Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
Hát ebben sosem fogunk egyetérteni gabtsival 😊
Soldados
talán nem is baj 😊

és Badre ráfűzve Drew Bledsoe is verte Brady-t a TC-ben, úgy, hogy előtte tavasszal egy 100+ milliós, akkor rekord szerződést kapott.

persze nem állítom, hogy Manziel Brady lenne, csak annyit, hogy egy kis kontinuitás nem ártana már a Brownsnál, és ezt biztosan nem McCown fogja elhozni. senkinek - neked meg főleg nem kell bemutatni, hogy milyen fontos ez egy klub életében, még ha nem is a Super Bowl szereplés tér vissza évről évre, csak a vezetőedző, meg mondjuk a kezdő QB. ha Johnny a padon ül, akkor nem fog kiderülni, hogy ő ezt el tudja e hozni.

persze értem, hogy win now, de ettől szenved a klub 99 óta, és sose volt win now. lehet át kellene ezt értékelni, fújni egyet és kis türelemmel lenni.
gabtsi
Bledsoe sérülése után Brady olyan teljesítményt nyújtott, amivel kiérdemelte, hogy ő maradjon a kezdő. JF nem, mivel 7 negyed alatt 4 fumble és 1 INT került a neve mellé és 50%-os passzhatékonyság. Ezzel nem érdemelte ki, sőt közelében sem volt ennek.

A kontinuitásban persze egyetértünk. Látva, hogy JF hol tart, azt gondolom, ezt az évet McCownnal kell csinálni, amíg van esély a PO-ra, hogy JF tanuljon még, amikor elúszik a PO, jöhet JF, hogy élesben tanuljon és jövőre pedig már neki kell a kezdőnek lennie, és adni kell neki legalább 2-3 évet - ahogy ideális esetben Pettine-nak is.

De jelenleg JF jelentősen csökkentené a Browns győzelmi esélyeit, így nem látom értelmét annak, hogy ő kezdjen.
Soldados
Miért McCown PO-kaliberű qb? Nem hinném.
Amadeus91
Ezt nem állítottam. De amíg reális esély van a PO-ra, addig az a QB kezd, akivel nagyobb esély van a győzelemre. Ez pedig McCown.
Soldados
Én nem látom, hogy McCown ugyan mivel tud többet mint JF. Egész életében egy sokadik back up volt, 1 jó éve volt, abból él. Janikában van upside, hagyni kéne fejlődni a pályán, ha meg nem sikerül, akkor jövőre úgyis jó helyen lehet qb-t húzni.
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Soldados
talán nem is baj 😊

és Badre ráfűzve Drew Bledsoe is verte Brady-t a TC-ben, úgy, hogy előtte tavasszal egy 100+ milliós, akkor rekord szerződést kapott.

persze nem állítom, hogy Manziel Brady lenne, csak annyit, hogy egy kis kontinuitás nem ártana már a Brownsnál, és ezt biztosan nem McCown fogja elhozni. senkinek - neked meg főleg nem kell bemutatni, hogy milyen fontos ez egy klub életében, még ha nem is a Super Bowl szereplés tér vissza évről évre, csak a vezetőedző, meg mondjuk a kezdő QB. ha Johnny a padon ül, akkor nem fog kiderülni, hogy ő ezt el tudja e hozni.

persze értem, hogy win now, de ettől szenved a klub 99 óta, és sose volt win now. lehet át kellene ezt értékelni, fújni egyet és kis türelemmel lenni.
gabtsi
Bledsoe sérülése után Brady olyan teljesítményt nyújtott, amivel kiérdemelte, hogy ő maradjon a kezdő. JF nem, mivel 7 negyed alatt 4 fumble és 1 INT került a neve mellé és 50%-os passzhatékonyság. Ezzel nem érdemelte ki, sőt közelében sem volt ennek.

