NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Peter King számításai szerint ha nyerünk csütörtökön így fog kinézni az AFC North.

Team W-L-T Division games
Cleveland 6-3 2-2
Pittsburgh 6-3 2-2
Cincinnati 5-3-1 2-0
Baltimore 5-4 2-3

Hol a hiba ? 😛 Az sem feltétlen igaz, h. 26 év után ez lesz az első "tétmeccs", pont tavaly 4-5-ös mérleggel mentünk a 6-4-es Bengalshoz, miközben a Rats szintén 4-5-tel, a Pitt pedig 3-6-tal állt. Tehát simán volt esély (papíron) a csoportelsőségre.

mmqb.si.com/2014/11/04/bengals-browns-afc-north-week-10/Joey Tribbiani
Ha nyertek ellenünk, nem lehet 2-0 a divízión belüli mérlegünk! :-Pmegyerikrisz
És mi fogunk vezetni a jobb konf-mérlegünk miatt. 😛

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Lesz ma valaki aki éjszakázik ? 😊

több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
Szegény Little pedig még nem is sejti hogy csak az infók miatt vették fel a csapathoz.... Hova kell ő AJ és Sanu mellé... a dropmester.Csiriba
Sajnos kell, mert AJ nem 100-as, Eifert kiesett, M. Jones IR-en vakációzik, most megsérült Gresham is, és azért a Sanzenbacher- Brandon Tate-James Wright sor elég gyenge Sanu mögött. Az első meccsén rögtön egy marha nagy droppal nyitott(hogy megismerjük), de a másodikon egész értékelhető volt.
Igaz, hogy legutóbb, AJ visszatérésével úgy volt pályán a snapek 69 százalékában, hogy Vöri egyszer sem vette célba. 😀

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
LOL @ Little. Savanyú... ? Mint mikor Braylon fikázta a csapatot/várost.

www.cincinnati.com/story/blogs/2014/11/04/greg-little-on-old-team-somebody-has-to-pay/18460507/Joey Tribbiani
Asszem most tömegek fogják elégetni a Little mezeiket 😀 😀 😀

Mondjuk elég fura ahogy Pettineről nyilatkozik, de egy edzőt nem a játékosokhoz való viszonyáról ítélnek meg hanem a csapat eredményességéről. Amúgy Petti lehet eleve tudta hogy cutolják a csávót és ezért nem fordított rá energiát, hogy ivócimbik legyenek 😀

Szegény Little pedig még nem is sejti hogy csak az infók miatt vették fel a csapathoz.... Hova kell ő AJ és Sanu mellé... a dropmester.
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard

www.cincinnati.com/story/blogs/2014/11/04/greg-little-on-old-team-somebody-has-to-pay/18460507/Joey Tribbiani
Braylonnak legalább volt 1 jó szezonja

több mint 10 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander

www.cincinnati.com/story/blogs/2014/11/04/greg-little-on-old-team-somebody-has-to-pay/18460507/

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Fiúk-lányok, Desirrel mi a helyzet? Látom, hogy nem játszott eddig abszolút, de a státusza alapból unsigned draft pick.Stez
akkor rossz a forrásod, ő volt az első aki aláírt.  www.dawgsbynature.com/2014/5/29/5762210/cleveland-browns-sign-4th-round-draft-pick-cb-pierre-desir

Egybk. sokat nem tudok, minden héten inaktív volt eddig, Pettine sem beszél róla. Az UDFA K'Waun megelőzte a depth charton.

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 307 — Whoops, looks like something went wrong.
Fiúk-lányok, Desirrel mi a helyzet? Látom, hogy nem játszott eddig abszolút, de a státusza alapból unsigned draft pick.

több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
Peter King számításai szerint ha nyerünk csütörtökön így fog kinézni az AFC North.

Cleveland 6-3 2-2
Pittsburgh 6-3 2-2
Cincinnati 5-3-1 2-0
Baltimore 5-4 2-3

Hol a hiba ? 😛 Az sem feltétlen igaz, h. 26 év után ez lesz az első "tétmeccs", pont tavaly 4-5-ös mérleggel mentünk a 6-4-es Bengalshoz, miközben a Rats szintén 4-5-tel, a Pitt pedig 3-6-tal állt. Tehát simán volt esély (papíron) a csoportelsőségre.

mmqb.si.com/2014/11/04/bengals-browns-afc-north-week-10/Joey Tribbiani
Ha nyertek ellenünk, nem lehet 2-0 a divízión belüli mérlegünk! :-P

