NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Hoyer erre a szezonra szerintem marad manziell meg majd jovore megkapja a csapatot.

több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
korábban se volt jó, csak Shanahan nagyon ügyesen elmaszkírozza a gyengeségeit. amíg megy a futás ez nem akkora probléma, mert abból tud épülni a passzjáték, keletkeznek a hatalmas ablakok. ha az nincs, akkor ott vége van.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 456 — no es importante
Hoyer korrekt iranyitoPari
Hoyer nagyon messze van a "korrekt" szinttől
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

ahogy az eredménykövetőben is írtam, nem véletlen, hogy épp most omlott teljesen össze a játéka, mikor visszatért a no.1. elkapója, a gyenge irányítók tipikus ismérve a fixáció a fő célpont felé

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
az én véleményem, ha szeretnétek vmit ettől a szezontól, Hoyert el kell felejteni, mehet ahova akar mattflynnkedni.gabtsi
És akkor most átállni Manziel-re?somoskovig
Hoyernél szinte bármi jobb, borzasztóan limitálja a passzjátékot, szóval igen. szerintem Shanahan rendszere nagyon ki tudna nyílni Johnnyval. így meg hogy Gordon ilyen formában tért vissza, egyenesen bűncselekmény megbéklyózni egy ilyen szerencsétlennel.

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
az én véleményem, ha szeretnétek vmit ettől a szezontól, Hoyert el kell felejteni, mehet ahova akar mattflynnkedni.gabtsi
És akkor most átállni Manziel-re?somoskovig
Azt végül is Gordonnal is meg lehet csinálni, mint amit collegeban Evans-szel: felkúrom a magasba azt az égi meszelő elkapóm meg behúzza a jump ballt. 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 318 — 49ers GM
És akkor most átállni Manziel-re?

több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
Nekem szimpi csapat nagyon a browns, foleg ahogy az utobbi idoben sikerult felepiteni egy WC csapatta. Hoyer korrekt iranyito, de SB kozelebe vele nem kerulhet a csapat. En szeretem foci jani jatekat, remelem jovore o lesz a kezdo es akkor mar stabil PO csapat lesz a browns.
több mint 10 éve
Hendrix Utah State Aggies 1 555
egyetértek. nem rossz gyerek ez a hoyer, de nem extra. "elirányítgat", de azért nyugodt nem lennék, ha a playoffban is ő vezetné a csapatomat.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 10 éve
az én véleményem, ha szeretnétek vmit ettől a szezontól, Hoyert el kell felejteni, mehet ahova akar mattflynnkedni.

több mint 10 éve
gergogergo Cleveland Browns 246
Elképzeltem Dzsoni fejét a 3 INT után, ahogy vigyorog, h végre jöhet ő, erre Hoyer megnyerte a meccset az utolsó drive-ban, Dzsoni meg visszaülhetett a helyére 😀
Mindenesetre nagy dícséret illeti Hoyert, h két ilyen eszement INT után ilyen drive-ra volt képes, nyilatkozata is nagyon szimpatikus; "It's great to win, but I'm really disappointed in myself,'' said Hoyer. "I feel like I let the team down even though we won. That's not how I play. I'm really disappointed. Obviously it's a great to get a win and be 7-4, but I have to do a better job.'' "I've got to play a lot better,'' said Hoyer. "Especially going forward, if we really want to do something, I can't play like that and I can't even believe that we still won.''

Gordon monster meccsel tért vissza, jó volt újra a pályán látni, Gipson viszont nagy veszteség, bizonyára ő kuka már erre az évre, pedig nagyon kinézett neki egy Pro Bowl szereplés.

Jövő héten Bills meccs, kötelezőnek látszik,de hát nálunk idén ezek a legnehezebbek.
Erről a párosításról mindig eszembejut ez a meccs;  scores.espn.go.com/nfl/boxscore?gameId=291011002
no meg ez a statisztika: D. Anderson 2/17 23 1.4 0 1 1-1 2.0 15.1
😀 😀
több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 318 — 49ers GM
Annyi haszna volt a tegnapi meccsnek h rájöttem h van a ligában egy másik a time managementhez Smithhez hasonló szinten nem értő HC Pettine személyében, annyi a szerencsétek h ő az 1. félidő végét qrta el 😀empty taxi
Ja, csak neki ez volt a 11. meccse HC-ként asszem, ő még megtanulhatja... 😀

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Annyi haszna volt a tegnapi meccsnek h rájöttem h van a ligában egy másik a time managementhez Smithhez hasonló szinten nem értő HC Pettine személyében, annyi a szerencsétek h ő az 1. félidő végét qrta el 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Gratulálok, megérdemelttek. Smith volt a jobb kettős ügynök, hoyernek van még mit tanulnia 😀 mondjuk az a 3 int után így végigmenni megsüvegelendő...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
7-4, és Hoyer 44mp alatt mindent helyrehozott. Csak magunknak köszönhetjük, h. ilyen szoros lett, így viszont az elmúlt pár év egyik legjobb meccse kerekedett ebből 😊 Nagyon jó ez a sport, na. Még jobb a csapat. :cool:

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Gordon aszonta lesz itt nemulass Joey Tribbiani
Nagggyon kiváncsi vagyok, tavaly földönkívüli volt.

több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
a rejtélyes NFL-sérülések. Sheard nemhogy IR-re nem megy, de eddig a Falcons elleni játékát sem zárta ki Peti. Coach Mike Pettine said Thursday that he was close to ruling Dansby out but that Sheard still had an outside shot of playing.

