Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Azt mondja Peti, h. Manci jo jateka megneheziti a dontest, de inkabb legyen igy, mintsem hogy gyengen jatsszon es kikapjunk. Mekkownrol nincs uj info, holnap lesz edzes, talan akkor.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Bowe játszott? (igen) MIt csinált? Vizet vitt a pályára? végül is az is fontos...8 snapet kapott, jövő héten kiderül. Ezt még nem nevezném mintának 😊
Csiriba
több mint 10 éve
Manci nagyon jó irányba indult el, de nem volt konzisztens a játéka, kell McCown ebbe az offense sémába. Tulajdonképp tényleg csak két-három jó passz variációnk van, ez elég volt a győzelemhez, a Jets ellen meg nem. Sokat számított, hogy feljavult a futójátékunk, különösen az utolsó driveünkban ahogy 6.31 körül kaptuk a labdát kevesebb mint 2 perc maradt a végére, nagyon kellett ez a labdabirtoklás. Bowe játszott? (igen) MIt csinált? Vizet vitt a pályára? végül is az is fontos...Hát vegyesek az érzelmeim, az egész passzjátékunk jóformán, két passzból állt, Johnny megint egy csomót fumblizott amivel kapcsolatban nagy mázlink volt, hogy nálunk maradt mindig! A defense azért sokat javult Marit csapkodták rendsesen, a futás is jó volt, remélem nem hozzák vissza McCown-t, most már akkor maradjon JF szerintem, McCown nem jövő, Jancsinak meg kell a tapasztalat! Nyertünk az a fontos! GO BROWNS!Mar a meccs elott elmondta Pettine, h. tortenhet barmi, McCown marad a kezdo. Serules miatt nem szokas leultetni valakit, sztem ez igy van rendjen. Nagyon szep volt a ket TD passz es nem kerdes, h. kezd NFL QB-ra hasonlitani Manci, de nem tragedia, ha tanul meg egy picit a padon. Jo iranyba indult el, ez a lenyeg.
Bad31
Joey
több mint 10 éve
Hát vegyesek az érzelmeim, az egész passzjátékunk jóformán, két passzból állt, Johnny megint egy csomót fumblizott amivel kapcsolatban nagy mázlink volt, hogy nálunk maradt mindig! A defense azért sokat javult Marit csapkodták rendsesen, a futás is jó volt, remélem nem hozzák vissza McCown-t, most már akkor maradjon JF szerintem, McCown nem jövő, Jancsinak meg kell a tapasztalat! Nyertünk az a fontos! GO BROWNS!Mar a meccs elott elmondta Pettine, h. tortenhet barmi, McCown marad a kezdo. Serules miatt nem szokas leultetni valakit, sztem ez igy van rendjen. Nagyon szep volt a ket TD passz es nem kerdes, h. kezd NFL QB-ra hasonlitani Manci, de nem tragedia, ha tanul meg egy picit a padon. Jo iranyba indult el, ez a lenyeg.
Bad31
több mint 10 éve
A passzjátékot tekintve tulképp csak a Manci to Benji kombó működött, de ez is elég volt 😊 A védelem összekapta magát, de egy komolyabb O ellen ez kevés lesz, sok yardot nyaltunk megint a földön... A pass rush-al elégedettek lehetünk, Mariota folyamatosan kapta a nyomást az arcába.cö cö cö😊
1-1, jön az Oakland, hasonló meccsre számítok.
Joey Tribbiani
több mint 10 éve
Hát vegyesek az érzelmeim, az egész passzjátékunk jóformán, két passzból állt, Johnny megint egy csomót fumblizott amivel kapcsolatban nagy mázlink volt, hogy nálunk maradt mindig! A defense azért sokat javult Marit csapkodták rendsesen, a futás is jó volt, remélem nem hozzák vissza McCown-t, most már akkor maradjon JF szerintem, McCown nem jövő, Jancsinak meg kell a tapasztalat! Nyertünk az a fontos! GO BROWNS!

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
tulajdonképpen, csak Hawkins,Barnidge és Gabriel kapott labdát ... utóbbi -3 yardmég 1 hét az első csapattal nem ártana.
