NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 10 éve
És mi fogunk vezetni a jobb konf-mérlegünk miatt. 😛Peter King számításai szerint ha nyerünk csütörtökön így fog kinézni az AFC North.Ha nyertek ellenünk, nem lehet 2-0 a divízión belüli mérlegünk! :-Pmegyerikrisz
Team W-L-T Division games
Cleveland 6-3 2-2
Pittsburgh 6-3 2-2
Cincinnati 5-3-1 2-0
Baltimore 5-4 2-3
Hol a hiba ? 😛 Az sem feltétlen igaz, h. 26 év után ez lesz az első "tétmeccs", pont tavaly 4-5-ös mérleggel mentünk a 6-4-es Bengalshoz, miközben a Rats szintén 4-5-tel, a Pitt pedig 3-6-tal állt. Tehát simán volt esély (papíron) a csoportelsőségre.
mmqb.si.com/2014/11/04/bengals-browns-afc-north-week-10/Joey Tribbiani
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Lesz ma valaki aki éjszakázik ? 😊
több mint 10 éve
Szegény Little pedig még nem is sejti hogy csak az infók miatt vették fel a csapathoz.... Hova kell ő AJ és Sanu mellé... a dropmester.CsiribaSajnos kell, mert AJ nem 100-as, Eifert kiesett, M. Jones IR-en vakációzik, most megsérült Gresham is, és azért a Sanzenbacher- Brandon Tate-James Wright sor elég gyenge Sanu mögött. Az első meccsén rögtön egy marha nagy droppal nyitott(hogy megismerjük), de a másodikon egész értékelhető volt.
Igaz, hogy legutóbb, AJ visszatérésével úgy volt pályán a snapek 69 százalékában, hogy Vöri egyszer sem vette célba. 😀
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
LOL @ Little. Savanyú... ? Mint mikor Braylon fikázta a csapatot/várost.Asszem most tömegek fogják elégetni a Little mezeiket 😀 😀 😀
www.cincinnati.com/story/blogs/2014/11/04/greg-little-on-old-team-somebody-has-to-pay/18460507/Joey Tribbiani
Mondjuk elég fura ahogy Pettineről nyilatkozik, de egy edzőt nem a játékosokhoz való viszonyáról ítélnek meg hanem a csapat eredményességéről. Amúgy Petti lehet eleve tudta hogy cutolják a csávót és ezért nem fordított rá energiát, hogy ivócimbik legyenek 😀
Szegény Little pedig még nem is sejti hogy csak az infók miatt vették fel a csapathoz.... Hova kell ő AJ és Sanu mellé... a dropmester.
több mint 10 éve
LOL @ Little. Savanyú... ? Mint mikor Braylon fikázta a csapatot/várost.Braylonnak legalább volt 1 jó szezonja
www.cincinnati.com/story/blogs/2014/11/04/greg-little-on-old-team-somebody-has-to-pay/18460507/Joey Tribbiani
több mint 10 éve
LOL @ Little. Savanyú... ? Mint mikor Braylon fikázta a csapatot/várost. www.cincinnati.com/story/blogs/2014/11/04/greg-little-on-old-team-somebody-has-to-pay/18460507/
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Fiúk-lányok, Desirrel mi a helyzet? Látom, hogy nem játszott eddig abszolút, de a státusza alapból unsigned draft pick.Stezakkor rossz a forrásod, ő volt az első aki aláírt. www.dawgsbynature.com/2014/5/29/5762210/cleveland-browns-sign-4th-round-draft-pick-cb-pierre-desir
Egybk. sokat nem tudok, minden héten inaktív volt eddig, Pettine sem beszél róla. Az UDFA K'Waun megelőzte a depth charton.
több mint 10 éve
Fiúk-lányok, Desirrel mi a helyzet? Látom, hogy nem játszott eddig abszolút, de a státusza alapból unsigned draft pick.
több mint 10 éve
Peter King számításai szerint ha nyerünk csütörtökön így fog kinézni az AFC North.Ha nyertek ellenünk, nem lehet 2-0 a divízión belüli mérlegünk! :-P
Team W-L-T Division games
Cleveland 6-3 2-2
Pittsburgh 6-3 2-2
Cincinnati 5-3-1 2-0
Baltimore 5-4 2-3
Hol a hiba ? 😛 Az sem feltétlen igaz, h. 26 év után ez lesz az első "tétmeccs", pont tavaly 4-5-ös mérleggel mentünk a 6-4-es Bengalshoz, miközben a Rats szintén 4-5-tel, a Pitt pedig 3-6-tal állt. Tehát simán volt esély (papíron) a csoportelsőségre.
mmqb.si.com/2014/11/04/bengals-browns-afc-north-week-10/Joey Tribbiani
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Peter King számításai szerint ha nyerünk csütörtökön így fog kinézni az AFC North.Team W-L-T Division games
Cleveland 6-3 2-2
Pittsburgh 6-3 2-2
Cincinnati 5-3-1 2-0
Baltimore 5-4 2-3
mmqb.si.com/2014/11/04/bengals-browns-afc-north-week-10/
több mint 10 éve
Rég láttam olyat, hogy a második playben nyomjanak egy pancake blockot a centerünkön... szánalmas volt.
több mint 10 éve
ha McQuistan-t leültettük egy gyengébb teljesítmény után, akkor remélem uezt megcsináljuk McDonalddal. Menjen vissza Greco center posztra.Mi lesz itt Atkins ellen csütörtökön ? %/
több mint 10 éve
Hát ezt a meccset se fogom kiírni platina dvd-re,de a lényeg a W, csúcs lett volna ha a végén dob Hoyer egy int-et erre a 4. kísérletre és azt visszahordják... 😀Azért ahhoz a győzelemhez lesz egykét szavunk tény hogy mindketten elég gyenge csapattal játszottunk elég gyenge meccset !
Nagyon nem ment a játék az utolsó 3 meccsen, ahol papíron mi voltunk az esélyesek.
Csütörtökön Bengals, ráadásul tv-s meccs, nyerni fogunk 😊gergogergo
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
gergogergo
246
Hát ezt a meccset se fogom kiírni platina dvd-re,de a lényeg a W, csúcs lett volna ha a végén dob Hoyer egy int-et erre a 4. kísérletre és azt visszahordják... 😀Nagyon nem ment a játék az utolsó 3 meccsen, ahol papíron mi voltunk az esélyesek.
Csütörtökön Bengals, ráadásul tv-s meccs, nyerni fogunk 😊
több mint 10 éve
5-3, több szót nem érdemel ez a mai produkció.Eléggé fázok a csütörtöki meccstől 😓
több mint 10 éve
"The club can raise its home record to 4-1 for just the second time in the last 20 years with a win over the Buccaneers. "gergogergoMicsoda rekord beállíátás 😀 remélem összejön!
több mint 10 éve
gergogergo
246
"The club can raise its home record to 4-1 for just the second time in the last 20 years with a win over the Buccaneers. "
több mint 10 éve
Nálunk lassan újra bevethető a kezdő D line Taylor kivételével, ő a Houston meccsre térhet vissza.
több mint 10 éve
Bucs hírek:RB Doug Martin and LT Anthony Collins were both sitting out practice for the Bucs today. Oneil Cousins took 1st-team reps at LT.
Krugertől megint jöhet 3+ sack. Kuzin mint LT, omfg, ez tényleg a legalja.
több mint 10 éve
Voltaképpen sajnáltam a Raiderst, mert ha más ellen játszottak volna azt mondom nem érdemelték meg. De a barnák ellen nincs kegyelem, sry. Szerintem a motiválás fontos része egy csapat felkészítésének, mind a mérkőzés előtt-alatt és után. 49ers fanként láttam ahogy Harbó minden győztes meccs végén sokkal motiválóbban, sokkal értelmesebben és sokkal normálisabban beszélt. A motiváció a hab a tortán, ha nincs mire építeni (elvégzett edzésmunka, megfelelő taktika, stb) akkor hiába motiválom nagyanyámat, hogy ingyen tojás a 4m-es kerítés túloldalán, nem fog tudni átmászni érte, szóval Samurai kicsit átesett a ló túloldalára.vagy Raiders meccset. Együtt sírunk minden héten.Amadeus91A mester szavai a mérkőzés után az öltözőben:Ha érzelmeket akarsz, nézzél college footballt, NFL csapatoknál "minden héten háború" meg "business trip" van, teljesen felesleges számon kérni a motiválást, a profi edzőknek nem ez a fő feladata. 49ers fanként főleg láthattad, hogy Samurai Mike-nál ez mennyire volt elég.baggio
www.clevelandbrowns.com/media-center/videos/EXCLUSIVE-Coach-Pettines-Victory-Speech/9288ac60-4eff-475d-a262-89a96e56f17e
A véleményem, hogy a felemelő szófordulatok, magasztos szavak, tökéletes érdeklődés felkeltés hiányában vajon mennyire értékelték a játékosok. A videó végén látható kb 10 játékos akik felállnak és örülnek a győzelem után, de számomra nyomasztó, hogy egy győzelem után a csapat nagy része nem látható a videón, a vezetőedző, kb annak a 10 embernek beszél úgy-ahogy az öltözőben. Bezzeg néhány meccsel ezelőtt láthattuk ahogy táncolás-vidámkodás megy egy győzelem után. Számomra érdekes volt a hangulat, azt éreztem a beszéden, okés, megdicsértem mindenkit, fejlődünk, és menjetek haza, thx for the fish. Láttam már pár lelkesítő beszédet mérkőzések után, de messze ez volt a legrosszabb mind közül... Sajnálom mert kedvelem Pettit, de ezek után úgy gondolom, ő nem a szavak embere, pedig néha szükség lenne rá.Csiriba
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 914
vagy Raiders meccset. Együtt sírunk minden héten.A mester szavai a mérkőzés után az öltözőben:Ha érzelmeket akarsz, nézzél college footballt, NFL csapatoknál "minden héten háború" meg "business trip" van, teljesen felesleges számon kérni a motiválást, a profi edzőknek nem ez a fő feladata. 49ers fanként főleg láthattad, hogy Samurai Mike-nál ez mennyire volt elég.baggio
www.clevelandbrowns.com/media-center/videos/EXCLUSIVE-Coach-Pettines-Victory-Speech/9288ac60-4eff-475d-a262-89a96e56f17e
A véleményem, hogy a felemelő szófordulatok, magasztos szavak, tökéletes érdeklődés felkeltés hiányában vajon mennyire értékelték a játékosok. A videó végén látható kb 10 játékos akik felállnak és örülnek a győzelem után, de számomra nyomasztó, hogy egy győzelem után a csapat nagy része nem látható a videón, a vezetőedző, kb annak a 10 embernek beszél úgy-ahogy az öltözőben. Bezzeg néhány meccsel ezelőtt láthattuk ahogy táncolás-vidámkodás megy egy győzelem után. Számomra érdekes volt a hangulat, azt éreztem a beszéden, okés, megdicsértem mindenkit, fejlődünk, és menjetek haza, thx for the fish. Láttam már pár lelkesítő beszédet mérkőzések után, de messze ez volt a legrosszabb mind közül... Sajnálom mert kedvelem Pettit, de ezek után úgy gondolom, ő nem a szavak embere, pedig néha szükség lenne rá.Csiriba
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
A mester szavai a mérkőzés után az öltözőben:szerintem túl sokat olvasol bele ebbe a két perces videóba. Nyögvenyelősen legyőztünk egy 0-6-os csapatot, nem a Super Bowl-t nyerték meg a fiúk. Nekem sokkal furább lett volna ha örjöngve értékel, h. mekkora W volt. Nem volt egy tartalmas beszéd ez tény, de arra ott van a hétfői meeting is. A "táncolós-vidámkodós" ünnepléssel sem szerencsés összehasonlítani ezt, ott -25-ről álltunk fel, idegenben.
több mint 10 éve
A mester szavai a mérkőzés után az öltözőben:Ha érzelmeket akarsz, nézzél college footballt, NFL csapatoknál "minden héten háború" meg "business trip" van, teljesen felesleges számon kérni a motiválást, a profi edzőknek nem ez a fő feladata. 49ers fanként főleg láthattad, hogy Samurai Mike-nál ez mennyire volt elég.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A mester szavai a mérkőzés után az öltözőben:www.clevelandbrowns.com/media-center/videos/EXCLUSIVE-Coach-Pettines-Victory-Speech/9288ac60-4eff-475d-a262-89a96e56f17e
A véleményem, hogy a felemelő szófordulatok, magasztos szavak, tökéletes érdeklődés felkeltés hiányában vajon mennyire értékelték a játékosok. A videó végén látható kb 10 játékos akik felállnak és örülnek a győzelem után, de számomra nyomasztó, hogy egy győzelem után a csapat nagy része nem látható a videón, a vezetőedző, kb annak a 10 embernek beszél úgy-ahogy az öltözőben. Bezzeg néhány meccsel ezelőtt láthattuk ahogy táncolás-vidámkodás megy egy győzelem után. Számomra érdekes volt a hangulat, azt éreztem a beszéden, okés, megdicsértem mindenkit, fejlődünk, és menjetek haza, thx for the fish. Láttam már pár lelkesítő beszédet mérkőzések után, de messze ez volt a legrosszabb mind közül... Sajnálom mert kedvelem Pettit, de ezek után úgy gondolom, ő nem a szavak embere, pedig néha szükség lenne rá.
több mint 10 éve
Lenne egy tudatlan kérdésem. Nézegetem dawgsbynature oldalon a Raiders meccs Analyzing the Snap Counts cikket és az lenne a kérdésem, h a 1 assist (3 combined) statisztika mit jelent?gergogergoDesmond Bryant: 2 tackles, 1 assist (3 combined). 2+1 = 3 combined szereles osszesen.