Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 302 — settenke1976@gmail.com
Átolvasva a tegnapi hozzászólásokat is, igen, én is, mi is túl optimisták voltunk. Bennem csak egy motoszkált, hogy tulajdonképpen szinte még papíron sem erősebb a tavalyi kerethez képest a mostani. Jó igazoltuk Hartline-t és Bowe-t és megtartottuk a kulcsembereinket (vannak? ezek azok?) de drasztikus javulást nem tapasztaltam a keretben. Ehhez képest az első negyed elég pofás volt, és valóban McCown többet ér egy TD-nél. Utána pedig bemutattuk a gyenge kezdés utáni szokásos erős visszaesés tipikus esetét megspékelve azzal, hogy úgy szórtuk a labdát mint bolond gyerek a lisztet. Ehhez hozzájött a szokásos clevelandi szerencse faktor teljes hiánya és büszkén (?) mondhatjuk magunkénak a vesztes nyitó meccsek leghosszabb sorozatát, ami immáron 11 éve tart...majd jövőre.

Amit most jósolok, hogy ha marad Pettine akkor 4-12 ha megy akkor a vereségek száma háromszorosa lesz a győzelmekének, jobb esetben. Mert szarból várat nem lehet építeni. Egyetlen halvány reménysugár juthat nekünk, hogy McCown kezd a Titans ellen is, és vigyáz magára. Egyébként ha Manci vigyázna a labdára a futásai során, és nem holdingolnának a falban közben, akkor azt mondanám, hogy egész fejlődőképes ez a Johnny fiúgyerek.
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Mentális gondok is voltak rendesen. Gipson elmondta,hogy egész meccsen az elejtett INT járt a fejében.
A büntiket is redukálni kell, 12 penalty volt, Pettine ideje alatt a legtöbb. 6-ot ebből az Oline-ra dobtak, és kb 3 db 20+ Manziel futást fújtak vissza emiatt. Hogy ne csak Haden kapja a savat azért Mr. Shutdown Williamst is rendszeresen megégették... Press covert játszanánk nem ? Ebből se sokat láttam 😕
Amit még észrevettem így utólag, hogy elég TE orientált volt a játékunk. Na most Dray droppolt 2 lasztit, helyére simán betenném Bibbs-t,hátha valami jó sülne ki belőle, Housler viszont nem tudom mit keres rosteren ... Bowe a Titans ellen játszhat már ? Hartline és ő kéne legyenek az elsődleges célpontok, nem pedig a TE-k. Vagy ha már ennyire TE centrikusak akarunk lenni, akkor megtarthattuk colna Cameront, esetleg FA-n,drafton aktívabbak lehettünk volna.

Aminek örülök, hogy kint senki nem ekézi Manzielt.

több mint 10 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 368 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ki kezd(het) a TT ellen?
több mint 10 éve
gergogergo Cleveland Browns 246
Az első másfél negyed azért nem volt rossz (kivéve szerencsétlen McCown vakmerő ütközését), a Gipson féle INT-TO kombó után viszont teljes lett a káosz. Ahogy írjátok, nem az O volt a gáz, attól nagyjából ezt vártuk, de a D totál fogalmatlan volt. Haden lehozta pályafutása legrosszabb meccsét, képtelen volt BM-el felvenni a harcot. Manzielnek meg jobban kéne figyelnie a labdára, mert ennyi eladott labdával max a Wilsonnál lehetnénk piacvezetők...
Ezután nagyon kiváncsi leszek, h vasárnap Mariota ellen mit alkotunk.
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Mariotat elnézve nem lesz egyszerű dolgunk

több mint 10 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Aludva egyet a meccsre még sötétebben látom a jövőt 😊 nem is az offense, hanem a védelem miatt. Nem elég, h a híres neves secondary így befürdött, a front7 is legalja volt: nulla (0) sack, 150 benyalt futott yard. Ahogy Drip írta 1 qb hit és ennyi kb. Anyám borogass. Nem is emlékszem ennyire kilátástalan Brownsra nyitómeccsen, pedig volt pár 'erős' produkció az elmúlt években.