A kontinuitásban persze egyetértünk. Látva, hogy JF hol tart, azt gondolom, ezt az évet McCownnal kell csinálni, amíg van esély a PO-ra, hogy JF tanuljon még, amikor elúszik a PO, jöhet JF, hogy élesben tanuljon és jövőre pedig már neki kell a kezdőnek lennie, és adni kell neki legalább 2-3 évet - ahogy ideális esetben Pettine-nak is.

De jelenleg JF jelentősen csökkentené a Browns győzelmi esélyeit, így nem látom értelmét annak, hogy ő kezdjen.
Soldados
Amadeus91
Ezt nem állítottam. De amíg reális esély van a PO-ra, addig az a QB kezd, akivel nagyobb esély van a győzelemre. Ez pedig McCown.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
Soldados
talán nem is baj 😊

gabtsi

Soldados
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
McCown egyből egyszer elvesztette, ő se tud rá vigyázni. tavaly 11 meccsen 11TD 14INT 10 fumble.

a másik nézetkülönbség, hogy szerintem a padon ülve nem tanulsz. de ezt már tavaly lezongoráztuk 😊
gabtsi
Továbbra is azt gondolom, hogy 1 drive nem mérvadó, mint ahogy az sem feltétlen, hogy tavaly mi volt egy hullagyenge, végül 1/1-es Bucsnál. Két éve pl 13 TD, 1 INT-es szezont csinált a Bearsben. De ahogy a tavalyi Bucs, úgy persze ez sem számít, más csapat, más rendszer, más körülmények.

Ami viszont számít. TC-ben és Pre-seasonban jobb volt Mancinál, méghozzá egyértelműen. Épp ezért a veteránok és vélhetően a szakmai stáb is mögötte áll. (Ezt tavaly átbeszéltük, hogy igenis milyen fontos tényező, hogy a társak kit akarnak) Manci a sérülés miatt mégis lehetőséget kapott, s azt nem tudta megmutatni, hogy ő NFL-ready lenne, így célszerű visszatérni ahhoz, aki jobb esélyt kínál a győzelemre.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
A padon ülve is lehet tanulni, de mondjuk JF játékstílusából adódóan neki nagyobb szüksége van a pályán töltött snapekre, mint a padon való tanulásra. Éreznie kell a határait, mi az ami működik itt is, mikor kell jobban vigyáznia a labdára, stb... Ezt viszont a padon nem fogja megtanulni, ez csak élesben megy. Azt meg a stábnak kell felmérni, mire taksálják az idei csapatot. Nyilván, tök jó duma, hogy még van esély a PO-ra, gyerünk hajrá, azonban nem hiszem el, hogy egy felelős vezető nem látja át, hogy idén akkora csoda kell a rájátszáshoz, hogy nomég. Ergo most ideális a szitu JF pályára eresztéséhez, ráadásul meg is nyerte az első meccsét kezdőként, ez pedig Hoyert tavaly meccseken keresztül fenn tartotta a pályán - mármint, hogy nyert vele a csapat.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
McCown egyből egyszer elvesztette, ő se tud rá vigyázni. tavaly 11 meccsen 11TD 14INT 10 fumble.

a másik nézetkülönbség, hogy szerintem a padon ülve nem tanulsz. de ezt már tavaly lezongoráztuk 😊

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
mondjuk ez érdekes kinyilatkozás, úgy h McCown egyetlen scripted drive-ot vezetett a Brownsban tétmeccsen, aminek a végén elvesztette a labdát. persze nem akarom elvitatni, hogy téged ezalatt meggyőzött.
gabtsi
Egyetlen drive-ból nem indulnék ki, egyszerűen nem mérvadó. Tehát nem győzött meg se egyik, se másik oldalról. JF viszont 7 negyed alatt meggyőzött, hogy még mindig nem NFL-kész. Jobb, mint tavaly, de még mindig fejlődnie kell, mert nem tud vigyázni a labdára.

több mint 10 éve
mondjuk ez érdekes kinyilatkozás, úgy h McCown egyetlen scripted drive-ot vezetett a Brownsban tétmeccsen, aminek a végén elvesztette a labdát. persze nem akarom elvitatni, hogy téged ezalatt meggyőzött.