A végére a secondary is elfáradt
166 bekapott yard földön =/ még mindig nem jó
Na nem gáz megéri majd visszanézni a meccset és akkor bővebben beszélni róla 😊)
több mint 10 éve
A passzjátékot tekintve tulképp csak a Manci to Benji kombó működött, de ez is elég volt 😊 A védelem összekapta magát, de egy komolyabb O ellen ez kevés lesz, sok yardot nyaltunk megint a földön... A pass rush-al elégedettek lehetünk, Mariota folyamatosan kapta a nyomást az arcába.1-1, jön az Oakland, hasonló meccsre számítok.
több mint 10 éve
aztapaszta.The 21-0 halftime lead is the Browns' largest halftime lead since re-entering the league in 1999. The last time the Browns led by at least 21 points at halftime was in 1994 when Bill Belichick coached the team.
több mint 10 éve
Nem igazán értem az inaktív listát, Gilberttel mi a tököm van már? Ennyire nem lehet gyenge. Bibbs? Cooper? Legalább Orchard felépült... Browns declared QB Josh McCown, CB Justin Gilbert, RB Bob Turbin, S Ibraheim Campbell, LB Scott Solomon, TE E.J. Bibbs, and DL Xavier Cooper inactive for Week 2 against the Titans.
Johnny Manziel is starting in place of McCown (concussion). The Browns will start Barkevious Mingo in place of injured Solomon (ankle).
több mint 10 éve
A mostani állapotában a titánfront bezony keményebb az acélnálAzért ez a titáni front nem üti meg az acélvárosi szintet. Egyelőre nem félek Dikktő', de valszeg jó szokás szerint már a 2. playnél rámcáfol a fal és Löbó.Engem a futójáték még Johnnynál is jobban érdekel. Doug Martin az igencsak gyenge Bucs fal mögött is szépen szedegette a yardokat, amíg volt értelme (vagyis nem 35-7 volt az állás).Olyan semmitse tudunk a Titans run Dről, elmentek 14re onnantól mindegy volt a score run miatt, de ittse az lesz a lényeg, hanem futballjani leterrorizálása. Westnek nagy napja lesz, vagy meny vagy pokol.
Elsőre nem tűnt acélosnak a Titans run D, ha ellenük sem megy a futás, akkor tényleg komoly gondok lehetnek (1/1 😛)
Joey
sutianap
Joey

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Bár lakanfóra a forrás, de nem lepne meg, ha igaz lenne. És az sem, ha Farmer legkésőbb a szezon végén repülne.www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/25308464/hefty-contract-could-prevent-browns-from-parting-ways-with-dwayne-bowe
több mint 10 éve
Azért ez a titáni front nem üti meg az acélvárosi szintet. Egyelőre nem félek Dikktő', de valszeg jó szokás szerint már a 2. playnél rámcáfol a fal és Löbó.Engem a futójáték még Johnnynál is jobban érdekel. Doug Martin az igencsak gyenge Bucs fal mögött is szépen szedegette a yardokat, amíg volt értelme (vagyis nem 35-7 volt az állás).Olyan semmitse tudunk a Titans run Dről, elmentek 14re onnantól mindegy volt a score run miatt, de ittse az lesz a lényeg, hanem futballjani leterrorizálása. Westnek nagy napja lesz, vagy meny vagy pokol.
Elsőre nem tűnt acélosnak a Titans run D, ha ellenük sem megy a futás, akkor tényleg komoly gondok lehetnek (1/1 😛)
Joey
sutianap
több mint 10 éve
Engem a futójáték még Johnnynál is jobban érdekel. Doug Martin az igencsak gyenge Bucs fal mögött is szépen szedegette a yardokat, amíg volt értelme (vagyis nem 35-7 volt az állás).Olyan semmitse tudunk a Titans run Dről, elmentek 14re onnantól mindegy volt a score run miatt, de ittse az lesz a lényeg, hanem futballjani leterrorizálása. Westnek nagy napja lesz, vagy meny vagy pokol.
Joey

több mint 10 éve
Engem a futójáték még Johnnynál is jobban érdekel. Doug Martin az igencsak gyenge Bucs fal mögött is szépen szedegette a yardokat, amíg volt értelme (vagyis nem 35-7 volt az állás). Elsőre nem tűnt acélosnak a Titans run D, ha ellenük sem megy a futás, akkor tényleg komoly gondok lehetnek (1/1 😛)
több mint 10 éve
Nyilván Löbónak a kadvence az első meccsen beégetni a frissQB agyába ANYACSAKEZTNE!

