nem váltjuk meg a világot, javított Peti.inkább úgy fogalmaznék, h. a többiek rontottak (:
www.oddsshark.com/nfl/nfl-first-head-coach-fired-2015-odds
P@trik
a bye weeking nem hiszem, h. akciózna Haslam, ott viszont nem lesz elég egy 2-8, de még egy 3-7 sem biztos.
több mint 10 éve
Annak ellenére hogy nem váltjuk meg a világot, javított Peti.www.oddsshark.com/nfl/nfl-first-head-coach-fired-2015-odds
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Nem követelem a kezdőbe Mancit, mert vele sem voltunk kimagaslóan jobbak, és meg kell adni az esélyt McCownnak is, egy meccsből se rá se Mancira nem lehet ítéletet mondani. Az a kamuszagú cikk pedig lehet hogy csak szenzáció hajhászás volt, ne feledjük amerikai sajtóról van szó!Mondjuk egyet nem értek, papíron van egy bődületesen erős off falunk, nem megy a futás. Papíron van egy liga top5 cornerünk, úgy nyeljük rajta a yardokat mintha muszáj lenne. Ezek a dolgok nem stimmelnek. Mintha valakik elkezdenének valakik ellen játszani az öltözőnkben... Vagy csak megelégedtek a zsíros szerződéseikkel, és nem viszik a bőrüket a vásárra, inkább csak pénzt keresnek, a közönség úgyis megszokta már ezeket az eredményeket. Hoznak 5-6 könnyű meccset, a többi meg mehet a lekvárba. Nekem ezzel van problémám.ez most a Mancit a kezdőbe (kamu) cikkre válasz ? Mert kül. nem nagyon értem 😛
Csiriba
Joey Tribbiani
Egyébként csak azért írtam, mert nem értem a helyzetet, hogy miért nem működik pl egy évek óta együtt játszó OL. Nekik szinkronban kellene még horkolniuk is. Mert ha az el kezdene működni, akkor elég sok gondunk megoldódna.
több mint 10 éve
Erdemes elolvasni Pokorny elemzeset a meccsrol, elsore az OL-t hibaztattam a gyenge futojatekert, de bizony Crowell is kivette a reszet a mokabol. Nem josolok neki nagy jovot igy, Turbin lassan felepul, Duke sem rossz, par het es 3. szamu lesz. www.dawgsbynature.com/2015/9/30/9411983/cleveland-browns-week-3-film-review-27-20-loss-to-raiders
A ket safetyt meg egy ilyen teljesitmeny utan siman padoztatni kene...
több mint 10 éve
Mondjuk egyet nem értek, papíron van egy bődületesen erős off falunk, nem megy a futás. Papíron van egy liga top5 cornerünk, úgy nyeljük rajta a yardokat mintha muszáj lenne. Ezek a dolgok nem stimmelnek. Mintha valakik elkezdenének valakik ellen játszani az öltözőnkben... Vagy csak megelégedtek a zsíros szerződéseikkel, és nem viszik a bőrüket a vásárra, inkább csak pénzt keresnek, a közönség úgyis megszokta már ezeket az eredményeket. Hoznak 5-6 könnyű meccset, a többi meg mehet a lekvárba. Nekem ezzel van problémám.ez most a Mancit a kezdőbe (kamu) cikkre válasz ? Mert kül. nem nagyon értem 😛
Csiriba
több mint 10 éve
Mondjuk egyet nem értek, papíron van egy bődületesen erős off falunk, nem megy a futás. Papíron van egy liga top5 cornerünk, úgy nyeljük rajta a yardokat mintha muszáj lenne. Ezek a dolgok nem stimmelnek. Mintha valakik elkezdenének valakik ellen játszani az öltözőnkben... Vagy csak megelégedtek a zsíros szerződéseikkel, és nem viszik a bőrüket a vásárra, inkább csak pénzt keresnek, a közönség úgyis megszokta már ezeket az eredményeket. Hoznak 5-6 könnyű meccset, a többi meg mehet a lekvárba. Nekem ezzel van problémám.
több mint 10 éve
az első részével egyetértek, a másodikkal már nem 😀 Nem akarok QB draftban gondolkodni, legyen Johnny cseréje
több mint 10 éve
www.ohio.com/sports/browns/marla-ridenour-loss-to-raiders-showed-all-the-failures-on-browns-gm-ray-farmer-s-resume-1.628178The Browns have nine players taken in the first three rounds of those two drafts and only three were in the lineup.Farmernek mennie kell, legyen akár 10-6 a mérleg...
Austin Davis-szel a 2017-es szezon végéig hosszabbítottunk. Ő lesz a cseréje a jövőre draftolandó 1. körös irányítónak...?
ESPN first reported the extension and noted it's worth $4.173 million. Davis is scheduled to make base salaries of $800,000 this year, $1,350,000 next year and $1,700,000 in 2017, according to the NFL Players Association.
több mint 10 éve
Kirúgtátok az Ol coach Andy Moellertnem kellett volna sokat gorgetni (:
www.nfl.com/news/story/0ap3000000542287/article/browns-part-ways-with-oline-coach-andy-moeller?campaign=Ext_Email_1st10_20150930&cvosrc=Ext_Email.Epsilon.1st10_20150930
kapitnono
több mint 10 éve
Kirúgtátok az Ol coach Andy Moellertwww.nfl.com/news/story/0ap3000000542287/article/browns-part-ways-with-oline-coach-andy-moeller?campaign=Ext_Email_1st10_20150930&cvosrc=Ext_Email.Epsilon.1st10_20150930

több mint 10 éve
Ugyan TMZ, de ki tudja. Remelem nem valaki a csapatbol probalja megbontani az egyseget...www.tmz.com/2015/09/29/cleveland-browns-players-furious-over-johnny-manziel-put-him-in-the-damn-game/
Az OL tagjai azonnal cafoltak a dolgot (persze mi mast mondhatnanak) www.cleveland.com/browns/index.ssf/2015/09/joe_thomas_says_johnny_manziel.html#incart_social_feature; Hawk is azt tweetelte, h. 1000%-ban kitalalt sztori.
több mint 10 éve
Akkor arról le. Mit csinált? 😊
Soldados
A woman who called 911 after a Sept. 5 incident at Moeller's Berea home said she was his fiancee; and told dispatchers that he assaulted her.korabban is voltak gondjai az alkohollal, elkepzelheto, h. ennel az esetnel is kicsit tobbet ivott a kelletenel.
Moeller flatly denied that he choked the woman by putting his forearm against her neck. Charges were never filed.
Szerkesztette: Joey Tribbiani
több mint 10 éve
Akkor arról le. Mit csinált? 😊Közös megegyezéssel felbontottátok az OL-coach szerződését... Vmi továbbra sem lehet jó sem az öltözőben, sem a szervezet vezetésében, ha erre a 3. héten sor kerül. :/lemaradtál ezek szerint a hírről, hogy mit művelt gallyrészegen
Soldados
baggio

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Közös megegyezéssel felbontottátok az OL-coach szerződését... Vmi továbbra sem lehet jó sem az öltözőben, sem a szervezet vezetésében, ha erre a 3. héten sor kerül. :/lemaradtál ezek szerint a hírről, hogy mit művelt gallyrészegen
Soldados

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Közös megegyezéssel felbontottátok az OL-coach szerződését... Vmi továbbra sem lehet jó sem az öltözőben, sem a szervezet vezetésében, ha erre a 3. héten sor kerül. :/

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!