több mint 10 éve
Soldados
talán nem is baj 😊

gabtsi

több mint 10 éve
Soldados
talán nem is baj 😊

több mint 10 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Minden érv logikus pro és kontra, ez, hogy McCown nyerte a TC-t szerintem kurvára lényegtelen, Frye is megnyerte 2007-ben 😊

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve

McCown töksimán lenyomta JF-t TC-ben és pre-seasonban. De megsérült az első meccsen, tehát JF megmutathatta mit tud, hol tart. És kiábrándító volt. Az első meccsen 3 labdát adott el, 2 fumbli volt, nem tud vigyázni a labdára, a passzolás alig 50%-os hatékonysággal ment. Mentségére annyi szól, hogy egy igen jónak tűnő Jets D ellen volt. Nézzük a 2. meccset. Nyert a Browns, adott 2 TD-passzt, de ettől még JF majdnem ugyanolyan kiábrándító volt. Hiába a gyengébb Def., ugyanúgy alig 50%-kal passzolt, a 2 hosszú passzon kívül pedig semmiféle haladást nem tudott biztosítani a csapatának a levegőben. És ugyanúgy volt 2 fumblija, csak ezúttal mákjára, nem bukták el a labdát. Tehát kapott lehetőséget a bizonyításra, de alig több mint 1,5 meccs alatt, 4-szer verték ki a kezéből a labdát (2-t el is vesztett) és 50%-kal passzol. A lényeg, hogy azt nem sikerült megmutatnia, hogy ő jobb lenne McCownnál, vagy jobb esélyt adna a győzelemre, mint McCown. Egész egyszerűen nem nyújtott olyan teljesítményt ami indokolná a váltást, továbbra sem tud vigyázni a labdára, és nem hatékoy vele a passzjáték sem. Nem véletlen, hogy a veteránok tavaly és most sem JF-et akarják - legalábbis állítólag. Ennek egy oka van, mert nem vele van a csapatnak a legjobb győzelmi esélye.

De hogy JF fejlődött-e tavalyhoz képest? Persze, tényleg látható, pl most érezhetően ismeri a playbookot, bár nem bonyolítják a játékokat. De hiába fejlődött még mindig nagyon messze van az NFL-szintű irányítótól. Meg kell tanulnia vigyáznia a labdára és ez láthatóan még nem megy neki, és amíg ez nem megy, addig nem NFL-szintű játékos.

1-1-nél pedig azt az irányítót küldi pályára minden HC, akivel jobb esély van nyerni. Ez pedig biztosan nem JF.

Szerkesztette: Soldados

több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 302 — settenke1976@gmail.com
A szezon előtt hozott egy döntést a vezető edző. Mekkón lesz a kezdő qb. Ezen egy sérülés változtatott, de hosszú távon maradnia kell döntésénél, mivel JF hiába játszott jól, sőt meg merem kockáztatni eddig karrierje legjobb meccse volt ez, annyira nem játszott jól, hogy megváltsa a világot. Valamint továbbra sem láttunk egy negyeden kívül semmit sem Mekkóntól, viszont amit ott láttunk az elég impresszív volt ez ellen a bitang erős Jets D ellen is. Szóval köszönjük JF, tudjuk hogy tudsz fejlődni, de ülj vissza szépen a padra és tanulj tovább, ha így haladsz akkor jövőre már tényleg te kezdhetsz 16 meccsen. És végre egy draft ahol nem kell a qb poszton gondolkodni.
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Gabtsi gondolatait osztom,főleg az elsőbekezdést, mondjuk idén nem hallottam semmi ilyet, hogy Manzielt nem kedvelnék stb, sőt pont az ellenkezőjét olvastam. Vicces volt pl a story mikor Manziel kiszúrta edzésen a Mike-ot Joe Thomas meg a többi veterán kb ott ugráltak és éljeneztek 😀 Persze én a draft óta tolom a JF dumát, szóval most se lesz ez máskép, de Joey nézeteit is megértem.

több mint 10 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 455 — Believelander
remelem jobb meccs lesz, mint a tavalyi, hiaba nyertunk, felemas erzeseim voltak. FG-haboru.
Joey
Én jó meccsre számítok!
Ha valóban sikerül Jack Del Rio-val kilépnünk az árnyaink fogságából, akkor végre fogunk tudni győzelem után és a K-i parton összeszedetten játszani.