több mint 10 éve
Na a terv az volt,hogy írok valami "Hogyan győzzünk a Titans ellen" szösszenetet. Pont valami ilyesmi is lesz, csak összecsapva 😀- Run D#: Egyértelmű, Sankey,West nem egetrengető páros. Nem lenne jó, Westet hallgatni, hogy "na én megmondtam, kellett elcserélni engem". Shelton végig duplázva volt a Jets ellen, ez azért mutatja, hogy rookie létére már most nagyon készültek ellene.Bíztató továbbá, hogy nem Mangold kaliberű centerekkel kell most megküzdenie.
- Kendall Wright-ot valahogy fogni kell. Haden reméljük összekapta magát, ha viszont ne adj isten nem, akkor remélem lesz annyi eszünk, hogy egy safetyt oda teszünk még.
- Run Blocking: Remélem gyakoroltak a srácok, mert tragédia ami múlt héten volt.
- Tudtommal a Titans Spread optiont játszik. Mariotaról tudjuk, hogy lábon is veszélyes, Csak feltevés,de én Mingot betenném QB spy-nak, ha Pass rush-ra már teljesen alkalmatlan.Gyorsnak még mindig gyors, ezért gondoltam, hogy ő lenne a legjobb megoldás.
- Press cover: Mariota végig rövid passzokkal operált, muszáj nyomást helyezni a WR-kre, hadd toporogjon Mariota ezáltal ...
- ... a Pass rush is működőképes lenne. Orchard és Cooper nagyon kellene, ez tény 😕
- Külföldi fórumról, de ha a Press cover nem menne, vagy csak leszarjuk az egészet, mindenképp összekell zavarni az újoncot, és több fajta Zone és Man coverage-t használni.
- Mindenféle penalty limitálása, persze, de főleg a holdingoké. Schwartz-nak pedig remélem külön elmagyarázták mi az a false start.
- Johnny-nak higgadtnak kell lennie, de ha véletlen el is adja a labdát, mert valljuk be benne van a pakliban, akkor se roppanjon össze. Tudom ez már mentális téma, de muszáj ezeket leküzdenie mert a Jets ellen az első int-től kezdve szabadult el a pokol. Volt most 1 hete az első csapattal eddzeni, több mint a semmi 😊
Mondom én, hogy csak beböfögtem ezeket gyorsan, nyilván a legtöbb ötlet nagyon alap, de azért jó volt ezt kiírni magamból 😀
több mint 10 éve
helyes !McCown kezd a Titans ellen, HA edzhet holnap. Tegnap - miután Johnny limitált volt - Austin Davis is gyakorolt egy kicsit a kezdőkkel.Johnny kezd vasárnap!
Joey
Bad31
több mint 10 éve
McCown kezd a Titans ellen, HA edzhet holnap. Tegnap - miután Johnny limitált volt - Austin Davis is gyakorolt egy kicsit a kezdőkkel.Johnny kezd vasárnap!
Joey

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
McCown kezd a Titans ellen, HA edzhet holnap. Tegnap - miután Johnny limitált volt - Austin Davis is gyakorolt egy kicsit a kezdőkkel.
több mint 10 éve
Solomon 4-6 hét, high ankle sprain :/
több mint 10 éve
Nem mondtam, hogy rossz volt a draftunk, mert azért sikeresen bevetettük az újoncokat, inkább csak a keres egésze nem lett valami olyan amire az odabaszós jelzőt használnám.Átolvasva a tegnapi hozzászólásokat is, igen, én is, mi is túl optimisták voltunk. Bennem csak egy motoszkált, hogy tulajdonképpen szinte még papíron sem erősebb a tavalyi kerethez képest a mostani. Jó igazoltuk Hartline-t és Bowe-t és megtartottuk a kulcsembereinket (vannak? ezek azok?) de drasztikus javulást nem tapasztaltam a keretben. Ehhez képest az első negyed elég pofás volt, és valóban McCown többet ér egy TD-nél. Utána pedig bemutattuk a gyenge kezdés utáni szokásos erős visszaesés tipikus esetét megspékelve azzal, hogy úgy szórtuk a labdát mint bolond gyerek a lisztet. Ehhez hozzájött a szokásos clevelandi szerencse faktor teljes hiánya és büszkén (?) mondhatjuk magunkénak a vesztes nyitó meccsek leghosszabb sorozatát, ami immáron 11 éve tart...majd jövőre.szerintem baromi jó volt a draftotok, lehet hogy nem az első meccsen fog kezdeni zsuzsukálni, de fog, reméljük csak pár meccset kell várni a fényre. Az O viszont el van baszva, legalább a futás ne lenne elmenedzselve, - az irgalmatlan mennyiségű holding időarányos ugyanúgy, mint Rődliburgernél, nem lehet nyóc másodpercig szabályosan tartani a D-falat, tehát ahogy Mancus hosszabítya a játékot, azzal egyenes arányban fog nőni a O szabálytalanságok száma. K0ll egy futó igazolás, nekem ez lenne a belátásom Peting helyibe.