Az ex-barnáknak sem ment jobban, Hoyer fél meccset bírt és nem sérülés miatt cserélték le, West pedig ott folytatta, ahol nálunk abbahagyta, 3.1-es átlag. Lehet ma már egy 7. köröst sem adnának érte 😀

Talán jókor jött a pofon, de ha így folytatjuk Pettine az 5. héten repül...
Joey
Tegnap írtam, hogy nincsenek playmakerek a csapatban, húzójátékosok, aki az lehetne mondjuk mint Haden, tegnap az is gatyán játszott. Nem tudom mit kéne már tenni Clevelandben, az első körös választottjaink rendre alul teljesítenek, főleg az elmúlt négy évben, még abban bízhattunk idén, hogy egy erős védelem mellett a gyenge offense is letud majd hozni pár meccset, ehhez képest a védelem volt a nagyobb csalódás.

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 455 — Believelander
Aludva egyet a meccsre még sötétebben látom a jövőt 😊 nem is az offense, hanem a védelem miatt. Nem elég, h a híres neves secondary így befürdött, a front7 is legalja volt: nulla (0) sack, 150 benyalt futott yard. Ahogy Drip írta 1 qb hit és ennyi kb. Anyám borogass. Nem is emlékszem ennyire kilátástalan Brownsra nyitómeccsen, pedig volt pár 'erős' produkció az elmúlt években.

Az ex-barnáknak sem ment jobban, Hoyer fél meccset bírt és nem sérülés miatt cserélték le, West pedig ott folytatta, ahol nálunk abbahagyta, 3.1-es átlag. Lehet ma már egy 7. köröst sem adnának érte 😀

Talán jókor jött a pofon, de ha így folytatjuk Pettine az 5. héten repül...

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Fura leírni, de amíg McCown pályán volt kontrolláltuk a meccset. Ebbe talán lehet kapaszkodni. Ott volt a Gipson INT is, nem tudom hogy szedte ki Marshall...

Elnézve Mariotat nem lesz egyszerű jövő héten sem.
Joey
Meg Löbó is készülni fog valami pakettal

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Azért ez a jövőre nézve elég aggasztó.

Nate Ulrich @NateUlrichABJ
#Browns QB Johnny Manziel said problematic right elbow felt good majority of game but would "bite" at times. Said it did that at Texas A&M.

Joe Thomas meg megint jól szólt.

Nate Ulrich ‏@NateUlrichABJ
#Browns LT Joe Thomas on McCown's dive: "Admire the toughness, but ur gonna have to tell him ur more important on the field to us than off."

több mint 10 éve
Fura leírni, de amíg McCown pályán volt kontrolláltuk a meccset. Ebbe talán lehet kapaszkodni. Ott volt a Gipson INT is, nem tudom hogy szedte ki Marshall...

Elnézve Mariotat nem lesz egyszerű jövő héten sem.

több mint 10 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 878 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Nem sok jót lehet elmondani, se a futás se a passz elleni védekezés nem volt jó, Manziellel kapcsolatba hamar örültem a TD-nél.., OL is trádzsedi volt, Haden te jó ég 😒"
Megint tele lesz minden a QB kérdőjelekkel, úgy unom már...
több mint 10 éve
Hova lettek a nagy szavak ? Run D# ? lófaszt, Ivory és Powell is 5 yard körül futottak. Pass Rush? Krugernek volt egy QB hit-je ennyi. Haden végignézi az összes Marshall elkapást ? Lehet szidni Crowell-t de a falat még jobban. Semmi blokk nem volt sehol. Manziel az elején nem nézett ki szarul, nem is adnám fel ezt a projectet még, viszont az INT után mintha beparázott volna. A
UI.: A labdát próbáljuk már meg nem elejteni 4szer ...

több mint 10 éve
igen, én voltam túl optimista.

semmi pozitívat nem tudok írni a mai teljesítmény után, ez a legrosszabb időket idézte. vagyis még megy a meccs, de én átlövöm Federerre.
Joey
Még steam is megadta magát 😀 katasztrofális volt ez a mai teljesítmény, Mangini mondta mindig, hogy a kulcs futtatni a labdát és megállítani a futást, hát egyiket se tudtuk, a defense Haden-el az élen szar volt! Manziel nem jó, nem bízik a passzaiban, inkább fut, kaptunk is belőle két fumblit, tényleg nem lehet pozitívat mondani!

több mint 10 éve
igen, én voltam túl optimista.

semmi pozitívat nem tudok írni a mai teljesítmény után, ez a legrosszabb időket idézte. vagyis még megy a meccs, de én átlövöm Federerre.