Ha mindkét csapat ott lesz fejben, akkor jó meccs lehet ez, mert relatíve közel vagyunk erőben egymáshoz.

Én most azt mondom, h nekünk az a kulcs, h megfogjuk a Ti futójátékotokat és kényszerítsünk Benneteket arra, h Manziel karral nyerjen, illetve erős futójátékkal és futásra alapuló gameplannel érkezzünk, mert ott az első 2 meccs statjai alapján foghatók vagytok.

Te hogy látod?
Rolni
Két meccs után nehéz sok konkrétumot írni, eddig inkább csalódás a szezonunk. Jól látod, a futás elleni D-től mindenképp többet vártam, főleg a széleket nem tudjuk levédekezni, nincs igazi 'edge-setter' a csapatban, aki az lehetett volna (Solomon) sajna kidőlt 4-6 hétre. Középen kicsit jobb a helyzet, de a futás az eddigiek alapján menni fog részetekről.
A pass rush sokat javult 1 hét alatt, kicsit kinyitotta a playbookot a DC-nk, de az igazsághoz hozzátartozik, h. a Jets fala sokkal jobb, mint a Titansé. Ti valahol a kettő között lehettek. Nálam ez a kulcs, folyamatos nyomás kell Carr-on, aki azért zavarba hozható. Ha a futást szopjuk, legalább a passzt fogjuk. Shelton eléggé szenvedett Mangolddal, Hudson sem lesz egyszerűbb. A Haden-Cooper is érdekes lehet, jó lenne ha a 70 milliós cornerünk valamit mutatna...

Az O szerintem haladni fog, mind1, h. McCown v. Manci kezd. A Jets D brutális, nem meglepő, h. ellenük nem ment, a Titans front7 sem ligautolsó, ellenük viszont működött 😊 Mack durva, ő biztos kioszt 1-2 zsákot, de elvileg minden adott, h. az OL-ünk dominálja a védőfalatokat.

Hogy ez mire lehet elég? Jó meccs, a hazai pálya dönt, 27-24 ide (:

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
ahogy én olvastam Pettine azt hiányolja Manziel kapcsán, hogy nagyobb legyen az input a támadójátékot illetően. tegye hozzá a magáét akár a gameplan összeállításában. ezt nem tudom, hogy jogos elvárás-e egy másodéves, nyilvánvalóan nem kész és komplikált NFL védelmek minden csimborasszóját nem ismerő játékostól. de azt is olvastam, hogy ebben is van fejlődés, és miért ne lenne ? minél többet játszik Johnny annál inkább lesz érzése azzal kapcsolatban hogy a koncepcióból mi az ami neki személyesen fekszik, és mi az ami kevésbé. ha nem próbálja meg, akkor sose lesz benyomása arról, hogy mit hogyan kellene.

ezért kellene játszatni szerintem, mert kiderülne h mit tud. én azt látom így kívülről, hogy minden téren fejlődött tavaly óta, értem ezalatt amit a pályán látunk. hogy azon kívül mi történik arról persze keveset tudunk.

azt suttogják, hogy a veteránok, élükön Joe Thomassal, inkább McCownt preferálják. de ők preferálták (meg Józsi 😛) tavaly azt a Hoyert, akit egy Ryan Mallett is kiszorított a Texansból. nem szeretik Johnnyt ? el tudom képzelni, hogy nem szimpatikus. PO-ba akarnak jutni végre ? ez sem elképzelhetetlen. mert lehet ugyan hogy az alja lejjebb van Johnnynak mint McCownnak, de a teteje is. ez egészen biztos. jó QB játék nélkül viszont nem lesz PO ebből a csoportból az is egészen biztos. annyit meg McCown nem tud hozzátenni, Tampában se tudott egy hullagyenge csoportban.