Amit most jósolok, hogy ha marad Pettine akkor 4-12 ha megy akkor a vereségek száma háromszorosa lesz a győzelmekének, jobb esetben. Mert szarból várat nem lehet építeni. Egyetlen halvány reménysugár juthat nekünk, hogy McCown kezd a Titans ellen is, és vigyáz magára. Egyébként ha Manci vigyázna a labdára a futásai során, és nem holdingolnának a falban közben, akkor azt mondanám, hogy egész fejlődőképes ez a Johnny fiúgyerek.
Csiriba
sutianap
Valóban szükség lenne egy klasszis futóra (Ray Rice???), mert eléggé akadozik a futójátékunk, Crowell már-már Trent Richardsoni magasságokba emelkedett a futásaival a múlt héten.
A büntikkel igazad van, eszméletlen, hogy csak az első félidőben 80yardot kaptunk....Manci futásait visszafújták, utána nem lett meg a first down, így a holding kvázi labdavesztéssel ért fel.
több mint 10 éve
Átolvasva a tegnapi hozzászólásokat is, igen, én is, mi is túl optimisták voltunk. Bennem csak egy motoszkált, hogy tulajdonképpen szinte még papíron sem erősebb a tavalyi kerethez képest a mostani. Jó igazoltuk Hartline-t és Bowe-t és megtartottuk a kulcsembereinket (vannak? ezek azok?) de drasztikus javulást nem tapasztaltam a keretben. Ehhez képest az első negyed elég pofás volt, és valóban McCown többet ér egy TD-nél. Utána pedig bemutattuk a gyenge kezdés utáni szokásos erős visszaesés tipikus esetét megspékelve azzal, hogy úgy szórtuk a labdát mint bolond gyerek a lisztet. Ehhez hozzájött a szokásos clevelandi szerencse faktor teljes hiánya és büszkén (?) mondhatjuk magunkénak a vesztes nyitó meccsek leghosszabb sorozatát, ami immáron 11 éve tart...majd jövőre.szerintem baromi jó volt a draftotok, lehet hogy nem az első meccsen fog kezdeni zsuzsukálni, de fog, reméljük csak pár meccset kell várni a fényre. Az O viszont el van baszva, legalább a futás ne lenne elmenedzselve, - az irgalmatlan mennyiségű holding időarányos ugyanúgy, mint Rődliburgernél, nem lehet nyóc másodpercig szabályosan tartani a D-falat, tehát ahogy Mancus hosszabítya a játékot, azzal egyenes arányban fog nőni a O szabálytalanságok száma. K0ll egy futó igazolás, nekem ez lenne a belátásom Peting helyibe.
Amit most jósolok, hogy ha marad Pettine akkor 4-12 ha megy akkor a vereségek száma háromszorosa lesz a győzelmekének, jobb esetben. Mert szarból várat nem lehet építeni. Egyetlen halvány reménysugár juthat nekünk, hogy McCown kezd a Titans ellen is, és vigyáz magára. Egyébként ha Manci vigyázna a labdára a futásai során, és nem holdingolnának a falban közben, akkor azt mondanám, hogy egész fejlődőképes ez a Johnny fiúgyerek.
Csiriba

több mint 10 éve
Ki kezd(het) a TT ellen?Manziel
steelwolf
több mint 10 éve
mindenkivel egyetértek, de innen 15-1 !