több mint 10 éve
Johnny átvette a gyeplőt 😊

több mint 10 éve
Én is olvastam ezeket az 1/1 jóslatokat, de nem igazán értem a felvetést, mért lennénk sokkal szarabbak egy alapokba építkező Titans vagy Bucs-nál, netán egy széthulló Friscotól,és mondhatnám a többit Redskins,Oakland,Jaguars.
Én egy 6-10et tippelnék nekünk.
P@trik
A többi csapatot nem ismerem, de én nem várok sok jót, szerintem az offense nagyon gyenge, nincsenek meccs eldöntő playmakerek, a falunk jó, de Thomas vagy Mack nem fog pontokat szerezni. Petine nem volt megelégedve a futással az előszezonban, pedig ha a futójáték nem viszi majd a hátán a csapatot, hát nem hinném, hogy majd McCown fogja szétpasszolni az ellenfelet, hiányzik Gordon, és még két hozzáhasonló játékos a támadóegységbe!

több mint 10 éve
8-8 a mai meccs meg sima W

Pettine-t elküldjük felgyújtok valamit

Szerkesztette: Drip

több mint 10 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 878 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Én is olvastam ezeket az 1/1 jóslatokat, de nem igazán értem a felvetést, mért lennénk sokkal szarabbak egy alapokba építkező Titans vagy Bucs-nál, netán egy széthulló Friscotól,és mondhatnám a többit Redskins,Oakland,Jaguars.
Én egy 6-10et tippelnék nekünk.
több mint 10 éve

A jóstehetség újra lecsapott! 😀 😀 😀 Remélem ezután a mi győzelmünket jósolod majd meg vasárnapra 😀
Csiriba
Lehet tényleg én vagyok túl optimista, van aki 1/1-re tippeli a csapatot, Vegas szerint Pettine lehet az első elküldött edző...  www.oddsshark.com/nfl/nfl-first-head-coach-fired-2015-odds

Összefoglalva: sima 3-0! 😊

több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 302 — settenke1976@gmail.com
Billy Wynn -> Colts
Kaptatok érte egy 2016os 1. körös picket kondicionális 2017es hátsó körös picket.
iktriad
Winn. Van egy Dylan Wynn is a csapatban, de ő a PS-ben.

Éreztem én, h. Billy nem lesz rosteren 😛

Draughn jön fel a PS-ből valszeg.
Joey
A jóstehetség újra lecsapott! 😀 😀 😀 Remélem ezután a mi győzelmünket jósolod majd meg vasárnapra 😀
több mint 10 éve
Billy Wynn -> Colts
Kaptatok érte egy 2016os 1. körös picket kondicionális 2017es hátsó körös picket.
iktriad

Joey
meg is történt

több mint 10 éve
Pettine Turbináról és Pryorról.
 m.clevelandbrowns.com/s/35610/201?itemUri=-1861016346/712947007109211210650615

Csak szerdán lett szabadon igazolható/claimelhető ezért a fura időzítés (injury settlementtel távozott a Seahawkstól). Azt mondta Peti várhattunk volna, amíg felgyógyul, de akkor 30 másik csapattal kellett volna megküzdeni.
Pryor: ő volt az 53. játékos, sokáig gondolkoztak, h. megtartsák-e, végül a potenciál miatt döntöttek mellette. Azonban ebben a helyzetben (ilyen kevés normális futóval) luxus lett volna továbbra is a rosteren tartani.

Én spec akkor sem értem miért jobb 4 tight end, köztük Houslerrel, aki az ég világon semmit sem mutatott sem az offseasonben, sem a Cardsban.

több mint 10 éve
Gilbert megint felhívta magára a figyelmet,de nem azért, mert 5 INT-et szerzett volna az edzésen, hanem mert rommá törte az autóját egy balesetben, szerencsére nem sérült meg.
 www.cleveland.com/metro/index.ssf/2015/09/browns_justin_gilbert_involved.html#incart_big-photo

Kiváncsi leszek, h megéli-e a szezon végét a csapatban...
gergogergo
Road rage, Gilbertnek sincs jobb dolga, persze itt nem feltétlen ő volt a hibás. Csak valahogy ilyen sosem történik Joe Thomassal...

több mint 10 éve
gergogergo Cleveland Browns 246
Gilbert megint felhívta magára a figyelmet,de nem azért, mert 5 INT-et szerzett volna az edzésen, hanem mert rommá törte az autóját egy balesetben, szerencsére nem sérült meg.
 www.cleveland.com/metro/index.ssf/2015/09/browns_justin_gilbert_involved.html#incart_big-photo

Kiváncsi leszek, h megéli-e a szezon végét a csapatban...
több mint 10 éve
Billy Wynn -> Colts
iktriad