Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Most értem haza, itt mi történt?
több mint 10 éve
egybk. ez a meccs 6-0-nál ment el, amikor nem rúgtunk FG-t és a köv. támadásból TD-t csinált a Jags (köszi Skrine a hatalmas missed tackle-t). Pettine nem respektálta az ellenfelet, meglett az eredménye. Remélem tanul ebből.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
most kiderül milyen HC Pettine, egy ilyen gyalázatos vereség után nem lesz könnyű összeszedni a csapatot. Ma tényleg mindenki megye kettes volt, egyedül Gipson-t lehet kiemelni, de ő is inkább jókor jó helyen.durva, de tényleg nem tudunk mit csinálni. Bortles legszarabb meccsét hozza és így is kapunk egy KO-t.Mind1 ott van a Raiders és a Bucs akik ellen így már végképp kötelező a W.
A minta adott a többi védelemnek, megfogták a futást, a passzt, mindent. Hoyernek és Shannynek is újítani kell. Cameron észrevehetetlen, one year wonder. Mack-et nem lehet pótolni, de egy ember kiesése nem okozhat ekkora visszaesést.
|8Joey Tribbiani
Cameronra rá térve most 6szor szállt felé laszti abból hozott 1 db 5 yardos elkapást. De úgy össz-vissz van eddig 9 elkapása
több mint 10 éve
Majd az Oakland és a Bucs ellen több sikeretek lesz. Ha máshogy nem, hát azzal, ha Johnny beáll.
több mint 10 éve
most kiderül milyen HC Pettine, egy ilyen gyalázatos vereség után nem lesz könnyű összeszedni a csapatot. Ma tényleg mindenki megye kettes volt, egyedül Gipson-t lehet kiemelni, de ő is inkább jókor jó helyen. A minta adott a többi védelemnek, megfogták a futást, a passzt, mindent. Hoyernek és Shannynek is újítani kell. Cameron észrevehetetlen, one year wonder. Mack-et nem lehet pótolni, de egy ember kiesése nem okozhat ekkora visszaesést.
|8
több mint 10 éve
same old shit, 6-2, aha. %/
több mint 10 éve
Hol van Johhny? Látni akarom! 😀
több mint 10 éve
Védelmek csatája eddig, 3.ra még senkinek se sikerült megcsinálni 😀
több mint 10 éve
Lassan elkezdhetne működni a futójátékunk is...
több mint 10 éve
Erre a Dline-ra kíváncsi leszek én is. Valóban gyenge ez a Jags de nem bízom el magam, jó meccset várok mindenképp, meg végre egy Haden picket 😊 Ja és Iktriadot a a követőbe 😀DripUtóbbi alap.
több mint 10 éve
Erre a Dline-ra kíváncsi leszek én is. Valóban gyenge ez a Jags de nem bízom el magam, jó meccset várok mindenképp, meg végre egy Haden picket 😊 Ja és Iktriadot a a követőbe 😀Dripönbizalom növelő meccsnek jó lehet ez a CB-sornak, főleg Gilbertre gondolok, őt mégiscsak egy UDFA szorította ki...
komolyan nem emlékszem mikor léptünk pályára utoljára 'ekkora' esélyesként. Talán még Kosar idején 😀
több mint 10 éve
Erre a Dline-ra kíváncsi leszek én is. Valóban gyenge ez a Jags de nem bízom el magam, jó meccset várok mindenképp, meg végre egy Haden picket 😊 Ja és Iktriadot a a követőbe 😀
több mint 10 éve
Inaktív névsor: 13 R. Smith, 26 P. Desir, 36 K. Williams, 41 G. Winston, 71 A. Rubin, 90 B. Winn, 98 P. TaylorDesir-re lassan kiváncsi lennék, elég gyenge lehet edzéseken. Rubin helyén Kitchen kezd NT poszton, Jacobbi McDanielt pedig felhoztuk a PS-ből és aktív is, kiváncsi leszek rá. Ugye a TC-ben elég komolyan tolta.
Nyerni kell. Ez a Jags gyenge. Lehet, h. az elmúlt két meccsük szorosabb volt, de ha megnézzük milyen csapatok ellen... Pettine nagyon jól megfogalmazta, ez a találkozó jó teszt lesz arra, h. lemérjük mennyire érett a csapat és tud-e koncentrálni esélyesként is.
Go Browns !
több mint 10 éve
Mai inaktívak:DL Ahtyba Rubin, DL Billy Winn, DL Phil Taylor, RB Glenn Winston, DB Pierre Desir, DB K'Waun Williams és WR Rodney Smith
Tashaun Gipson és Terrance West aktív.
több mint 10 éve
Állítólag a Seattle hozzátok is megpróbálta elpasszolni Harvint, csak Jordan Cameront kérték ellenértéknek, amit sokalltatok 😊empty taxiLOL 😀
több mint 10 éve
Állítólag a Seattle hozzátok is megpróbálta elpasszolni Harvint, csak Jordan Cameront kérték ellenértéknek, amit sokalltatok 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
akkora csönd van itt, mintha 0-6-tal állna a csapat 😊 Joey TribbianiNa, nálunk nagyon aktív volt a héten a csapattopik és kivételesen nem csak miattam. 😀😀
több mint 10 éve
gergogergo
246
Most sikerült megnézni a Steelers meccset. A két sérülés kissé belerondított a győzelembe, de nagyon örülök, h ennyire magabiztosan sikerült hozni ezt a meccset. Tényleg szép volt az a jelenet,amikor Mackhez mindenki odament.