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve

Cleveland 6-3 2-2
Pittsburgh 6-3 2-2
Cincinnati 5-3-1 2-0
Baltimore 5-4 2-3

mmqb.si.com/2014/11/04/bengals-browns-afc-north-week-10/

több mint 10 éve
Rég láttam olyat, hogy a második playben nyomjanak egy pancake blockot a centerünkön... szánalmas volt.
több mint 10 éve
ha McQuistan-t leültettük egy gyengébb teljesítmény után, akkor remélem uezt megcsináljuk McDonalddal. Menjen vissza Greco center posztra.

https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

Mi lesz itt Atkins ellen csütörtökön ? %/

több mint 10 éve
horvath.sebi@gmail.com Cincinnati Bengals 59
Hát ezt a meccset se fogom kiírni platina dvd-re,de a lényeg a W, csúcs lett volna ha a végén dob Hoyer egy int-et erre a 4. kísérletre és azt visszahordják... 😀
Nagyon nem ment a játék az utolsó 3 meccsen, ahol papíron mi voltunk az esélyesek.
Csütörtökön Bengals, ráadásul tv-s meccs, nyerni fogunk 😊gergogergo
Azért ahhoz a győzelemhez lesz egykét szavunk tény hogy mindketten elég gyenge csapattal játszottunk elég gyenge meccset !

Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
gergogergo Cleveland Browns 246
Hát ezt a meccset se fogom kiírni platina dvd-re,de a lényeg a W, csúcs lett volna ha a végén dob Hoyer egy int-et erre a 4. kísérletre és azt visszahordják... 😀
Nagyon nem ment a játék az utolsó 3 meccsen, ahol papíron mi voltunk az esélyesek.
Csütörtökön Bengals, ráadásul tv-s meccs, nyerni fogunk 😊
több mint 10 éve
5-3, több szót nem érdemel ez a mai produkció.

Eléggé fázok a csütörtöki meccstől 😓

több mint 10 éve
"The club can raise its home record to 4-1 for just the second time in the last 20 years with a win over the Buccaneers. "gergogergo
Micsoda rekord beállíátás 😀 remélem összejön!
több mint 10 éve
gergogergo Cleveland Browns 246
"The club can raise its home record to 4-1 for just the second time in the last 20 years with a win over the Buccaneers. "
több mint 10 éve
Nálunk lassan újra bevethető a kezdő D line Taylor kivételével, ő a Houston meccsre térhet vissza.
több mint 10 éve
Bucs hírek:

RB Doug Martin and LT Anthony Collins were both sitting out practice for the Bucs today. Oneil Cousins took 1st-team reps at LT.

Krugertől megint jöhet 3+ sack. Kuzin mint LT, omfg, ez tényleg a legalja.

több mint 10 éve
A mester szavai a mérkőzés után az öltözőben:

www.clevelandbrowns.com/media-center/videos/EXCLUSIVE-Coach-Pettines-Victory-Speech/9288ac60-4eff-475d-a262-89a96e56f17e

A véleményem, hogy a felemelő szófordulatok, magasztos szavak, tökéletes érdeklődés felkeltés hiányában vajon mennyire értékelték a játékosok. A videó végén látható kb 10 játékos akik felállnak és örülnek a győzelem után, de számomra nyomasztó, hogy egy győzelem után a csapat nagy része nem látható a videón, a vezetőedző, kb annak a 10 embernek beszél úgy-ahogy az öltözőben. Bezzeg néhány meccsel ezelőtt láthattuk ahogy táncolás-vidámkodás megy egy győzelem után. Számomra érdekes volt a hangulat, azt éreztem a beszéden, okés, megdicsértem mindenkit, fejlődünk, és menjetek haza, thx for the fish. Láttam már pár lelkesítő beszédet mérkőzések után, de messze ez volt a legrosszabb mind közül... Sajnálom mert kedvelem Pettit, de ezek után úgy gondolom, ő nem a szavak embere, pedig néha szükség lenne rá.Csiriba
Ha érzelmeket akarsz, nézzél college footballt, NFL csapatoknál "minden héten háború" meg "business trip" van, teljesen felesleges számon kérni a motiválást, a profi edzőknek nem ez a fő feladata. 49ers fanként főleg láthattad, hogy Samurai Mike-nál ez mennyire volt elég.baggio
vagy Raiders meccset. Együtt sírunk minden héten.Amadeus91
Voltaképpen sajnáltam a Raiderst, mert ha más ellen játszottak volna azt mondom nem érdemelték meg. De a barnák ellen nincs kegyelem, sry. Szerintem a motiválás fontos része egy csapat felkészítésének, mind a mérkőzés előtt-alatt és után. 49ers fanként láttam ahogy Harbó minden győztes meccs végén sokkal motiválóbban, sokkal értelmesebben és sokkal normálisabban beszélt. A motiváció a hab a tortán, ha nincs mire építeni (elvégzett edzésmunka, megfelelő taktika, stb) akkor hiába motiválom nagyanyámat, hogy ingyen tojás a 4m-es kerítés túloldalán, nem fog tudni átmászni érte, szóval Samurai kicsit átesett a ló túloldalára.
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914