azért kellene Johnnyt játszatni, hogy kiderüljön alkalmas e valamire. így mindig csak a controversy fog kialakulni, mert az első rossz McCown passznál minden kamera Johnnyt fogja mutatni. nem volt még ebből elég ? ha nem lesz jó legalább tudjátok, és le lehet írni a veszteséget.
gabtsi
Az utolsó bekezdéssel természetesen egyetértek, nekem az időzítéssel van problémám. Ha Pettine márciustól szeptemberig úgy gondolta McCownnal van több esély a győzelemre, akkor nem értem egy sérülés miatt miért kéne leültetni. Egy ilyet nehéz eladni a csapatnak. Nyilván a 10. hét környékére elszállnak a PO-esélyeink (hacsak nem történik vmi csoda), akkor jöhet Johnny (sőt akár előbb is, ha Josh besül), de amíg versenyben vagyunk kezdjen az, aki jobb esélyeket kínál. Engem nem győzött meg a JF Titans elleni játéka annyira, h. azonnal ő legyen a starter (ha az a 2 fumbli rossz irányba pattan...). Fejlődött persze, senki sem vitatja, de elég mélyről kellett visszamásznia, 30-nyuszi ugye pont ellenetek.

Nagy 'controversytől' nem tartok, ez teljesen más, mint a tavalyi szitu. Hoyer élete lehetőségét látta a kezdő pozícióban, absz. nem segítette Johnnyt, aki btw akkor még a jelenleginél is sötétebb ló volt - mindenki érdekelt a hatalmas hype és a felfújható hattyú után mit tud a pályán. McCown ezzel szemben többször lenyilatkozta, h. tudja mi a szerepe, stop-gap, mentor, etc és JF sincs már annyira a kamerák kereszttüzében.

több mint 10 éve
érthetetlen döntésnek tartanám McCownt visszatenni. mi lenne a cél ezzel ?
gabtsi
ha az edzoi kar ugy iteli meg, h. vele nagyobb esely van PO-ba jutni (nem rohog, 1-1-nel miert ne lehetne ez a cel), akk miert ne ? Jobb volt a TC-ben, a pre meccseken Johnnynal, a Jets ellen is tetszetos driveot rakott ossze, en azt nem latom miert kene azonnal leultetni. Akkor miert nem adtuk oda a stafetat kapasbol Mancinak?
Joey
ahogy én olvastam Pettine azt hiányolja Manziel kapcsán, hogy nagyobb legyen az input a támadójátékot illetően. tegye hozzá a magáét akár a gameplan összeállításában. ezt nem tudom, hogy jogos elvárás-e egy másodéves, nyilvánvalóan nem kész és komplikált NFL védelmek minden csimborasszóját nem ismerő játékostól. de azt is olvastam, hogy ebben is van fejlődés, és miért ne lenne ? minél többet játszik Johnny annál inkább lesz érzése azzal kapcsolatban hogy a koncepcióból mi az ami neki személyesen fekszik, és mi az ami kevésbé. ha nem próbálja meg, akkor sose lesz benyomása arról, hogy mit hogyan kellene.

ezért kellene játszatni szerintem, mert kiderülne h mit tud. én azt látom így kívülről, hogy minden téren fejlődött tavaly óta, értem ezalatt amit a pályán látunk. hogy azon kívül mi történik arról persze keveset tudunk.

azt suttogják, hogy a veteránok, élükön Joe Thomassal, inkább McCownt preferálják. de ők preferálták (meg Józsi 😛) tavaly azt a Hoyert, akit egy Ryan Mallett is kiszorított a Texansból. nem szeretik Johnnyt ? el tudom képzelni, hogy nem szimpatikus. PO-ba akarnak jutni végre ? ez sem elképzelhetetlen. mert lehet ugyan hogy az alja lejjebb van Johnnynak mint McCownnak, de a teteje is. ez egészen biztos. jó QB játék nélkül viszont nem lesz PO ebből a csoportból az is egészen biztos. annyit meg McCown nem tud hozzátenni, Tampában se tudott egy hullagyenge csoportban.