Hoyernek kevés passza volt,de ami bejött azt élmény volt nézni (kiváncsi leszek, h mi lesz Manizel sorsa, ha Hoyer ennyire magabiztos lesz a továbbiakban is), Shanny nagyon jól hívta a játékokat egész meccsen.
Nekem egy dolog tűnt fel, punt visszahordásnál Poyernek és Leonhardnak is volt 1-1 olyan fair catch-e,aminél úgy éreztem, h hozhatott volna még yardokat ha elkezdenek futni,de inkább beintették, látszik, h nem elit visszahordó egyik sem. Benjamin most jóval több szerepet kap támadásban, mint tavaly,de örülnék neki ha a múltkori elrontott visszahordás ellenére újra ő lenne az első számú visszahordó. A WR sor továbbra is kellemes meglepetés, nagyon kiváncsi leszek, h Gordon milyen formában fog visszatérni és ezzel mennyiben fog változni a futó-passzjátékok aránya.
Haden ezen a meccsen sem tetszett, voltak nagyon csúnyán benézett passzok ellene,összeszedhetné már magát.
Holnap Jaguars ellen egyértelmű esélyesek leszünk, remélem tudjuk majd hozni a "kötelezőt".
több mint 10 éve
Érdekes volt látni, hogy rögtön az első playben ahogy Mack lement, már jött is a centerre a blitz, amit Greco nagyon szépen fel is vett. Rögtön bepróbálták a srácot.CsiribaHála az égnek Greco egy nagyon alulértékelt játékos aki tud meglepetéseket okozni az ellenfélnek 😊
több mint 10 éve
Megmondom őszintén, hogy kb 6-7 éve nézem aktívan az nfl-t és ilyet még nem láttam, hogy az egész csapat egyenként beszaladjon és jobbulást kívánjon, bátorítsa a csapattársát. Legtöbbször a "vigyétekmáninnetnemtudunktőlejáccani" hozzáállást láttam. Mack nagyon népszerű lehet az öltözőben, most már nem sajnálom a rá elköltött pénzt.Greco az egész TC-ben backup C poszton is edzett, vele nem lesz gond. McQuistan már neccesebb, rendesen tesztelni fogják a DC-k a köv. meccseken.A Steelers elleni OL felállás valszeg nem változik, tehát Greco lesz a C, McQuistan pedig a RG.Joey TribbianiNem is játszottak szarul, reméljük tartják magukatDrip
Ezt még be akartam tenni, nagyon komoly volt, h. a komplett csapat odament Mack-hez. Együtt vannak a fiúk.
mtc.cdn.vine.co/r/videos/B546A463A41133146061041778688_23e3253effd.5.1.8632413969211319638.mp4?versionId=jzQ06y4IjOxNUd1Wi3AY3jlJui7YSn7bJoey Tribbiani
Érdekes volt látni, hogy rögtön az első playben ahogy Mack lement, már jött is a centerre a blitz, amit Greco nagyon szépen fel is vett. Rögtön bepróbálták a srácot.
több mint 10 éve
Greco az egész TC-ben backup C poszton is edzett, vele nem lesz gond. McQuistan már neccesebb, rendesen tesztelni fogják a DC-k a köv. meccseken.A Steelers elleni OL felállás valszeg nem változik, tehát Greco lesz a C, McQuistan pedig a RG.Joey TribbianiNem is játszottak szarul, reméljük tartják magukatDrip
Ezt még be akartam tenni, nagyon komoly volt, h. a komplett csapat odament Mack-hez. Együtt vannak a fiúk.
mtc.cdn.vine.co/r/videos/B546A463A41133146061041778688_23e3253effd.5.1.8632413969211319638.mp4?versionId=jzQ06y4IjOxNUd1Wi3AY3jlJui7YSn7b
több mint 10 éve
A Steelers elleni OL felállás valszeg nem változik, tehát Greco lesz a C, McQuistan pedig a RG.Joey TribbianiNem is játszottak szarul, reméljük tartják magukat
több mint 10 éve
akkora csönd van itt, mintha 0-6-tal állna a csapat 😊 nem tudjuk feldolgozni az ilyen hétvégihez hasonló, nagyarányú győzelmeket. Majd belejövünk muhaha.K'Waun valszeg kihagyja a Jags elleni meccset, rajta kívül egyedül Winn nem edzett, a többiek limitáltan v. fullosan. Mack és Armonty elvesztése után jó lenne pár hét nyugi.
A Steelers elleni OL felállás valszeg nem változik, tehát Greco lesz a C, McQuistan pedig a RG.
több mint 10 éve
gergogergo
246
Ahogy várható volt, Armonty helyére leigazoltuk Sione Fua-t.Remek, h végre elindult felfelé a csapat, erre meg jönnek sorba a sérülések...
több mint 10 éve
Armonty szezonjának is vége, torn ACL 😕Joey TribbianiÓó bazdmeg 😕 Macket sejtettem, de Bryantnél reménykedtem, hogy csak pár meccs
pedig fasza rajtot vett