www.clevelandbrowns.com/media-center/videos/EXCLUSIVE-Coach-Pettines-Victory-Speech/9288ac60-4eff-475d-a262-89a96e56f17e

A véleményem, hogy a felemelő szófordulatok, magasztos szavak, tökéletes érdeklődés felkeltés hiányában vajon mennyire értékelték a játékosok. A videó végén látható kb 10 játékos akik felállnak és örülnek a győzelem után, de számomra nyomasztó, hogy egy győzelem után a csapat nagy része nem látható a videón, a vezetőedző, kb annak a 10 embernek beszél úgy-ahogy az öltözőben. Bezzeg néhány meccsel ezelőtt láthattuk ahogy táncolás-vidámkodás megy egy győzelem után. Számomra érdekes volt a hangulat, azt éreztem a beszéden, okés, megdicsértem mindenkit, fejlődünk, és menjetek haza, thx for the fish. Láttam már pár lelkesítő beszédet mérkőzések után, de messze ez volt a legrosszabb mind közül... Sajnálom mert kedvelem Pettit, de ezek után úgy gondolom, ő nem a szavak embere, pedig néha szükség lenne rá.Csiriba
Ha érzelmeket akarsz, nézzél college footballt, NFL csapatoknál "minden héten háború" meg "business trip" van, teljesen felesleges számon kérni a motiválást, a profi edzőknek nem ez a fő feladata. 49ers fanként főleg láthattad, hogy Samurai Mike-nál ez mennyire volt elég.baggio
vagy Raiders meccset. Együtt sírunk minden héten.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve

szerintem túl sokat olvasol bele ebbe a két perces videóba. Nyögvenyelősen legyőztünk egy 0-6-os csapatot, nem a Super Bowl-t nyerték meg a fiúk. Nekem sokkal furább lett volna ha örjöngve értékel, h. mekkora W volt. Nem volt egy tartalmas beszéd ez tény, de arra ott van a hétfői meeting is. A "táncolós-vidámkodós" ünnepléssel sem szerencsés összehasonlítani ezt, ott -25-ről álltunk fel, idegenben.

több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 445 — no es importante

Ha érzelmeket akarsz, nézzél college footballt, NFL csapatoknál "minden héten háború" meg "business trip" van, teljesen felesleges számon kérni a motiválást, a profi edzőknek nem ez a fő feladata. 49ers fanként főleg láthattad, hogy Samurai Mike-nál ez mennyire volt elég.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve

A véleményem, hogy a felemelő szófordulatok, magasztos szavak, tökéletes érdeklődés felkeltés hiányában vajon mennyire értékelték a játékosok. A videó végén látható kb 10 játékos akik felállnak és örülnek a győzelem után, de számomra nyomasztó, hogy egy győzelem után a csapat nagy része nem látható a videón, a vezetőedző, kb annak a 10 embernek beszél úgy-ahogy az öltözőben. Bezzeg néhány meccsel ezelőtt láthattuk ahogy táncolás-vidámkodás megy egy győzelem után. Számomra érdekes volt a hangulat, azt éreztem a beszéden, okés, megdicsértem mindenkit, fejlődünk, és menjetek haza, thx for the fish. Láttam már pár lelkesítő beszédet mérkőzések után, de messze ez volt a legrosszabb mind közül... Sajnálom mert kedvelem Pettit, de ezek után úgy gondolom, ő nem a szavak embere, pedig néha szükség lenne rá.
több mint 10 éve
Lenne egy tudatlan kérdésem. Nézegetem dawgsbynature oldalon a Raiders meccs Analyzing the Snap Counts cikket és az lenne a kérdésem, h a 1 assist (3 combined) statisztika mit jelent?gergogergo
Desmond Bryant: 2 tackles, 1 assist (3 combined). 2+1 = 3 combined szereles osszesen.