Egyikük sem edzett ma, úgyh. végül mindketten pihenni fognak, de akkor is kicsit meglepő fordulat.

Cameron újra a pályán volt. Állítólag fontolgatja a visszavonulását, nem ez volt az első agyrázkódása, az egészségét fontosabbnak tartja. Meglátjuk mi lesz, szerintem tőlünk távozik az év végén.

Gordon aszonta lesz itt nemulass ( www.clevelandbrowns.com/media-center/videos/Nate-Burleson-on-Josh-Gordons-Return/8d6f9ab7-1743-4a29-a4b0-380bf3f6f681), Haden szerint akár 250 yardot is összeszedhet... a vasárnapi meccsen 😀😀 Jó cuccot tolnak a srácok.Joey Tribbiani
Ja, Gordon tudja honnan lehet a legjobbat venni 😀
több mint 10 éve
a rejtélyes NFL-sérülések. Sheard nemhogy IR-re nem megy, de eddig a Falcons elleni játékát sem zárta ki Peti. Coach Mike Pettine said Thursday that he was close to ruling Dansby out but that Sheard still had an outside shot of playing.

Egyikük sem edzett ma, úgyh. végül mindketten pihenni fognak, de akkor is kicsit meglepő fordulat.

Cameron újra a pályán volt. Állítólag fontolgatja a visszavonulását, nem ez volt az első agyrázkódása, az egészségét fontosabbnak tartja. Meglátjuk mi lesz, szerintem tőlünk távozik az év végén.

Gordon aszonta lesz itt nemulass ( www.clevelandbrowns.com/media-center/videos/Nate-Burleson-on-Josh-Gordons-Return/8d6f9ab7-1743-4a29-a4b0-380bf3f6f681), Haden szerint akár 250 yardot is összeszedhet... a vasárnapi meccsen 😀😀 Jó cuccot tolnak a srácok.

több mint 10 éve
gergogergo Cleveland Browns 246
Engem nagyon meglepett, h kivágták Tate-et, de elolvasva az ezzel kapcsolatos cikkeket teljesen érthető és logikus húzás volt. Pech számára, h Crowell remek szezont fut, csak hát a fumblik...
Vasárnap végre lesz Gordon, feltételezem, h Austin helyén kap több lehetőséget, mostanában ő kritikus pillanatokban betlizett. Mindenesetre én nem várok kiugró teljesítményt Gordontól, biztos nagyon meg fog látszódni rajta a meccshiány.
Nagy gond, h az eddig sem vitézkedő D tovább gyengült, Dansbyt pótolhatatlannak érzem. Kruger az egyetlen, aki jelent bármiféle veszélyt az ellenfélre, nem lesz így egyszerű a maradék szezon.
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Crow kiváló játékára senki sem számítottJoey Tribbiani
Na... 😊

bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/cleveland_browns/1067393vassadi
Nem semmi....iszom a szavaid 😀
több mint 10 éve
Ez mondjuk kicsit más megvilágításba helyezi Mingo teljesítményét.

Because of the composition of the roster, Sheard’s loss could leave a deeper hole than Dansby’s. Sheard’s backup, Barkevious Mingo, has been playing with virtually one arm since injuring a shoulder in Game 1. The Browns have tried to limit Mingo’s reps in games while he has played through the injury wearing a harness to restrict movement of the affected shoulder.

“It’s not 100 percent. It’s been tough for him, having an arm harnessed strapped down. It has an effect,” Pettine said.

“I don’t know if it’s something that requires surgery at the end of the year. I know there is some rehab involved, but when you’re playing week to week, you gain some strength back and you lose it through use. It’s kind of vicious cycle through the year. The kid’s been tough enough to push through it. Some guys would shut it down. Given our circumstances now, he will have to step up.”

espncleveland.com/common/more.php?m=49&post_id=39901

Azért a 8-8 legyen meg, bár ilyen védelemmel csoda lenne. Talán ha Gordon beast-modeban tér vissza.

több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Crow kiváló játékára senki sem számítottJoey Tribbiani
Na... 😊

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Cleveland Browns - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Flash Gordon
@JOSH_GORDONXII
No place I'd rather be than Cleveland right about now.. #reinstated

Tate-et pedig egyáltalán nem sajnálom, bár nem erre számítottam mikor elhoztuk. Crowell mondjuk mindenkit aláz , sokadjára mondom tudom, de nagyon örülök, hogy hozzánk került

több mint 10 éve
annyira nem meglepő, 3. számú futónak így ott van Glenn Winston, akiről még szeptemberben ezeket mondta Farmer:

"We have a a good, young running back, in my mind, in Glenn Winston. Just because he hasn't had a chance to demonstrate to everyone what he's capable of doesn't mean he's not as talented or even moreso than the guys who are currently getting reps in front of them. There's a process to getting an opportunity, and when they get it, both of them have made the most of it. When Glenn gets his, I think the fans will be pleasantly surprised as well."

Crow kiváló játékára senki sem számított, West is bőven hozza azt, amit Tate, sőt.

A nagyobb kérdés számomra, h. Dansbyt kivel pótoljuk. Robertson nem megoldás.

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
főleg h Crowell és West több labdát kapott utóbbi hetekben.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
jövőre 2.2 millát keresett volna, beáldozható szám