azért kellene Johnnyt játszatni, hogy kiderüljön alkalmas e valamire. így mindig csak a controversy fog kialakulni, mert az első rossz McCown passznál minden kamera Johnnyt fogja mutatni. nem volt még ebből elég ? ha nem lesz jó legalább tudjátok, és le lehet írni a veszteséget.
gabtsi
Én is így gondolom, már lassan az se érdekel, hogy játszik Manzi, csak legyen már iránytónk, és legyen ő jövőre is 😀 mindenkit kivágunk fél rossz szezon után, aztán jön egy semmivel sem jobb, legalább lenne kit megszokni 😊

több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 654 — Rise My Nation!
Én úgy láttam, mintha Johnny miatt, egy leegyszerűsített gameplan-el mentetek volna ki a fűre vasárnap, melyet az ellen könnyen átláthatott és a nagy játékok is inkább Johnny improvizációinak voltak köszönhetőek.
Gondolom McCown előrébb tart ebben és Peti ezért érzi biztosabb megoldásnak.
Osztan lehet, hogy tévedek...
több mint 10 éve
gabtsi
ha az edzoi kar ugy iteli meg, h. vele nagyobb esely van PO-ba jutni (nem rohog, 1-1-nel miert ne lehetne ez a cel), akk miert ne ? Jobb volt a TC-ben, a pre meccseken Johnnynal, a Jets ellen is tetszetos driveot rakott ossze, en azt nem latom miert kene azonnal leultetni. Akkor miert nem adtuk oda a stafetat kapasbol Mancinak?
Joey

Szerkesztette: gabtsi

több mint 10 éve
gabtsi
Joey
A preseason meg az edzőtábor az egy dolog, de ha megy Manzival akkor én is inkább hagynám, a "győztes csapaton ne változtass" alapelven, ha most mondjuk edzhet McCown akkor szerintem ő fog kezdeni, aztán ha gyenge, szerintem már a Raiders ellen is leültetheti Peti!

több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 081 — Raiders fan
remelem jobb meccs lesz, mint a tavalyi, hiaba nyertunk, felemas erzeseim voltak. FG-haboru.
Joey
Én jó meccsre számítok!
Ha valóban sikerül Jack Del Rio-val kilépnünk az árnyaink fogságából, akkor végre fogunk tudni győzelem után és a K-i parton összeszedetten játszani.

Ha mindkét csapat ott lesz fejben, akkor jó meccs lehet ez, mert relatíve közel vagyunk erőben egymáshoz.

Én most azt mondom, h nekünk az a kulcs, h megfogjuk a Ti futójátékotokat és kényszerítsünk Benneteket arra, h Manziel karral nyerjen, illetve erős futójátékkal és futásra alapuló gameplannel érkezzünk, mert ott az első 2 meccs statjai alapján foghatók vagytok.

Te hogy látod?

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 10 éve
gabtsi

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Azt mondja Peti, h. Manci jo jateka megneheziti a dontest, de inkabb legyen igy, mintsem hogy gyengen jatsszon es kikapjunk. Mekkownrol nincs uj info, holnap lesz edzes, talan akkor.
Joey
Csináljuk úgy, hogy hétvégén kikaptok tőlünk csúnyán Mancival és akkor a 4. héten már könnyű lesz a döntés?! (-:
Pari
jo lesz az forditva is 😊

több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 654 — Rise My Nation!
Azt mondja Peti, h. Manci jo jateka megneheziti a dontest, de inkabb legyen igy, mintsem hogy gyengen jatsszon es kikapjunk. Mekkownrol nincs uj info, holnap lesz edzes, talan akkor.
Joey
Csináljuk úgy, hogy hétvégén kikaptok tőlünk csúnyán Mancival és akkor a 4. héten már könnyű lesz a döntés?! (-: