NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 586
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Turbint kirakta a seahawks!
több mint 10 éve
állítólag Westet tradelni akarjuk, a helyére pedig egy veterán futót hoznánk.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Úgy tűnik terveznek vele valamit, elkapó? 2 pontosok?, trükkös játék?WR.
P@trik
további cutok (még egyik sem hivatalos): Robert Nelson, Joe Rankin, Dylan Wynn, Jacobbi McDaniel és Thad Lewis.
ezzel így 69, még 16.
több mint 10 éve
Úgy tűnik terveznek vele valamit, elkapó? 2 pontosok?, trükkös játék?
több mint 10 éve
Lenz kivágva, ezzel Pryor a rosteren?
több mint 10 éve
Megnéztem én is a meccset a délután, de károgni nem akartam inkább nem írtam.Lenz volt aki tűrhető volt, Westnek is voltak jó futásai, OL siralmas volt... 7 sacket kaptunk...
Kíváncsi vagyok holnapi 53-ra, nagy sakkozás lesz ki fog beférni.
több mint 10 éve
Gondolom senki sem maradt fent ezért a meccsért, torrentről lehúzni szintúgy felesleges 😊Nem tudom mi olyat tudhat vagy mutathatott Pryor amit mi nem tudunk, és indokolná az 53-at, de talán Peti atyánk lát benne valamit!
Nem tudom mi legyen Pryorral, nem játszott sokat tegnap sem, elég lutrinak tűnik ezek után. Ha Lenzet sikerülne a PS-be megtartani akkor lehet benyomnám Terrellet az 53-ba pár hétig, hátha több kiderül.
A beszámolók szerint ultra fos volt a backup OL, Andrew McDonaldot leszámítva mindenki mehet. Őt is csak az menti meg, h. a 3. meccsen jó volt. Majd felszedünk valakit a kivágottak közül.
TE fronton nincs változás, Housler most sem villogott, ilyen gyenge TC és preseason után nagy meglepi lenne, ha maradna.
Billy Winn helye kérdéses még, én elengedném, nem kell 8 ember a DL-be.
Joey

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
Gondolom senki sem maradt fent ezért a meccsért, torrentről lehúzni szintúgy felesleges 😊 Nem tudom mi legyen Pryorral, nem játszott sokat tegnap sem, elég lutrinak tűnik ezek után. Ha Lenzet sikerülne a PS-be megtartani akkor lehet benyomnám Terrellet az 53-ba pár hétig, hátha több kiderül.
A beszámolók szerint ultra fos volt a backup OL, Andrew McDonaldot leszámítva mindenki mehet. Őt is csak az menti meg, h. a 3. meccsen jó volt. Majd felszedünk valakit a kivágottak közül.
TE fronton nincs változás, Housler most sem villogott, ilyen gyenge TC és preseason után nagy meglepi lenne, ha maradna.
Billy Winn helye kérdéses még, én elengedném, nem kell 8 ember a DL-be.
több mint 10 éve
A smileikat nem írja ki a fórum, az iróniát meg nem tudom érzékeltetni írva 😉my bad, rá kellett volna jönnöm, hogy épeszű ember komolyan nem ír ilyet 😀
Bad31
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Én ezzel tisztába vagyok 😊 Csak várom már,hogy élesbe lássuk (esetleg Gilbert helyén ?? )csak Ifo gyógyuljon márkihagyja a teljes idei szezont
Drip
kapitnono
Taylor ... sajnálom, de tényleg folyton sérült
több mint 10 éve
csak Ifo gyógyuljon márkihagyja a teljes idei szezont
Drip

több mint 10 éve
2 nose tacklet kivágtunk, merész döntés, nagyon bízunk Sheltonba.Hughes, Meder, mindkettő tud nózit játszani, emiatt nem aggódom. Kitchen egy teljesen átlagos játékos, Big Philt sajnálom - de ha ennyire szétment a térde, akkor jobb elengedni.
Lundyt sajnálom.
P@trik
több mint 10 éve
2 nose tacklet kivágtunk, merész döntés, nagyon bízunk Sheltonba.Lundyt sajnálom.
több mint 10 éve
A 2011-es draft class:1 21 Phil Taylor
2 37 Jabaal Sheard
59 Greg Little
4 102 Jordan Cameron
124 Owen Marecic
5 137 Buster Skrine
150 Jason Pinkston
7 248 Eric Hagg
0/8. Szép munka, Heckert.
több mint 10 éve
Meder ezek után tuti, ugyanis nem csak Kitchen repült, hanem Taylor is ! Valszeg ennyit bír a térde... A kicker battle is eldőlt, Murderlegtől elköszöntünk, Coons lesz a rúgónk idén.Waived:
DL Ishmaa’ily Kitchen
FB Luke Lundy
K Carey Spear
Contract Terminated:
DL Phil Taylor
több mint 10 éve
Pletykák szerint Meder lesz a befutó.
több mint 10 éve
csak Ifo gyógyuljon márjövőre, Gilbert helyén 😊
Drip
A PFT szerint Konyha is elszállt. Meder !
It may be the preseason, but Pro Football Focus ranks Meder as the No. 1 rated defensive lineman in the entire NFL. Working with mostly backups in the second halves of games, Meder has logged 49 snaps, producing seven tackles, a sack and has blown up a countless number of running lanes.
több mint 10 éve
Újabb 5 távozó:Placed on Reserve/Injured:
OL Michael Bowie (shoulder)
QB Connor Shaw (right thumb)
Placed on Reserve/Non-Football Injury:
DB Ifo Ekpre-Olomu (knee)
TE Randall Telfer (foot)
RB Glenn Winston (knee)
Bowie IR, erre azért nem számítottam, így már két OL hely is kiadó.
Players placed on reserve/non-football injury are eligible to return to practice anytime between Week 6-11. Once the player returns to practice, he must be activated within three weeks or they will remain on the reserve list. Players placed in reserve/injured are out for the season.
több mint 10 éve
A smileikat nem írja ki a fórum, az iróniát meg nem tudom érzékeltetni írva 😉szerintem a tobbsegnek atjott 😀
Bad31
Pett egybk azt mondta a heten nem lesz RB igazolas, megvarjak mit mondanak a doktorok Johnsonrol.
“For the immediate future, for this week, we are not [going to add a running back],” “We will wait and see.” “We should get word [on his status soon],“We will wait and see where we are with it.”
Pettine
Szerkesztette: Joey Tribbiani
több mint 10 éve
A smileikat nem írja ki a fórum, az iróniát meg nem tudom érzékeltetni írva 😉Ha egy olyan valaki írná ezt, aki soha életében nem látta őt játszani, mert nem néz Cleveland v Indy meccset. akkor SE érteném meg. Nálatok játszott. 😀 mi az ördög visz rá valakit arra, hogy T-Richnek esélyt adjon? Nagy kár érte, főleg amikor draftolták, kis lurkóval, full szimpatikus volt (bár akkor is picit reach szagú volt 1/3on)....De ami lett belőle OMG.Fred Jacksont kivágta a Bills, őt nagyon bírnám barnában. Kiváló játékos és egy ilyen veterán tökéletes lenne a fiatal triónk mellé.Igen őt érdemes lenne behúzni, főleg ha Duke inkább csak a létszámot növeli a sérüléseivel, bár a Raiders kivágta T-Richet, én elgondolkoznék 😊 😊
Joey
Bad31
Bár ha arra gondolsz, hogy elhozzátok FA-ról, és utána eltrade-elitek nekünk egy első körért,akkor van benne ráció 😀
Borbinho

több mint 10 éve
Ha egy olyan valaki írná ezt, aki soha életében nem látta őt játszani, mert nem néz Cleveland v Indy meccset. akkor SE érteném meg. Nálatok játszott. 😀 mi az ördög visz rá valakit arra, hogy T-Richnek esélyt adjon? Nagy kár érte, főleg amikor draftolták, kis lurkóval, full szimpatikus volt (bár akkor is picit reach szagú volt 1/3on)....De ami lett belőle OMG.Fred Jacksont kivágta a Bills, őt nagyon bírnám barnában. Kiváló játékos és egy ilyen veterán tökéletes lenne a fiatal triónk mellé.Igen őt érdemes lenne behúzni, főleg ha Duke inkább csak a létszámot növeli a sérüléseivel, bár a Raiders kivágta T-Richet, én elgondolkoznék 😊 😊
Joey
Bad31
Bár ha arra gondolsz, hogy elhozzátok FA-ról, és utána eltrade-elitek nekünk egy első körért,akkor van benne ráció 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Fred Jacksont kivágta a Bills, őt nagyon bírnám barnában. Kiváló játékos és egy ilyen veterán tökéletes lenne a fiatal triónk mellé.Igen őt érdemes lenne behúzni, főleg ha Duke inkább csak a létszámot növeli a sérüléseivel, bár a Raiders kivágta T-Richet, én elgondolkoznék 😊 😊
Joey

több mint 10 éve
Én se hoznám, csak gondoltam bedobom a témát, mert ha kivágják biztos szóba kerül. A tehetségét nem vitatom, de fejben szerintem nagyon nincs ott. Végre nyugi van a csapat háza táján, nem kell egy újabb zavaró tényező. Mettenberger, rajta elgondolkoznék, még akkor is, ha a legutóbbi meccse nem sikerült.
több mint 10 éve
Ebbe a csoportba a harmadik meccsig ripityára törik, ződ fölösleges idehozni, másrészt Focijaniva tutter robbanásközeli állapotot tudnának előidézni, legyaknák az öltözöt, azt behintenék sóval.ebből lehetne valóságsót csinálni, én biztos nézném
sutianap
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!